Autorecenze Renault Scenic 1,9 DCi - Pohodlie a variabilný priestor - hodnocení, spolehlivost, silné a slabé stránky, závady, zkušenosti, komentáře - recenze Renault Scenic
 
 

Recenze Renault Scenic Grand Scenic
“Pohodlie a variabilný priestor”

Autor recenze: Vasko (25 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2006 Typ motoru:1,9 DCi Stav km při koupi:144 000 km Stav km nyní:147 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 měsíce Průměrná spotřeba: 6,5 l/100 km Vloženo: 25. 2. 2009

Hodnocení inzerátu: 20 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.8

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

6
 

Náhradní díly

6
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Seat Ibiza 1,9 D

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Ako každý Renault, nejaká tá malá porucha sa stihla pritrafiť a to konkrétne:

Prepúšťanie oleja z olejovej vane.

Chyba v elektronike, originálne autorádio sa nedalo ovládať + na displeji zostal rozsvietený čas a teplota aj po vypnutí motora a zamknutí auta.

Hrkanie nejakej kovovej časti v ľavých predných dverách.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Ale na druhej strane na obhajobu týchto drobných porúch musím poznamenať, že olej začal unikať prejazdom cez Poľsko kde vonkajšia teplota bola -24 stupňov. Po asi 900 km jazdy nonstop som zastavil natankovať naftu a pri štarte ma upozornil palubný počítač na nízku hladinu oleja. Zrejme veľkými teplotnými rozdielmi medzi horúcim motorom a nízkou vonkajšou teplotou mohlo dôjsť k rozťažnosti kovu a prepúštanie popri tesnení. Dolial som liter oleja a ryska je stále na polovici, olej už neuniká. Druhá závada sa stala vo Fínsku pri -20 stupňoch. Pomohlo odpojenie a znovuzapojenie batérie. Avšak nemal som kód autorádia. Niektoré servisy Renaultu na Slovensku sú ochotné pomôcť a kód mi poskytli bezplatne.

Toto auto bolo kúpené ako dovoz z Francúzska s kompletnou servisnou históriou ktorú som si aj preveril. Za 2,5 roka používania bolo prejdených 144 tis km, autom bolo jazdené každodenne na dlhé trasy po diaľnici, čomu zodpovedal aj stav vozidla. Pri jazde nebolo patrné žiadne opotrebenie, takisto jazdné vlastnosti sa zhodovali s novým vozidlom. Brzdy menené, tlmiče rovnako, rozvody, vodná pumpa, gumy. Interval na výmenu oleja skrátený na 15 tis km, čo veľmi prospelo motoru aj turbu. Turbo nejaví žiadne známky opotrebovania ani pod plným zaťažením. Auto má filter pevných častíc, čiže žiadny čierny dym za autom nie je možné zbadať, ani pri rannom štarte pri -22 stupňoch.

Čo sa týka jazdných vlastnosti, auto je veľmi pohodlné a priestranné. Mä mäkký podvozok ako väčšina Francúzskych áut, ale pri rodinnom aute to považujem skôr za výhodu. Doslova si žiada dlhšie cesty kde je stabilné aj pri vyšších rýchlostiach. Úroveň hluku je nízka od motora aj od kolies, takže sa dá sústrediť na rezonanciu nejakého pliešku vo dverách :) Veľké plus a pre niekoho možno veľké mínus je svetlý interiér. Navodzuje príjemný pocit, ale je potrebná veľká opatrnosť napríklad ak robíte niečo okolo auta alebo meníte kolesá a potom si sadnete do auta a opriete o svetlú látku... Brzdy sú účinné, takisto posilovač riadenia. Na tak veľké auto má dobrý polomer otáčania. Interiér je veľmi prakticky a pohodlne zariadený, množstvo odkladacích priestorov. Zatiaľ sa mi ich pri bežnom cestovaní ani nepodarilo všetky naplniť. Plusom je pravidelný tvar batožinového priestoru a výklopné sklo zadného kufra pre prenos dlhých predmetov.

Zatiaľ nemám najazdených veľa kilometrov (3000) keďže auto mám len 2 mesiace. Ale zatiaľ veľká spokojnosť.

