Auto recenze Lincoln - rozcestník pro recenze Lincoln

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Vlastné skúsenosti

Lpg nieje problém, len treba vedieť aký tam dať a všetko je o odbornej montáži a nastavení. O ktorom modeli uvažujete? SOHC Triton 16V alebo DOHC InTech 32V? SOHC 171kW nemá ani variabilné časovanie, je teda slabší ale menej náchylný na poruchy oproti DOHC 228kW

11.10.2015 | 17:16:35 |  | Recenze: Lincoln Navigator 5.4 benzin (1996)

RE: Vlastné skúsenosti

ZDRAVIM PANE Vlastne skusenosti mnel bych prosbu kvam a co rikate nato plyn dat do lincolna ? jak se bude pak to auto chovat ? chtel bych si ho poridit a dat do nej plyn diky za radu

13.09.2015 | 03:46:02 | Teplice | Recenze: Lincoln Navigator 5.4 benzin (1996)

Vlastné skúsenosti

Páni, osobne vlastním tento kúsok z 98 a som s jeho spolahlivosťou maximálne spokojný. Olej??? Strata maximálne 1,5 litra na 15 000 km. Treba ho poctivo meniť a jedine kvalitný olej tam liať, motor je veľmi citlivý na kvalitu oleja. Prevodovky sa tiež netreba báť, je dosť silná a má neskutočnú výdrž, predsa je to ťažný kôň a nie šporťák. Jazdím ho denne už skoro 4 roky a má nabehané takmer 400 000km.
Jediný problém je predná náprava. Pri tomto aute sa neoplatí šetriť na dieloch a kupovať Čínu, inak to budete meniť každý rok.
Treba si dávať akurát pozor na ten vzduchový podvozok, inak sa dá pomerne "lacno" zohnať konverzný kit zo vzduchu na struny ako to už mám aj ja.

Keby potreboval niekto nejaké info o tomto aute stačí napísať mail na "miroslav.sobcak@centrum.sk" Nieje problém poradiť aj pri servise alebo objednávaní dielov.

01.09.2015 | 12:59:34 | Miro | Recenze: Lincoln Navigator 5.4 benzin (1996)

RE:

0 bodov?Tak asi na Slovensku jezdite porad na konich...Nebo si ve Statech nezil...Podle tveho nazoru soudim,ze se vozis v ziguliku..

03.09.2013 | 16:41:39 | Russell | Recenze: Lincoln Town Car 4,6L 8V OHC (1992)

RE: olej

Zdravím, právě o tomto autu uvažuji. Sháním o něm více informací, zejména z provozu, spotřeba apod. Z internetu běžných informací mám dostatek. Zda-li se k Tobě/vám tato zpráva ještě dostane, budu rád za každé info. Nyní mám Mercury Grand Marquise a pokukuji po novém autu. Jarda

28.01.2012 | 21:47:01 | Jarda | Recenze: Lincoln Navigator 5.4 benzin (1996)

RE: Petře...

1991 Town Car. Tlačítko kufru tam mám taky. :-)

28.01.2012 | 18:23:43 | Filio | Recenze: Lincoln Town Car 4,6L 8V OHC (1992)

Čemu se divíte ti nobodobý mistři znají ůplně vše a hlavně všude byly. O Amerikách nevědí vůbec nic.

23.06.2011 | 08:07:30 | hoj | Recenze: Lincoln Navigator 5.4 benzin (1996)

Mám Lincolna Town Car ve výbavě Cartier z roku 1990 a tak tam jsou všechny ty vymyšlenosti, o kterých píšeš na začátku, včetně trojí pameti na sedačku řidiče, digipalubky a podobně. Trošku mě zaráží tvoje spotřeba, protože mě se průměr pohybuje kolem 13/100 a to při najteých 300tis. km, na dálnici jsem se dostal i na 10,5/100. Elektrická okna (tedy jejich pohon) se dají velmi snadno opravit, když budeš mít zájem, napiš.

08.03.2010 | 16:56:35 | petrklm | Recenze: Lincoln Town Car 4,6L 8V OHC (1992)

Další rok zkušeností

Po delší době používání přináším nové informace. Auto se nerozložilo. Prodělalo technickou obhlídku zkušeným mechanikem, který vyměnil filtry, náplně kapalin a brzdové desky. S olejem je problém, auto ho trochu užírá a bude potřeba doplňovat. Doplňování bude nejspíš levnější variantou, než dělat generálku motoru. Nové brzdy se nějak zasekávají a pak smrdí, ale to je snad jen zaběhávací stav. Na karoserii se tvoří bublinky nafoukávající se rzi. A není to tím, že by to byl šmejd, jen ty plechy nejsou natřeny zevnitř, jinak by se to asi nestalo. Co naplat, je to už stařík, tak půjde někdy na přelakování. Až na zatuhávání některých částí, jako třeba el. oken vše pořád funguje stejně dobře, jako na začátku. Takže dosud říkám "good car", určitě mě nezklame. I kdyby se pokazilo něco většího, tak to zase dáme dohromady a bude jezdit.

23.01.2010 | 00:42:55 | Petr | Recenze: Lincoln Town Car 4,6L 8V OHC (1992)

Petře...

...tlačítko na otevření kufru opravdu patří do přihrádky před spolujezdcem. Kamarád ho má v Mercury Grand Marquis a je to origo...

13.11.2009 | 09:19:52 | custom1 | Recenze: Lincoln Town Car 4,6L 8V OHC (1992)