Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 42840x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 32125x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 25000x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 24773x
8,6Ford Mustang (2005) Ford Mustang (2005) autor: Jiří Přečteno: 21015x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Reklama

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Spolehlivost

Tady tomu komentáři dávám za pravdu, mám doma 20 let starou Toyotu, a konstrukce napínáku má samozřejmě tlak oleje, který šponuje řetěz a dále má ráčnu,(podobný systém měl i 30 let starý SAAB) která nedovolí povolení řetězu, a řetěz tím pádem drží našponovaný i při nízkých otáčkách a i při nechtěném popojetí bez nastartovaného motoru a zařazené rychlosti. Já se nebojím auto roztlačit, zkuste to u HTP. Toyota a Honda se vydali jiným směrem a to Variabilním otvíráním ventilů a snižování komprese a přesto jim auta jezdí spolehlivě a mají řetěz a nepotřebují turbo k nižší spotřebě a vyššímu výkonu. A omlouvám se za můj pravopis, nejsem žádnej profesor , ale praktik.

29.07.2014 | 12:57:09 | Bebe | Recenze: Volkswagen Golf 1,4 TSI (2008)

RE: Spolehlivost

No nerozumím tomu přesně co specifikuješ, jestli se soustředuješ jen na benzín, tak souhlasím, ale BMW s řetězem má veliké problémy začínající právě kolem roku 2005 u dieslu. Od tohoto ročníku mají všechny maloobsahový diesely BMW problémy s řetězy, které se jim doslova trhají. motory M47,N47 a to předrvává i u nových modelů.

29.07.2014 | 08:20:20 | svlastik | Recenze: Volkswagen Golf 1,4 TSI (2008)

RE: Spolehlivost

Třeba přeplňovaná 1,6 psa bmw.

29.07.2014 | 07:56:12 | Jirka | Recenze: Volkswagen Golf 1,4 TSI (2008)

Přeskočené rozvody

Bylo by lepší, kdyby se autor více rozepsal o těch rozvodech.
Přeskočený rozvod znamená potkané ventily minimálně na jednom válci. A u tak starého auta by bez záruky taková oprava mohla vyjít bez problému kolem 50tisíc a víc podle tý velikosti devastace motoru.
No co asi jsem z levného kraje.
Navíc to, že z těch 6ks modelů vydržela všem hlava krom jednoho mi příjde dost divné.

29.07.2014 | 07:41:41 | svlastik | Recenze: Volkswagen Golf 1,4 TSI (2008)

RE: Spolehlivost

Však uveď příklad, když to maj všichni. Není jednodušší najít něco podobného a tak častého u konkurence, když jsi si tím tak jistý.

28.07.2014 | 20:27:56 | Temp | Recenze: Volkswagen Golf 1,4 TSI (2008)

RE: Spolehlivost

TSI jsou turbomotory a ostatní,který s tím mají problémy taky Standíku,ale tobě s tvým prdítkem je to stejně jedno.Ty se chceš jenom hádat a urážet nikoliv diskutovat.

28.07.2014 | 20:17:01 | Jirka | Recenze: Volkswagen Golf 1,4 TSI (2008)

RE: Spolehlivost

Abych odpověděl, brutální turbomotor benzin - subaru forester, například.

28.07.2014 | 20:14:51 |  | Recenze: Volkswagen Golf 1,4 TSI (2008)

RE: Spolehlivost

Jakej má ty hlupáku vliv turbo na řetěz?

28.07.2014 | 20:10:45 |  | Recenze: Volkswagen Golf 1,4 TSI (2008)

RE: velka spotreba paliva

Chcem sa spitat pretesnoval mi kamarat trysky na vw tovran dsg 77kw a stupla mi spotreba s 5,2na9,8 nevieme si dat rady a zacalo aj zle radit prevodovka radi az do 4000 otacok viete pomoct

28.07.2014 | 19:56:06 | peter | Recenze: Volkswagen Touran 1.9 TDi (2003)

RE: Spolehlivost

Tak si o tom něco nejdřív zjisti.

28.07.2014 | 19:51:16 | Jirka | Recenze: Volkswagen Golf 1,4 TSI (2008)




Reklama

Reklama

Reklama