Spotreba je však vyššia ako som očakával. V meste 7 litrov a mimo mesta 6 pri pokojnej jazde. Dúfam že v lete sa trošku zníži, keďže priemerné teploty boli zatiaľ okolo -5 stupňov. Negatívom je aj rýchlejšie vypaľovanie žiaroviek H7, ktoré sa však ohybnými rukami dajú vymeniť bezproblémov bez demontáže čohokoľvek. Na nejakom fóre som čítal že treba dať dole nárazník a svetlo vybrať...

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 20


Komentáře uživatelů k recenzi Renault Scenic

Vložit komentář

problem so svetlami

ked nastartujem a zapnem sveta vsetko je v poriadku. akonahle sa vsak pohnem svetla zhasnu a musim ich znova zapnut. pocas jazdy je potom vsetko ok. poradte mi niekto.

22.04.2018 | 01:39:35 | jozef  | 176.61.243.* Reagovat

Update recenzie

Auto najazdilo 388.000km. Je cas ho vymenit za Hondu Civic Tourer. Dlhodoba spotreba bola 5.3L/100km, olej netrebalo dolievat medzi vymenami. Stale je povodne turbo, spojka aj vstrekovace. Rychlosti radi velmi hladko. Vymenil sa akurat povodny alternator. Zazrak ze vydrzal tak dlho. Zadne tlmice su 7 rokov stare ale este dobre, menili sa len prasknute pruziny. Predne tlmice su vymenene a takisto brzdove kotuce. Naklady na servis a pneu cinili za celu dobu vlastnictva 4 centy na kilometer. Usporne auto po vsetkych strankach. Budeme na neho spominat len v dobrom!

07.03.2016 | 20:16:27 | Vasko  | 88.115.90.* Reagovat

Čoskoro 300 000 km

Ešte pár týždňov a slávime 300 000 km. Auto bez porúch, odstránili sme aj závadu s automatickou ručnou brzdou. Chyba bola v elektronike, tieto jednotky vraj používa aj BMW a výrobca si je chyby vedomý. Opravil to jeden expert na elektronické kompomenty ktorý sa snažil výrobcovi pomôcť pri zdokonalení komponentov. Výrobca nemal o to záujem, veď lepšie je predať zákazníkovi novú jednotku za 800 eur ako vymeniť jeden komponent za kvalitnejší a prísť o dodatočný predaj. Dlhodobá spotreba sa drži na 5,5 litroch a počas posledného roka okrem pravidelnej výmeny oleja bola naplnená klimatizácia a vymenený guľový čáp.

29.10.2013 | 14:50:01 | Vasko  | 88.115.91.* Reagovat

RE: Čoskoro 300 000 km

No a teď tu o karkulce jo?

Ovšem dostal mne kulový čáp :-) u nás sa hovorí bocian.....

29.10.2013 | 15:14:28 | Vašek  | 82.142.100.* Reagovat

Vzduchový filter

Včera som menil vzduchový filter po 30 tis km. Priemerná spotreba dnes klesla o pol litra na 100km a ťah sa zlepšil. Odporúčam meniť po 15tis km pri výmene oleja. Robil som si taký malý výpočet. Tých posledných 15tis km ktorých som najazdil so starým filtrom ma stálo na pohonných hmotách 110 eur naviac pri zvýšenej spotrebe o pol litra. Filter stojí 10 eur, takže ak by som vymenil po 15 tis km, ušetril by som na nafte 100 eur.

05.03.2012 | 13:54:56 | Vasko  | 146.119.253.* Reagovat

Pokračovanie recenzie

Na 232 tis km menené rozvody a vodná pumpa, brzdové doštičky vpredu aj vzadu, baterka, guľový čáp a tyče riadenia v prednej náprave, tesnenie pri výparníku klímy, doplnenie klímy, výmena chladiacej zmesi a brzdovej kvapaliny, výmena klinového remeňa a kladky alternátora, nastavenie geometrie. Cena v Renault autorizovanom servise 1100 eur. Boli aj merané tlmiče a vpredu mali účinnosť na 61 a 58 percent a vzadu na 65 percent. Tak sme sa rozhodli dať vymeniť predné, aby bolo zase na dlhšie pokoj. Po výmene za nové sme poprosili ich znova premerať a mali rovnakú účinnosť ako tie staré po 150 tis km. Tak to dosť nahnevalo lebo mám pocit že tie naše staré by vydržali ešte viac ako nejaký lacný šmejd čo tam dali a čo by odišiel po mesiaci. Tak nám nahodili znovu tie naše. Boli kúpené nové zimné gumy s hrotmi keďže tu je to povolené, skoro každý to má a cesty sa neposypujú. Veľký rozdiel oproti tým starým Nokianom. Mäkkšia zmes a víťaz testov 2011 - Continental ContiIceContact. Akurát že gumy vyšli na 600 eur. Škoda že to auto má menej rozšírený rozmer a ceny sú vysoké.

