Recenze Toyota Celica 2.0GTi 16V
“Maximální spokojenost, neměnila bych za nic!”

Autor recenze: Leňulka (25 let),
Zlínský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1989 Typ motoru:2.0GTi16V 3SGE Stav km při koupi:130 000 km Stav km nyní:200 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 6,2 l/100 km Vloženo: 19. 10. 2007

Hodnocení inzerátu: 7 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.8

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

7
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda Octavi 1.9 TDi Ford Sierra 2.0 Škoda Felici 1.3 MPi

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Auto jsem koupila z autobazaru, na první pohled a kontrolu důležitých věcí vypadalo vpořádku, jak se ale časem ukázalo, opak byl pravdou. Na vině není auto, ale předchozí majitelé.

V první řadě přišla výměna tlumičů, zachovala jsem originalitu a šla do prvovýrobních plynových Kayab, následovaly silentbloky zadních příčných ramen, které jsem ovšem nesehnala, tudíž jsem pořídila ramena komplet nové, každá strana má 2 páry.

Dále výměna chladiče, termostatu, komplet rozvodá, svíčkových kabelů, svíček NGK platinum, víčko rozdělovače, palec, cívka, nové čidlo teploty chladící kapaliny, atd. - samozřejmě vše originál.

Chvíli na to odešel startér, takže následovala repase. 3 měsíce po koupi se začaly projevovat i nedostatky na karoserie, pořídily se nová světla, blatníky, přední nárazník, kapota, komplet podběhy, levé i pravé dveře. Jak už to na starších autech bývá za nedlouho se začal ozývat i výfuk, tudíž nový vlnovec, nový první díl výfuku, trubky a svařit nový.

Následovala výměna motoru, protože jak se ukázalo předchozí majitelé si užívali výkonu naplno, ale bez nutné péče. Koupě jetého motoru, jeho následná "lehká GO" Když už se dalo auto v základu do kupy, začalo se vylepšovat, brzdy z GT4 verze, kola z GT4 verze, nový kabát s polepy, závodní rám, odlehčení, etc. Začátkem příštího roku se připravuje přestavba motoru, turbo CT26, celokovové těsnění hlavy válců, kované ojnice, vstřiky z GT4 verze, palivové čerpadlo Wallbro, intake, exhaust, intercooler, budíky, olejový chladič, atd.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Celicu jsem sice koupila v zanedbaném stavu, ale i přes to si ji nemůžu vynachválit. Nejvíce mě uspokojuje její maximální stabilita a přesnost na vozovce.

Po vzhledové stránce je již v sérii dokonalá. Motor je propracovaný a láká k dalším úpravám, ikdyž i bez nich si majitel jistě užije hodně sportovní jízdu. Troufám si říct, že se většina nových aut může ještě Celicy obávat.

Vlastním jednu z nejstarších a myslím že i nejdražších Celic v Republice, neměnila bych, ikdyž za investované peníze, (což do dnešního dne činí cca 400tis.) jak každý říká, jsem mohla mít lepší kočár, pro mě je právě ta má Celda tím nej kočárem a toho, že jsem ji koupila, nelituji!!!

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 7


Komentáře uživatelů k recenzi Toyota Celica

Vložit komentář

nákup polotovaru

Ahoj, držim palce při vyturbení atd. Jsem podobně postiženej, jenom preferuju nákup kvalitního auta a ne vraku, u kterýho musíš měnit všechno :) Ve finále to vyjde i levněji - nikdy bych u auta neměnil podběhy, nebo ho vyvyřoval. Když koupíš málo jetej kousek i za relativně hodně peněz je to o hodně lepší

14.10.2011 | 13:52:17 | Dan  | 85.70.217.* Reagovat

Spotřeba???

Trochu to nechapu...u stejnyho motoru tu jeden pise prumernou spotrebu 7,8, pak najdu 9,2, a ted najdu 6,2...pritom vsechno 2.0 GTi...jak je to mozny?

