Recenze Nissan Micra
“Mezi malými králem!”

Autor recenze: Peetee (21 let),
Karlovarský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1999 Typ motoru:1.0 Stav km při koupi:75 000 km Stav km nyní:85 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 6 měsíců Průměrná spotřeba: 6 l/100 km Vloženo: 10. 12. 2005

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.4

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Fiat Panda

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Došel benzín :)

Občas něco vrzne v interiéru.

Jinak bez poruchy. Myslím, že to je auto spolehlivé jako většina Nissanů.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Pro Micru jsem se rozhodnul lehce nečekaně. Vyhlížel sem spíš Xsaru, ale nakonec sem dal přednost menšímu a úspornějšímu autíčku. Za toto rozhodnutí jsem velice rád. Podařilo se mi narazit na jednu z vybavenějších (ele. okna, ABS, 2x airbag, central, klima). Jezdím převážně ve 2 a po městě - ideální auto. Zaparkujete všude (téměř).

Co se týče motoru, tak ten byl pro mě veliký překvapení. Je dostatečně svižný, samozřejmě že na závodění to není, ale pokud se točí do vyšších otáček tak jede. Spotřeba se pohybuje někde od 5.5 - 6.5 l/100km. Hodně záleží na tom jestli člověk vyjezdí celou nádrž ve městě a na kvalitě benzínu. Velmi příjemný je taky podvozek, který perfektně sedí. Řízení i řazení je přesné.

Jinak sem s Microu absolvoval i cestu Plzeň - Mikulov v 5 lidech bez problémů. Na zadních místech sic komfort moc nebyl, ale dalo se.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Nissan Micra

Vložit komentář

Sbohem Micře...

Bohužel jsem se musel s Microu rozloučit. Na začátku prosince 2007 jsem chuděrku poslal po náledí do velmi hlubokého přikopu.

09.01.2008 | 08:53:27 | Petr Moravec Reagovat

Super druhé auto do rodiny - až na ty ceny

Najezdil jsem s ním (tj. s lehce zajetým zánovním benziňákem 1.0) na dovolené po Krétě přes 2000 km a bylo to super - s těmi koly v rozích kastle se to tam na těch silničkách chovalo jako motokára , při obsazení dvěmi osobami a zapnuté klimatizaci to bylo živoučké a přitom se to kupodivu chovalo špičkově i na šotolině a na kamenitých cestičkách...
Jen ta cena ... podle ceníkových cen tak tady v ČR asi koupím manželce raději Fiata Pandu 1.3JTD, který i s automatickou klimatizací a maximální výbavou přišel po nedávných slevách na cca 340 000,- Kč, tj. o cca 100 000 levněji, než srovnatelně vybavená Micra 1.4 dCi.

01.01.2006 | 21:18:04 | Luboš Reagovat