Auto recenze UAZ - rozcestník pro recenze UAZ

Nejčtenější auto recenze

5,6UAZ  (1987) UAZ (1987) autor: scorpio Přečteno: 7774x
6,4UAZ  (1980) UAZ (1980) autor: ZAPY Přečteno: 3713x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejlépe hodnocené auto recenze

5,6UAZ  (1987) UAZ (1987) autor: scorpio   6x
6,4UAZ  (1980) UAZ (1980) autor: ZAPY   1x
Všechny nejlépe hodnocené auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

uaz

J tak stal som sa aj majitelom jedneho uazu.15 rokov stal pod strecou..kedze ma aj spz vyuzivam ho bezne aj na cesty.v meste ma bavia pohlady tysoferov tych malich q7 x5...iidem ho komplget rozobrat.karoseria sa opieskuje a sup nova hakina.v terene by bodlo ine zapinanie stiieracov .lebo krutit voolantom ostrekovat sklo a zapinat stierace je moc na dve ruky.nechavam ho v povodnom stave.max samsvor alebo portaloove napravy.

02.10.2017 | 23:09:37 | peto | Recenze: UAZ 2,4 litra (1987)

koli vačšej spotrebe mam namontovany splynovač (propan-butanova) fľaša... suhlasim že nema prekažku v terene,len škoda tych problemov z brzdami

06.03.2015 | 20:14:29 | Citrusik | Recenze: UAZ 2,4 litra (1987)

Zdravim,

vymente si sedacky v UAZe za sedacky zo zosrotovanych aut, dobre sa potom sedi.

13.02.2010 | 10:04:48 | ivanhoe | Recenze: UAZ 2,4 litra (1987)

Zdravim Vas vsetkych,

dajte si do Vasho UAZu brzdovy posilnovac, auto Vam bude brzdit, ze Vam gumy budu piskat.

10.02.2010 | 16:15:28 | Ivanhoe | Recenze: UAZ 2,4 litra (1987)

UAZ

mam v nom povodny motor, ale navijak 6,5 tonku tak potiahne dalsie dva zasebou neverite ???

25.01.2010 | 22:43:18 | hribar | Recenze: UAZ 2445 (1980)

UAZ

tak stroj to je dobrý len chyba samosvor , a samozrejme brzdy robim kazdy rok, motor poznam aj poslepiacky pretoze som tam vimenil us kazdy srobik, spotreba - zalezi aj od nastavenia , a co v terene nezerie malo ??? spolahlivost u mna za 8 bodov z 10 lebo to co vydrzi UAZ to nevidrzi hocijaky japonec (mits,nisan,suz.)

25.01.2010 | 22:38:29 |  | Recenze: UAZ 2,4 litra (1987)

Ahoj UAZisti

srdečne Vás všetkých zdravím. Odporúčam urobiť generálku motora. Navštívte automobilový trh v Užhorode vo východnej časti mesta a nakúpte si všetko potrebné. Spotreba Vám určite klesne. Mne to teraz berie asi 11l pri 60 km/h. Neverili by ste ako UAZ ožije s benzínom 99 a prísadou Anabex. Len tam nelejte gazolín, lebo Vám roztrhá piesty. Spotreba vlastne nikomu vadiť nemusí, americké tereniaky žerú oveľa viac a komu to vadí. Mám kosoštvorcové drapáky, že tie vojenské gumy sú až smiešne, komu to nestačí tak okrem tých v Užhorode majú brutálne gumy s kockami. Priechodnosť je až šialená, musím jazdiť tam kde chodia LKTečka, hlboké koľaje, blato, šialené stúpanie. Teraz dokonca aj trial po kameňoch, Vihorlat je ich plný. Super sú krátke prevody. Veľa zážitkov Vám praje
Ivanhoe

22.09.2009 | 18:28:04 | Ivanhoe | Recenze: UAZ 2,4 litra (1987)

pecka

ak mate aj navijak tak videte aj na zvislu stenu je fakt neznicitelne nas netreba ani opravovat mame v nom disel ford sierra

13.03.2009 | 19:37:54 |  | Recenze: UAZ 2445 (1980)

uaz

uaz 469 je výborný stroj do terénu .
nevyrovná sa mu žiade iné terénne auto. bodol by motor s menším objemom napr. z lady 2103 inak je to stroj

21.01.2008 | 11:18:12 | janek | Recenze: UAZ 2,4 litra (1987)

UAZ motor

Z volhového motoru se na UAZ nehodí vůbec nic, kromě pístů(jsou lehčí a to snad není na závadu). Zejména ne z Volhy 24, já do UAZu narval i celý motor z 24ky, ale byla to děsivá přestavba, NIC nepasovalo!!! Ale UAZ s tímto motorem byl nejlepším UAZem v mém životě, bohužel mi dlouho vevydržel

19.10.2007 | 11:04:24 | karlos | Recenze: UAZ 2,4 litra (1987)