Autorecenze Renault Scenic 1.9 dti - Výborný auto. Je to držák, nikde vás nenechá a navíc má malou spotřebu a obrovskej kufr !! Doporučuju pro rodiny s dětma. - hodnocení, spolehlivost, silné a slabé stránky, závady, zkušenosti, komentáře - recenze Renault Scenic
 
 

Recenze Renault Scenic 1.9 dti
“Výborný auto. Je to držák, nikde vás nenechá a navíc má malou spotřebu a obrovskej kufr !! Doporučuju pro rodiny s dětma.”

Autor recenze: Fido (34 let),
Středočeský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2000 Typ motoru:1.9 dti Stav km při koupi:160 000 km Stav km nyní:180 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 5.0 l/100 km Vloženo: 14. 6. 2006

Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.4

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

9
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Focus

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Bez závad.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Naprosto spolehlivé, bez investic a v zim, když bylo - 25, vždycky nastartovalo. Měl jsem z Rendla strach, ale ted mužu říct, že nebylo čeho se obávat. Je to dobrý auto !!

Předtím jsem měl spousty jinejch aut. Zhruba tak dvacet mi jich rukama prošlo a mužu říct, že bejt lepčího řazen, tak by trumflo i Německý značky, jako třeba Audi, atd.

Nojo dost se s těma autama Frantici zlepšili. To se musí nechat. Teď ho prodávám a zkusim jak je natom Espase. Tak zatim zdarec.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit:


Komentáře uživatelů k recenzi Renault Scenic

Vložit komentář

My z Kolína zastáváme názor,

že ten, kdo si koupí renaulta, by měl být zbaven svéprávnosti.

18.10.2009 | 23:16:52 | Václav Jahoda, Kolín Reagovat

RE: My z Kolína zastáváme názor

TWL. Pánové zatím mám s autem velice dobré zkušenosti. A Vám rozoumkům co zde píšete mohu dororucit...dříve než začnete bádat po chybách vozů,badejte po nedostatcích jazyka českého 😉🙄

22.07.2021 | 00:50:18 | Mira  | 31.30.174.* Reagovat

tah

Chci se jen zeptat, jak jste kdo na tom s akcelerwcí tohot vozu a tohoto motoru. příjde mi, že mžu šlapat na plyn jak chci a je to líný jak svina..... dělá to každýmu, nebo je ten motor po předchozím majiteli jen špatně zajetý?

18.10.2009 | 21:32:41 | doktor_z_hor Reagovat

5l ano

za 5l/100km se da jezdit s dCi i sviznejsi jizdou. Mam Scenica rok 02 a neni problem se na to dostat. Niz to jde hur, ale kdyz budete premyslet o tom jak radit a ne jen slapnout na plny plyn a cekat co se bude dit, tak se da jezdit velmi usporne. Neni to jako TDi u Octavie II,kterou mam taky, ale na pomerne tezky auto s velkym odporem to je slusna hodnota. Jinak neni to po rovinkach. Je to po kopcich v okoli Orlickych hor!

21.03.2007 | 10:14:19 | KoVaR Reagovat

Dobrá recenze

Tadle recenze ,je přesně jak má být. Jednoduše vám říká jaké to auto je. No ,jenže jak jsem si všiml ,tak tady pánové pisálkové chtěj bejt zřejmě za chytráky. No nechme je a doufejme ,že jednou snad napíšou aspon tak dobrou recenzi ,jako je tadle.

17.06.2006 | 12:41:16 | Williams Reagovat

Díky

17.06.2006 | 12:30:59 | Fido Reagovat

bullshit

Suhlas s predoslymi 3 prispevkami. Mam skusenosti s tym motorom v scenicu 4x4 a mozem povedat, ze ten agregat je slabsi priemer vo vseobecnosti. Kolega v byvalej praci ma megana s tymmto motorom a priemerku na 6.5L/100km...nadaval,ze nekupil TDI lebo DTi ide horsie a viac zerie. Turbo zacina zaberat cca pri 2200 ot...a tych 5L/100km je asi po rovinke , rychlostou 100km/h ale 2m za nakladakom....

15.06.2006 | 15:39:46 | jan79 Reagovat

Kvalita Renault

No vzhledem k tomu, že má Renault velké problémy s kvalitou vozů po roce 2000, kdy odchází většinou elektronika, tak je to opravdové štěstí na kus. I když prodávat auto, které nezlobí je přinejmenším pitomost.

15.06.2006 | 15:25:49 | kutil Reagovat

Naprosto nic neříkající recenze.Vlastně něco jo:to auto je podle tebe nejlepší na světě!!!

15.06.2006 | 15:23:03 | zdenda Reagovat

máš ho rok a už ho prodáváš ....
zas tak dobrý asi nebude.

15.06.2006 | 14:58:29 | Luki Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Renault Scenic