Autorecenze Seat Leon 1.9 TDi - Super auto,doporučuji. - hodnocení, spolehlivost, silné a slabé stránky, závady, zkušenosti, komentáře - recenze Seat Leon
 
 

Recenze Seat Leon TDi 81kW
“Super auto,doporučuji.”

Autor recenze: Folis (25 let),
Zlínský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2000 Typ motoru:1.9 TDi Stav km při koupi:120 000 km Stav km nyní:160 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 5.4 l/100 km Vloženo: 11. 12. 2006

Hodnocení inzerátu: 10 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.2

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

7
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Mitsubishi 3000 GT Omega,Opel Corsa,Mercedes E class

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Auto je trochu náročnější na spotřebu žárovek,jinak žádný problém...


Hodnocení a zkušenosti s autem

Je to naprosto excelentní,živý a obratný vůz,který na cestě nádherně sedí,podepsala se na něm Německá technologie,motor má kultivovaný chod,můžu porovnávat i s 66 kW,který samozřejmě nedává takový výkon a motor mi připadá sám se s sebou nevyrovnaný,je taky o dost hlučnější.

Pokud volíte diesel,tak každopádně 81kW. Motor je svižný,110 koní táhne už od nízkých otáček.

Průměrná spotřeba je kolem 5.4 litru,ale jelikož je to jediný dravec od Seatu a auto samé vybízí ke svižnější jízdě,i při sportovní jízdě se v pohodě vlezu do 6 litrů,co se mi u předchozích vozů nikdy nestalo.

Super auto,doporučuji...

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 10


Komentáře uživatelů k recenzi Seat Leon

Vložit komentář

voda

Chtela sem se zeptat kdyz prsi a snezi a leon stoji na miste mam mokrou celou levou stranu auta .Tím myslim pod sedacku za ridicem .presneji receno mam tam kaluz vody.nevim cim by to mohlo byt sedacka je sucha jen zem je uplne mokra. okenka jsou zavrene stresni okno nemam.dekuji

28.12.2012 | 12:35:31 | verka  | 194.228.130.* Reagovat

RE: voda

Toho moze byt viac, nemenili ste napr.celne okno? Najlepsie ist na rampu, popozerat tesnenia, aj spodok.

Ale ak mate vodu aj ked stojite..., bude to nejakym poskodenym tesnenim okna, aj zadnym.

28.12.2012 | 14:45:01 | lubos  | 85.237.227.* Reagovat

RE: voda

Jeden kropí auto hadicí a druhej sedí uvnitř a kouká kudy zatejká.Žadná rampa apod.

28.12.2012 | 17:01:18 | Jirka  | 93.99.128.* Reagovat

RE: voda

Jasne:):) , si to predstavujes ako hurvinek valku.

Myslis si, ze.by to nezbadala, ak by prsalo?

Mas tam tapacir, plasty,staci prasklina o velkosti 1-5 cm a NIKDY to.nenajdes.

28.12.2012 | 17:19:12 | lubos  | 85.237.227.* Reagovat

RE: voda

Tak pokud by v autě seděl luboš na nic nepřijde,ten zajede na jámu a bude na to koukat zespodu jak tele na nový vrata,ale normálně uvažující člověk si jistě dál bude vědět rady.Já jsem tady paní dobře poradil a ty z toho tady děláš zase žabomyší přestřelku o ho.ně.

28.12.2012 | 18:37:16 | Jirka  | 93.99.128.* Reagovat

RE: voda

Poradil si jej velke one...h...o.

Myslis si, ze to uz nepozerala?

Mne menili celne sklo a pod nohami som mal mokro
Nikto nevedel prist kadial tecie, lebo to.islo popod pal.dosku.

Kamaratovi zatekalo doAlmery.

Isiel na jamu..., zvrchu silne svetlo, zospodu.

Nakoniec sme nasli nejaku chybajuci kusok v prepazke medzi motorom a interierom,kade za dazda, od istej rychlosti zatekalo.

Tak netaraj somariny.

29.12.2012 | 01:31:56 | lubos  | 85.237.227.* Reagovat

RE: voda

Ty,kterej si na autě sám nevymění ani žárovku tu budeš někomu radit jak něco dělat.Paní má jistě doma jámu nebo zvedák.Almaru tu třeba má a nevím k čemu by jí to mělo bejt u leona.

29.12.2012 | 20:10:35 | Jirka  | 93.99.128.* Reagovat

RE: voda

Kup si konecne auto a netaraj.

Moze jej tiect cez bocne dvere-okno, az je chyba v tesneni..

Voda pojde vnutrajskom dveri, zvnutra neuvidis nic.

Musi napisat, ci to kupila nove, jazdene, burane, ako opravene... Ty by si najradsej auto utopil v bazene.

Ale asi si to este nikdy neriesil, inak by si vedel, ze sa to hlada tazko.


29.12.2012 | 23:10:28 | lubos  | 85.237.227.* Reagovat

RE: voda

skus se podívat jestli nemáš v přepážce mezi motorem a kabinou napadané listí a to ucpává odtokový otvor , já měl to samé.když pak prší voda nemá kam odtékat a přetéká topením do kabiny , taky jsem to měl ale na pravé straně

28.01.2015 | 08:47:18 | Tomáš  | 178.40.175.* Reagovat

souhlas

Urcite souhlasim.. Verzi 81kw sport(vcetne odpruzeni) ma bracha. Je max spokojenej a ja si jej hodlam poridit taky.. Motory 1.9tdi 81kw sou to nejlepsi co vw vyndalo a v leonu sedej bajecne..

13.06.2011 | 17:59:25 | shroomec Reagovat

souhlas

Urcite souhlasim.. Verzi 81kw sport(vcetne odpruzeni) ma bracha. Je max spokojenej a ja si jej hodlam poridit taky.. Motory 1.9tdi 81kw sou to nejlepsi co vw vyndalo a v leonu sedej bajecne..

13.06.2011 | 17:59:22 | shroomec Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Seat Leon