20.01.2012 | 13:57:52 | Vasko  | 146.119.253.* Reagovat

Ťažné

Cez víkend sme namontovali svojpomocne ťažné. Trvalo to zhruba 6 hodín pretože pri sedemmiestnej verzii je potrebné dať dole zadný nárazník a aj vybrať 6. a 7. sedadlo + skoro všetko čo je namontované v kufri. Je treba uvoľniť aj niekoľko šrúb zospodu auta lebo ináč ťažné nevôjde. Takisto je potrebné sa s tým trochu pohrať aby to sadlo ako má. Pod ľavým svetlom je kabeláž na pripojenie elektriky avšak káble boli úplne zoxidované a cez tento konektor to nešlo. Nakoniec sme napojili priamo zo svetiel - ľavého a pravého a všetko funguje ako má. Ťažné bolo poľské za 100 eur.

14.09.2011 | 06:26:02 | Vasko  | 146.119.253.* Reagovat

Pokračovanie recenzie

Najazdených 220 000 a trošku začína zlostiť. Automatická ručná brzda sa občas neodtiahla ako mala a trošku šúchala na ľavom zadnom kolese počas jazdy. Odnieslo si to vnútorné brzdové obloženie. Stále vypisuje chybu Check parking brake aj keď už funguje normálne. Raz mi to vymazali v servise a bolo v riadiacej jednotke ručnej brzdy uložených asi 6 chýb takže nevedeli kde je chyba. Teraz už nejdem na vymazanie lebo po nejakom čase to príde znova. Naplánované je menenie všetkých brzdových obložení a prečistenie brzdových valčekov tak snáď to pomôže. Klimatizácia nefunguje, zrejme vytiekla celá náplň pretože nechladí a kompresor hučí akoby šiel naprázdno. Preto sa teraz nepoužíva. Na čelnom skle 3 praskliny od kamienkov, 2 sa podarilo opraviť a tretia väčšia sa rozširuje, ale to nie je nejaká vada auta, len zhoda náhod. Čaká znova vymenenie oleja a filtrov a o pár mesiacov rozvodový remeň, kladky a vodná pumpa. Takisto bude treba dať doporiadku vôľu v prednej náprave a pouvažovať aj nad novými tlmičmi. V blízkej dobre chcem namontovať guľu ale trošku sa obávam napojenia elektriky pretože neviem kde je konektor. Čo som čítal návod tak treba dať dole nárazník a potom sa dostať na uchytenie niekde z vnútra kufra... Prichádza pomaly čas väčších investíícií do auta a asi by ho bolo múdre predať, avšak neviem si predstaviť čo iné by sa dalo zohnať pretože toto auto maximálne vyhovuje. Tak snáď to nebude také zlé že bude viac v oprave ako na cestách. Ten predohrev motora a kabíny je DEFA. Majú presne sadu na toto auto, kde špirála ohrieva chladiacu kvapalinu. Vsúva sa do zaslepeného otvoru na to určeného a do kabíny ide ohrievač s ventilátorom. V zime to pomáha pretože auto nežhaví keďže je po 2 hod ohrevu teplý motor a v kabíne je príjemne. Malo by to šetriť aj palivo ale je diskutabilné či to ušetrí viac paliva ako 2 hodinový ohrev ktorý odberá 2kW. Ja som si to dal lebo tu vo Fínsku na to má každý na parkovacom mieste prípojku s časovacími hodinami, tak prečo nevyužiť. V nejakom príspevku bolo - ceny za servis. V renault servise som bol len raz na vymazanie tej chyby a ináč sa snažím svojpomocne zohnať výhodne súčiastky a potom si spraviť sám alebo cez nejakých známych. Akurát klímu, rozvody a nápravu dám na vianoce spraviť do renaultu tak potom môžem doplniť cenu.

