Auto recenze Škoda - rozcestník pro recenze Škoda

Nejčtenější auto recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 93535x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 72299x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 61631x
8,8Škoda Fabia (2005) Škoda Fabia (2005) autor: davpro Přečteno: 51656x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Škoda Felicie 1.6

Ahoj všichni mám v garáži od kolegy schovanou Škodu Felicii 1.6 a má plátěnou střechu nevíte přesný název a kolik kusů bylo vyrobeno.

16.12.2018 | 16:49:39 | I.P | Recenze: Škoda Felicia 1.6 MPI (55 kw) (1999)

RE: Jak to dopadlo?

Měl jste chtít jinou, nebo odstoupit od smlouvy. Ale na to už je bohužel asi pozdě. Já to samé auto mám. Má své výhody i mouchy. Moje zkušenost je, že to neni špatný vůz, ale zas takovej zázrak to, vhodný ke glorifikaci to opravdu neni. Měl jsem 406 1,8 benzín a to bylo jiný žihadlo.

12.12.2018 | 13:08:02 | Jenda | Recenze: Škoda Octavia AXR (2009)

RE: levný provoz SDI???

Zase troll s mazutem na mozku, který zná LPG leda tak podle názvu :-D Ti, co LPG mají a provozují totiž vědí, že STK nemá s LPG co dělat a platí zde stejná doba, jako pro ostatní vozy s klasickým pohonem. Ony revize by se měli dělat 1x ročně, což stojí těžkých 400kč :-) a smrad v autě z LPG, to si také pleteš s dieselotinama, protože jet za nima, je fakt na použití plynové masky.

11.12.2018 | 02:24:12 | kolemjdoucí | Recenze: Škoda Fabia 1.9 SDI (2005)

RE: levný provoz SDI???

ze s plynem kazdy rok na stk, smrad lpg v aute uz mlcis co?

08.12.2018 | 11:28:26 | hihi | Recenze: Škoda Fabia 1.9 SDI (2005)

RE:

Máte ještě uvedeného favorita? Měl bych zájem o interiér. Pokud ho vlastníte a chcete ho prodat kontaktujte mně. Děkuji. tel: 724152020. Nebo zda někdo jiný bude mít na prodej interiér ze SPORTLINE, tak dejte vědět.

25.11.2018 | 21:06:26 | Martin | Recenze: Škoda Favorit 1289 (1992)

Forman 136L

Dobry den mam formana rv 1990 technickou mam do roku 2020 tak ze ho muzu dat pak na veteranske papiry jsem sice automechnik tak ze jsi vse opravim sam i jiz pouzite nahradni dily dodavam ze je jeste kaburacni a ten jsi dokazu seridit take sam samozrejme ze ten automaticky sytic jsem hned vyhodil a jezdim za 7 litru etanolu mam najeto 1800OO jine auto bych nechtel

25.11.2018 | 18:25:48 | Vladimir habasko | Recenze: Škoda Favorit 781.136 (1989)

RE: 1,2 MPI

teď si chci jednu koupit. 1.2mpi 2002. najeto 75000km od tety. jak to máš se spolehlivostí?

22.11.2018 | 22:28:16 | tom | Recenze: Škoda Fabia 1.2 MPi (2002)

RE: 1,2 MPI

Klidnou jízdou se s tím dá dostat v pohodě pod 6l. Mám ji 16 let, rv 2002.

21.11.2018 | 10:47:04 | Tony | Recenze: Škoda Fabia 1.2 MPi (2002)

pekna recenzia

Musim recenziu pochvalit, pekny obycajny pohlad na pekne obycajne auto.

V Rapidke som sedel, nemozem suhlasit, ze je vzadu malo miesta pre tretieho, zmestili sme sa tam v pohode 3 dospele osoby, zmestia sa aj dve deti a do stredu manzelka mensieho vzrastu. V tomto ohlade je to jedno z tych vacsich aut, fabia sa na to vôbec nechyta.

Kufor v liftbacku je paradny, to je bez debaty, uzitkova hodnota ako hlavného auta pre mestsku rodinu je velmi dobra. Spracovanie nie je nic extra ale porovnatelne s konkurenciou. Cenovka bola ustrelena od zaciatku, teraz je limitovana ponuka Extra s dobrou výbavou a aj cenou, to je asi jedina ponuka, na ktoru by som sa nechal nahovorit (a ta ponuka je aj tak len preto, lebo konci vyroba).

Osobne by som si Rapida kupil v tejto Extra vybave ale nie s litrovym trojvalcekom, to jednoducho nemoze vydrzat pol miliona kilometrov. Je prilis vela strasidelnych skusenosti o opravách po par rokoch ci par desiatkach tisíc kilometrov.

08.11.2018 | 11:01:01 | Bambus | Recenze: Škoda Rapid (2016)

RE: Ceny

Srovnávat Favorita s Olcitem může jen degen...

07.11.2018 | 10:05:19 | Martin | Recenze: Škoda Felicia 1.6 MPI (55 kw) (1999)