Auto recenze Smart - rozcestník pro recenze Smart

Nejčtenější auto recenze

4,8Smart Fortwo (2000) Smart Fortwo (2000) autor: Tomaš Přečteno: 21668x
9,0Smart Fortwo (2004) Smart Fortwo (2004) autor: Pan Pravec Přečteno: 17090x
8,0Smart Fortwo (1998) Smart Fortwo (1998) autor: fantomazz Přečteno: 11916x
4,0Smart Fortwo (2003) Smart Fortwo (2003) autor: Viking Přečteno: 516x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Bouracka

Jak se to vezme, dobře je to v menších rychlostech, protože tě v té kapsli nerozmačkají nahrnuté kmponenty, ve vyšší rychlosti je to už skoro jedno, protože sice tělo není zvenku vystaveno deformacím, ale díky té kynetické energii se poškodí vnitřní orgány.....

24.01.2019 | 17:32:06 | Vašek | Recenze: Smart Fortwo 0,6 33kw (2003)

RE: Bouracka

To je kontraproduktivní. Protože kyneticka energie když nemá kam jít viz ten mercedes co hodně pobral čumák v tom smartu při odhozu ti to utrhne vnitřní orgán, a pater s vazem nashledanou.

24.01.2019 | 12:27:58 | Jirka | Recenze: Smart Fortwo 0,6 33kw (2003)

RE: Bouracka

A jéje další odborník.U toho smartu že se nedeformuje to je dobře nebo špatně?

24.01.2019 | 11:06:09 | Jirka | Recenze: Smart Fortwo 0,6 33kw (2003)

RE: Bouracka

Ale hoši...., realita je taková, že síla nárazu odpovídá 100 km do pevné překážky, ale problém je zejména okamžité přetížení pro vnitřní orgány, smart má pevnou skořepinu, takže se skutečně tolik nedeformuje, ovšem i tak je posádka velmi ohrožena a mimochodem není to jen o hmotnostech, ale zejména o kinetické energii, viděl jsem na vlastní oči, jak Tatra (osobí 613) vlítla do Avie a kdo myslíte, že couvnul - ta Avie, protože energie té Tatry byla zkrátka díky rychlosti vyšší.

24.01.2019 | 10:47:33 | Vašek | Recenze: Smart Fortwo 0,6 33kw (2003)

RE: Bouracka

https://www.youtube.com/watch?v=mnI-LiKCtuE

24.01.2019 | 10:09:34 |  | Recenze: Smart Fortwo 0,6 33kw (2003)

RE: Bouracka

Tvoje auto má cca 750 kg a když tě sejmu co jsem měl jeep wj na váze 2450 kg, nebo to co teď koupím chevrolet suburban 2750 kg tak to tvy puzle neslepí nikdo. https://www.youtube.com/watch?v=sKSPxQjPOm0 mrkni na tohle co se stane tvé vozidlo a sedan průměrné váhy. Můžeš psát nekrolog

24.01.2019 | 10:08:05 | Jirka | Recenze: Smart Fortwo 0,6 33kw (2003)

RE: Bouracka

Ale jdi ty brepto a nezapomeň se připoutat.

23.01.2019 | 21:56:45 | Jirka | Recenze: Smart Fortwo 0,6 33kw (2003)

RE: Bouracka

A ještě, pro pořádek, vyser se na moje kolíně, už jsem to tady psal bezmozkovi z Čobolova, pindítko mám pro srandu a pro zábavu, mám a jezdím i jinými auty. Ale určitě ne ze strachu před tebou ve tvé superkáře. A taky nejsem Standa.

23.01.2019 | 20:34:11 |  | Recenze: Smart Fortwo 0,6 33kw (2003)

RE: Bouracka

Průser je ten, že meleš hovna. Žádný vozidlo tam nemá třikrát větší hmotnost. Zjisti si skutečné hmotnosti obou vozidel a potom pindej. Zatím jen předvádíš zaostalý názory, jasně, tatra zlikviduje trabanta, ale o tom to není. Drž se reality a ne tvojí fantazie. Podle těhle stupidních názorů bychom měli jezdit všichni v BVP, aby byly síly vyrovnané. A abychom byli chráněni před hlupáky. Možná mám Jirko pindítko, ale stará a stokrát dokázaná pravda je ta, že čím větší blbec, tím větší kára. To není z mé hlavy, to je mnoholetá zkušenost.

23.01.2019 | 20:31:32 |  | Recenze: Smart Fortwo 0,6 33kw (2003)

RE: Bouracka

Standík má kolínský pindítko,tak furt řeší jak je to ve všem nejlepší auto.Stačí bejt připoutanej néééé.

23.01.2019 | 19:02:35 | Jirka | Recenze: Smart Fortwo 0,6 33kw (2003)