31.08.2011 | 13:33:38 | Vasko  | 146.119.253.* Reagovat

scenic ii

mam tiez scenic 1,9dCi a 200.000km, problem ziaden len som menil tiez ten snimac tlaku co ty. mam aj dpf a zatial ok. chcem sa spytat na typ elektrickeho predohrevu, tiez uvazujem o niecom takom.

28.08.2011 | 20:47:39 | brano  | 78.98.211.* Reagovat

Nebylo by marné kdybys psal i ceny za servis.Jinak mám služební Kangoo II 1,5dci viz recenze a po 1roce a 34tis.km bez problémů.

14.04.2011 | 14:43:59 | sparrow1 Reagovat

Pokračovanie recenzie

Auto má teraz najazdených 205 000km a zatiaľ spokojnosť aj keď v posledných týždňoch trošku pozlostilo takou čudnou závadou. Pri teplom motore na neutráli prišla hláška CHECK INJECTION a auto sa hodilo do núdzového režimu kde neťahalo vo vyšších otáčkach. Po troche skúšania kedy táto hláška prichádza som zistil že pri rovnakých otáčkach keď trochu klesnú po zariatí motora. Stačilo ich plynom o málo zvýšiť a hláška neprišla. Takýmto systémom som mohol jazdiť aj 2 hodiny a všetko bolo v poriadku až do času keď som ho nechal pár sekúnd na neutráli. Na naších aj anglických fórach som sa dočítal kadejaké hrozné historky ako odišlo turbo a nasávalo olej, pričom rozsekalo celý motor. Táto istá hláška prichádza aj keď je zlý žhavič, zlé vstreky, zanesený EGR ventil, zlé relé žhavenia alebo nejaký senzor nefunguje. Mohli to v Renaulte trochu oddeliť, že keď je už tam ten displej aby vyhodilo nejaký chybový kód a netrebalo vždy platiť za diagnostiku. Ale auto šlo normálne, bez dymenia, turbo malo dobrý a plunulý ťah tak som začal prečistením EGR ventilu. Ten nebol ani nejako zanesený, čo som bol prekvapený po toľkých kilometroch. Pridal som aditíva na prečistenie vstrekov a vymenil som žhaviče aj keď po premeraní všetky boli dobré - na moje prekvapenie. Najpr som kúpil Bosch ktoré mali pasovať na toto auto, avšak už pri -10 stupňoch nestihli nažhaviť na požadovanú teplotu a keďže auto má na to istý limit a potom sa štartuje (niekedy je lepší kľúčik ako tlačidlo) tak to prišlo s tou istou chybou INJECTION CONTROL a núdzovým režimom. Tak som sa rozhodol zohnať a objednať žahviče Beru ktoré tam boli už od výroby, po výmene funguje všetko ok. Bol som na diagnostike a jedna chyba ktorá bola stále aktívna bola že snímač tlaku vzduchu v sacom potrubí hádže nelogické hodnoty. V Renaulte za ten snímač chceli 210 eur, ja som objednal nejaký taliansky za 62 a auto po výmene ide ako predtým bez problémov, ešte sa aj spotreba mierne znížila lebo si presnejšie namiešava zmes paliva a vzduchu. Ešte ma čaká výmena oleja a filtrov, dávam Mobil1 5W-50 a mením max po 12-15 tis km. V novembri 2010 bola STK a emisná, žiaden problém, dokonca emisie 4x nižšie ako je limit. Najbližšie čaká výmena rozvodového remeňa a vodnej pumpy na 240 tis.

19.03.2011 | 06:29:48 | Vasko Reagovat

to.vasko

vieš aktualizovať informácie, ako sa darí autu, tiež uvažujem nad grand scenicom

20.02.2011 | 22:12:02 | Jan Reagovat

RE: to.vasko

mám grand 2006 16b, mám ho skoro rok a zatial spokojnost len som menil startovaciu cievku sem tam nenastartoval investícia 70 € inak super vozenie a na tak velké auto aj spotreba priemer 7.5 inak dlhšie trasy 6L. dobrá volba

18.10.2013 | 20:30:25 | marian  | 46.151.59.* Reagovat

renault

Každé auto sa kazí, niektoré sa vydarí, iné nie. Mám Scénic 1999 1,6 už 4 roky, pri kúpe 130 000 km a teraz 190 000 a nedal by som ho za nič. Kúpil som aj druhé auto sedem miestne Ford Galaxy vychválený do nebies 1,9 TDi 85 kW a chcem ho čím skôr predať, sklamaný som viac jak zo Š-105 s ktorou som aspoň postavil dom. A poškuľujem po Grand Sceniku a nedám si do toho kecať. Veľa šťastných kilometrov.

