Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 84897x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 65077x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 59210x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 51168x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 50896x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: AUDI Q7

Dobrý den, prosím vás pri zapojení vozíku k autu sa vypínajú zadné velké svetlá? Moj kamarát si kupil q7 a nesvietia mu svetlá na zadných dverách okrem brzdového horného. Na nárazníku svietia. Tak sa chcem spítat, či to nemože byt v nastavení. Neviete prosím poradit?

17.12.2017 | 13:14:34 | Brano | Recenze: Audi Q7 3000 (2008)

RE: sprinter

Dobrý den prosím o radu. Mám možnost koupit sprinter r.2012 motorizace 2,2 cdi a nebo iveco daily 3,0 r.2013. Jsem na vážkách... poradíte něco o tom MB?
Děkuji Marti

17.12.2017 | 07:33:29 | Martin | Recenze: Mercedes-Benz Sprinter 2200 (2007)

Jumper

Já proti svému Jumperovi tedy nemohu říct křivého slova. Koupil jsem si ho z https://www.truck1-cz.com/ do firmy na rozvoz zboží a v tom naprosto exceluje. Každodenní službu zvládá na jedničku. Samozřejmě má i svoje mouchy (zvlášť pokud jde o starší r.v. jako je třeba ten můj), ale dá se na to zvyknout.

16.12.2017 | 16:19:51 | Marian | Recenze: Citroën Jumper 2197 (1997)

Civic GT 2011

Mám tohle auto a naprostá paráda. Ano podvozek je tvrdý a měl jsem možnost porovnat Civica r.v. 2006 vs. moje GT 2011 100000 km a musím říct že 06 hrkota neskutečně. Údajně vozy z roku 10 a 11 jspu už jinak vyladěné a vychytané mouchy např. praskající svody. 2010 a 2011 už mají jené svody a ty už nepraskají, ale bphužel podvozek je pořád tvrdý a výměna tlumičů nepomůže. Problém je i v nízko profilových pneumatikách 225/45 r17 kde jde cítit každá nerovnost, ale když to pustíte do zatáčky tu 1,8 je to paráda. Sedí to jak přibité. Tohle auto je pro fajnšmekry a jenom blbec bude nadávat na tohle auto a tvrdit zlatý Peugeot. Tohle může říct je masochista. Ano auto má své problémy, ale které nemá, že? Ale tvrdit že teče nádobka ostřikovače, která je ze 2 dílu a navíc tam je měrka kolik tam je třeba nalít a ten dotyčný to nalije až po hrdlo tal to asi ve spoji poteče a teď tu bude brečet nad svoji blbosti. Mám ještě 17 let starou Hondu Civic C6G a musím říct že C8G je fakt super, ale rok 10 a 11. Tohle, ale nikdy neocení koncerňák, žabožrout a jiní. Ti tohle auto vždy pohaní.

16.12.2017 | 13:00:54 | Robert | Recenze: Honda Civic Benzín 1.8 iVTEC (2008)

RE: Babetta je spolehlivá ale vy jste debil

Tak to nečti a běž si vybít svou sprostotu někam jinam,primitive.

15.12.2017 | 23:22:05 | Step | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

Novinky?

Super recenzia, nejake novinky s autom?

15.12.2017 | 15:22:10 | Gab | Recenze: Škoda Fabia 1,2 (2008)

RE: peníse

Nepředjela polámala a nejela nekupovala..

14.12.2017 | 19:55:52 | joška | Recenze: Hyundai i30 (2014)

peníse

Až budu mět ty oné peníse tak sy koupila hunday a všeckých předjela.

14.12.2017 | 19:47:05 | Franta | Recenze: Hyundai i30 (2014)

Velice odolné a na své staří živé auto

Golfa jsem koupil za směšných pár drobných ale po 2 letech kdy jsem do auta nevrazil vic jak 500 za geometrii když nepočítám provozní kapaliny. Auto má velice živé starty není fádní ani nudné. 10/10

14.12.2017 | 19:26:02 | Petr | Recenze: Volkswagen Golf 1.6/AEE 55 kW (1994)

RE: rapid

Není pravda. Rapid liftback je prostronější než nová Fabie a i kufr je větší.Především na zadních sedadlech je o dost více místa.
Do Fabie III ze pohodlně 4 dospělí nevejdou. Do Rapidu ano.

14.12.2017 | 14:38:32 | Pepa | Recenze: Škoda Rapid (2016)