Recenze Renault Laguna KOMBI
“Spolehlivé velké osobní auto s velmi hezkým vzhledem.”

Autor recenze: bitik (34 let),
Liberecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2000 Typ motoru:1.6 16V 79KW Stav km při koupi:74 000 km Stav km nyní:131 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 3 roky Průměrná spotřeba: 7 l/100 km Vloženo: 17. 1. 2008

Hodnocení inzerátu: 4 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.8

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: OCTAVIA TDI

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Mé auto za 3 roky provozu mělo jedinou poruchu a to hlučné ložisko v předním kole,výměna trvala půl dne,sedí to kvalitně na těhlici,toto stejné ložisko u Š Octávie mi odešlo po cca 45000km.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Lagunu sem kupoval v roce 2005, vysoké pohodlý,dost kvalitní podvozek a hlavně super zavazadlový prostor,její pořizovací cena byla 209000kč a nyní její cena mezi 95000-130000 kč a přitom má tento vůz neuvěřitelně šikovnou výbavu s elektrikou či klimou,Lagunku na jaře budu prodávat a zkusím opět tuto firemní značku jen ve větším vydání Grand Espace 2.2 DCI.Laguna je v každodenním zatížení,třetím rokem u moře,vozí mě i do zaměstnání a 7 litrů.

Ve výbavě jsou všechny okna elektrická i zpětná zrcátka,ac klima,polohovatelný volant a sedadlo řidiče,originál rádio s ovládáním pod volantem,loketní opěrka,handsfree,čtyři airbagy,haugusy,tonované okna a super otvírání skla kufru,což se skutečně ocení při přepravě dlouhých břemen.

Jestli můžu srovnat Octávii s Lagunou,tak Škoda měla pružnější motor,ale to je tak vše,neuvěřitelně tvrdý posed,málo místa pro cestující na zadních sedačkách kvůli kufru,no a mé auto si s tímhle lámat hlavu nemusí,hodně místa a k tomu i ohromný zavazadlový prostor

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 4


Komentáře uživatelů k recenzi Renault Laguna

Vložit komentář