Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 68168x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 51354x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 49292x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 42348x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 39177x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Reklama

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: omyl

je ostuda psat o jinych autech lepsi veci nez o hondach. Vtec znamena vysoky otacky, nateseni, rychlost atd... co tu budu psat.. hondy jsou japonsky pecky co jsou schopny natrit i o 1000cc silnejsimu obsahu nez jsou ony. poprvy jsem mel 1.5 vtec a uz pritom jsem se udelal :D. Ctverka mi tahala az 210 km/h a to pri 7tis otackach

24.05.2016 | 15:28:33 | vtec | Recenze: Honda Civic 1,6 VTEC benzín (1992)

RE: ach jo kazdej jsme nejakej

Nj, holt každej to máme jinak, já moc neberu "dobu spotřební", i telefon mám tlačítkovej, co je fejsbůůůk netuším. Když si kupuji novou věc, chci aby mi sloužila do roztrhání těla a neměla by si to tělo roztrhat moc brzy..........

24.05.2016 | 08:22:17 | Vašek | Recenze: Renault Thalia 1.2 16V (2012)

50000 km

Tachometr ukazuje nad 50 000 km, na plyn od koupě ujeto 20000 km. Olej mezi výměnou neubyl snad ani o decku, auto stále jede jako při koupi a nyní mě čeká první prohlídka LPG (pro jistotu). Kromě oleje, filtrů a stěračů stále vše původní jako při koupi.

24.05.2016 | 07:59:09 | EnergyStore | Recenze: Citroën C1 (2006)

RE: ach jo kazdej jsme nejakej

To me osobne vcelku nezajima.... co bude delat ktery auto pri 200 tkm. Ja uz ho mit v tu dobu davno nebudu. :-)

23.05.2016 | 19:10:39 | pOne | Recenze: Renault Thalia 1.2 16V (2012)

RE: ach jo kazdej jsme nejakej

Priority mohou být různé, ovšem myslím si, že 200tkm bez nějakých větších investic by mělo vydržet KAŽDÉ auto, což však pohříchu neplatí...............a u rencka tuplem :-(

23.05.2016 | 13:06:52 | Vašek | Recenze: Renault Thalia 1.2 16V (2012)

RE: ach jo kazdej jsme nejakej

Kazdy ma jiny priority. Ja jsem chtel novy auto na dobu zaruky s najezdem nakych 12 tkm. Thalie mi poslouzila, nemuzu rict krivyho slova. Vim o nekolika lidech z okoli, ktery maji s Thaliema najezdeno 80-100 tkm a nevim o zadnem zasadnim problemu (krom nejakych prkotin typu: problematicky kabel centralu kufru (vymena za 500 Kc vyresi), problem s civkama u 1.4 16V (vymena civek vyresi)).

20.05.2016 | 14:11:56 | pOne | Recenze: Renault Thalia 1.2 16V (2012)

RE: ach jo kazdej jsme nejakej

Doslo tam k nejake zavade. Nejak se zas*aly brzdy a doslo k tomu, ze se desky nevracely od kotoucu. Nejakou doubu to zrejme trvalo, nez jsem si vsim, ze hreje predni kolo. Odloupla desticka od te plochy, na ktere je, tim se znicil kotouc. Mozna jsem podcenil cisteni brzd, nevim.

Na spotrebu koukam, omlouvam se, pokud Vam to vadi :)

Cenou jsem byl prekvapen, bylo to v autorizovanem servisu. Dily zrejme Motrio.

20.05.2016 | 14:08:01 | pOne | Recenze: Renault Thalia 1.2 16V (2012)

RE: ix20

Prečo by sa nedal porovnať IX20 s Cmaxom? Kludne aj s maserati Ghibli. Podla mňa je maserati trochu viac a zbytočne hlučnejšie, blbo sa do neho nastupuje a ten batožinový priestor stojí za prd. Ale v zrýchlení z 0 na 100 je aj v dízli o čosi lepšie, niekomu môže dokonca sadnúť viac jeho dizajn, či oceniť lepšie ledky. A v IX20 kožený interiér asi nenakonfigurujete.
Všetko sa dá porovnať.

20.05.2016 | 13:35:29 | Toky | Recenze: Hyundai iX20 (2015)

Aktualizace ve 215.000km

Aktuálně na tachometru 215.000km, vyměněny ramena vpředu včetně tyček stabilizátoru, vrzání podvozku zmizelo. Dále jsem musel nechat vyměnit chladič protože tekl, jinak vše OK.

20.05.2016 | 12:25:11 | Pavel | Recenze: Alfa Romeo 156 (2004)

ZASTAVA 1100

Zdravím Vas .

< ZASTAVA > JE VYNIKAJÍCÍ A SPOLEHLIVÉ AUTO S NADČASOVOU KONSTRUKCÍ JAK MOTORU TAK I KAROSERIE - VELMI POHODLNÉ A STABILNÍ ZA JÍZDY.
MOTOR JE DYNAMICKÝ A VELMI OCHOTNÝ K VYTÁČENÍ DO VYŠŠÍCH OTÁČEK.
OSOBNĚ VLASTNÍM A JE RADOST S NÍ JEZDIT - PROJEL JSEM S NÍ CELOU EVROPU.
KOUPÍM DÍLY NA KAROSÉRII NABÍDNĚTE POKUD MÁTE NEBO MŮŽETE ZAJISTIT.

ZASTAVA NAVŽDY
ZDRAVÍM VŠECHNY PŘÁTELÉ TOHOTO AUTOMOBILU.
Meda - from CZECH REPUBLIC
medicos@seznam.cz

19.05.2016 | 17:27:22 | Meda | Recenze: Yugo 1116 (1976)




Reklama

Reklama

Reklama