Recenze Chevrolet Tacuma 2,0 CDX
“Solidní auto za dobré peníze.”

Autor recenze: Zdenda (35 let),
Kraj Vysočina
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2004 Typ motoru:2000 Stav km při koupi:102 000 km Stav km nyní:110 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 rok Průměrná spotřeba: 8,5 l/100 km Vloženo: 2. 3. 2010

Hodnocení inzerátu: 1 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 7.4

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

6
 

Komfort

10
 

Provozní náklady

7
 

Náhradní díly

5
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Volvo 460

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Zásadní poruchy zatím žádné, pouze přestalo jít seřizovat pravé zpětné zrcátko (teď ho lze štelovat pouze při otevřených levých(!) dveřích) - neřeším to, zvykl jsem si.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Auto jsem koupil v břernu 2009 přímo od prodejce značky Chevrolet. Tacuma je velmi prostorná, pohodlná a až na závadu se zdrcátkem dosud velmi spolehlivá. Vzhled je sice možná až příliš korejský, ale karoserie je velmi funkční. Auto má velkou světlou výšku, takže všechno bez problémů projede, ale na druhé má dost slabé jízdní vlastnosti, v zatáčkách se dost naklání. Provozní náklady auta jsou relativně nízké, na pravidelném servisu ve stáří 5ti let jsem byl ve značkové opravně ve Velkém Meziříčí - výměna oleje a brzdové kapaliny + ušpinění čalounění dohromady 3500kč. Moc dobrá je variabilita vnitřního prostoru, zadní sedadla lze snadno vyjmout každé zvlášť.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 1


Komentáře uživatelů k recenzi Chevrolet Tacuma

Vložit komentář