Auto recenze Tavria - rozcestník pro recenze Tavria

Nejčtenější auto recenze

7,2Tavria  (1993) Tavria (1993) autor: Tulak Přečteno: 2892x
3,0Tavria  (1997) Tavria (1997) autor: piff Přečteno: 2819x
3,0Tavria  (1993) Tavria (1993) autor: šeba Přečteno: 1814x
8,2Tavria  (1993) Tavria (1993) autor: filckamen Přečteno: 1613x
7,0Tavria  (1993) Tavria (1993) autor: Marek Přečteno: 1419x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Tavrija 1.1 37kw

Scháním na tavriji náhradní díly spojku a díly rízení a brzdy prosim o nějakou stránku kde to seženu děkuju :-) kdyžtak email hradecky27@seznam.cz

19.08.2014 | 13:20:29 | Hradecky | Recenze: Tavria 1097 (1993)

Tavria

Auto mám též, má už 70tis což je na něm znát, ovšem též se musím přiznat, že mu nakládám co se do něj vejde, spotřeba mé razantnosti nejde pod 9 litru což je na motor s obsahem 1.1 dost. Teď však odešla vodní pumpa a vzhledem ke kentrukci zapříčinila přeskočení rozvodového řemenu (stalo se to při volnoběhu). Mimochodem s poklasem otáček nebyl problém. Až se oteplí, planuji opravu motoru, jinak někde seženu jinou :). Je skvělá, lehká, svižná a rozhodně vám ji nikdo neukrane :)

24.02.2011 | 21:47:18 | Black | Recenze: Tavria 1100 (1993)

He he, taky tu dobu pamatuju. K dealerovi přišel nějakej týpek (asi překupník) a poručil si: "Deset Tavrií a jedno kafe".

04.01.2011 | 20:53:55 |  | Recenze: Tavria 1100 (1997)

netušil jsem, že se to tu dalo koupit ještě v 97... Každopádně pamatuju v 93, když otec sháněl nový auto, tak v našem okresním městě se prodávaly Tavrije hnedle vedle dealera škodovky. Stála tuším 110 tisíc, což nebylo moc, protože fáčko v tý době začínalo někde přes 140 a to už byl na tu dobu ohromnej rozdíl - v tý době ještě tisíc korun mělo nějakou hodnotu. Vím, že tátovi se to auto ohromně líbilo a dalo mi hodně práce ho přemluvit, aby to nebral. Pamatuju si z návštěvy té prodejny taky to, že byl o to auto docela zájem byť v tu chvíli byla na výběr pouze okrová a červená barva. Nějakej důchodce co to tam kupoval obcházel auto a pokazoval na různé a četné vady laku a licitoval o ceně - to auto si odvážel za 95 tisíc!!!Po okrese jich jezdilo hodně a poměrně rychle mizely, naposled jsem to viděl na silnici někdy předloni a vím, že ty auta šíleným způsobem hnily. Ty atypický ráfky měly všechny Záporožce, nebo ne?

04.01.2011 | 20:07:20 | rolf fuchs | Recenze: Tavria 1100 (1997)

Problém je v tom, že ani východní němci, ani rusové, poláci či rumuni neuměli vyrobit jakostní ocel. Proto ty jejich díly byly jako z tvarohu. Ocel jsme uměli my, (Poldi Kladno, Vítkovice a další firmy, které zkurvenci po revoluci vytunelovali a zahubili), ale šla na export na západ. Mít to dnes, jsme ocelářská velmoc. Díky OF a ODS jsme hovno.

26.10.2009 | 20:59:40 |  | Recenze: Tavria 1097 (1993)

Soudruzi to asi dělali nějak špatně.

Přečetl jsem si tuhle recenzi z nostalgie a mohu se k těm nářkům klidně přidat.Měl jsem takové problémy s dalším socialistickým výdobytkem a to s Oltcitem. Během záruky mi pan Láník v Lukách and Jihlavou často ani nechtěl věřit, když jsem po třech nedělích po kompletní výměně přijel znovu, že to bouchá.... a znovu...a znovu..a znovu....

26.10.2009 | 20:10:55 | Helmut | Recenze: Tavria 1097 (1993)

Ty spodní čepy budou vyráběny ze špatného materiálu. Měl jsem stejný problém u nejmenovaného auta před 20 lety. Nakonec jsem si je nechal vyrobit od známého soustružníka z kvalitního materiálu, a byl klid.

15.10.2009 | 06:28:52 |  | Recenze: Tavria 1097 (1993)

ukrajinskej střep

Za 8 let najeto 28.000 km (takže 3.500 km ročně) a na autě se posralo snad všechno možný i nemožný. Při takovym nájezdu bych pochopil, že odejde akumulátor.

14.10.2009 | 22:55:08 |  | Recenze: Tavria 1097 (1993)

autíčko

Nemám a nikdy jsem takové problémy neměl. Mám ji 8 roků a najezdil jsem s ní mnoho cest i do Vysokých Tater a za 7 litrů, takže okolo 10 litrů? nechápu, toto auto má ruční sytič a navíc, že je to výroba RVHP, tak nou problém, zatím ahoj.

10.10.2009 | 01:00:51 | šeba | Recenze: Tavria 1,1 benzin (1993)

tavria bola celkom v pohode.asi tak ako nase skodovky.problem bol s kolisanim otacok ked mala uz najazdenych 114000km.nahradne dieli som objednaval s Kosic.filtre,brzdy,hadicky.Kosice su dovozca nahradnych dielov s ukrainy na slovensko.ceny dielov sa daju porovnat s cenami na skodovky.

06.09.2009 | 15:16:18 | Topolcany | Recenze: Tavria 1,1 (1998)