Recenze Mercedes-Benz Vito 110 D F
“Auto pre rodinu a pohodlie. Nie na športovú jazdu.”

Autor recenze: Danek (32 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1998 Typ motoru:2,3 TD Stav km při koupi:176 000 km Stav km nyní:185 000 km Způsob řazení:automat Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 10 l/100 km Vloženo: 22. 5. 2009

Hodnocení inzerátu: 4 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.8

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

5
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: VW Transportér T3

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Bolo nutné vymeniť pravý predný čap riadenia pre potrebu nastavenia geometrie. Ďalej výmena pravého predného ložiska a uvolnený výfuk.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Mám Vito F niečo vyše roka. Som s ním zatial spokojný. Kupoval som ho jazdené a bolo my dopredu jasné, že nekúpim bezchybný voz, kedže malo už 10 rokov. Preto som sa sústredil na čo najzachovalejšie auto a venoval som dlhší čas výberu toho správneho. A myslím, že sa podarilo. Na aute nebola zatial žiadna väčšia závada iba uvolnený výfuk (oprava 30€). Samozrejme som do auta už natlačil okolo 100 tisíc, ale to bola servisná prehliadka v Mercedese a výmena brzdových kotúčov s platničkami a kvapalinou. Samozrejme nákup všetkých pneumatík. Tento rok by som chcel auto preveriť dlhšou trasou v lete. Teda neviem či je dlhšia trasa do Chorvátska, ale preverím ho určite. Nie som automechanik takže neviem nič o tých všetkých čerpadlách a vstrekoch a čidlách atď., ale dal som auto na diagnostiku a prešlo v pohode, tak dúfam, že ešte poslúži nejaký ten rok.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 4


Komentáře uživatelů k recenzi Mercedes-Benz Vito

Vložit komentář

"samozrejme som už do auta natlačil 100 tisíc "

výboré auto, když za pneumatiky, prohlídku v servise a výměnu kotoučů s destičkami dáte 100, slovy sto :) tisíc korun, to může jedině blázen :)

15.08.2012 | 23:24:47 | vito  | 188.246.111.* Reagovat