Auto recenze Rover - rozcestník pro recenze Rover

Nejčtenější auto recenze

7,4Rover 75 (2003) Rover 75 (2003) autor: moravista Přečteno: 7947x
5,4Rover 200 (1999) Rover 200 (1999) autor: Přečteno: 7536x
8,2Rover 75 (2000) Rover 75 (2000) autor: Skyclad Přečteno: 7036x
7,7Rover 25 (2000) Rover 25 (2000) autor: Wthell Přečteno: 6368x
9,4Rover 75 (1999) Rover 75 (1999) autor: David Přečteno: 4706x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Rver 416 si

Nedám na Rovera dopustit, luxusní jízda,vše je vymáklé ergonomicky do detailu,když přidám plyn tak auto fakt jede, interiér luxus v kůži, kam se hrabe škoda superb Rover 75 je ještě větší bomba, škoda jen že skončili, to jsou auta na pořád

26.03.2018 | 15:26:32 | aglia | Recenze: Rover 416 1.6 i (1996)

RE: Rover 416

Opravdu ne?Ale modely 600 a 800 jej rozhodně měly....

07.06.2016 | 09:14:19 |  | Recenze: Rover 416 1.6 16V (1997)

netahnul a problem vyresen

Zdravim vsechny roveraky, ja tedy rovera nemam ale jsem mechanik, resil jsem problem z vykonem a ukazalo se ze svody sani (cerne, plastove) byly rozlepene (jsou ze 2 casti) a tam se stracel tlak turba. Treba to nekomu pomuze :-)

05.03.2016 | 12:36:57 | masta eyes | Recenze: Rover 75 BMW M47R 2,0L Common Rail Diesel (2003)

Supr auto, za slušnou cenu.

Já jsem si pořídil rovera 75 cdt kombi, po dvouletém pokukování v inzerátech. Mám ho už dva roky, a až na drobnosti jsem moc spokojen. Jízda v něm je pro mě potěšení. Motor BMW je spolehlivý, a jízda moc pohodlná. Řešil jsem jen válec spojky, kuláky řízení, baterku a gumy. A čeká mě kontrolka ABS a airbagu. Měl jsem před tím lidová auta, jak já říkám, ale v tomhle roveru si připadám vyjímečně... Když tenhle prodám, tak si ho asi koupím znovu. Ale novější, a cdti.

13.01.2015 | 09:55:48 | FRANTA | Recenze: Rover 75 BMW M47R 2,0L Common Rail Diesel (2003)

RE: Rover 75 2,0 CDT - nestartuje

Měl jsem ten samý problém. Vznikl natankováním bionafty. Vyměnil jsem palivový filtr,Před filtrem je stříbrný váleček pomocné čerpadlo,jak dáš klíček na první polohu mělo by zavrnět.Možná je zanešené a netahá naftu.Zkus poklepat.Jestli potom nastartuješ
bude vše asi ok.Já jsem to udělal, čerpadlo se chytlo,dal jsem ale 2x do plné nádrže aditivum na pročištění a vyměnil pal. filtr.
Pracuji v Anglii 3 roky mám Rover 75 2000 Diesel .Po této výměně
jsem bez problémů dojel z ČR do UK. Už jsem najel 4000 Km a závada se znovu už neprojevila.Oprava stála 1000 Kč

06.09.2014 | 13:44:58 | Zbyněk | Recenze: Rover 75 2000, CDT, Diesel (1999)

RE: Rozvody

To je mi jasné, spíše to vidím na nezávislý servis. Zajímala by mě přibližná cena, ta by měla být skoro stejná v těchto servisech si myslím. Proto se ptám někoho, kdo je již na tomto voze dělal.

25.08.2014 | 07:58:28 | Dominik | Recenze: Rover 400 2,0 (1998)

RE: Ať dobře slouží.

tohle tvrzení je pěkná hovadina pane :-/

22.08.2014 | 10:02:00 | Pepa | Recenze: Rover 75 BMW M47R 2,0L Common Rail Diesel (2003)

RE: Rozvody

To přece záleží na tom, kde je necháš dělat. Jestli máš známého, nebo zvolíš nějaký nezávislý servis, či dokonce autorizovaný? Od toho a od kvality použitých komponent se odvíjí cena.

13.08.2014 | 16:51:19 |  | Recenze: Rover 400 2,0 (1998)

Rozvody

Zdravím, dostal jsem od Otce Rover 1.4 - 55kw (1998). A chtěl bych se zeptat, kolik přibližně stojí udělat na toto auto rozvody ? Díky.

13.08.2014 | 09:22:51 | Dominik | Recenze: Rover 400 2,0 (1998)

Motor nepochazi z Hondy , je to Rover serie K .

14.01.2014 | 09:14:08 |  | Recenze: Rover 416 1598 (1997)