Auto recenze Škoda - rozcestník pro recenze Škoda

Nejčtenější auto recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 102131x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 79608x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 64946x
8,8Škoda Fabia (2005) Škoda Fabia (2005) autor: davpro Přečteno: 56387x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Hluk?

:-), viděl bych to stejně...

18.11.2020 | 08:56:01 | Vašek | Recenze: Škoda Octavia 1,6 , 75KW- benzin (2007)

RE: Hluk?

Dobrej pokus o reklamu zdarma. Dobrej, ale dost průhlednej.

13.11.2020 | 16:49:22 |  | Recenze: Škoda Octavia 1,6 , 75KW- benzin (2007)

Hluk?

Jediné co mě trápí a tak skvělém autě je hluk při vyšších jízdách, a proto jsem u každé škody dělal toto: https://www.2din.cz/tlumeni-odhlucneni-auta/

10.11.2020 | 14:56:56 | Dany | Recenze: Škoda Octavia 1,6 , 75KW- benzin (2007)

RE:

Mám FABII 10let naj .53000 km je to sice zatracováný tříválec se 60 k,
ale nedám na NI dopustit!

Bulín Znojmo

09.11.2020 | 12:47:08 | FABIAII 1,2 tříválec | Recenze: Škoda Fabia 1.2 htp 44kw (2007)

Octavia fsi 16 2008

Byla by moznost se snikym spojit? Skrs tento motor? Dekuji moc. Uz od března nejezdime. A nikdo neví co stim. Manzel psal i do škodovky a tam se na nas vyprdly a napsaly ze nevedi. Dekuji moc za pripadny kontakt

05.11.2020 | 23:24:47 | 16 fsi | Recenze: Škoda Octavia 1,6 FSI (2005)

m

Haníš výbavu co je navíc nebo co chybí...Proč sis nekoupilněco podle sebe???Nejdřív vybírám co chci na autě mít a pak ho sháním.Hlava mi to nebere.

30.10.2020 | 17:43:59 | m | Recenze: Škoda Octavia 1.4 TSI (2011)

RE: jaký motor bys koupil dnes ?

No právě. To taky nechápu. A ještě navíc diesel smrdí. To jako bonus.

27.10.2020 | 19:19:56 |  | Recenze: Škoda Octavia 1.6 TDI CR (2011)

RE: jaký motor bys koupil dnes ?

Sakra, proč se vůbec dělají naftová auty, když benzín jede se stejnou spotřebou a ještě je výrobně i servisně jednodušší? :-)))

24.10.2020 | 19:53:56 | Karel | Recenze: Škoda Octavia 1.6 TDI CR (2011)

Octavia 1.6i 75 KW + LPG

Zdravím, má toto autíčko v kombi verzii a ako tu už padlo,naozaj ten servis treba o to LPG naviac, ale v konečnom dôsledku to nie sú veľké investície. Olej mi skoro vôbec nežere (188 000 km), ale tento motor je stavaný na mesto a medzimesto - do 110 km/h rýchlosti. Ak motor dáte do otáčok dlhodobo nad napr. 3000 tak sa pripravte,že olej bude papať. Toto auto s týmto motorom s LPG je klasické rodinné autíčko na kľudnú jazdu. Ak sa vyskytne porucha,je ľahko a lacno opraviteľná a vďaka LPG jazdíte cca za 6,- EUR na 100 km.

20.10.2020 | 08:24:58 | keyb | Recenze: Škoda Octavia 1,6 , 75KW- benzin (2007)

Dobré den já bych chtěl koupit oktávku 2 verze v manuál převodovce a přední pohon nemuzu najít normální recenze a poruchavost vozu ???? Může my dagdo poradit co jsou to za motory ????

27.09.2020 | 15:46:22 | Lada | Recenze: Škoda Octavia 2.0fsi (2005)