Auto recenze

Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 89821x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 68890x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 60547x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 53828x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 53136x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Hm

Skoda test motoru 250 tis ford 500000 tis test z fabriky. Pul mega muze dat, pri spravnym zachszeni

24.06.2018 | 12:18:07 | Jirks | Recenze: Toyota Aygo (2012)

RE: Hm

Hm. Já bych teda dvanáctiletý auto už taky asi vyměnil za novější. Ale říct, že litrovej tříválec má ve 200 000 km ještě mnoho před sebou je dost dobrá poklona. Počkej jak tě tady odpůrci tří hrnců ukamenujou, že tendle motor musí bejt po smrti už ve 100 000 :-)

24.06.2018 | 09:40:32 |  | Recenze: Toyota Aygo (2012)

Hm

Auto Co ma 200 tis km, jich ma Jeste hodne pred sebou. Viz na zacatku zivotnosti motoru.

24.06.2018 | 07:40:53 | Jirka | Recenze: Toyota Aygo (2012)

RE:

Peugeot se to nenaučil, citroen je na tom líp. Pán je opravdový odborník...ale asi jen na babetty. Protože když nevíš ani to, že peugeot a citroen jedno jest, tak nevím, proč se tady vůbec předvádíš.

23.06.2018 | 18:43:05 |  | Recenze: Citroën C4 1.6 VTi (2011)

Srovnání

Citroën jako značka v posledních 10 letech vyrábí perfektní a hlavně kvalitní vozidla , komentáře typu, že ŠKODOVKA NEBO OBECNĚ VOZI VW jsou opoznani lepší jsou nesmyslné, jediný rozdíl je v tom, že VW je neuvěřitelně předražené,jinak trpí úplně stejnými problémy jako každé jiné auta a kecy typu francouzská kvedlacka, to už není dávno pravda. Srovnávat mám s čím, vlastním Fabii, Citroën c4 a C5 + firemní octavia.
Tak že, lidi, kupte si to co se Vám líbí a z čeho máte hned od začátku dobrý pocit.
Nové auto bude vždy dobré a ojeté budete muset pečlivě vybírat ať už jde o škodovky nebo Citroëny.
Mějte se krásně.

23.06.2018 | 13:15:35 | David  | Recenze: Citroën C4 1.6 VTi (2011)

RE: fiat multipla

řekl bych, že možná na vrakovišti. Bez motoru.

22.06.2018 | 22:13:04 |  | Recenze: Fiat Multipla 1,9 JTD (2001)

fiat multipla

kde se da koupit nejlevnejsi se zaplacenou ekodani.do 10 000kc.prosim poradte nekdo.dekuji petr svatos

22.06.2018 | 11:54:18 | pita19 | Recenze: Fiat Multipla 1,9 JTD (2001)

334xxx a krom výměny serva no problém! Spolehlivé autíčko, šlape jak hodinky a spotřeba je těch 7-8 l, podle toho jak člověk spěchá 😂

21.06.2018 | 18:31:03 | Koca  | Recenze: Mazda 323 1.5i (2000)

Po letech se pravda ukazuje

Fiatů jsem měl hodně. 2xUNO, 2xRitmo, 2xTipo 2xRegata, 2xCroma(tu jsem měl nejradši). Když jsem měl Ritmo, taky spoustu lidí mělo řeči, že je Fiat špatnej, ať si koupim radši favorita. Ritmo 1.5 se dalo točit do plnejch, a pořád zrychlovalo. Žralo do 6 litrů, oproti tomu jejich oblíbenej Favorit žral 9 litrů, a zrychloval od 2 do 3 tisíc otáček, a pak už jenom hučel. A reznul úplně stejně. Navíc karoserii navrhl stejný člověk. Prostě někteří si budou mlít pořád svoje, i když ve fiatu nikdy neseděli. Dnes po letech nevim co ojetého koupit, už jsem chtěl jít o do golfa 5, že konečně vyzkouším co na tom mají. Ale když čtu ty recenze nestačim se divit. Všude píšou benzíny nebrat radši vůbec, jsou poruchový. A na naftu jedině 1.9 (která je jenom moc hlučná) u ostatních se schodují také na závažných závadách (třeba 2.0 103kw, 2.0 125kw)
Nechápu, jak někdo může vychvalovat automobilku co má asi ze sedmi motorizací použitelnej jeden motor.
Teď mě napadá v souvislosti s aférou diesel gate, že jsou rádi, když jim vůbec nějakej motor funguje, těžko můžou ještě snižovat emise. No nic vypadá to, že do Brava půjdu. JTD je v pohodě(bez těchto dětských závad), a vypadá líp jak zvenku, tak zevnitř.
Měl jsem i jiná auta. Třeba Audi 80 b3 1.8 benzín. Jezdila pěkně, ale motor se někdy taky choval divně. Když jsem zaparkoval předkem do kopce, tak pak několik kilometrů nemazal. Svítila kontrolka, a motor už úplně rachtal. Pak to zhaslo, a zase dobrý. Měla najeto 160tis.

21.06.2018 | 05:13:40 | Honza 001 | Recenze: Fiat Bravo 1.9 MJet (2007)

RE: gratulujem k autu

Skusal som novu Corollu. Na sestke to stracalo rychlost v kazdom kopceku, aj tam, kde to HTP necitila. V 90-tke sestka, 2000 otacok (fuha, tolko ma Mondeo 2.5T s 320 Nm motorom), mierne stupanie na nadjazd, plyn v podlahe a auto nezrychluje, iba horko tazko udrziava rychlost. R1, vyjazd z Nitry smerom do Trnavy, tiahle mierne stupanie, patka auto na povolenych 130 nezrychlila. Dala to az stvorka za cenu revu motora nad 4000 otacok. Nechapem, ako moze mat niekto v rodinnom aute zabavu z vytacania motora v kazdom kopceku len preto, aby udrzal rychlost. V hothatchi to je samozrejme ina kava.
Niekto, kto bude tvrdit ze auto s rastucou rychlostou lepsie zrychluje je ignorant a klamar, vykon s rychlostou (ci vlastne otackami) sice rastie povedzme ze linearne, no poziadavka na vykon ide hore s tretou mocninou rychlosti :)

19.06.2018 | 13:55:01 | V12 | Recenze: Toyota Auris Valvematic (2016)