Recenze Renault Scenic
“slušný vůz za rozumnou cenu”

Autor recenze: Lada (32 let),
Středočeský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2000 Typ motoru:2,0 i 16v Stav km při koupi:125 000 km Stav km nyní:150 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 8 l/100 km Vloženo: 2. 2. 2010

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 6.8

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

6
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

4
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Felicia combi

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

Uplně na začátku,bych chtěl napsat,že Renault bych si nikdy nekoupil.Poslouchal jsem řeči typu,pořád s tim něco je,díly drahý jako blázen,zkrátka tohle auto ani omylem.Leč člověk míní a ...Do naší Felicie combi,jsme se už se třemi dětmi,prostě nevešli.Tak kam se nacpat?Po mnoha výběrech,i cenových,došlo na odříkaný chléb.V roce 2008 jsem zakoupil Renault scenic 2,0 i 16v.rv. listopad 2000.Uvěřil jsem prodejci o stavu vozu a s výměnou oleje,rozvodů a filtrů jsem počkal až po zimě.Do výměny, vůz jezdil bez jakých koliv poruch.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Ročně najezdíme cca 15000 km.Auto jezdí bez poruch.Krom běžné údržby,odpovídající stáří vozu(výfuk,tlumiče,čepy...).Je to velmi pohodlný vůz.Na dovolenou se vejdeme všichni,i s bagáží.
Já osobně jsem s naším Renaultem,velmi spokojen.Rodina si také nestěžuje.Co se týče spotřeby,tak musím říci,že jsem byl opět mile překvapen.Při plynulé jízdě a zbytečnému nevytáčení motoru,se vejdeme do 8 litrů.A to s přehledem(průměrná dlouhodobá spotřeba dle počítače,je 7,5 l).Živější jízda je okolo 8,5 až 9l.A i když došlo na zkušební jízdu,po dálnici.Rychlost 140-160 km/h.,časté řazení a předjíždění,podřazování do kopců,zkrátka řidič čuně a Ty se motore ukaž.Počítač ukazoval 11 l.Nejsem si jist,na kolik můžu té věci věřit,ale se spotřebou jsem vcelku spokojen.Auto máme,, teprve" dva roky,používám olej 10w-40 Total,výměna při 12-15000,ale opět se musím opakovat,JSEM SPOKOJEN !

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Renault Scenic

Vložit komentář