Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 49819x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 37159x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 31438x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 29436x
5,8Citroën C5 (2002) Citroën C5 (2002) autor: Steve Přečteno: 26191x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Reklama

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: zasekavania okna

žiaľ vyriešilo to len vymenenie motorčeka (záruka)

26.01.2015 | 22:20:50 | Igor | Recenze: Škoda Octavia 1.6 TDI CR (2011)

Retard, nebo puberťák?

Takže VR6 hrabe i ve 150 km/h? S tím jdi do televize, protože to od tebe koupí motor do Formule 1. Jsi tak blbej, nebo prostě neumíš lhát?
„Pravdu může říkat každý hlupák, ale k dobrému lhaní je třeba jisté inteligence.“

26.01.2015 | 11:28:13 | Man | Recenze: Volkswagen Golf 2,8 DOHC VR6 (1992)

Felicia dojezdila???

26.01.2015 | 02:12:03 | Nezadán | Recenze: Toyota Celica 1600cm3 (1993)

Neverte recenzii autora Milmon

Zdravím všetkých, ktorý si prečítali tento komentár a zostali na pochybách či kúpiť, alebo nekúpiť dané auto. Osobne mám accord coupe a crv II generácie 2.0 Vtec- som si kúpil kvôli jazdeniu v zime, pretože jazdím veľa. Nič také ako tlačenie zadnej nápravy sa nekoná. Jazdil som aj na stálej štvorkolke audi S6 čo sa nedá zrovnávať s SUV s pripojiteľným zadným náhonom. Priznám, že spočiatku som bol trošku zaskočený keď pri prudšom pridaní plynu v zatáčaní som mal pocit, že zadok ako by sa skĺzol a to na 18"diskoch s nízkym profilom, tiež som trošku zaskočený a dovtedy som nemal skúsenosť s takýmto pohonom. Pri jazdení autom s vyššími otáčkami-vlastne kvôli tomu mám hondy s motormi vtec, si na to vodič veľmi rýchlo zvykne. Každému odporúčam vyskúšať si auto v zime na snehu niekde na parkovisku a hneď budete vedieť ako sa auto správa. Ak máte kvalitné pneumatiky renemovanej značky nie staršie ako 2roky a s dezénom min.80% určite sa nikdy nebudete musieť vyhovárať na zlé jazdné vlastnosti auta ako ktorý považuje za kvalitné pneu- celoročnú pneumatiku, ktorá bola v testoch prepadák. Osobne mám na zimu pneu Nokian 225/60/R17 a som prekvapený správaním auta na snehu-či už čerstvo napadaným, alebo trochu ujazdeným- veľmi vyvážené správanie a pri plnej akcelerácii záber oboch náprav je pekne cítiť, určite žiadne kopance v podstate neviete kedy sa pripojí zadná časť, len vnímate ten plynulý rozbeh, ktorý na dvojkolke nehrozí. Na snehu sa mi ani npodarilo dostať auto do šmyku a to v mojom nemám ESP ani nič podobné a dal som autu zabrať. Jazda po zľadovatelom povrchu je o niečom inom a nepomôže žiadna pneumatika ani pohon-treba ubrať plyn, ibaže máte auto agenta 007. Keďže jazdím veľa a počasie si vybrať neviem, tak jazdím po rôznych povrchoch, ale pred zľadovatelým povrchom mám obrovský rešpekt a to odporúčam každému. Ak zvažujete kúpu tohto auta, tak vrelo odporúčam-je to auto priestranné pohodlné bezporuchové. Jediné čo odporúčam je väšie disky, keďže 15 a 16" mi príde na toto auto úplne bieda. Mínus dávam jedine brzdám-pre svižnejšiu jazdu takto veľkého auta- rýchle prehriatie a zvlnenie kotúčov. Odporúčam zamerať sa na odborné recenzie, kde niky nikto neoznačil jazdu autom CRV za nebezpečnú.

26.01.2015 | 00:33:47 | Mato | Recenze: Honda CR-V 2.2 I-CDTI (2006)

souhlas

Měl jsem Fíka r.v.99 1.8 85 kW combi, teď opět combi FF r.v. 2010, 1.6 74 kW. Naprostá spokojenost, jsem prostě forďák,jen pár postřehů.
Není to žádný dravec (nepotřebuji to) , středový sloupek je na můj vkus širší, jinak vše naprosto v pohodě.Jízdní vlastnosti super, v zatáčkách to nemá ve své třídě konkurenci !

25.01.2015 | 22:19:13 | Martin | Recenze: Ford Focus 1,6 16v (2010)

RE: celková spokojnosť

sú tie km naozaj pravé ?!! nechce sa mi veriť, že by Toyota mohla mať až toľko chýb za tak málo km. to 106,206 bola oveľa spoľahlivejšie vozenie.
sakra, už som špekuloval, že kúpim aurisa 1,6 combi, ale teraz neviem, také poruchové auto som ešte nemal žiadne.

tú prevodovku ste menili v of. servise, alebo garážovom?

25.01.2015 | 14:51:56 | ľuboš | Recenze: Toyota Auris 1.4 D4D (2007)

tak to teda fakt iba úprimnú sústrasť..:((

toľko peňazí a toľko porúch. aký bol, či je štýl jazdy?

25.01.2015 | 14:48:45 | ľuboš | Recenze: Peugeot Boxer 2,2 (2007)

Tym co maju do 200 000 km a chvalia...

Mam Jumper r.v. 2007. Ma najazdene cca 700 000 km... Nebojte, nevydrzalo tolko s jednym motorom... Je tam treti motor, piata spojka, kopec EGR ventilov... po cca 200 000 km treba menit vstrekovace... Niekedy ani to nepomoze a motor sa totalne znici... Ako u mna...
Peugeot detto... Pri cca 200 000 km sa totalne znicil motor... 8 dni!!! po zaruke... Cena 7 700 eur s dph... Drzte sa kto ma moderne dodavky a potrebujete vela jazdit... Generacie aut predtym davali 500 000 km aj viac v pohode...

25.01.2015 | 13:42:03 | Jano LM | Recenze: Peugeot Boxer 2,2 (2007)

celková spokojnosť

Dodatok k recenzii: Na Aurise mám najazdených takmer 170.000 km. Nakoniec som dal opraviť prevodovku. V servise vymenili synchrónny krúžok a 2 ozubené kolesá. Spolu s prácou ma to stálo 540 Eur. Ak zhodnotím vozidlo, musím povedať, že som spokojný. Chyby pri kúpe ojazdeného auta mohli byť spôsobené zlým, nešetrným prístupom predošlého majiteľa k vozidlu. Na aute sa už nič nemuselo meniť (okrem prevádzkových kvapalín a filtrov). Dlhodobá spotreba (20% mesto, 40% okresky a ostatok diaľnice) je 5,2 l/100 km. Snažím sa dodržiavať rýchlostné limity.

24.01.2015 | 15:26:57 | Marian | Recenze: Toyota Auris 1.4 D4D (2007)

RE: KIA UŽ ASI NIKDY-DÍKY SERVISŮM

Dobrý den pane Jirko, jak jste dopadl s 2. garanční prohlídkou v CL s vozem KIA?

24.01.2015 | 11:14:18 | Alena | Recenze: Kia Cee´d (2012)




Reklama

Reklama

Reklama