Recenze Nissan Sunny slx
“Perfektní.”

Autor recenze: Mirek (25 let),
Ústecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1992 Typ motoru:1,6 Stav km při koupi:100 000 km Stav km nyní:180 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 4 roky Průměrná spotřeba: 7 l/100 km Vloženo: 6. 5. 2007

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 10.0

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Peugeot 306

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Vadný simerink motoru-únik oleje.


Hodnocení a zkušenosti s autem

S Nissanem jsem byl od začátku velmi spokojený, je to nejlepší vůz, který jsem vlastnil.Je to auto, které nemá rádo servisy.

Říká se Japonec až na konec, ale věřte mi, že to tak není.Lidé si myslí, že na japonce jsou velmi drahé náhradní díly, ale když si koupíte druhovýrobu, jsou stejně drahé jako na evropská auta ve druhovýrobě.Za celých 80 000km jsem měl jedinou závadu(mírný únik oleje z motoru,zpuchřel simerink-oprava 800 kč).Je to auto, které určitě vydrží pěknou porci kilometrů a ti, co ho měli to můžou jen potvrdit.Měl velmi dobré jízdní vlastnosti a super 16v motor na který 90 koní bylo dostačujících..

Po čtyřech letech jsem se začal poohlížet po něčem mladším a koupil jsem Fabii 1,4 mpi r.výr.2001, koupenou v CZ, nehavarovanou,se serviskou a jedna závada za druhou.Má najeto 65000km a za jeden rok používání jsem měnil tyto díly-přední ložiska, termostat, servořízení, vrzání palubní desky(nevyřešeno), těsnění pod vanou, brzdový váleček u zadního kola, poslední díl výfuku a čidlo teploty motoru).

Je vidět ta kvalita.Už přemýšlím o prodeji a koupím si opět nissana, tentokrát benzínovou Primeru.Pak budu mít na dlouhou dobu vystaráno.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Nissan Sunny

Vložit komentář