28.12.2010 | 01:19:55 | martin Reagovat

To: Vasko: Chcem sa opýtať, či nerobia policajti problémy s tým, že DENNÉ svietenie je v hmlovkách,

ďalej sa chcem kolegov opýtať, eko reagujú policajti na rôzne pásiky a úpravy. Lebo jeden mi tvrdil, že aj keď majú homologizáciu "E", tak pri kontrolách za to "drbú"
Takže neviem.
P.S. Otázka na adnina: Podľa akého kľúča zmazal recenzie? Alebo chce úplne znechuť stránku?!! Ďakujem pekne. Stačí povedať.

27.07.2010 | 19:37:02 | ľuboš Reagovat

Pokracovanie recenzie

Momentálne na aute veľa nejazdím (od posledného príspevku zhruba 10 000km), ale stále ide bez problémov. V apríli bola vymenená náplň do klimatizácie, olej, vzduchový, olejový a palivový filter (pri palivovom treba dať koleso a kryt dole). Náplň do klímy má mať 550g a ja som mal 300g čo som pocítil na slabšom chladení a kedže je to automatická klíma, snažila sa tým pádom fúkať viac vzduchu aby interiér vychladila na nastavenú teplotu. Po doplnení média chladí výborne a neobťažuje hlučným fúkaním. Vyskúšal som si namontovať "denné svietenie" tým že som do hmloviek kúpil LED žiarovky H11 pretože som nechcel robiť úpravy na aute a domontovávať homologizované denné svietenie. Zatiaľ to funguje lebo mám zapnuté obrysové a predné hmlovky pričom zadná hmlovka ostáva vypnutá. Svieti to obstojne, v slnku je to slabšie vidno. No nie je to ako sériové Audi alebo Mercedes, ale vyzerá to lepšie ako domontované pásiky.


Marek: na navigáciu skús fóra. Tam som videl aj na tvoj typ súbory ktoré si napáliš na CD ako image. Ja nemám v Scenicu vstavanú navigáciu a som rád. Ta detailnosť máp na tieto navigácie je úbohá a aktualizácie vychádzajú len občas. Kúpil som Mio za 80€, odblokoval, nainštaloval IGO8 a mám mapy celého sveta najaktuálnejšie v tom, nehovorim o krajšej grafike. Ak je auto dobré, na navigácii tam záleží najmenej. Skôr by som dal pozor na turbo, lebo pri 1,5 je malé a roztáča ho na veľmi vysoké otáčky. Ten motor je slabší a tým pádom mu možno dali viac zabrať aby nebrzdili premávku. Najviac to záleží od vodiča, jeho návykov, údržby a aké trasy boli jazdené. Pozor na pískanie turba, to už má dosť. Najlepšie je keď idú viacerí a skúsiť nejaký tiahly kopec kde mu dať po zohriatí motora zabrať do najvyšších otáčok. Nemali by byť žiadne výkyvy vo výkone ani výpadky. Ja som išiel do 1,9 aj keď má viac km ale pri dialničnej rýchlosti na šestke si motor kľudne pradie a obieha s výkonovou rezervou. 1,5 tiež stačí, ale dúfam že je to 105 koňová a tiež 6 rýchlostí. Skús si takisto zistiť niečo o tom aute pred kúpou, napr zadaj VIN do vyhľadávača - ak bolo na dražbe tak by ho malo nájsť. Mala by byť samozrejme aj servisná knižka a 2 karty na štartovanie. Bez toho by som to asi nebral. Neviem koľko má tvoje km, ale keď má okolo 120 tis, treba meniť rozvody a vodnú pumpu, čo je väčšia investícia. Vizuálne skontroluj brzdové obloženia ak by sa dalo tak aj stav tlmičov. V Scenicoch zvykne občas štrajkovať elektronika, tak vyskúšaj úplne všetko čo sa dá (všetky funkcie, sťahovanie okien, rádio a CD, klímu). Ak prešlo kontrolou originality, nemalo by byť poskladané z viacerých alebo kradnuté. Aj tak je dobré všetko radšej pozrieť. Takisto by nemali byť kolísavé otáčky na voľnobehu, ani nekultivovaný chod motora. Tieto motory ak sú v dobrom stave tak idú krásne tichúčko, bez vibrácií. Ak je ten istý motor pred smrťou tak to začína byť počuť. Takisto by nemal ísť dym pri štartovaní ani plnom zaťažení motora. Dym by nemal byť ani štipľavý. Ja som so svojim Scenicom veľmi spokojný, je to pohodlné dobre vybavené auto. Ale takisto som všetko kontroloval ešte pred kúpou kedže to nebolo moje prvé auto a časom človek zistí na čo si dať pozor. Kľudne ak ťa ešte niečo napadne, ozvi sa a daj potom vedieť či si sa pre to auto rozhodol alebo nie.