10.05.2011 | 23:59:02 | Bart34 Reagovat

RE: Spotřeba???

spotřeba je u tohlodle druhu auta naprosto nepodstatná. Buď chceš jezdit, nebo šetřit. Mezi tím nic není, nikdy nestačí jedno auto na všechno. A ladičů tedéíček je mi upřímě líto

14.10.2011 | 13:46:29 | Dan  | 85.70.217.* Reagovat

mindráci :-)

Jsem asi dost podobná Lence. Akorát že já to mám takhle u motorek a už několik let renovuju "vrak" na dvou kolech...no a co? Pánové už si uvědomte, že i takové ženy jsou a do domácnosti Vám je nikdo nenutí...nechte si ty svoje, které mají nejvíc starostí s tím, co si oblíknou, kdy zajdou ke kadeřníkovi a o čem poblafaj u kafe v nákupním centru s kámoškama. Naštěstí i takto "šílené" máme vedle sebe chlapy, kteří nás přesně takové chtějí a raději nás uvidí po večerech v garáži, než vyšňořené na diskotéky, do kina, na večeřičky a podobně. A věřte, že to neznamená, že musíme tedy zákonitě vypadat jako cuchty a ještě neumíme vařit. Většina takto "postižených" jako jsem já to zvládá s přehledem. A k tomu řízení žen? No zameťte si pánové sami před prahem...většina z Vás si myslí, jak řídí dobře, ale opak je pravdou...pak taky předpokládám, že ne většina rodin má doma dvě auta, a když už právě tací jako vy, pustí jednou za půl roku svoji ženu za volant...to se jim to pak směje, že jezdí přehnaně opatrně a pomalu a neumí parkovat...netvařte se, že vy jste s tím "narodili"...no a na závěr? Narozdíl od Lenky se samochvály nebojím, i když ona si určitě o sobě bude myslet to samé, jen Vás nechtěla přímo nas...t.... Jezdím líp než kdejakej chlap. Čau ;-)

20.02.2010 | 01:29:23 | Veronika Reagovat

celica

Jak je vidno pánové vůbec nic jste nepochopili. Celica je srdcová záležitost!!! Koupíš a už v tom lítáš! Sám mám taky takovou pokladničku a ještě starší než Lenka Typ St162 r.v.1989 ale to vám analfabetům aut nic neřekne. Je to nádherný nadčasový vůz do kterého se po letech bohužel musí investovat, protože každá buznička jako vi ho vyždímala do mrtě bez jekéhokoli přehledu o údržbě. Proto jsem na zhruba stejné cenovce (380 000,-). Ale mám mazlíka v top a na stupidní keci nedám. Rukama mi proběhla spousta aut-koncern vw, audi, peugeot,fiat renault, mazda, škoda starší i nové ale při tom kolotoči stále opečovávám svoji vČelku a jsem rád když se s ní můžu pořádně projet. P.S. Lenku jsem potkal asi na 20 min. a jeto milá, příjemná holka. Pokud chcete pipinu k plotně tak se podívejte na ty svoje slepice vedle vás, navrkněte (pokud to dokážete) usmolený francouze nebo koncern a jeďte třeba do p.. Pelhřimova

