Recenze SsangYong Kyron M200
“Přesně tohle jsem potřeboval.”

Autor recenze: Petr (48 let),
Moravskoslezský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2007 Typ motoru:2000 Stav km při koupi:9 000 km Stav km nyní:25 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 4 měsíce Průměrná spotřeba: 7,5 l/100 km Vloženo: 17. 11. 2007

Hodnocení inzerátu: 4 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 6.2

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

7
 

Komfort

7
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

2
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda Octavia TDI

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Ano mělo, prasklá trubka vstřikování. Oprava po týdnu čekání na náhradní díl, po dobu opravy jsem měl zapůjčeno náhradní vozidlo.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto z prodejny v Havířově - perfektní servis, než jsem si to auto pořídil tak jsem s ním týden jezdil (za peníze).

Ujedu měsíčně asi 3500 km, většinu v městském provozu, jednou měsíčně jezdím do Prahy. Auto navíc používám při tažení 1,7t těžkého karavanu (spotřeba cca 11L/100km) a jezdím často do hor.

Při jízdě po dálnici maximální povolenou rychlostí spotřeba cca. 8L/100km, po městě cca. 7,5L/100km nafty. Naftu nakupuji pouze u jedinného prodejce (SHELL). Auto má tvrdý podvozek a na hodně rozbité silnici v rychlosti kolem 50km/h rezonuje karoserie (jel jsem do kopce po lesní cestě kde dřevorubci stahovali traktorem dřevo).

Chtěl bych podotknout, že Kyron není klasický teréní automobil už jen proto že má malou světlou výšku a špatně krytý podvozek (jel jsem zkratkou přes pole, spadl do bažiny hluboké přes 30 cm a tvořené blátem s velkým obsahem hovězího trusu, tu jsem sice bez problémů projel ale ještě dnes - po dvou měsících, to nejde pořádně umýt).

Jedinné co tomuto vozu vytýkám je absence tempomatu (nedá se ani dokoupit) a hodně špatný software klimatizace, který buď "smaží" nebo "mrazí" , automatiku tedy nepoužívám.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 4


Komentáře uživatelů k recenzi SsangYong Kyron

Vložit komentář

kúpiť SSangyng ?

Odpoveď - Radšej nie.
Mám Rexton II. Keď som ju kupoval pri otázke aký je servis, odpoveď bola máme autorizovaný servis nie je problém. Od 4. 11.2008 mám auto v tomto servise bolo nabúrané z boku mierny tkz.banán, došlo po vlastnej osi, no servis to nevie opraviť a do dnešného dňa na to ani nesiahli. Veď nemajú ani parametre, aby odmerali geometriu. A to je 14.1.2009. Tak potom si kupte auto v Bratislave. Uvidíme aké to bude mať pokračovanie, lebo predajca sa tvári, že sa ho to ani netýka. Načo sa takéto autá dovážajú, keď sa nedajú opraviť?

14.01.2009 | 15:51:00 |  Reagovat