Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 52724x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 39334x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 34206x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 31523x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 27464x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Reklama

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: no jo Stando , ale keby tam nebol obmedzovač, tak pôjde aj 230 km/h, viem to isto,

lebo majitelia C1 tak vravia, že 190 km/h je nič, keby tam bol 6.stupeň, tak aj 200 dá...:))))
/jáááj, váľam sa smiechom a kopem nožičkami od smiechu/
v Mazde 626, 77 kw motor, 2.0, bola maximálka 180 a 180 toaj dalo, viac NIE, na 405 66 kw, maximálka 180, viac nie, na Primere max. 205, dala 210, ale skôr tých 200, X5, max. 200, aj dala , ale už to bolo o život, 607 má 205, dala 220, ale neverím tomu, že aj na rovine...:)/klesajúca diaľnica v madarsku, podľa gps /, 508 má 210, ale viac ako 200 som ešte nevytlačil, 750 il 250 km/h.aj to ukázalo 270, ale išlo to max. 245-250.... čo tým chcem povedať?

je vôbec zázrak, že to dosiahne svoju maximálku, nieto, aby to ešte prekračovalo..., iba C 1 to dokáže...:)

01.04.2015 | 08:55:53 | ľuboš | Recenze: Škoda Fabia 1.2TSI (2013)

RE:

Ty se zase nepřekvapivě potřebuješ s někým dohadovat.

31.03.2015 | 23:50:43 |  | Recenze: Škoda Fabia 1.2TSI (2013)

Skúsenosť

V dávnych časoch, kedy bola povinná vujenská služba, kúpili pre mňa rodičia s mojím malým prispením Škodu 1203. Spolužiaci ma nahovorili na výlet do Buhlarska aj s nevôľov mojich rodičov. Po počiatočných obavách nás už táto stará škatuľa previezla cez Maďarsko a Rumunsko / vtedajšie betónové cesty sa nedali porovnať s vtedajšími našimi/ako aj nazad bez najmenších problémov. Bola to nádherná dovolenka na Slunčej briag či ako v šestici, na nezabudnutie.

31.03.2015 | 23:15:00 | anro | Recenze: Škoda 1203 1500 (1989)

bublavý zvuk

Mam Fábiu 1,2 mpi 2002,pri naštartovaní ale aj pri voľnobehu má taký bublavý zvuk ktorý vychádza spredu ,ako keby s motora. A svieti mi kontrolka elektroniky motora.

31.03.2015 | 21:40:59 |  | Recenze: Škoda Fabia 1.2TSI (2013)

RE:

Překvapivé je nevědět, jestli jsem jel z mírného kopce. Překvapivé je nevědět, jestli mám vítr v zádech. Překvapivé je mít odchylku GPS, které každý vydává za nejpřesnější měření. Mnohem překvapivější je, že auto (i když ne každé) překoná maximální rychlost udanou výrobcem. No to je překvapení.

31.03.2015 | 21:34:47 |  | Recenze: Škoda Fabia 1.2TSI (2013)

RE: renault master

Mám od září Master 2,2 DCI. Na tachu má 398 000, z toho mnou najeto 40 000. Servis od koupi ložisko L/P kola a 2x olej. Startuje na brnk, imobilizér nezlobí, rez jen pár puchýřů, ale je to rok 2002 tak se to dám, převodovka bez vůlí a motor suchý. Turbo spíná a zabírá jak má, z výfuku žádná mlha. Na Renault s tímto motorem nadává každý koho se zeptám, ale z mého pohledu je dobrý. Záleží jak se k tomu člověk chová. Včas měnit olej, nehonit studený motor a není co řešit. Mám prý 100l nádrž, ale víc než 90 litrů jsem nikdy nenatankoval. Spotřeba dlouhodobá 7,2 na nádrž od natankování po rozsvícení rezervy najedu v průměru cca 1400 km. Nevozím víc než 900kg. Před tím jsem měl Ford tranzit 2,4D, kdybych neboural přes střechu, tak jezdí do dnes a Vw T4 1,9D-tak to byla chuťovka. Spotřeba 8/9L, hulil motor, zadřené turbo, převodovka s vůlemi, přední náprava věčně k výměně čepů a o poloose ani nemluvím. Renault je podle mě bez problémový pracant

31.03.2015 | 21:23:46 | Martin | Recenze: Renault Master 2,5 DCi (2001)

Spotreba 130 km/h

Neráčte sa uraziť, ale skutočná spotreba tohto typu auta pri diaľničnom limite 130 km/h je dosť nad 6 litrov. Samozrejme, ak idete s vetrom v chrbte, tak sa zníži o liter aj viac. Ale priemer je okolo 6,5 l. Napr. citujem zo servra AUTO.CZ "Při rychlosti 130 km/h motor točí 2.750 otáček a nárokuje si 6,8 litru na 100 km."

31.03.2015 | 21:07:06 | Vlado | Recenze: Škoda Fabia 1.2TSI (2013)

RE:

Překvapivě jsem možná jel z mírného kopce, možná mi foukalo do zad a možná to byla nepřesnost GPS. Nemám na testovací okruh a profi měření. Ale to že se fabia ani s nejsilnější 1.2 nedostane na 190 jsem si dost jistej.

31.03.2015 | 20:41:23 | Temp | Recenze: Škoda Fabia 1.2TSI (2013)

RE:

A překvapivě jsi ji překročil, to jsou ale věci, že? Tak ještě pár let praxe a budeš vědět, co nevíš.

31.03.2015 | 20:13:56 |  | Recenze: Škoda Fabia 1.2TSI (2013)

RE:

Dle tachometru vcelku v pohodě do 160Km/h nad už to má co dělat do 180Km/h takže těch 210 dle tachometru bych viděl na hodně dlouhou silnici bez brzdění a na rovinně 200 dle tachometru to už je na krev u Rapida s motorem 1.2 TSI takže říct v pohodě 210 i dle tachometru mě nepřijde to pravý ořechový.

31.03.2015 | 19:08:26 |  | Recenze: Škoda Fabia 1.2TSI (2013)




Reklama

Reklama

Reklama