04.12.2009 | 07:48:05 | max Reagovat

hmm

No jo, tož asi ju to baví, ale o autech bych se radši pobavil s kamošem než s babů. Nic proti mechaničkám, jen mám asi zažitý, že ženskou používám k jiným věcem ;-) Hezký příběh. Jak to jen shrnout. Příběh šílenství a marnotratnosti? Nebo snad neuvěřitelný příběh o tom, jak změnit svůj sen v realitu? Každý si vybere to své. Mně osobně to celé přijde šílené. Koupit totálně prohnilou popelnici a postupně vše opravit a vyměnit tak, že by se z toho všeho poskládaly dvě další auta, nebo se za ty peníze koupilo nové, možná i lepší auto. Proboha a toho času! Já vím, slovo "lepší" je v tomto případě relativní jako nikdy, pro autorku zkrátka lepší stroj snad ani neexistuje. Kdybych nevěděl, co s penězi, jako ona, asi bych je přesto využil nějak jinak. Ty zbytečnosti jako parfémy, oblečení a malovátka dívkám sluší a patří k nim rozhodně více, než montérky a ruce černé od šmíru, alespoň v tomto světě, v této společnosti. Autorka článku však žije v jiném světě, jehož žebříček hodnot má zcela jiný sled. Auta, motory, rychlá jízda, věci, které jsou záležitostí téměř výlučně mužského pohlaví, se zde nacházejí mnohem výše. A já znovu opakuji, jedním slovem šílené. Pokud je to ovšem pravda. Život nás naučil, že na internetu se objevuje spousta fantastických nesmyslů, doufám, že se v tomto případě pletu, jinak byla četba tohoto článku, procházení galerie a tato reakce pouhou ztrátou času. Pokud mám hodnotit uvedenou galerii, detaily dílů jsou mizerné, možná by bylo vhodné k focení použít cokoliv jiného než mobil. Ovšem digitální fotoaparát za pár tisíc je pro vášnivého motoristu a fandu silných motorů a s tím vším souvisejících srazů výdajem, který si nemůže dovolit. Pak by nemusely vystačit finance ani na nezbytně nutné cigarety, hodnotou vysoce převyšující cenu již jmenovaných zbytečností, jako je např. parfém. Ovšem zde se opět jedná o morální hodnotu ve světě autorky. Komentáře ve fotogalerii žádné, škoda. Poměrně zmatečné. Jakoby byla ta "vCelka" pokaždé jiné auto. Jistě, objevují se zde i jiné vozy. Ale proč se jednou píše o "vCelce" s bezpečnostním rámem a později je zase bez něj? No možná jsem jen nepozorný a možná nedůvěřivý blázen. Ať je to jak chce, za investované peníze bych si bez váhání pořídil v současnosti mnohem kvalitnější vůz a pomýšlet už by se dalo i na Nissan 350Z, vedle kterého se zde neustále dokola renovující veterán Toyota Celica nemůže ani postavit, natož se s ním rovnat. Jistě, investice probíhaly po částech. Ovšem není od věci zamyslet se nad hospodárností a užitkem celé té několikaleté, nekonečné akce. Nechápu, jak se může člověk vedle takového díla postavit a s plným vědomím říct, že investovaných peněz nelituje. Naposledy vyslovuji slovo, které toto celé dle mého názoru vystihuje nejlépe - šílenost.
Přeji mnoho úspěchů, ať už pro vás úspěch znamená cokoliv.

19.08.2009 | 00:13:59 | Rudy Reagovat

Hnus

Teplouš a laguna,nevím z čeho zvracet dřív.

22.03.2009 | 20:17:33 | anonym Reagovat

To je mi debata, nechcete se raději bavit o autech??????

22.03.2009 | 20:07:24 | kraken Reagovat

Nene, vystačím si sám se svojí lagunou. Chlapi jsou fajn ale ne v posteli.

22.03.2009 | 19:58:17 | Jašin Reagovat

buzna?

22.03.2009 | 19:44:45 |  Reagovat

Ženy, dámy, dívky jak chcete, jsou podle mě obtíž.

22.03.2009 | 18:52:12 | Jašin Reagovat

A je to jasné...

/ nič v zlom.../. My, ženatí to poznáme.

22.03.2009 | 17:49:34 | ľuboš Reagovat

Přítelkyni nemám, neměl jsem a ani mít nebudu.

22.03.2009 | 17:32:20 | Jašin Reagovat

Jašinovi

Jašin je bezkonkurenčně největší pan Mindrák na tomhle serveru. Pochybuji, že z poloviny řídí tak jak Jeňulka, ale zamindrákovaní týpci jsou schopni psát názory jako by nedodělali ani základní školu. Jeho přítelkyně je mi opravdu líto.

22.03.2009 | 16:24:00 | Renesis Reagovat

Nektere nazory jsou mi proste k smichu, ale jak jsem uz psala, kazdy na svuj nazor mame narok :o) Trochu me to nuti rypnout si a ze je ta nedele a zitra se jde do prace, coz mi kazi naladu, ikdyz delam praci ktera je mi konickem (pracuji v jedne nejmenovane firme jako prodejce nahradnich dilu na osobni a nakladni automobily), tak si ji trochu spravim. Nevim jak travi vikendy jine zeny, ale ja jsem s pritelem o vikendu makala na nove kare, jak jinak nez na dalsi Celice tentokrat ve verzi turbo a 4x4, menila se prevodovka, samozrejme i spojka, zdokumentovane to je, takze behem tydne nahodim dalsi fotky na rajce.net. S nazorem, ze zeny za volant nepatri musim trochu souhlasit, pac zatim se mi nepodarilo potkat zenu, ktera by umela alespon trosku dobre ridit, ale milerada nazor zmenim, jakmile nejakou potkam. Sama sebe jako ridice nemuzu posoudit, znelo by to bud jako sebechvala, v opacnem pripade jako rikani si presvedcovani, ze dobra proste jsem. Mam celkem 5ti letou praxy jako ridic z povolani, tak me myslim najezdene kilometry neco naucily. Hezky vecer vsem preji :o)

26.10.2008 | 19:18:22 | Leňulka Reagovat

lubos

kaslat na nich, nevedia co je dobre.. podla mna to je viac sexy ked holka lubi sportove auto ako ked lubi stat pri sporaku.. ps a kuracie prska viem aj ja hodit na panvicu.. dnes som varil

25.10.2008 | 16:54:28 | simon Reagovat

Dobre, podpísal si sa,

Tvoj názor ?