27.07.2010 | 18:19:51 | Vasko Reagovat

Scenic r.2007 a navigacia

Ahojte renoltaci, mam zaujem kupit si renaul scenic 1.5 dci r. 2007 vo vybave ma aj navigaciu,ale vo francuzskom jazyku, nakolko je dovezene s FR. Vedeli by ste mi niekto poradit, kde by som zohnal program s ceskym/slovenskym jazykom? alebo doplnit aspon aktualizacie.?
A otazka, aku mate skusenost s navigaciami, ktore su uz vo vybave auta (nekupili ste si ju v nejakom elektre samostatne). Mate nejake skusenosti s takymto rocnikom? napisali by ste mi? Neviem sa rozhodnut ci ho mam kupit. Mame s manzelkou jedno dieta a planujeme dalsie. Ci je vhodne, ak nie. Co by ste mi poradili. Ak viete o nejakej zavadnosti dajte vediet.

Mam renault megane 1.4 16V r.2000 model 2001.

28.04.2010 | 20:32:28 | Marek Reagovat

kde jsou kritici?

Kdepak jsou ti všeználci, co ze začátku pokřikovali?

Jsem rád, že tu doplňuješ svoji recenzi a je tak vidět, že Renaulty nejsou zase až takový krámy, jak se o nich povídá... V rodině jsme měli 2xR19, R25, Clio, 2xScénic 1 a nyní jezdím Scénicem 1 Phase 2... Nikdy žádné závažnější problémy typu výměny motoru apod. Vždy pouze provozní záležitosti související s věkem a najetými kilometry... Teď jsem se projel novým Scénicem 1,4 TCE a jsem nadšený...
Mnoho šťastných kilometrů.

29.03.2010 | 10:09:59 | Honza Reagovat

Pokračovanie recenzie

Auto má najazdených 180 tis km, zatiaľ bez závad. Do dlhodobejšieho plánu bude treba zaradiť výmenu tyčiek stabilizátora ale to až niekedy v lete kedže stav nie je ešte zlý. S autom sa jazdí každý deň, ani pri zimách -22 stupňov neboli problémy so štartovaním a to bez pridania dodatočných aditív do nafty. Ráno pomáha predohrev motora kde motor nemusí vôbec žhaviť pri štartovaní. Auto bude mať 4 roky tak som zvedavý dokedy baterka bude zvládať štarty, či ani počas budúcej zimy s ňou nebude problém.

22.03.2010 | 06:54:53 | Vasko Reagovat

svetlo

ziarovku na pravom prednom svetle som menil pred mesiacom znova nesvieti vymenil som ju a nesvieti poistky su dobre co moze byt na chybe poradte prosim

03.02.2010 | 17:29:25 | peter Reagovat

megane

Nerad by som si zariekol, ale ja mam megane combi 1,6 16v 8/2001 a najazdených momentálne okolo 316 000 km a auto ide ako hodinky. Štartuje bez problemov či je zima či je leto, velke pohodlne s velkým kufrom. Naozaj dobre auto. Mal som peugeot 406, golf 4, momentálne mám este bmw 320 d, ale asi najviac mi ku srdcu prirastol tento megane. Bol zo 3 razy buchnutý, ale to auticko mi pripada ako nezmar. Stále si pradie, ci pri praci ci pri zabave, vzdy je vhodne. Jasne ze nie je take rýchle a precizne ako bmw ale je podstatne praktickejsie. ....ale aby som len nechvalil tak sa vyskytli tieto poruchy: zohnuty snimac otacok kolesa na abs, vytahovanie soferovho okna, hm rozmyslam ale to je uz asi vsetko. Spotreba sa pohybuje okolo 7 litrov priemerne. K recenzii som sa dostal preto, že rozmyslam nad nejakým grand scenicom

