Auto recenze Škoda - rozcestník pro recenze Škoda

Nejčtenější auto recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 98046x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 76199x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 63069x
8,8Škoda Fabia (2005) Škoda Fabia (2005) autor: davpro Přečteno: 54268x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: levný provoz SDI???

LPG jsem měl v novém autě přímo od prodejce a už nikdy víc. Z LPG jsem už vyléčený. Poruchy, závady, problémy, svítící kontrolky, opravy, pokažené palivové čerpadlo atd atd. Teď mám diesel, 105 kW, spotřeba 5,7 a hlavně mi stačí tankovat jednou za 2 měsíce a ne jak s plyneřem 3x do měsíce.

05.10.2019 | 17:39:37 | David | Recenze: Škoda Fabia 1.9 SDI (2005)

RE: Motor 1.4 16v

Já to mám v Ibize v plynu a jezdím tak za 9.5, ale pravda že když jedu na benzín tak palubák tvrdí něco mezi 6-7, každopádně u toho plynu je mi to tak nějak jedno. Na dálnici klidně 160 a nebo couračky po městě no.. Štve mě jak moc se to musí točit a kolik výkonu tomu ubere klima.. jinak je to fajn. Olej, filtry po 10tkm a zatím se mi pokazila jen zapalovací cívka.

18.09.2019 | 12:11:25 | ibiza | Recenze: Škoda Fabia 1,4 MPI 63 KW (2009)

RE: Škoda Felicie 1.6

Nevím kolik jich bylo vyrobeno, ale ta Felicia se jmenuje Blue sky.

09.09.2019 | 17:13:08 | Julius | Recenze: Škoda Felicia 1.6 MPI (55 kw) (1999)

RE:

Opravdu jste tak naivní, že si myslíte, že u klasické atmosféry, tedy motoru bez turba stačí upravit pouze mapu řídicí jednotky? Zvednout výkon u atmosféry samozřejmě lze, ale ne čipem, ale finančně náročnou úpravou motoru, sání a výfukové části, tak jak se to dělalo dříve -)

04.09.2019 | 00:14:10 |  | Recenze: Škoda Felicia 1.3 MPI 55kW chip (1998)

RE:

Proč by měl být čip u atmosféry nesmysl? Čipování tu bylo dřív než se roztrh pytel s benzínovejma turbomotorama, ale to jsi asi nebyl ještě na světě...

03.09.2019 | 08:18:11 |  | Recenze: Škoda Felicia 1.3 MPI 55kW chip (1998)

To byl vysloveně páteční kus :-D Měl jsem Feldu r.v. 1997 1.3/50kW před FL a byl to neskutečný nezmar a naprosto spolehlivé a jednoduché auto a kdyby ji nesežrala rez, jezdila by asi dodnes. Pouze díky ní jsem pak pořídil do rodiny Fabii i Octavku v naději, že budou stejně spolehlivé, což byl ovšem pravej opak slova spolehlivost. Jinak 55kW měla 1.6 a ne 1.3 a chip u atmosféry je naprostý nesmysl, pokud někdo nezvětšil obsah motoru jeho mechanickou úpravou. Dnes je Felda oblíbené auto policajtů, protože jej rádi zastavují a kontrolují, kvůli opáleným pasažérům uvnitř :-D

02.09.2019 | 22:16:42 |  | Recenze: Škoda Felicia 1.3 MPI 55kW chip (1998)

felda

jsou to jednoducha auta a v tom je krasa.kdyz clovek vi jak se o ni postarat tak to jsou spolehlivi tahouni.mam 3 feldy dve maji 300.000 a jedna 140.000.slapou jak za mlada.s temahle autama se nebojim jet kamkoliv.hodne veci clovek opravi na koleni.vzdy jsem dojel. :-)

02.09.2019 | 09:16:01 | skodovak | Recenze: Škoda Felicia 1.3 MPI 55kW chip (1998)

Brzdy

Dobry den chtel bych se zeptat vymenil jsem brzdovy spinac k brzdam ale i po vymene brzdy nesviti nemuze mi nekdo poraditco by to jeste mohlo delat dekuji

22.08.2019 | 08:57:18 | Vlada | Recenze: Škoda Octavia 1.6 55Kw AEE (1997)

oplati sa

mam kamarata co chce vymenit svoj renault espace 4 2.2dci v kozi rok 2007 a chcel by ho vymenit sa superb 1.9tdi 96kw rok 2002 oplati sa mu to

07.08.2019 | 11:03:57 | toudy | Recenze: Škoda Superb 1.9 TDI PD (2007)

RE: Citigo nebo Fabie

No, tak si pohoň.

03.08.2019 | 19:56:34 |  | Recenze: Škoda Citigo Ottomotor (2012)