Recenze Pontiac Firebird
“Prostě nářez!”

Autor recenze: Dinoco (28 let),
Středočeský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1989 Typ motoru:2.9 Stav km při koupi:130 000 km Stav km nyní:135 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 3 měsíce Průměrná spotřeba: 13 l/100 km Vloženo: 1. 11. 2008

Hodnocení inzerátu: 6 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 6.6

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

7
 

Komfort

7
 

Provozní náklady

4
 

Náhradní díly

6
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Dodge Demon

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Vozidlo mám teprve chvíli, tak se rozkoukávám, ale zatim jsem ve stádiu kochání se, auto jede parádně, 2838 cm3 zdvihový objem je přijatelný na skoro 1800kg těžké auto.
Vozidlo zatim žádné závady nemělo a šlape výborně!!!!!


Hodnocení a zkušenosti s autem

Jelikož jsem fanda americkej "cars", tak se budu snažit být v hodnocení a recenzi co nejvíce objektivní. Je samozřejmé, že takové auto si člověk nekupuje pro každodenní jezdění, ale na kochání se, výlety, na pohodové vyjíždky, a věřte mi, že s takovým autem se dá udělat hodně parády, každý kdo ho vidí si ho spojí s kultovním seriálem "Knight Rider", předem odpovídám, že ten můj n e m l u v í!!!!!! Jelikož je to dotaz snad každého, kdo to auto vidí:-).
Design je opravdu nadčasový, jízdní vlastnosti velmo dobré, jen člověk nesmí dělat kraviny na mokru, jelikož v zatáčkách by to nemuselo dopadnout dobře. Brzdy jsou ale parádní a i tak těžké auto dokáží ukočírovat. Manuální 5st. převodovka řadí krátce a přesně. Interiér vozu je na svůj věk v parádním stavu, vše funkční, včetně klimy a "stereo systému":-) Zavazadlový prostor je tak cca. pro 2 nákupní tašky (maximálně):-)))
Spotřeba se pohupuje tak kolem 13 litrů, jezdim opravdu víkendově, žadné běsnění, ale když to člověk sešlápne na dálnici, tak nestačí sledovat přírodu a vyhlíží nejbližší benzínku!!!!
Je to prostě, stará nefalšovaná "AMERIKA"

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 6


Komentáře uživatelů k recenzi Pontiac Firebird

Vložit komentář
 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Pontiac Firebird