05.11.2009 | 19:50:35 | minotaur Reagovat

Pokračovanie recenzie

Auto má najazdených 171 tis km a nevyskytla sa žiadna závada. Akurát boli vymenené plynové vzpery na kufri, olej, filtre, zopár žiaroviek a namontovaný prídavný elektrický predohrev motora a kabíny. Tento je zapájaný cez zásuvku 230V na časovač a 2 hodiny pred jazdou zapne ohrievanie chladiacej kvapaliny a interiérový ohrievač ktorý má automaticky regulovaný výkon podľa vnútornej teploty. Auto vyhreje na 22 stupňov, čiže odpadávajú problémy so zoškrabovaním zamrznutých okien a zarosením zvnútra. Mierne sa aj znižuje spotreba a zlepšuje štartovanie pri chladných ránach. Celkovo spotreba ešte mierne klesla, na priemerných 5,1 litrov mimo mesta a kombinovaná spotreba je teraz na 6,3 litroch. S autom zatiaľ spokojnosť.

13.10.2009 | 15:47:01 | Vasko Reagovat

Pokračovanie recenzie

Pokačujem v recenzii na Scenic. Po 12 tis km po kúpe auta som menil olej aj s filtrami a odvtedy najazdených 4000 km. Trošku bol problém nájsť vzduchový filter, keďže je skrytý za autobatériou ktorú treba vybrať. Naopak peľový filter má bezproblémový prístup. Nezaznamenaný žiadny únik oleja, zázračná samooprava. Ináč na aute nebolo robené nič okrem prezutia zimných pneu na letné. Spotreba mierne klesla možno aj prečistením motora prísadou do nafty a letnými pneu s nízkym valivým odporom, ale aj letnými teplotami. Na dlhé trasy je to teraz 5,6 litra aj pri plnom naložení. V meste sa to dá do 7 litrov, ale len s veľmi miernou nohou. Celkovo zatiaľ spokojnosť.

27.05.2009 | 18:15:56 |  Reagovat

Pokračovanie recenzie

Po odjazdení ďalších 1000 km našťastie žiadna závada. O poruchovosti Renaultov som už veľa počul a čítal, avšak nemám osobné negatívne skúsenosti. V predošlej práci som používal firemný Renault Kangoo 1,5 dCi a najazdil som na ňom 30.000 km za rok. Pri jeho odovzdávaní bol vo veľmi dobrom stave pri 180.000 km. Auto však bolo servisované a predošlý majiteľ ho nepreťažoval a jazdil plynulo a kľudne. Rodičia majú druhý rok Megane 1,5 dCi a zatiaľ bez poruchy. Takisto svokor ma Thaliu 1,4 benzín už 4 roky a bez poruchy. Megane majú aj dvaja susedia na našej ulici a takisto všetko v poriadku. Takže konkrétne som sa nestretol s človekom ktorý má Renault - jazdí na ňom normálne a pravidelne ho servisuje - aby mal nejaké väčšie problémy. Ale prístup k autu je dôležitý pri každej značke. Hlavne pri lacnejších autách sa viac ukáže spôsob starostlivosti. Sú tam použité lacnejšie a menej kvalitné súčiastky ktoré sú citlivejšie na zaobchádzanie. Takisto vidím že známy ktorý auto nešetrí lebo je firemné má v servise pol ročný Mercedes E a ľudia z môjho okolia s Renaultami problém nemajú. Za cenu ktorú som za Scenic zaplatil by som rovnaké pohodlie, výbavu a priestor pri ročníku 2006 nenašiel.

03.03.2009 | 15:10:36 | Vasko Reagovat

A kde je to vidět?

