Auto recenze Land Rover - rozcestník pro recenze Land Rover

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: srovnání

A co to v tom motoru od Freelandera 2 odchází?

23.08.2018 | 14:13:42 | Marek | Recenze: Land Rover Freelander 2.2 TDCI (2007)

RE: A co to v tom motoru odchází?

A co to v tom motoru odchází?

23.08.2018 | 14:12:49 | Marek | Recenze: Land Rover Freelander 2.2 TDCI (2007)

RE: Psal jsem to před chvíli jinam... ale tady je to víc na místě:

Ahoj, naprosto souhlasím. Já ho měl v 1,8i, perfektní auto, neexistovalo že bych se někam nedostal a to když jsem ho tenkrát koupil, měl jsem jen předek, protože byla vadná visco spojka. Servis jsem dělal pouze z nových dílů a co šlo, vyrobil jsem si sám. Prodal jsem ho jen proto, že jsem se vrátil do Prahy do práce a jezdit 1200 km měsíčně je lepší s feldou 1,9D. Zbylo mi na freelandera 1 komplet k repasi podvodvozku, pokud by jste někdo měl zájem, jsou to jen nové věci, prodám je se slevou, V.3.S@seznam.cz díky Petr :-)

16.05.2018 | 13:11:23 | Petr | Recenze: Land Rover Freelander 1.8 (1998)

RE: Nekupovat

zdravym,,mam toto auticko (LR.1,8 i,,16v,,r.v.2002)sice len 2.5 roka,kupene od 1-majitela najazdenych malo 170 000,,km,,teraz mam 200 000 km.nemam s tymto autom ziaden problem,,ide ako šw,,hodinky,,!!!

12.05.2018 | 21:03:29 | vodic LR.. | Recenze: Land Rover Freelander 1.8 (1998)

Freečko

3 majitel žádný problém okrem malickosti dovezené z austrie do 165 ser knizka teraz najeto 240 ,menil som len stabilizátory a tiekololej na hlavnom hriadeli, vymenilo sa gufero ,roz.remen a fachci dál zadné okná nestahujú ale inak jede ,len asfalt a polné cesty jazdim ziadn velky terén.celkovo som cakal horsie 2001

31.05.2017 | 20:17:44 | Julo | Recenze: Land Rover Freelander 1.8 (1998)

problém s imobilizerem

Dobrý den, prosím o radu. Koupil jsem Land Rover Freelander, má nějaký problém s imobilizérem. Auto jsem nezamkl, asi po dvou hodinách se zablokoval imobilizer, podle návodu minulého majitele jsem klíčem několikrát odemkl a zamkl a imobilizer se odblokoval, následně jsem vyměnil bateri v DO, několikrát se mi podařilo odemknout a zamknout ale teď už to jde jen klíčem, DO nereaguje. Můžete mi poradit? Díky Luděk

15.02.2017 | 14:03:14 | Luděk | Recenze: Land Rover Freelander 1.8.i (1999)

RE:

Ještě chci dodat, že to auto má najeto 220 000.

19.06.2015 | 09:56:29 | Renča | Recenze: Land Rover Freelander 1.8 (1998)

Mám tohle auto. Předchozí majitel o něm věděl asi tak to, že je to auto. Odešel posilovač brzd, udělali jsme nové ložiska kardanu a je třeba udělat nový výfuk (přední část a katalyzátor) a spojka taky dosluhuje. Ale to auto mám ráda a jízdní vlastnosti super. 8l/100km. Tahám s tím i koně a paráda.

19.06.2015 | 09:51:14 | Renča | Recenze: Land Rover Freelander 1.8 (1998)

srovnání

Tak už jsem před několika lety Freelandera s velkou ztrátou prodal. Měl jsem po něm Mercedes GL, koupen v Německu 60tis km a až do jeho prodeje každý měsíc závada, ale na druhé straně dobrý servis, díky kterému vše odstraňovaly na záruku ojetých Mercedesů, ale Mercedes už bych také nikdy nechtěl. Před rokem jsem pořídil dvouletou X5 a od té doby neznám závadu a potíže, dokonalé dílenské zpracování prostě úplně jiný svět než Land Rover ( který byl velkým omylem ), servis provádím výhradně v Německu a servis BMW to je sen a pohádka proti Land Roveru.
No pokud se jedná o Freelander II, tak kolega který si ho v r2007 kupoval se mnou zároveň, tenkrát tvrdil, že mám smůlu na kus a po letech jsem se dozvěděl, že se mu Fleelander také totálně porouchal ( odešel kardan a mnoho dalších věcí ), takže i když jsem byl na počátku tenkrát z Land Roveru nadšený, už nikdy bych tuto značku nechtěl .

03.06.2015 | 21:26:41 | HC | Recenze: Land Rover Freelander 2.2 TDCI (2007)

RE: Trubka

zdravim,kde si sehnal prosim te brzdove truky na Freelandera? To jsi si je vyrobil.

Dekuji

25.12.2014 | 14:43:57 | Ota | Recenze: Land Rover Discovery 2,5 TDI (1998)