25.10.2008 | 15:59:24 | ľuboš Reagovat

lubos ty si debil

25.10.2008 | 15:26:19 |  Reagovat

Ale veď o to tu ide!

Ani ja som zatiaľ naživo nezažil ženskú, ktorá by mala cit pre volant a zadkom cítila, čo sa s autom deje... Ale ruku na srdce.. ešte viac sa bojím, ak vidím starších pánov riadiť v klobúkoch, alebo mladých chalanov v šiltovkách. To už radšej dámu, ktorá sa síce vlečie, nos nalepený na predné okno, brada vystrčená mierme nahor...kvôli výhľadu . Viem, že dáva pozor na seba, aj na mňa, aj moje ešte nenarodené deti, aj auto, ktoré ešte nevidí.....A na rozdiel od nás, si väčšina žien prizná, že sú slabšie vodičky. Na rozdiel od nás. My sme tí najlepší pod slnkom. A myslím si, že navariť dnes vie každá, aj oprať. Keď už to aj ja zvládnem.. Ale porozpráť sa so ženou, o nových tlmičoch, ramenách, výjazde zo zákruty, nepočúvať "Ako to jazdíš?!", "Zabiješ nás!!" a podobne a nenudiť ju na smrť, prípadne neriskovať hádku...tak to som ešte nezažil... A to už čosi mám navrčané. Preto Leňulku drvivá väčšina z nás "žerie". P.S. A ženskú, ktorá riadi A8 4,2 Q by som radšej pozval na večeru...jeden nikdy nevie. Neviem, či by som bol radšej, ak by riadila Trabanta...to už je auto pre ženy?

25.10.2008 | 11:58:44 | ľuboš Reagovat

ale!

Lidi, to je přirozenost.Takové slečny, jako je autorka recenze, toto staví na hlavu.Vy se tady rozplýváte, ale chtěl bych vás vidět, kdyby místo uvaření oběda se vám žena pochlubila, že zrovna vyměnila chladič, rozvody a termostat???Ženy celkově za volant nepatří, je to lidská přirozenost prostě.Já jsem zatím poznal max. 2 holky, které celkem obstojně řídily.Když vidím ženskou za volantem, tak mě vstávají vlasy hrůzou na hlavě.Když vidím ženu za volantem třeba např. Audi A8 4.2Q, tak bych ji nejradši z toho auta vytáhl a nafackoval....žena v takovémto autě nemá za volantem co dělat.Bohužel, dnešní doba je tak debilní, že se i takovéto věci stávají..

24.10.2008 | 22:34:51 | jašin Reagovat

Akurát ste mi to

vzali z klávesnice....Žena robí, rodí deti, muž chľastá, občas ju aj vybije, behá za druhými, stepuje pred úradom práce.... Potom mudruje, čo by ste mali a nemali robiť....takýto model by asi mal byť, podľa niektorých... Ozaj, to ste Vy, na jednej z fotografií? Ste ešte aj nechutne pekná dáma...Pekné auto, krásna ženská.... to sa niekto má...nech sa Vám aj v živote darí. Ak by sa robil TOP rebríček recenzií, tak ste jednoznačne na prvom mieste!