Jsou lidi,kteří si udělají názor z doslechu a nikdy neměli možnost si určitou značku auta vyzkoušet.Mám taky vlastní subjektivní názor na utčité značky,ale ještě jsem je neměl možnost vyzkoušet a tudíš je nemůžu na základě psanýho článku soudit.Zrovna Renault mi příjde jako dobrá automobilka s tradicí a novátorstvím.Mám jeden jeho 1,5 roku starý automobil doma a jsem max. spokojený.Nechci si hráč na falešnýho čecháčka a prosazovat německou značku VW i když jsem jeho 3 výrobky doma a vždy nový,nejsou to vyloženě špatný auta,ale prostě jsou i lepší i horší.Vše otázka štěstí a péče servisu je kolísavá u každý automobilky.

27.02.2009 | 10:25:11 | Kobyla Reagovat

Nejsem Tom69. Jsem tom. Ale jde vidět, že spousta lidí má s těmato šmejdama moooc špatné zkušenosti.

26.02.2009 | 22:30:38 |  Reagovat

Tom

Nejsi náhodou Tom69??? pokud ano, četl jsem tvé problémy a také vím, že renault ti ve všech věcech vyšel vstříc, tak nehaň. Mám již druhého megana a jsem naprosto spokojenej, víš ony se kazí všechny značky, všude se šetří a jde to vidět na kvalitě, ta jde bohužel rapidně dolů, ale u všech značek. Pro autora článku:: neboj autíčko ti bude sloužit a že se občas něco vyskytne, no bóže! S tímto počtem km, to snad nejde ani očekávat.

26.02.2009 | 19:26:21 | kraken Reagovat

Tak si užívej dokud to jede,čekají tě krušné časy.Ale kdo by myslel na zítřek,vždyť poruchy jsou tak daleko....No příteli napiš za 3 měsíce,pokud bude bez závad tak jsi měl štastnou ruku.A pokud se bude kazit, nepropadej depresi,závady u těchto aut jsou běžné.

26.02.2009 | 17:01:06 | Paroubek a spol Reagovat

Servis

No von ten servis je podle mého asi otázkou přístupu jednotlivců. Já mám se servisem na Kladně velmi špatné zkušenosti a už tam nejezdím, i když sem auto kupoval přímo u nich. Nyní jezdím do Loun a mohu říct, že příjemnější a ochotnější servis sem ještě neviděl. Kolikrát, když potřebuju vyřešit nějakou tu maličkost, neplatím za material, ani za práci vůbec nic, i když by si to mohli klidně a regulérně naúčtovat. To je prostě paráda. Přijedete na kontrolu brzdového obložení a voni Vám řeknou: "brzdy jsme zkontrolovaly, je to v pořádku, nic po Vás nechcem!!!"

26.02.2009 | 15:46:15 | Gramáč Reagovat

Souhlas s Tomem

Na základě vlastní zkušenosti se značkou Renault naprosto souhlasím s Tomem a myslím, že majitele ty "příjemné" chvilky teprve čekají.

26.02.2009 | 15:09:34 | Macek Reagovat

Několik mých velice špatných zkušeností s touhle značkou ( Ren. 16 a Clio 2006) jsou dostatečným důvodem, abych varoval všechny, kteří snad mají někdy v úmyslu investovat do této značky.
Auta poruchové, servis drahý a nekvalitní, mechanici nejhorší a nejneochotnější.

26.02.2009 | 14:23:20 | tom Reagovat

tom:

Kdyby Fabia fungovala bez problémů alespoň do 100000 km, tak bych vrněl blahem. Bylo to zcela jinak . Viz recenze Fabia 1,0 r.v. 2002.

26.02.2009 | 13:09:30 | Itall Reagovat

Hanění

No já bych automobilku jako takovou zas tak moc nehanil, ono Renault drobné závady určitě má, ale měl sem možnost jezdit s Dieslovým Meganem z roku 2000. Najel jsem několik desetitisíců kilometrů a v pohodě. Měl nalítáno okolo 140000Km, když sem ho kupoval. Nakonec jsem ho dal pryč, kvůli tomu, že se mi zachtělo nového Renaulta.

26.02.2009 | 12:59:48 | Gramáč Reagovat

Fuj

Počkej za pár měsíců, prokleješ celou tuto automobilku. Předchozí majitel věděl proč se toho krámu zbavit. Renaulty po najetých 100 litrech pomalu končí a projevují se neskutečné závady , např. elektronika. Nejlepší doba pro servisy - po záruce.

26.02.2009 | 11:54:24 | tom Reagovat