Auto recenze Škoda - rozcestník pro recenze Škoda

Nejčtenější auto recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 91752x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 70753x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 61070x
8,8Škoda Fabia (2005) Škoda Fabia (2005) autor: davpro Přečteno: 50518x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Svižnost

Přesně, s tím naprosto souhlasím.

20.09.2018 | 08:53:00 | Michal | Recenze: Škoda Fabia 1.2 HTP 12V 47 kW (2006)

RE: Po deseti letech

Kurňa, taky bych chtěl auto, které jezdí na zmrzlinu. :-) To moje chce porád jenom benzín...

16.09.2018 | 07:36:12 |  | Recenze: Škoda 998 (1968)

Po deseti letech

Tak to je super narazit po deseti letech na svůj blog. MBcko stále mám moc se nezměnilo jen ted jezdi akorad na zmrzlinu takze za rok tak 100km. Repas převodovky a zadni naprava v komaxit pred 4.lety za mesic čeká stk tak uvidíme..

15.09.2018 | 23:21:16 | Wascha | Recenze: Škoda 998 (1968)

klimatizace se nezapocitava do palubniho pc jako spotreba?kdes na to prisel?co pohani klimatizaci?prece motor a ten svojim chodem zere naftu nebo benzin.staci se podivat na volnobeh kdyz zapnes klimu a kdyz ji mas vyplnou,ze spotreba je uplne jina a z te se pocita prumerna spotreba.

12.09.2018 | 09:58:47 | Mira | Recenze: Škoda Octavia 1,9 81 kW (2001)

Úplne nespokojna

Keď som kupovala auto bola som cela natesena aké super auto som kúpila no po pol roku mi museli po 5 reklamáciách v servise autorizovanom menit predne brzdy lebo skripali prestal problém tak natesena no dalsi problem po 2 rocnej prehliadke asi cca mesiac mi začal motor vydávať divné zvuky klepot tak znova servis odpoveď škoda neakceptuje výmenu vysokotlakové čerpadlá nakoľko uvádza že je to normálny jav po 10000km že vám začne klepotat auto ako traktor výmena nie je možná je to ok kľudne môžete jazdit je to pri studenom motore na voľnobehu úplne sklamaná nikdy viac Škoda auto

07.09.2018 | 17:32:10 | Jana | Recenze: Škoda Rapid (2016)

RE: 4x4

Zdravím mám prozbu má Octavii 1,9 TDI 4*4 ale vubec mi to nefunguje podle diagnostiky je vše v pořádku nevím si s tím rady můžete mi poradit kde hledat závadu diky

07.09.2018 | 16:29:25 | Lukáš  | Recenze: Škoda Octavia 1,9 TDI-PD (2006)

jirka

ahoj strací se mi olej auto nekouří jede normalně hlava a vana je přetěsněna ani pod autem nic není jenom jenom okolo víčka je olej dík za radu

31.08.2018 | 19:11:39 | fabie htp 1.2 | Recenze: Škoda Fabia 1.2 HTP (2004)

RE: Rapid

Tohle je prostě miláček !!! Zvažuji si ho pořídit, protože se mi líbí jak vzhledově, tak technicky. Už nějakou dobu sázím online https://vyhraj.com/kategorie/euromiliony/. Zkoušela jsem sportku, ale euromiliony mě přesvědčily víc a bude to určitě rychlejší volba, abych měla takového krasavce v garáži :-).

30.08.2018 | 11:09:59 | pimpule | Recenze: Škoda Rapid (2016)

Displej

Čus mam taku otazku.. ako sa da na displeji pri otackach zobrazit aktualna spotreba? Ďakujem

29.08.2018 | 12:29:01 | Vnnf | Recenze: Škoda Fabia 1.4 MPI 50 KW (2000)

Je to krám

Octavia 1 a golf 4 jsou úplně stejná vozidla, takže autor má pravdu je to absolutní krám maximálně tak na pole. Také nechápu co na tom všichni tak vidíte. Koupil jsem právě do města golfa 4 a benzín to žere 9 až 10 litrů. Auto ani trochu nejede i když je to 1,6 je to velice líne a nad 110 už ani nemá smysl se o něco snažit. Plasty vržou, sedačky nepohodlné, každou chvíli něco nefunguje. A jediná výhoda je, že díly stojí pár stovek a proto jsem koupil. ALe když to spočítám stovka sem stovka tam a už je to pár tisíc. Takže výhoda taky nic moc.

28.08.2018 | 20:18:50 | lada | Recenze: Škoda Octavia 1,6 (2010)