Auto recenze Škoda - rozcestník pro recenze Škoda

Nejčtenější auto recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 95770x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 74090x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 62335x
8,8Škoda Fabia (2005) Škoda Fabia (2005) autor: davpro Přečteno: 52930x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Spolehlivost

F II/44kW Naprosto shodné zkušenosti výměna hlavy, katalyzátoru, zap. cívky - vše půl roku po dvouleté záruce nového vozu, dále blokace zadního brzd. bubnu, relátko denního svícení, opět cívka. Naštěstí jsem se toho křápu zbavil a od té doby vozy Škoda NE, i když již mohou být bezporuchové, ale tím co si koncern dovolil prodávat u mne Škoda resp koncern skončil.

23.04.2019 | 16:19:18 | Milan | Recenze: Škoda Fabia 1,2 (2007)

škoda fabia 2 generace

Myslím že škoda značka je na vysoké úrovni za svůj život se měl škoda 110 l škoda 120 a škoda Favorit 136 lx a pořídil sem si Fábie rok 2007 1.2 44 kw a mám co k tomu říct sem důchodce na značku škoda nedám dopustit
měl sem možnost i jiné auta žiguli trabant dewo peugeot ale škoda je škoda a láska k tomuto automobilu je na do smrti je to ČESKÉ AUTO

22.04.2019 | 19:35:52 | Drahoš | Recenze: Škoda Fabia 1.2 HTP 12V 47 kW (2006)

svitici kontrolka motoru

Svitici kontrolka motoru (motor AWY) - odstraněna - opětovným start/stop /nechat chcipnout - asi tak 15-20x po sobě.

18.04.2019 | 16:17:42 | xxx | Recenze: Škoda Fabia 1,2 (2003)

1.4 tdi 59kW

245000, absolutně bez závad, nafta benzina čepro, pravedelně po 15000 předepsaný olej, dokud se nerozsype, tak jezdím.Jediná bolest je po 12000 dorazy zadních tlumičů (120kč/ks), a to s tim jezdí žena do práce sama. TZi nikdy neměla.léto 4,4, zima 5l/100 km

17.04.2019 | 08:42:59 | beda | Recenze: Škoda Fabia 1,4 TDI PD 59 Kw (2006)

RE: Úsměvné, ale pravdivé

Je to firemní, takže neřeším zda motorek vydrží, už tam mám 65000, takže v 80 000 se vrací do lízinkovky :)
Teď z jara, jak je všude štěrk je sním zábava, dá se s tím i driftovat, když to nepustím z otáček, jak by řekl Džeremy Klakson

06.04.2019 | 22:38:37 | Jabloňovič Kuličkyn | Recenze: Škoda Rapid tsi (2017)

RE:

Zajimalo by mne jestli s timhle stylem jizdy(neustale na spotrebu) projdete na emisich?chudak motor plny sazi a bordelu ktery ani nevyleti ven,o tom ze motor totalne vykonove chcipne ani nemluvim....
Ale kdyz vas to bavi takhle jezdit... :-D

04.04.2019 | 00:11:34 | Pavel e36 | Recenze: Škoda Octavia 1.9 TDI, 81 kW (1998)

RE:

Vše jsem si psal 4 roky a pc nevěřím.Hold mám citlivou nohu a snažím se jezdit s citem a plynule!Hodně předvídám.S citem jezdit znamená jako bych měl v autě bombu nebo po okraj sklenici naplněnou vodou a dá se jezdit takhle i rychle /90-120/.Jsem zvyklý že mi nikdo nevěří !!!!

01.04.2019 | 20:29:23 |  | Recenze: Škoda Octavia 1.9 TDI, 81 kW (1998)

info o mooru TSI1,2 63kw V.2014

Zdravím všechny-najde se někdo,kdo poskytne trochu víc info o motoru 1,2 tsi 63kw?Uvítám někoho kdo vlastní od r.2014 a sám najezdil cca 80000km.Díky za info do mailu

31.03.2019 | 22:16:12 | Tonicek | Recenze: Škoda Rapid (2014)

RE: Rapid zje Rapid

Moja Rapida 16 diesel má cca 35.ooo km a krásne mi začala vrzgať predná náprava, no jedna katastrofa. Samozrejme sa to začalo prejavovať cca 4 mesiace po ukončení záruky. Škoda už asi nieeee. Toto mali ešte favority.

29.03.2019 | 09:58:58 | jo | Recenze: Škoda Rapid (2016)

RE:

Tak to je, hochu milý, perpetuum mobile. Přestože Babetta má papírovou spotřebu okolo 2,5 litrů na 100 km, v reálu to ale nedá. A to nemá 100 kW. Takže se nestyď a zažádej si o Nobelovku. Anebo ze sebe nedělej blbce a přestaň slepě věřit údajům tvého palubního počítače.

23.03.2019 | 16:46:53 |  | Recenze: Škoda Octavia 1.9 TDI, 81 kW (1998)