Auto recenze Lexus - rozcestník pro recenze Lexus

Nejčtenější auto recenze

8,2Lexus IS (2000) Lexus IS (2000) autor: dieter Přečteno: 7273x
9,6Lexus IS (2008) Lexus IS (2008) autor: mung Přečteno: 6879x
7,0Lexus RX (2002) Lexus RX (2002) autor: jarda Přečteno: 6873x
9,2Lexus GS (1995) Lexus GS (1995) autor: Eddy Přečteno: 5131x
8,0Lexus GS (1998) Lexus GS (1998) autor: Marek Přečteno: 4917x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Spokojnost

Zaujímalo by ma po dlhom čase používania lexusu aká je teraz spokojnosť s týmto autom, lebo práve rozmýšľam nad kúpou takého auta, ďakujem

26.12.2017 | 11:43:49 | Peter | Recenze: Lexus LS 4.6i (2007)

nexia,focus

jja som najazdil na nexii za rok aj osem mesiacov 104000km,okrem vadnej spojky som nic ine nerobil,focus 1.4 benzin lpg za rok aj tri mesiace 75000km-geometria,vyfuk.takze v com je vynimocny lexus.

10.03.2017 | 23:09:32 | brano | Recenze: Lexus GS (2007)

Absolutný súhlas

Bohužiaľ Lexus som ešte nikdy nevlastnil, ale vlastnil som 2 x Toyotu: Corolla 2.0D a Celica 1.8i. A presne viem - čo sa týka absolútnej spoľahlivosti - o čom to je. Len tankovať a o nič (myslím žiadnu poruchu) sa nestarať. A ten kľud na duši a pocit slobody, ktorú Vám dáva dôvera v technike, nech som akokoľvek ďaleko z domova. Samozrejme - čo sa luxusu týka - nechcem porovnávať Toyotu s Lexusom, ale u mňa platí: ak nemôžem mať Lexus, tak aspoň Toyotu.

12.08.2016 | 20:57:58 | Laci | Recenze: Lexus GS (2007)

Nejlepší

Nedávno jsem koupil GS3OO z roku 95, najeto 320000 a lita to jako strela, poletim zhruba za 6 mesicu do Kanady, takze ho budu prodavat, kdo by mel zajem, muzete me kontaktovat na spetik@home4people.cz

27.08.2015 | 09:22:53 | Stepan | Recenze: Lexus GS 3.0 (1995)

Lexus ma rozvody , Lexus ma vstrikovaci listu nebo vstřiky a jestli jste resil nefunkcni spinac vymenou za jiny z jinych dveri aut , jak to chápu z textu , tak teda gratuluju .

01.06.2015 | 10:35:49 |  | Recenze: Lexus GS (2007)

Lexus RX 450 h

Značku Lexus som mal obľúbenú. Po Toyote som mal Lexus RX 350 h a potom som kúpil nový RX 450 h. Od začiatku mi vydával z prednej nápravy kovový hluk. Robilo to iba v chlade a vo vlhku zrána, keď nebolo vozidlo zohriaté - čiže od septembra do apríla. V lete to nerobilo. Niekoľko krát som s tým bol v servise a stále hovorili, že tam niečo dotiahli a bude to dobré. Opakovalo sa to neustále, tak poslali k auta servisných expertov z Toyota central Europe. Spôsob a správanie servisu ako aj Toyota centra Europe boli hrozne. Nechceli do auta okrem mňa nikoho pustiť ako svedka, aby počul hluk. Tvrdili, že je to môj subjektívny pocit. Keď som bol vo vozidle s technikom z TCE potvrdil, že to počuje, čo mám aj nahraté na kamere. Potom ale tvrdil, že je to bežný prevádzkový hluk a nie je to závada. Dal som si urobiť nezávislý posudok špecializovanou firmou, ktorá je štátom certifikovaná pre technickú kontrolu. Vypočuli si to a čudovali sa, ako toyota postupuje. Mám od nich súdno-znalecký posudok, kde konštatujú, že hluk sa prejavuje a je to závada. Kdežto servis v Žiline a Toyota central Europe tvrdia, že to je bežný prevádzkový hluk a nie je to závada. Auto bude mať dva roky. Všetko je v záruke a tvrdia, že neakceptujú záruku. Takáto je kvalita lexusu. Podľa všetkého je to problém v prevodovke alebo v poloosi a oni to nie sú schopní opraviť. Samozrejme, ideme to riešiť s právnikmi. Pre tých, čo chcú kupovať lexus a toyotu, radšej si nechajte auto vyskúšať za chladného počasia a vo vlhku, aby ste počuli, čo je podľa toyoty normálny prevádzkový zvuk. Myslím, že keby ste to počuli, radšej by ste chceli jazdiť na starom trabante. Som veľmi sklamaný, lebo celkovo sa mi lexus páči a rád na Ňom jazdím. Keby to nevydávalo ten hrozný hluk keď auto nie je zohriaté, tak by som v ňom rád pokračoval. Bohužial musím to zameniť za niečo kvalitnejšie a s lepšími službami. Niečo, čo sa pri chlade nebude sťahovať a vydávať hluk. Ľuboš zo Žiliny

18.04.2015 | 21:08:48 | Ľuboš | Recenze: Lexus GS 3,0 (1998)

RE:

Ahoj! Mas recht, byl prede mnou bourany na predek, pred chvili jsem to spravil-tady je jeste stara fotka s obrovskyma mezerama. Taktez dostal ranu do zadku, tam to ale je k nepoznani protoze prisel jen o svetlo. S Hondou je to jeste vetsi jistota-v CRV jsme mel B20 motor a ani jednou (a to mel s jistotou stocenych 200 000 km) jsem nedolival olej.

10.12.2014 | 11:25:12 | Roman | Recenze: Lexus GS I6 (1998)

Ten predok je podľa fotky nejako biedne spasovaný alebo sa mi to len zdá? Ja som mal svojho času Hondu Legend 3,2 V6, natočené okolo 600000km a nevedel som o nejakej netesnosti prevodovky alebo že by bolo podfúknuté tesnenie pod jednou z hláv. Chladič vyzeral ako nový, takisto aj komplet výfukové potrubie ešte s !!!pôvodným!!! katalizátorom (dokonca podľa EK plne funkčným). Takže nejako typujem, že ten Lexus bude mať natočené brutálne viac alebo sa ho nejakému pablbovi pred tebou podarilo doraziť.

06.12.2014 | 09:25:36 | Svoro | Recenze: Lexus GS I6 (1998)

LSko

mám sice jen model 430 ovšem souhlasím s majitelem.Ticho a krásné poježdění.Kdo má rád pohodu a spolehlivost může jí do lexusu.Dnes jde pořídit LS430 z roku 2002 do 200000kč

03.10.2012 | 00:24:36 |  | Recenze: Lexus LS 4.6i (2007)

Jardo,

A co taklhle nějakou recenzi. Tys tu poprvé? Já něco podobného sestrojil, když jsem psal svou první. Dojem s jízdy, podvozek, komfort, jestli to má zpátečku apod :o) Petr

24.12.2010 | 16:52:42 | pitrs42 | Recenze: Lexus RX 3l/6V (2002)