Auto recenze Volvo - rozcestník pro recenze Volvo

Nejčtenější auto recenze

7,8Volvo V50 (2005) Volvo V50 (2005) autor: Pavel Přečteno: 49104x
6,6Volvo V70 (2005) Volvo V70 (2005) autor: Marek Přečteno: 23462x
9,0Volvo V40 (1999) Volvo V40 (1999) autor: Zede Přečteno: 17883x
8,4Volvo V40 (1998) Volvo V40 (1998) autor: Kamzik Přečteno: 16573x
9,0Volvo V50 (2005) Volvo V50 (2005) autor: nesztor Přečteno: 15946x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: V70

Dovoluji si nesouhlasit, po chiptuningu od D5T5 s.r.o., má auto 147kW, namísto původních 96kW, a živé je až až, s 235/45 R17 hrabe i na 3ku

16.08.2020 | 23:55:52 | Vojtěch | Recenze: Volvo V70 2,4D D5244T2 (2003)

RE: Stále spokojenost

Nazdar, uvažuju o ojeté S60 co má 4c,měla by mít najeto 120k. A bojím právě těch tlumičů, jelikož jsem se většinou dočetl p vydrží 100-150k.
Tys problém za celou dobu neměl?

18.07.2019 | 16:22:22 | Jerry | Recenze: Volvo S80 D5 (2009)

V70

Volvo V70 D5 neni rozhodne sportak. Opravdu neni pro pitomce co predjizdeji do zatacky do kopce natoz v obci a ohrozuji jak sebe tak predjizdejiciho, nekolikrat sem takove blazny zazil. Je to spise kocar na pohodovou jizdu, idealni dalky, ma pohodlne sedacky, velky prostor vepredu i zavazadelnik. Spotreba luxusni, stejnee jako vybava. Ma sve mouchy, ale to asi kazde auto. Ja koupil najeto 250000 a meneno jen rozvody, poloosy a pak par zaveseni jinak nic, jezdi a meni olej tot vse. Za tu cenu je to luxus bezpecne auto.

25.07.2018 | 20:45:38 | kuca | Recenze: Volvo V70 2,4D D5244T2 (2003)

RE: Expert

no jo plno reci.... intercooler je snad primárne určeny k chladeniu vzduchu to vie snad každy, ale tie rozumenjši vyrobci s nim chladia samozrejme aj turbo.... jednak to pridava na životnosti turba a za druhe preco by si mal prehrievat vzduch v turbe a naslede chladit v interoolery.... take riesenie dobre tak do skodovky.... da sa to samozrejme i inak

15.06.2018 | 20:10:57 | Dan | Recenze: Volvo S60 D5 (2002)

To boli výborné autá.

17.05.2018 | 15:40:47 |  | Recenze: Volvo V70 (1999)

Poloosa v autorizáku

Poloosa se dá vyměnit v autorizovaném servisu za cenu kolem 9000 Kč i s perfektním umytím vozu v ceně. Pokud auto jinak slouží, tak se to dá snést.

17.05.2018 | 09:01:48 | Lik | Recenze: Volvo V70 (1999)

Nastupovani/vystupovani

Volvo S4 / 2001 jsem koupil nedavno se zarucenymi 122000 km. Nutne opravy: hadice turba a pozdeji vymena praveho svetla a blinku (lepeno podivnym zopusobem (svetlomet 1599 Kc, blinkr 300 Kc, hadice ca. 1000Kc, takze pohoda). Do budoucna musim vymenit kryty zpetnych zrcatek, ale OUHA!!! Cena jednoho krytu 2112 Kc (vyrobni cena ca. 5 Kc, nakonec sehnano na netu za 12 dolaru kus). Proc pisu: ano, pohodli, spotreba, topivost i vykon 115 koni, to vse je v poradku. Ale to NASTUPOVANI/ VYSTUPOVANI, to soudruzi ze Svedska, vlastne Hiolandska, teeeeeeezce nedoresili. Pokud je sedadlo ridice v horni poloze, je nastup takrka zivotu nebezpecny. Je treba si osvojit grif, kdy je treba, nejakym zahadnym zpusobem, nejdriv vsunout hlavu a pak tam vsoukat telo, pripadne nejdriv telo s hlavou polozenou na leve rameno a pak, po vniknuti do kabiny, teprve narovnat. Mel jsem spoustu aut, ale v zadnym nebyl nastup a vystup tak komplikovanej a - obcas - bolestivej pro hlavu.. Pricina? Dverni otvor evidentne nepocita se sedadlem v horni poloze. To se soudruhum skurtecne nepovedlo. Pro starsiho cloveka horor a velke zklamani.

13.05.2018 | 22:45:03 | Petr | Recenze: Volvo V40 (1998)

Pěkná recenze

Pěkná a podrobná recenze. Co mě zaráží: jezdíš na spotřebu a výsledek 8 litrů kombinovaná? Jezdit na spotřebu si představuju teda jinak.
Poznámka k nákladové hraně kufru. IMHO nejde primárně o to, by se nám nevykutálel nákup do sněhu. Jde o konstrukční prvek karosérie. Rovná nákladová plocha kufru je na úkor tuhosti karosérie.

08.04.2018 | 22:21:18 | Tomáš | Recenze: Volvo V40 1598 (1998)

RE:

Ahoj chlapi uvažuji o koupi S80 2.4 d4 proto čtu všechny recenze na tyto auta chtěl sem původně koupit Superba 2 2.0. TDI ale rozhodl sem se podívat i za cenu že to auto bude starší než superb ale kvalitou trošku jinde a hlavně mě to S 80 úplně uchvátilo chci se vás zeptat je šance koupit kolem 270000
V slušném stavu díky chlapi

20.03.2018 | 00:43:10 | Libor  | Recenze: Volvo S80 D5 (2009)

RE: uj jej

Volvo koupili Čajňani.........

08.01.2018 | 08:17:43 | Vašek | Recenze: Volvo V70 D5, 136 kw (2005)