Auto recenze Mitsubishi - rozcestník pro recenze Mitsubishi

Nejnovější komentáře v diskuzích

NEKLAM

190 km/h ??? 1,3 - tak to určite .... mam 1,33 colt manual jedine že by ti omylom vo fabrike dali k automatu aj 1.5 turbo motor :-)

18.08.2019 | 01:27:21 | Peter | Recenze: Mitsubishi Colt 1300 (2007)

Po 13 tis

Žádný problém, jen to, co jsem popsal do 10tis.km. Jezdím, jezdím a jezdím. Spodřeba stále okolo 10l. Pokud jezdím kousky a jen po městě, jsem lehce pod 13l na 10 km. Minulý týden jsem jel 150 tam a 150 zpět ,,dálkovou. Z 50proc. dálnice z 50 proc. okresky. Nabral jsem plnou, po dojezdu opět do plna, abych se dopočítal přesné spotřeby. Jel jsem na dálnici do 110, okresky do 100 dle tach, takže zkutečná rychlost byla nížší. Jízda byla svižnější, tím myslím trošku více brzda plyn, což normálně nedělám. Spotřeba 9,7l a to i přes to, že členitost krajiny na okreskách byla výraznější, zkrátka sám kopec. Mám pocit, že je poměrně rozdíl, kde tankuji. S 2012ctkou mívám na této trase spotřebu okolo 9,2 na 100. Kopce to hkrátka dost zvedají, protože s 2012 na rovnějších trasách při dodržování rychlostí bývá průměr pod 8,5. Tož to jen tak pro srovmání.

03.08.2019 | 13:19:15 | Petr | Recenze: Mitsubishi Pajero 121kW (2002)

RE:

Ahoj. Hodnocení téměř po dvou létech každodenního užívání je více než kladné. Pokud si ohlídáš při koupi zádrhele, které jsem již popsal v recenzi, nemělo by tě nic překvapit. Jde trdy především p palivové hrdlo, potrubí a nádrž. Rozvody, ikdyž mají řetěz, mohou být strůjcem konce motoru. Není pravdou, že se neumí trhnout, či přeskočit, tak si ohlídej napínák a vodící lišty. Pokud na to někdo sere z důvodu ,, mám přeci řetěz , je jen otázkou času, kdy ho to překvapí. Já mám Pajera dvě, na obou to bylo v pořádku, na starším jen to hrdlo a nádrž a z toho pramenící ko čarpadlo. Jinak co se týče toho užívání, jezdím, jezdím, jezdím, užívám si to a vše ok. Jsem rád, zě ho, resp.je mám. Problém jeden vlastně mám. Když v něm jezdí manželka, nechce ho vrátit a to je jediný zápor. Tak přeji dobrý kup. Ahoj.

28.07.2019 | 09:47:09 | Petr | Recenze: Mitsubishi Pajero 3,2DID 147KW (2012)

Po deseti tis. km

S autem mám najeto něco okolo 10tis. km. Po celou dobu v poho, auto jezdilo naprosto bez problémů a jezdím spokojeně dál. Problémy však nějaké nastaly. U 173xxx odešla podtlaková nádobka brzd. posilovače. Je to ta černá baňka na nádobce brzd. kap. Autu stále fungovaly brzdy jako obvykle, občas se však ozývaly z mot. prostoru zvuky, jako když někdo trubne zlehka na trubku. Brzdová kapalina byla zpěněná, tak bylo jasno, že membrána je v baňce ko. Koupil jsem starší i s celou jednotkou která mi zůstala do náhrady. Výměna baňky mi zabrala asi pět minut. Delší ke pak vytlačení vzduchu z nové. S vyplým zapalováním šlapat brzdu, dokud nestvrdne. Pokud je baňka ok, měl by zhruba po 20tém sešlápnutí brzd. pedálu pedál výrazně ztvrdnout. Až se v nádobce vyčeří bubliny, zapne se zapalování, motorek natlačí kapalinu a celý postup opakujem, dokud se nepřestanou po sešlapavání brzd. pedálu v nádobce brzd. kapaliny vzduch. bubliny. Jinak kotrola této baňky: po vyjmutí z ní nesmí kapat brzd. kapalina. Kape-li, je prdlá membrána. POZOR! Chvíli může držet a pak to vystříkne, takže bacha na lak a hlavně na oči. Toto byl jediný ,,drahší problé. Jinak pojistka zapalovače a pojistka brzd. světel. Insy turbo risco jsou po 10tis. km hloubkou dezénu téměř jako při koupi. Jediné, co bych jím vytknul, že na tvrdém podkladu v terénu se mají tendenci jakoby odtrhávat kostky dezénu. Zatím drží, ale některé a to jen na př. nápravě jsou natrhlé. Na zadní nápravě ok, bez poškození. Spotřeba stále okolo10l i lehce pod, ale na dálkové trase. Po městě okolo 13l. Teď v létě, kdy je tepleji, to lehce zpadne dolů. Budu ještě řešit únik chlaď. kapaliny klimatizace. Nejspíš to bude v zadu na dlouhá tenká trubka, je to okolo ní mastné. Dodělal jsem šnirchl, má to teď super zvuk. Tož pánivé a dámy, přeji pěkný den a ať vám, tedy nám ) to jezdí. Ahoj.

