Recenze Yamaha FZS 600 Fazer
“Spokojenost”

Autor recenze: Zdeněk (27 let),
Moravskoslezský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2002 Typ motoru:599 ccm Stav km při koupi:20 000 km Stav km nyní:23 000 km Způsob řazení:manuál Status motocyklu při koupi:ojetý Jak dlouho motorku používáte? 3 měsíce Průměrná spotřeba: 5,5 l/100 km Vloženo: 18. 6. 2008

Hodnocení inzerátu: 3 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 9.6

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

10
 

Náhradní díly

10
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí motorka: Kawasaki KLE 500

Koupili byste další motorku tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na motorce

Zatím motorka bez poruch.


Hodnocení a zkušenosti s motorkou

Po koupi byla provedena servisní prohlídka, t.j. výměna oleje, výměna filtrů, kontrola rozvodů, ventilů, seřízení karburátorů, výměna všech provozních kapalin, výměna svíček a motorka šlape jak hodinky! V porovnání s konkurencí a stejným rokem výroby a obsahem resp. objemem si myslím, že Fazer nemá konkurenci.

Ideální na cestování, jak samotný jezdec, tak s "baťůžkem", objem nádrže 22l, dobré umístění stupaček pro spolujezdce. Motorka na svůj rok výroby má dostatek výkonu i pro sportovnější jízdu, dobře manévrovatelná.

Jediná výtka je asi průběh točivého momentu, kdy spodní a střední část pásma otáček je mdlá, ale nad 7tis. se probudí čertík v motoru a Fazer doslova vystřelí vpřed a akurát pro sportovnější jízdu je potřeba držet otáčky nad již zmiňovaných 7 tis. a tím pádem častěji řadit, ale to je asi klasika o motorek s obsahem 600 ccm.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 3


Komentáře uživatelů k recenzi Yamaha

Vložit komentář