Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 46177x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 34470x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 28100x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 27123x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 23057x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Reklama

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE:

Kola sem nedováží čína, kola z číny sem dovážíme my. Trotle.

30.10.2014 | 15:23:33 |  | Recenze: Peugeot 106 1.1 benzín (2000)

RE: elektrony?

Achjo celou dobu mě jde o to že to je prostě slovo pod kterým každý ví co to znamená jestli to je dneska tak či tak mě nezajímá a ani mě o to nešlo.

Jde prostě o to že to je zarytý slovo a i kdyby se začali vyrábět se dřeva tak tomu budou lidi říkat elektrony se dřeva kde o známý použitý název který mezi lidmi koluje desítky let a tohle je důvod proč jsem se vůbec pustil do diskuze protože nechápu proč tohle někdo musí rozebírat......i když vím že to z toho nebude tak stejně tomu tak řeknu protože to tak znám a všichni kolem mimo rejpavejch chytráků ví oč jde.

30.10.2014 | 12:35:29 |  | Recenze: Peugeot 106 1.1 benzín (2000)

Vďaka za zlepšenie nálady vtipnými postrehmi z praxe :-)))

30.10.2014 | 12:09:57 | _Mailo_ | Recenze: Volkswagen Polo 1400 (2009)

Brácho má túto Feldu 1.9. Mal si asi dobrý kus, lebo brácho s tým má furt problémy, kt. moc nerieši a tak tomu ani moc neverí.
Keď to naštartuje, počuješ z toho šrotovník, pílu, kombajn, vysávač a všetky možné zvuky vychádzajúce z dedinského dvora. Hovorí o 4 l spotrebe, ale to sa mu asi 3x snívalo o nej.
Inak to neni zlé auto, akurát, že Felde pasuje benzín a ten diesel bol pre jej predok ťažký trpeli tlmiče..

30.10.2014 | 12:01:58 | _Mailo_ | Recenze: Škoda Felicia (1998)

RE: Drobná závada plus výměna svíček

Ahoj,tiez intenzivne zvazujem kupu Ravky rv.97. Hacik je v tom ze ma nabehanych 390000 km. Cena je 2300 eur. Myslite si ze sa to oplati? Dakujem za odpovede.

30.10.2014 | 08:37:03 | Karol | Recenze: Toyota RAV4 1998 (1996)

RE: elektrony?

Říkat elektrony tomu nemáš jsme v EU. Pokud máš evropské disky, máš vyšší pravdepodobnost, že to nebudou elektrony, ale jen obyč. Alu disky. Cca kolem nebo do roku 2005 to bilo do očí a elektrony šly od klasických kol opravdu poznat. Teď jsou novější technologie lakování. Joo člověk se může zmýlit.:D

30.10.2014 | 08:20:09 | svlastik | Recenze: Peugeot 106 1.1 benzín (2000)

RE: Ach jo...

Kdyby fungoval úředník z bruselu, tak jak má, tak se tu nemusíme dohadovat. Všude na každém výrobku je obsah materiálu vidět. Čokoládě se nesmí říkat čokoláda, marmeláda, RUM, atd. U oblečení je to také samozřejmost, že je na štítku napsán materiál. Kovy to samý a třeba doprava jako cyklistika na rámech je také uváděn materiál, ať ocel dural, karbon. Jen tohle není na kolech. :D
To ještě potrvá, schválně aby bylo Německo atd. ve výhodě proti Číně, která má hořčíku tři prdele. :D

30.10.2014 | 08:16:10 | svlastik | Recenze: Peugeot 106 1.1 benzín (2000)

RE: Spotreba

Mam focuse rv.1999, 1.8l pry ma zere kolem 8l na 100km. Ja nemam vetsi spotrebu nez 6l na 100 km. S golfem ani octavii jsem tak lacino nejezdil.

29.10.2014 | 21:57:42 | Jakub | Recenze: Ford Focus 1.6 (74 kW)/benzin (2000)

RE: Ach jo...

I když budeš vědět, kde má stonožka kun.u, protožes ji před deseti minutama osobně ojel, to máš jedno, on se tady najde někdo, kdo ti to vyvrátí. Protože na googlu je to prej jinak.

29.10.2014 | 19:16:05 |  | Recenze: Peugeot 106 1.1 benzín (2000)

RE: elektrony?

Na praxi atd.docela kašlu jen píší důvod proč se tomu říká elektrony což vystihlo bych řekl na 100% o nějakém lakování a rozdílech nic nepíši a ani to nemám v plánu.

29.10.2014 | 16:38:54 |  | Recenze: Peugeot 106 1.1 benzín (2000)




Reklama

Reklama

Reklama