Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 44969x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 33604x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 26926x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 26308x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 22257x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Reklama

Nejnovější komentáře v diskuzích

pochvala

Hlavně si to pochval

30.09.2014 | 13:32:53 | Karel | Recenze: Škoda Fabia 1.4 16V 74kW (2001)

RE: cigos 1,2 tsi/77kW

U prvých motorov TSI sú rozvody poddimenzované. Treba vymeniť za nové pokiaľ je záruka.

30.09.2014 | 12:30:32 | palo | Recenze: Škoda Roomster 1.2 TSI (2010)

RE: Duster 1.51

Tak tahle recenze mě pobavila. Obzvlášť ty zpocené čela prodejců při terénním svezení :-) A k Vaší 1,5ce:
www.tipcars.com/magazin-videotest-dacia-duster-15-dci-4x4-109-k-2014-7223.html

30.09.2014 | 10:10:03 | haluz | Recenze: Dacia Duster (2012)

RE:

Mimochodem, těch 80tkm(ani ne 100tkm že) bylo jen u jednoho auta a po nějakých dlouhých zkušenostech, protože jsi vybral model tedy etalon francouzské spolehlivosti, ale Ty předchozí auta tě na to vyškolily, že vybírat mezi francouzi se musí umět. Ale tys tady hned tou první větou jasně hodil všechny francouze za velmi spolehlivé auta, které v pohodě ujedou jako ojetiny 100tkm jako nic a že Ty s tím máš osobní zkušenosti. Jen si to po sobě přečti... :D
Peugeot 207, ani 307 nejsou žádné super spolehlivé vozy. I já vím o pár majitelích, kteří se s tím trápí...

30.09.2014 | 06:53:34 | svlastik | Recenze: Peugeot 207 1,4 (2009)

RE:

Za 1.Rád bych poznal firmu, která kupuje použité auto, tedy ojetinu kolem cca 10let ujede s tím cca 100tkm za velmi krátkou dobu a jde do dalšího a znova. A ono se to ekonomicky opravdu vyplatí. Néé, prostě se nedokážeš vžít do tý role nájezdu 100tkm a co jsou za problémy s ojetinou tedy ta vedlejší problematika.
Za 2. Kupovat nové a málo najet není hovadina, jen ekonomická neroznovážnost, má to právě jinou stránku a to, kupující jde do neproprděného nového nepoužitého auta, někdo to ocení mnohem více, než vylítanou hajtru po které si třeba na vysezené sedačky nezvykne NIKDY, každý nesedí stejně. To je jen otázka pohledu. Ale bod 1. Je vyloženě prkotina. :D Koupit ojetinu za účelem najetí velmi vysokého počtu kilometrů, neznám takový případ a NIKDY jsem se s tím nesetkal, až u Tebe! Tak buď lžeš jak tiskne a nebo jsi skutečně vyjímečný případ…:D

30.09.2014 | 06:39:41 | svlastik | Recenze: Peugeot 207 1,4 (2009)

RE:

Nič si z toho nerob. Niekto si kúpi nové auto a najazdí na ňom 200t km a za 5 rokov ho môže vyhodi a kúpiť ďalšie. Niekto si kúpi staršiu ojetinu a prejde na nej rovnako tisíc km a v podstate môže mať úplne rovnaký komfort a nehovoriac o tom, že za tú cenu môže vystriedať viac áut a tým širšie skúsenosti so značkami.. Poznám veľa ľudí, čo kúpili pred 3 rokmi nové mašiny s dieslovými motory a teťka do toho cpú 100€ aby im to išlo ešte ďalšie 2 roky.
Sú ľudia, kt. zmýšľajú rôzne. Záleží to od postavenia. Niekto má skutočnú priemernú mzdu na SK a niekto (80% obyvateľov SK) má mzdu pod priemer.
Hold niekto kupuje auto do života, niekto si kúpi na zábavu a potom kúpi niečo Ďalšie - lepšie pre ešte väčšiu zábavu )

30.09.2014 | 00:39:36 | _Mailo_ | Recenze: Peugeot 207 1,4 (2009)

RE:

No prve jsem chtěl reagovat jako Luboš ale chtěl bych vědět v čem si lžu? co nechápu? a proč by někdo kdo najede třeba tolik KM nemohl jezdit v ojetině?jinak Renault byl úlet na druhou stranu znám lidi co nacpou 100 tisíc do Feldy která dostane ocenění na tuningu ale jinak je k ničemu.

