Auto recenze Škoda - rozcestník pro recenze Škoda

Nejčtenější auto recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 92443x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 71372x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 61272x
8,8Škoda Fabia (2005) Škoda Fabia (2005) autor: davpro Přečteno: 50991x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Když ráno nastartuji auto nedrží otáčky a chcípne,musí se držet na plynu a po chvilce když je zahřáté otáčky se drží bez problému a normálne pak startuje a drží

21.10.2018 | 14:14:20 | octavka | Recenze: Škoda Octavia 1.8 (1996)

Tatar byl spíše výrobce, co dal do něčeho velikosti Fabie smradlavý diesel TDI. Navíc jedničková Fabka je neskutečně nespolehlivé auto v přímé úměře s počtem najetým km, což z jiných značek prostě neznám. Stejně tak trpí na až příliš mnoho dětských nemocí, kterých jsou plná fóra a člověk jenom žasne, co všechno se dokáže u toho vozu porouchat, nebo vůz vyřadit z provozu. Měl jsem dvě tyhle hrůzy s názvem Fabia I a cokoliv opravovat na autě byl neskutečný vopruz a že toho bylo. Už jenom to, kde např. soudruzi ze Škodovky vrazili snímač otáček klikového hřídele, to by zasloužilo nakopat do zádele. Když srovnám třeba konkurenta Clio II, tak tady to vyměním s úsměvem a s cigárkem v puse do 10 minut. U Fabie musí člověk pod auto a hrát si na saxánu, protože ho umístili navíc za olejový filtr a tak je to u Fabky se vším, takže to nejsou jenom ty blbé stahovačky. Nechápu, že tohle auto si furt tak drží cenu a lidi tyhle naprosto nepovedená auta stále kupují.

10.10.2018 | 22:35:45 | Martin | Recenze: Škoda Fabia 1,9TDi PD ATD (2005)

NEKUPUJ NAJLACNEJSIE

také usporne,a spolahlive auto už nevyrobia,ked kupiš lacnú pajtu aj FERARI musíš investovat

29.09.2018 | 19:34:52 | igi | Recenze: Škoda Octavia (2001)

RE: Škoda Octavia 1.9 SDI Ambiente

Tahle škodovka je k nezaplacení, jezdím s ní 16 let a nevyměnil bych ji za žádné jiné auto. Za tu dobu žádný provozní problém s výjimkou Bosch alternátoru - vyčvachtaná volnoběžka, výměna s nákladem cca 2,5 tis. Kč. Spotřeba mimo město do 5,4 l, v létě - nevím proč - spotřeba se stoupající teplotou v ovzduší klesá pravidelně na cca 4,6 - 4,7 l. Auto neproháním, jezdím maximálně do 140 km, ale to výjimečně. Pokud jde o zrychlení, vytáčím při řazení nahoru na 3,5 - 4 tis. ot., to je auto nejživější. Samozřejmě každý má svůj styl jízdy, ale to už je o něčem jiném. A proto řikám - vlasníci Škoda Octavia 1.9 SDI Ambiente užívejte si svého vozu, nový už nekoupíte.

24.09.2018 | 18:22:00 | Petr Jánský | Recenze: Škoda Octavia 1.9 (2000)

RE:

Zlaty PD než rotačku ,rotačky stojí pořád v servisech pořád něco rozbité asi tak .

24.09.2018 | 08:17:01 | Lukas | Recenze: Škoda Octavia 1,9 TDi PD 74 Kw (2005)

RE: Svižnost

Přesně, s tím naprosto souhlasím.

20.09.2018 | 08:53:00 | Michal | Recenze: Škoda Fabia 1.2 HTP 12V 47 kW (2006)

RE: Po deseti letech

Kurňa, taky bych chtěl auto, které jezdí na zmrzlinu. :-) To moje chce porád jenom benzín...

16.09.2018 | 07:36:12 |  | Recenze: Škoda 998 (1968)

Po deseti letech

Tak to je super narazit po deseti letech na svůj blog. MBcko stále mám moc se nezměnilo jen ted jezdi akorad na zmrzlinu takze za rok tak 100km. Repas převodovky a zadni naprava v komaxit pred 4.lety za mesic čeká stk tak uvidíme..

15.09.2018 | 23:21:16 | Wascha | Recenze: Škoda 998 (1968)

klimatizace se nezapocitava do palubniho pc jako spotreba?kdes na to prisel?co pohani klimatizaci?prece motor a ten svojim chodem zere naftu nebo benzin.staci se podivat na volnobeh kdyz zapnes klimu a kdyz ji mas vyplnou,ze spotreba je uplne jina a z te se pocita prumerna spotreba.

12.09.2018 | 09:58:47 | Mira | Recenze: Škoda Octavia 1,9 81 kW (2001)

Úplne nespokojna

Keď som kupovala auto bola som cela natesena aké super auto som kúpila no po pol roku mi museli po 5 reklamáciách v servise autorizovanom menit predne brzdy lebo skripali prestal problém tak natesena no dalsi problem po 2 rocnej prehliadke asi cca mesiac mi začal motor vydávať divné zvuky klepot tak znova servis odpoveď škoda neakceptuje výmenu vysokotlakové čerpadlá nakoľko uvádza že je to normálny jav po 10000km že vám začne klepotat auto ako traktor výmena nie je možná je to ok kľudne môžete jazdit je to pri studenom motore na voľnobehu úplne sklamaná nikdy viac Škoda auto

07.09.2018 | 17:32:10 | Jana | Recenze: Škoda Rapid (2016)