Recenze Volvo C70 cupé
“Fantastický sporťák !!!”

Autor recenze: Lada11 (36 let),
Liberecký kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1998 Typ motoru:2,3 Stav km při koupi:200 000 km Stav km nyní:205 000 km Způsob řazení:automat Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 3 měsíce Průměrná spotřeba: 9 l/100 km Vloženo: 5. 8. 2006

Hodnocení inzerátu: 4 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.4

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

6
 

Náhradní díly

6
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Volvo 850

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

1 prasklá zadní žárovka, hlučné pravé zadní ložisko, volnější přední stabilizátory.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Je to velice luxusní vůz v plnné výbavě. Protože jich na našich silnicích nejezdí mnoho tak se krásně odlišíte od ostatních řidičů běžných značek. Tento vůz se dá pořídit od 190 tis a v porovnání s novým vozem domácí výroby je tak o 10 let napřed i když je třeba 8 let starý. Vyrábělo se plno verzí co do výbavy tak do síly motoru. Převážně se dělali na zakázku tak si každý zákazník vybral to co mu vyhovovalo.

Auto má dobře vyladěný sportovní podvozek a motory co mají 240 koní bez poblémů zvládnou 100km za 6 sekund a zvádne i max. rychlost 260 km/hod. Standartně se dodávala bezva muzika, já mám verzi ProLogic.

Přední dveře nemají rám, takže po otevření a stažení okna jsou krásně holá. Vzadu je dost místa pro 2 dospělé osoby i když vepředu sedí řidič co má 190 cm.

Pokud se chcete odlišit tak si tento vůz kupte. Dal by se krásně Tuningovat ale hůř se shánějí tuning díly. Ostatní je bez problémů.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 4


Komentáře uživatelů k recenzi Volvo C70

Vložit komentář

Fantastický

K mé velké škodě sem ho měl možnost řídit pouze týden a jelikož sem poprvé řídil benzín tak to byl fantastický zážitek. Precizní spracování, na tak staré auto max výbava a vynikající jízdní vlastnosti, díky bohu, že tehdy nebyl zavedený bodový systém. Na kupé solidní kufr a pohodlí pro čtyři osoby. Jakmile našetřím kopím si ho jako druhé auto pro radost

10.09.2007 | 21:16:45 | leoboss Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Volvo C70