24.10.2008 | 21:49:44 | ľuboš Reagovat

A kde je psane co ma zenska delat? Jen proto, ze to tak lide od jak ziva resi, zenska = sporak a starat se o decka, chlap = vydelavat prachy a makat, neznamena, ze je to spravne ;o) Myslim, ze kazdy ma delat to co ho bavi, a ne co se dle spolecnosti hodi :o)

24.10.2008 | 19:33:18 | Leňulka Reagovat

ale

zenska by mela delat rohodne neco uplne jinyho nez se vrtat v nejakym aute

23.10.2008 | 14:30:13 | pragmatik Reagovat

boh je nespravodlivy

ze ja take dievca nestretnem.. inac pekna celica, zajazdil by som si hned :D

23.10.2008 | 14:26:39 | simon Reagovat

Slečna

máš môj obdiv,po prezretí fotografií,je mi jasné že tým autom a láskou k nemu žiješ dňom i nocou,kus práce ktorý je zdokumentovaný na záberoch v priebehu rokov to dokazuje.Držím palce,a dúfam že po toľkých preinvestovaných financiách a čase strávenom okolo auta,bude prinášať jazda v tomto japoncovi len úsmev a radosť.Chápem to nadšenie pre Celicu,veď v čase svojej mladosti to bola ikona vo svete WRC.Pre ostatných mudrlantov len toľko,koľký z Vás si vážia svoje auto tak ako táto slečna?

23.10.2008 | 07:51:22 | kakafko Reagovat

Nějak mi to nejde, ten odkaz.Podíval bych se rád.Můj názor to ale stejně nezmění, žena za volant podle mě nepatří.

22.10.2008 | 22:25:00 | jašin Reagovat

Nechcem už otravovať,

ale patrilo by sa dáme aj opravedlniť, nie? Páni neveriaci Tomášovia...Pozrite si fotografie... klobúk dole, zahanbila 99 % z nás... Ešte raz, všetko dobré, nech sa Vám darí a veľa šťastia na ceste aj v živote.

22.10.2008 | 21:18:11 | ľuboš Reagovat

Ach, aká škoda,

priateľa už máte...ešte chvíľu a do Vás sa zaľúbi polovica osadenstva, mužského na internete.... . Dík za foto, ale ste tam aj Vy ? Hneď to ideme zistiť. Prajem.e všetko dobré. P.S. A ani mi nebude vadiť, až ma niekde na okreske predbehnete...

22.10.2008 | 21:07:19 | ľuboš Reagovat

http://wesker.rajce.idnes.cz/ par fotek

22.10.2008 | 20:18:30 | Leňulka Reagovat

V dubnu mi bude 27 auto vlastnim uz skoro 4tym rokem. Hned na zacatku bylo auto v jednom servise, kde me teda silne zklamali, od te doby si delam vse sama za barakem na trave, v par pripadech jsem musela k priteli do prace na dilnu pac na aute na zvedaku se dela lip. Nevim jestli tady psat par veci, aby to zase nekdo neprekroutil ve vytahovani se a zvedani sebevedomi, ale pro upresneni, vystudovala jsem rok automechanika, rok jen ze soukromych duvodu, autum a technice se venuji od 14ti let, v Celice jsem se takzem shledla ve 14, proto je moje volba takto stare auto, protoze dle meho nazora ma neskutecne charisma, krasny puvod a myslim ze i na dobu kdy ho mechanici ztvareli dost nadcasove technicke vlastnosti. Finance - dnesnim dnem se castka vlozena do tohoto auta pohybuje kolem pul milionu korun, jedinou korunu mi na to nedali rodice, pritel, deda, stryc, .... nikdo. Venuji se jen jemu, jine zaliby nemam, nemam potrebu chodit nakupovat drahe obleceni, parfemy, malovatka, ...proste vse co vydelam vrazim do auta. Kazdy mame prece nejaky svuj konicek a toto je mozna vic nez jen to, ale to uz je na hodne dlouhe vypraveni. Fotky auta bych klidne pridala... i te nehezke faze, kdy bylo auto flekate atd. ale nevim jak. Diky vsem za jakekoliv pripominky a nazory i za ty nepekne. Kazdy mame prece narok na svuj nazor :o)

22.10.2008 | 18:59:06 | Leňulka Reagovat

Pre Jašina: Nemusí

byť vydatá, nemusí mať bohatého tatka, to by si kúpila novú mašinu. Stačí keď je šikovná...baví ju to, má rada autá a v žilách benzín...A 25 rokov, to je už dosť. V tom čase som už prišiel o svoj prvý milión, pred 15 rokmi. Takže peniaze nemusia byť žiaden problém...P.S. Verím.e, poniektorí, že nás neťahá za nos. Tak ako sú chlapi, čo majú v žilách cmar a v živote neurobili nijakú hlúposť, tak môžu byť aj ženské so vzťahom k motorizmu a nechuťou k upratovaniu a vareniu..., nie? Ale foto by potešilo...

