Recenze Mercedes-Benz 126 W 280 SE
“Důstojný vůz.”

Autor recenze: richmondton (32 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1986 Typ motoru:2.8 Stav km při koupi:230 000 km Stav km nyní:233 000 km Způsob řazení:automat Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 6 měsíců Průměrná spotřeba: 15 lpg l/100 km Vloženo: 31. 10. 2007

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.2

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Ford ltd landau

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Při koupi vozidla,jsem zjistil závady tyto,špatný palec rozdělovače,startér odešel po pár dnech provozu,netěsnost u zadního okna.Vše je už opraveno,zbývá ještě oprava výfuku.Musel jsem ještě vyměnit všechny sedačky.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto se mi vždy líbilo a po možnosti se s ním projet jsem věděl o čem toto auto je.Více by se mi líbila verze SEL.Přesto,že mám pouze 2,8,starší model bez katalyzátoru s výkonem 185 koní musím říci,že jede velmi svižně.Jízda na plyn je dobrá volba.

Na jízdu na automat jsem zvyklý.Při koupi vozidla,jsem zjistil závady tyto,špatný palec rozdělovače,startér odešel po pár dnech provozu,netěsnost u zadního okna.Vše je už opraveno,zbývá ještě oprava výfuku.

Musel jsem ještě vyměnit všechny sedačky.Jinak u novějších medvědů bych váhal,osobně si myslím,že ty starší vozy byly dělány kvalitněji,ba co víc ten můj ještě není tak přehnaně prošpikovaný elektronikou.

Toto auto je z mého pohledu jedno z nejlepších které jsem měl,pochopitelně to není auto pro závodníky,ale pro pohodovou snad i bezpečnou jízdu.Toto auto mohu jen a jen doporučit.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Mercedes-Benz 126

Vložit komentář

lpg?

co lpg mas s tim nejake problemy?,
dik

17.01.2008 | 11:25:02 | alulan Reagovat