Auto recenze Škoda - rozcestník pro recenze Škoda

Nejčtenější auto recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 103694x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 80631x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 65798x
8,8Škoda Fabia (2005) Škoda Fabia (2005) autor: davpro Přečteno: 57153x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE:

Esli von to nebude Fulmar nebo Furgon? :-)))

13.05.2021 | 11:10:57 | Vašek | Recenze: Škoda Felicia 1,3 MPi (1996)

A kde pohádkář přišel ke kompresnímu poměru 10,7 : 1 ? Twl, felda se 40 kW měla kompresi 8,8 : 1 a silnější verze s 50 kW měla kompresi 9,7. O jízdních vlastnostech snad nemá ani cenu polemizovat, byl to jen kolíbavý vratký zakulacený favorit na šlupkách od Barumu, který se sjely po max. dvou sezonách. Recenze sice obsáhlá, ale plná superlativů od člověka, který nejel v ničem jiném než ve favoritu a feldě. Díky bohu za první fabii, to bylo teprve auto, ne tato hnijící hrůza.

11.05.2021 | 17:35:04 |  | Recenze: Škoda Felicia 1,3 MPi (1996)

Na Slovensku jste měli Furmany? Překlep to není, opakuje se to asi tisíckrát. Co to je?

11.05.2021 | 17:29:46 |  | Recenze: Škoda Felicia 1,3 MPi (1996)

Ahoi, našla som peknu recenziu na Feliciu...tato recenzia plati aj pre Feliciu rok vyroby 2001?..dakujem....pýtam sa preto, lebo chcem kúpiť lacne a spolahlive a lacno opravitelne auto..dakujem

11.05.2021 | 10:17:43 | andrea | Recenze: Škoda Felicia 1,3 MPi (1996)

RE: anonym 20:41hcfv

Tak je to otázka formy....ale FII opravdu NENÍ etalon krásy - a to i při srovnání s FI a III..., prostě jedna z nejošklivějších škodovek )díky proporcím zejména) - za mne nejošklivější též.

28.04.2021 | 13:37:58 | Vašek | Recenze: Škoda Fabia 1.2 51kw (2007)

RE: anonym 20:41

Naprosto správné hodnocení. Mě se taky nelíbí komentáře rádoby některých machýrků. Měl jsem traboše a bylo to super přibližovadlo jezdili jsme na dovolené i každý víkend k vodě a tahal jsem bez problémů za sebou Fina. jestli víte co to vůbec je. Kdyby se vyráběli koupil bych si ho znova...!

28.04.2021 | 13:22:16 | Motodědek | Recenze: Škoda Fabia 1.2 51kw (2007)

RE: skoda rapid 1.2 tsi 66kw.

k doplnění..

15.04.2021 | 21:23:38 | basten | Recenze: Škoda Rapid tsi (2017)

skoda rapid .tsi kw

auto mám asi půl roku a trochu zklamání. Neříkám že úplné ,ale čekal jsem od něj větší komfort. Co se týče jizdních vlastností ,tak nějak budíž.Nejsem nějak náročný řidič,tak u mě celkem spokojenost...Co je u mě zklamání ,tak je to určitě velmi špatné odhlučnění...vitr kolem uší je dost na nervy.myslel jsem,že je to špatným těsněním kolem dveří. V servisu mi řekli že to tak prostě je... Moje celkové hodnoceni jsou tři hvězdičky..

15.04.2021 | 21:12:59 | basten | Recenze: Škoda Rapid tsi (2017)

RE: Po pár tisících v Tour

to je předražené auto jak říkáte z bodu a do bodu b

31.03.2021 | 13:41:04 | pepa | Recenze: Škoda Octavia 1,6 MPI 75 KW (2009)

Prdlacka

Ja mam 1.0 81kw sestikval. Majeto 40 tisic. Predni okno puvodni, auto je tiche. Pri 130 na dalnoci toci 2600 otacek, olej nezere. Je sirsi nez fabie, ms velky rozvor a mam liftback s kufrem 550L. Takze dovolena ve 4 neni problem. Mam to skoro 4 roky a zadny problem. Oproti predchozi fabii 1,4 16v 63kw je Rapid tizsi, min zere, je v tom vic mista a je rychkejsi. 0-100 mam za 9,8s. Fabka 1,4 63kw to dala pres 12s. Chtel jsem leps, vetsi a tizsi auto a Rapid super. Na dalnici to hluci uvnitr jen 64 dB. Tedy mnohem min nez vetsina socastnych aut Najedu 10 tisic rocne a Rapida mam v planu vlastnit 20 let. Zatim nevidim jediny duvod proc ne.

25.03.2021 | 18:16:32 | Pepa | Recenze: Škoda Rapid tsi (2017)