22.10.2008 | 09:50:32 | ľuboš Reagovat

anonym

Ne, to opravdu nejsem.

21.10.2008 | 22:59:19 | jašin Reagovat

si teply

21.10.2008 | 22:54:46 |  Reagovat

?

Já teda nevím, jestli tomuhle mám věřit...25 let??Holka?Narvat 400 tisíc do 18 let staré celicy?Nějak to všechno do sebe nepasuje..Mě tady kdysi seprali za to, že jsem ve 23 letech koupil lagunu 3,0 24V..A najednou tohle..Nedokážu si představit, že by bohatý manžílek sponzoroval ženě takovýto neobvyklý koníček..Nedokážu si představit, že by jí to sponzoroval otec..Nedokážu si předastavit, že by si na to vydělala sama..Tak fakt nevím.Možná žiju v jiném světě.Kdyby to byla realita, tak bych se autorce recenze vyhnul obloukem.

21.10.2008 | 22:48:32 | jašin Reagovat

Až si z nás nestrieľate,

bola by z Vás super partia. O takej ženskej som vždy sníval. Nedáte aj nejaké iné fotografie auta? Podľa možnosti aj s Vami. Nech sa nám o Vás pekne sníva... . Boh predsa len existuje...splnil nám tajne túžby. No počkať, kto perie montérky. A varí...? Veľa šťastia za volantom. A nezabudnite na foto! Dík.

21.10.2008 | 22:15:16 | ľuboš Reagovat

ja som to myslel vazne

cela recenzia je super, paci sa mi ked dievcata maju radi auta... a rozumeju im... a uz som sa zalubil..

21.10.2008 | 18:33:06 |  Reagovat

To se musí někdo hodně nudit, když tady čeká na odpověď a na příležitost rýpnout si :o(

20.10.2008 | 18:36:39 | Leňulka Reagovat

slecna lenulka

uz nic nepiste lebo sa zalubim

20.10.2008 | 18:05:55 |  Reagovat

Pro začátek, nikdo nedělá slečnu nejchytřejší, pokud se Vám na mém článku něco nezdá, buďte konkrétnější prosím. Nevím co se Vám nezdá například na tom, když si člověk vymění špatné karosářské díly za dobré, a že auto když je před lakem hraje všema barvama, je taky zcela normální. Kdyby jste se ale ve světě aut pohyboval(a), tak byste to věděl(a). To že je auto nejdražší v republice, není si myslím nesmysl, nejdražší zatím seriová prostě je a není to chlouba, ale spíš náznak toho, jak dokázali bývalý majitelé auto odrovnat. Ale cením si Vašeho názoru, ikdyž z něj jde cítit závist. Možná je to mindrák, že vy jste něco takového sama nedokázala. Nejsem typ co si dá auto do servisu a počká si naň, ale dělám si na něm sama, všechno, proto jsem se tady chtěla podělit o své vlastní zkušennosti s tímto autem. K Vaší poslení větě, věřte že si své auto užívám a pořádně a vyskakovat si nemám potřebu, nejsem jako Vy ;o)

20.10.2008 | 17:46:25 | Leňulka Reagovat

POHÁDKA

Slečno nejchytřejší, co je to za hloupost...věšíte nám tady bulíky na nos. Řekla bych, že půlka věcí co tady píšete je pěkná pohádka. Houby od srdce, ale spíš si myslíte jak nejste skvělá a chcete za to obdiv? Žasnu jak to tady můžete vůbec napsat, vždyť to vaše auto je jedna velká skládačka a donedávna to byla taková flekatá stračena o kterou bych si ani kolo neopřela a teď už je to nejdražší celica v republice???:D jo, a republika je s MALÝM r :)) tak si to svoje nejdražší auto užijte a moc si nevyskakujte.

09.07.2008 | 23:12:43 | včelička Reagovat

od srdca

Zaujímavá recenzia, v ktorej cítiť, že je písaná "od srdca". Od "baby" by som nečakal, že si vyberie práve tento typ auta + tak nápadný rally vinyl. A ešte ten ma prekvapil ten rozsah opráv. Neviem, či máš takú silnú chlapskú podporu, alebo sa naozaj vyznáš a baví Ťa to. Napr. moja manželka rozlišuje autá len podľa farby, takže z Tvojej recenzie som bol očarený :-). Prajem veľa štastných km.

13.04.2008 | 02:25:52 | Koli Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Toyota Celica