Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 45758x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 34161x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 27681x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 26852x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 22794x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Reklama

Nejnovější komentáře v diskuzích

Odp.: Odp.: 60 000 km - lamentace nad zlými lidmi

Vyšetřování odloženo. Sbohem, Jonáši... sloužil jsi dobře!
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t31.0-8/10658569_985668394783609_861589608499656254_o.jpg

20.10.2014 | 21:27:46 | Concionator | Recenze: Renault Fluence 1.6 16V (2010)

RE: Zajímavé.......

jezdim ducato 2,3 r.v2009 najeto210000 zavady praskla gumička na tahle řazeni,kabely snimače skrtici klapky.vada vyrobce kterou jsemmusel bohuželmusel zaplatit. vyměny přednich žarovek řešim tak 20do roka a vyhořela kostra zadniho leveho světla než jsem ji dal samostatně měla měsični interval.takžemimo běžnych provoznich nakladu olej brzdy žarovky cca25000kč!!! na to jaka je to drncava koza mu patři pomnik vitězŮ/

20.10.2014 | 19:52:53 | mario76 | Recenze: Fiat Ducato (2010)

RE:

mam 1.6 tdi a spotreba do 5 litru pri normalni jizde nadrz (50 l) spotreba klesne po zajeti motoru

20.10.2014 | 18:48:55 |  | Recenze: Škoda Octavia (2014)

RE: Prasknute zvody?

Je to po Slovensky.....a znamená to svody.

20.10.2014 | 15:07:58 |  | Recenze: Honda Accord (2005)

RE: Pohádkář

Mám VW 2.4D , zajímalo by mne co si myslíte o zvyšování výkonu u tohohle typu.Dík Tonda

20.10.2014 | 13:50:38 | tonda | Recenze: Volkswagen Transporter 2,5 (2006)

Prasknute zvody?

Co presne su to prasknute zvody prosim?

20.10.2014 | 10:21:01 | erh | Recenze: Honda Accord (2005)

RE: Kde je pravda?

Snad pomůže video na youtube www.youtube.com/watch?v=7hdmrYbyCKo

19.10.2014 | 22:14:43 | Rados | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE: Recenze mě přenesla do minulosti kterou už nechci zažít

Dobře odmastit bubny,zkontrolovat obložení spojek,případně je vyměnit a zkusit změnit převod. Primární kolečko 13z a rozetu 47z. Pak je o dost rychlejší,ale slabší do kopců.

19.10.2014 | 21:39:54 | Rados | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE: Babča 210

A ještě bych chtěl doplnit....nelejte do BABET olej M2T. Už dávno není tím,čím byl před 30 lety,kdy jsem začínal jezdit na Jawách-postupně pařez,stadion,pincek20,jawka175 a po ní 350. Směs NATURAL a M2T a je z toho okamžitě nespolehlivý stroj-chytne,nechytne,jede,nejede.=dým,smrad a tuny karbonu všude. Dekarbonujte motor a výfuk,nalejte směs Naturalu s kvalitnějším olejem a poznáte okamžitě změnu. Já osobně používám MOTUL 510 a je to úplně o něčem jiném. Odzkoušejte a uvidíte sami.

19.10.2014 | 21:09:35 | Rados | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

Babča 210

Zdravím
Mám dvě Babety210 už od roku 1985 a obě jezdí dodnes a celkem spolehlivě. Myslím si,že pisatel má pravdu,že záleží,kde byly vyrobeny,protože nedávno se ke mě dostal stroj,který měl snad všechny vyjmenované závady a problemy.

19.10.2014 | 20:31:43 | Rados | Recenze: Babetta 210 50 (1996)




Reklama

Reklama

Reklama