01.06.2019 | 23:49:24 | Petr  | Recenze: Mitsubishi Pajero 121kW (2002)

Ahoj,

Jak hodnotis stav vozidla po 1,5 roce? Take uvazuji o koupi, takme to zajíma.

Dekuji

08.05.2019 | 12:38:08 | Šimon | Recenze: Mitsubishi Pajero 3,2DID 147KW (2012)

colt

Mam najeto 690.000 rv 2000 1.3 60kw na lpg a furt slape spotreba 6-7l, autem najezdim cca 100-200km denne pracovne. fakt povedene auto...jen 1 malickost mohla byt trocho vys.stavba karoserii.

21.03.2019 | 09:14:24 | colt | Recenze: Mitsubishi Colt 1.3 benzín (1998)

auto po 10. rokoch prevádzky

Auto má už takmer 10 rokov (10/2009) a najazdených 143 000 km. Môžem skonštatovať, že vozidlo sa veľmi osvedčilo. Občas si ho pripojím na diagnostiku - zatiaľ nevykazuje ani jednu chybu. Prvé drobné závady prišli po 100 000 km: výmena snímača ABS v zadnom pravom kolese, výmena zvislých tyčiek stabilizátorov na nápravách, ozubeného remeňa alternátora, výmena niekoľkých žiaroviek (predné žiarovky H4 vydržali 120 000 km), sviečok a zadných brzdových doštičiek. Čiže sa jedná len o niektoré spotrebné súčiastky, náplne, oleje a filtre.

08.01.2019 | 12:01:19 | pali88 | Recenze: Mitsubishi Lancer 1499, benzín (2009)

poradte

mam pajero 3200ccm,diesel prevodovka automat .manual.Pri nastartování a zarazení jakeho koliv pohonu(2H,4H atd.) se rozblika pravde podobně symbol převodovky. Můžete mi poradit oc je to za chybu.Dik Rosta

10.09.2018 | 14:42:22 | rosta | Recenze: Mitsubishi Pajero 3,2 diedsel (2001)

RE: porucha čerpadla

Kluci, dohady o kvalitě nafty jsou zbytečné, ta samá pumpa v jiné lokalitě může mít jiný návoz od jiného dodavatele.U Pajer se ser.
čerpadlo nejčastěji a to si troufám odhad 99procent z důvodu koroze palivového potrubí, prorezivění hrdla nádrže a následného propadu bordelu do nádrže. Před výměnou čerpadla nutno vyčistit nádrž a zkontrolovat výše popsané, jinak dojde k opětovnému poškození čerpadla. Filtr vše nenachází!!!

28.06.2018 | 20:21:54 | Petr | Recenze: Mitsubishi Pajero 3,2 diedsel (2001)

RE: Odešly baterie

Ahoj, neumím Tě dohledat. Když tak mi znovu pisni na email a pisni tam třeba Tvoje číslo. Brknu Ti. Ahoj.

28.06.2018 | 20:10:00 |  | Recenze: Mitsubishi Pajero 3,2DID 147KW (2012)