Recenze Volkswagen Bora sedan
“Horší průměr.”

Autor recenze: pavel (27 let),
Liberecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2000 Typ motoru:1.6 Stav km při koupi:86 000 km Stav km nyní:116 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 7-9 l/100 km Vloženo: 30. 3. 2010

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.2

Spolehlivost

8
 

Jízdní vlastnosti

7
 

Komfort

6
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Ford Focus Seat Leon FR,VW Golf IV variant (1.6 automat)

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Ano, auto mělo poruchy a objevují se stále další a další. Hned po dovezení a první tisícovce km začal téci chladič.V pohodě, auto není nové, i když chladič nevykazoval sebemenší známky poškození. Prostě vada materiálu. Dále problémy s lambda sondou. Řešil jsem to již 3x a už to nechávám být. Měl jsem to na počítači, chybu odstranil. Cca měsíc bez broblémů a šlo to do ... , tak nevím.

Interiér: to je taky zajímavé. Neskutečný koncert pazvuků. Vrzaní palubní desky po spuštění topení (teplo) na čelní sklo. Stačí na půlku a palubní deska vydává zvuk, jako když by se rozpínala nebo tak něco. Dále vrzající víko přihrádky před spolujezdcem, nebo středový tunel kolem řadící páky. Jestli v tom jezdil někdo s neustále položenou nohou o tunel, to taky nevím. Klepající se zámek bezp. pásu u spolujezdce. Utažené to je, ale někdy se to tak rozklepe,že mám sto chutí to někam vzteky poslat :)

Koroze: koroze na VW mi nic neříká. No, neříkala, co jsem měl Varianta. U bory mě doslova točí reznoucí lišta (dělící malé okno od velkého) na zadních dveřích ... OBOU!!!!!!


Hodnocení a zkušenosti s autem

Jinak ale auto dobrý. Rovnou přiznám, že jsem prostě narazil na blbej kus, kde se vady začli projevovat až když bylo pozdě. Byl to dovoz z D přes kamaráda. VW jsem už jednoho měl, lituji že jsem ho prodal. Klidně tady ve VW sekci řeknu, že FORD byl 1000x lepší. Ale né nežli VW, ale nežli BORA. Do VW pujdu znova, až tohle totalně dojezdim. Prodávat to nebudu, svědomí by nedalo spát, že někdo jiný jezdí v autě s tolika mouchama, za kolikrát těžce našetřené peníze. Podlehl jsem poblouznění mojí přítelkyně o vcelku krásném a nadčasovém autě. Chyba! Příště budu vybírat mnohem lépe.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Volkswagen Bora

Vložit komentář

Bora není VW

Pokud vím, Bora se vyrábí v Mexiku podobně jako New Beetle. K tomu není co dodat.

09.04.2010 | 11:17:40 | donald Reagovat

RE: Bora není VW

Bora sa vyrábala v materskom závode vo Wolfsburgu. VW Jetta sa vyrába až doteraz v Mexiku. Stačí si pozrieť VIN karosérie. Každý závod má svoj kód W-Wolfsburg, D-Bratislava, B- Brussel

31.07.2012 | 12:44:58 | Dan  | 87.197.141.* Reagovat