Recenze Mercedes-Benz A 140
“Áčko áno, ale CDI - Avantgard.”

Autor recenze: migo (37 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1998 Typ motoru:1397cm3/60kW benzin Stav km při koupi:109 000 km Stav km nyní:147 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 roky Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 6,5-7 l/100 km Vloženo: 17. 1. 2007

Hodnocení inzerátu: 5 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.6

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

7
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Ford Sierra 1,6 benzin

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Zatekanie cez otváraciu lamelovú strechu.

Hrdzavenie všetkých štyroch dverí.

Porucha prevodovej páky.

Uzamykanie palivovej nádrže.


Hodnocení a zkušenosti s autem

S "Ačkom" som bol maximálne spokojný, čo sa týka jazdných vlastností.
Dobre sedelo v zákrutách a z ASR nemalo problém ani na mokrej vozovke.
Prekvapivo veľký interiér a batožinový priestor. Môžem povedať , že priestor pre vodiča bol väčší ako v "sierre" ktorú som mal predtým.

Hŕkanie, spôsobené zrejme možnosťou posúvania, sklápania zadných sedadiel v ktorých sú nainštalované detské sedačky. Dosť to vadilo, hlavne pri jazde mestom.
V lete bola otváracia strecha lepšia ako klíma, len škoda že cez ňu zatekalo a pri silnejšom daždi voda kvapkala na sedadlá. Sedadlá- nevhodný materiál. Fľaky nešlo vyčistiť ani zo značkovou kozmetikou.

Na prevodovej páke sa opotreboval nejaký plastový diel za cca 75 Sk a len s malou dušičkou či dôjdem do servisu som tvrdo radil.

To všetko by nevadilo, ale hrdzavenie dverí ma prekvapilo nemilo.
Nakoľko išlo o metalízu a kapota mala popraskaný lak tak prestriekanie celého auta bolo nutné. Cena za prestriekanie mala byť odhadom 50-60000 SK a tak som sa rozhodol, že ho radšej predám a 50000 doložím do novšieho auta.

Kúpil som Picasso 2L HDI 66kw 2003 všetko ako nové,super spotreba ale poviem Vám pravdu chýba mi tá inakosť-splynul som z davom :(

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 5


Komentáře uživatelů k recenzi Mercedes-Benz A

Vložit komentář

Ajajaj, nebylo by na skodu zopakovat si slovenskej jazyk.V instrumentalu se pise s, v genitivu z.Cili "splynul som Z davom", melo byt "splynul som s davom".Taky "So znackovou kozmetikou", nikoli "Zo znackovou kozmetikou". Atd.A na zaver chci poprosit, aby jste do me nerejpali, ze nepouzivam interpunkcni znaminka.Jinak recenze neni spatna, opet se mi potvrdilo, ze Mercedesy z tohohle obdobi dost koroduji.

11.07.2009 | 13:11:47 | jamieson Reagovat