No kdyby mě to nepřišlo stupidní a hloupý tak bych ti napsal větší podrobnosti a pak by jsi to snad pochopil ale tady se to nehodí.
Ovšem malá poznámka nezapomínej na to kdo co má v peněžence a hlavně v jaké situaci se nachází:) když bych chtěl tak i když to vyzní hloupě a vybral všechny peníze můžu si koupit 2-3 roky starý sedmičkový BMW a dokonce bych řekl že možná i uživit ale to jsi nejsem jistý:)

Ovšem rodinný dům mě přijde jako lepší volba do budoucna tak proto raději si pořídím starší auto který se mě navíc líbí a po novém ani netoužím který mě zaplatí další auto k tomu mám často štěstí jako třeba 607 a rodinný prodej a tak dále no trochu se nad tím zamysli:) nic není nalajnovaný někdo to má jednoduší někdo těžší někdo má smůlu někdo zase štěstí ale brát to tak že ten kdo najede X Km si může v podstatě dovolit nové auto a je blbost aby jezdil v ojetině tak to snad ne:)

Teoreticky to dává smysl ale prakticky to tak kolikrát ani není znám případy kde došlo ke koupi nového auta a to po 8 letech má sotva 50 tisíc což já zvládl s autem 2001 80 za 4 roky takže opět poukazuješ na svoje praktiky co se týčou zase jen teorie a zapomínáš že lidi a jejich situace jsou zcela naprosto jiné a i když 10 lidí to tak bude mít tak neznamená že ten 11 to bude mít taky tak.

Omlouvám se všem za tady tyto žvásty které tu nemají co dělat a navíc mě to přijde hloupý někomu říkat ale snad Vlastík trochu pochopil jak to je.



29.09.2014 | 23:46:18 |  | Recenze: Peugeot 207 1,4 (2009)

RE: svlastik, moja žena najazdí cca 10.000 km/ročne a kupuje IBA nové autá...:)

.

29.09.2014 | 21:55:06 | ľuboš | Recenze: Peugeot 207 1,4 (2009)

RE:

Kdo má peníze na benál a najede takové kilometry, určitě si bude kupovat ojetiny? Ano ještě jednou se směji. Ty se v tý lži prostě ztrácíš a nechápeš smysl kontextu.
Když já kupuji auta z vrakoviště, tak samozřejmě nenajedu víc jak 10tkm ročně což je za dejme tomu 10let nenajedu 100tkm. Na co bych si pořizoval nové, pořád dokola. Já nevím kolikrát to mám lidem vtloukat do hlavy, že je to hovadina! Ano jsem tak 4 a více majitel vozu, proč? Protože funguji ekonomicky!
Ty to podle tvý řeči najedeš za směšné 3-5 let nějakých 300tkm, takže porovnávat něco se mnou je naprosto irelevantní a u Tebe je kupování nového zboží snad i ekonomická povinnost! Takže si lžeš až to práší za komínem, že tolik najezdíš, protože to vůbec nechápeš.
Já mám praxi jinde a to servisní a údržbovou, učil jsem se normy co kdy má jakou životnost, co je na co stavěný, každý šroub na autě i matku, ano něco si nepamatuji, ale většinu ano, nebo mi pomůžou taháky a to už jsem psal snad milionkrát! Nepotřebují praxi ježdění s tolika km.
Jinak jsem chtěl vědět víc o posledních třech a tedy hlavně o tom Renaultu, kolik jsi do něj nasypal a žes s ním najezdil 100tkm, to mi taky příjde jako úlet. :D

29.09.2014 | 21:34:22 | svlastik | Recenze: Peugeot 207 1,4 (2009)

megan

grandtour poznám,co zdedila a tč má najazdených 260 000 km a no problem a má motor 1.6 benzin..

29.09.2014 | 21:20:33 | boleslav | Recenze: Renault Megane 1,6 81kW (2011)




Reklama

Reklama

Reklama