Auto recenze

Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 95703x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 74047x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 62309x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 57163x
8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Přečteno: 57122x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

svitici kontrolka motoru

Svitici kontrolka motoru (motor AWY) - odstraněna - opětovným start/stop /nechat chcipnout - asi tak 15-20x po sobě.

18.04.2019 | 16:17:42 | xxx | Recenze: Škoda Fabia 1,2 (2003)

RE: pre tondu

No chlapče je tam 26000 🤣🤣🤣

17.04.2019 | 23:26:01 | Tonda  | Recenze: Toyota Auris Valvematic (2016)

1.4 tdi 59kW

245000, absolutně bez závad, nafta benzina čepro, pravedelně po 15000 předepsaný olej, dokud se nerozsype, tak jezdím.Jediná bolest je po 12000 dorazy zadních tlumičů (120kč/ks), a to s tim jezdí žena do práce sama. TZi nikdy neměla.léto 4,4, zima 5l/100 km

17.04.2019 | 08:42:59 | beda | Recenze: Škoda Fabia 1,4 TDI PD 59 Kw (2006)

Tak sis postěžoval že jsi koupil rumpl spotřebak co nevydrží nic, neboť se dneska nový EU auta projektuji na 5 let max 250 tis km Já se jen smeju. A pro rejpal já jdu do big block hemi US car osmilitr benzín to je motor.

15.04.2019 | 04:31:59 | Hirka | Recenze: Ford Edge T9CE (2016)

RE: Hruza

Na planetě by se nejlíp dýchalo, kdyby ty tvoje opěvovaný starý germánský sazomety už konečně zahrnuly buldozery pod zem. A neboj, i ty i tvoji haranti zdechnete na rakovinu plic z těch zasraných naftových mrdek.

14.04.2019 | 18:34:44 |  | Recenze: Audi A6 1900 (1996)

Hruza

..tu na tech lidech co pisi recenze a ti co je konfrontuji je videt ze nikdo,,ale absolutne nikdo nevi vuuubec nic..jsou to pouze uzivatele co si dovedou vymenit akorat rezervu,,ale technicke povedomi a uvedomelost k takovym autum,respekt vuci skvostu absolutne zadna...Nepsat,nekecat do toho cemu se nerozumi,,auto je rodinny kombik a s 66kw dostacujici vykon,nesmrtelny motor,absolutni robusnost,,vyborna zpracovanost,,mechanicka trvanlivost a pri zakladnim servisu,,kdyz s tim nejezdi debil a nesetri uz i na oleji,,to auto je neprekonane..zadne nevydrzi dele..Zadne nouzaky,,zadne zrady,el.inst funguje i po 25letech,,ja mam najezd 650tiskm,,puvodni vstriky,turbo,prevodovka...je to nejlepsi auto na svete,, pri vsech tech atributech a stale i jede 200km/h..prumerna spotreba5.5l dlouhodoba...Nic nic lepsiho nebylo,neni a nikdy nebude,,tak si laskave nechte slinty do felicia klubu....pokud se ale nekomu uz nelibi dizajn,,pak je jasne ze je to povrchni blb,,autum nerozumi a vzdy tento druh stare skoly bude hanit..radeji si koupi francouze ci jiny odporny paskvil jako z 3d tiskarny,,s jepičim zivotem,, displejema,,.takovych motoristu je bohužel 90%,,a to je smrt pro automobilove neprekonane stare strojirenstvi a ingenýring,,kdy blb chce mit radeji podbizivy kram s asistenty pro neřidiče,,než
li dokonalou mechaniku a trvanlivost..proto se dnes takove zmetky prodavaji,,dementi si na ne este berou uver...kdyby tyto sroty nekupovali,,na planete se lepe dycha a stary poctivy kary si dal zijou svuj nenarocny zivot ve fejsliftech, aut je tretina,vsude misto a lenivci lenivi hloupy,co z nich tato spolecnost udelala,by jezdili do obchodu na kole...

14.04.2019 | 15:40:52 | Dakk | Recenze: Audi A6 1900 (1996)

RE: prachy

ja som daval 2takt do pajera. mam to davat aj do jeepu 3,0 mercedes motor?

12.04.2019 | 22:32:39 | martin | Recenze: Jeep Grand Cherokee (2004)

po takmer 10 rokoch

Po takmer 10 rokoch mám auto momentálne na tachometri 400tis km.
Stále je to spoľahlivý člen rodiny, teda zatiaľ :)
Motor má stále dobrý ťah, spotreba rovnaká, akurát sa zvýšila spotreba oleja ale stále je v rozumnej miere cca 2litre na 15tis km.
Menil som rozvody 300e, spojka necelých 200e, pružiny na zadných kolesách, platničky a tak.
Turbo je stále pôvodné, som zvedavý kedy sa ozve, pretože 400tis je dosť,ale dám ho vždy trochu vychladnúť, po každej jazde počkám aspon 30sekúnd a za studena ho samozrejme nevytáčam a netrápim.
Vyskakuje mi tam chyba sekundárneho vzduchu - rýchlejšie ohriatie katalizátoru, tak aby mal po štarte nižšie emisie. Na chod motora to vplyv nemá, tak zatial to neriešim, kontrolka zasvieti cca po 1-2 mesiacoh.
Ten motor ma zatiaľ nesklamal, karoséria má slušnú antikoroznu ochranu, auto má už kopu škrabancov, ale zatial je to ok.
Plyn zatial v poriadku, tento rok sa chystám na výmenu nádrže po 10 rokoch.

11.04.2019 | 09:08:36 | tomstein | Recenze: Audi A4 1800 (2005)

RE:

Nemám problém s ničím, ani s tou výměnou Einsteine, co mi vadí je tvoje demagogie. Ta výměna je zkrátka pěknej opruz , protože se u toho zaprasíš jak dobytek, nemluvě o tom co nenápadně přecházíš, že na levé straně je to daleko větší opruz než na uvedeném videu vpravo. Protože Renault a jeho nekritický fanda.....

11.04.2019 | 07:53:17 | Vašek | Recenze: Renault Clio 1,2 / 16V (55kW) (2001)

RE:

Dvě písmena máš problém,žárovky měníš milionkrát a máš s tím stejně problém.Koukni se do zrcadla a tam ten problém uvidíš,protože Renault.Víc k tomu nemám co říct.

10.04.2019 | 20:51:38 | Jirka | Recenze: Renault Clio 1,2 / 16V (55kW) (2001)