Autorecenze - recenze vozidel a osobní zkušenosti s nimi Autorecenze - recenze vozidel a osobní zkušenosti s nimi


Reklama

Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 38396x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 28879x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 22278x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 21583x
8,6Ford Mustang (2005) Ford Mustang (2005) autor: Jiří Přečteno: 18909x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: :):):) absolutny suhlas.

Tak si to hlavně pamatuj, bludopravče. Týká se to i zimních gum.

17.04.2014 | 23:18:11 |  | Recenze: Volkswagen Golf 1,2 TSI (2012)

RE: Škoda

To byla přece ironie. Tos nepoznal, ty Fridolíne? Protože jinak je tady mrtvo a nic se tu neděje. A prosimtě, nenadávej mi porád stando. Taky ti neřikám blbe.

17.04.2014 | 23:16:27 |  | Recenze: Škoda Octavia 1,6 , 75KW- benzin (2007)

RE: Závada EGR ventilu ve 275.000km,

V cooleru samozřejmě nemá olej co dělat to má mechoš pravdu.Intercooler totiž není chladič oleje ale nasávaného vzduchu. Je třeba si zjistit jak to funguje třeba od mechoše.

17.04.2014 | 20:24:56 |  | Recenze: Ford Focus 1,6 TDCi (2007)

RE:

víš prd kecale

17.04.2014 | 19:34:13 | xw | Recenze: Volkswagen Golf 1,2 TSI (2012)

H1 van. rok 2008 najeto 141900

Zdravím nemáte někdo zkušenosti s problémem na diferáku ?
Občas na zátah něco zachroupe u kardanu. Netušíte někdo co by stím mohlo být? Předem děkuji za vaše rady. Auto jsem koupil když mělo najeto 140000km a tet má 141900 a tento problém nastal cca před 200km Děkuji za vaše rady a nápady. Franta

17.04.2014 | 18:18:22 | Franta  | Recenze: Hyundai H1 2,5 CRDi VGT (2010)

RE: Škoda

Tím to určitě nebude a ani tomu tak nikdy nebylo...:)Jen dneska auta trápí zase jiné neduhy a to jen proto že technika je zcela někde jinde a hlavně už to není tak jednoduchý takže si to každý jen tak neopraví doma na koleni.

Kdyby to MB najelo za těch pět let co třeba dneska nějaká firemní Fabia tak se rozpadne v polovině.Takový řeči o spolehlivosti a kvalitě starých Škodovek vedou jen ti kteří nikdy žádnou novou neměli a jen někde něco zaslechli.Ono stačí si vzpomenout jak to vypadalo ještě tak před 20-25 lety na sídlištích u garáží...dneska už nenajdete nikoho kdo se tam válí pod autem a udržuje 10 let starou Škodovku nebo Žigulíka aby zvládl ještě další zimu a neuhnili mu blatníky apod.

17.04.2014 | 15:37:11 |  | Recenze: Škoda Octavia 1,6 , 75KW- benzin (2007)

RE: Škoda

Lidi rádi zapomínají viď Stando a pamatujou si jen to dobrý.1000 MB byl kult nekvality a nespolehlivosti.S tvým prndítken si najel přes sto tisíc jestli nekecáš a nic zásadního si neměnil a jak je to ošulený.U MBéčka si musel každou chvíli něco spravovat.Navíc když si to přivezl domů musel jsi to doladit.Ve sto tisících žrala pomalu stejně oleje jak benzínu a každou chvíli se na tom něco rozbilo nehledě na údržřbu mazání přední nápravy,vodního čerpadla a koroze.

17.04.2014 | 14:46:23 | Jirka | Recenze: Škoda Octavia 1,6 , 75KW- benzin (2007)

RE: Škoda

Já to furt říkám: Zlatý komunisti. Ti uměli dělat věci. na celej život.

17.04.2014 | 13:35:58 |  | Recenze: Škoda Octavia 1,6 , 75KW- benzin (2007)

RE: Najeto 280.000km, trefil jsem na parkovišti fakt "zasr..ě" vysoký obrubník,

Pokračování opravy prahu... :-) Byl jsem na obhlídce v dalším Fordu, protože ten co mi řekl cenu za opravu 15tis. není autorizovaný pro moji pojišťovnu a ejhle, cena se šplhá na cca. 35.000,-, protože práh je údajně nosný a ještě se uvidí, co tam najdou, až ho sundají :-) Mně je to celkem jedno, pokud to bude do 100.000,-, tak to mám pořád za 5.000,-, ale budou to opravovat 10 dnů, což mě trochu zarazilo, ale naštěstí mám půjčené auto (částečně kryté pojistkou a zbytek, že jsem v clubu FORD) na 7 dnů.

17.04.2014 | 10:02:14 | rostic | Recenze: Ford Focus 1,6 TDCi (2007)

RE: octavia

Pánům, kteří dosud šetří na nějakou ojetinu a mají neklidné spaní kvůli podobným komentářům, doporučuji si ušetřit na nové auto. Ručím za to, že budou spokojeni. Hlavně proto, že si káru zajedou podle svých představ a ta se jim pak adekvátně odmění. Zděděné auto má zákonitě vždy nějaké mouchy. Jinak Octavie 1,6, 74 kW (německý motor) je velmi dobré a spolehlivé auto - pokud se o něj dobře staráš a drží přes 300000 km. Slušná spotřeba,nepatrná spotřeba oleje, pohodlí,ticho,náhradní díly za slušnou cenu.
Nenechte se dezorientovat různými zakomplexovanými komentáři.

17.04.2014 | 09:33:17 | romantik | Recenze: Škoda Octavia 1,6 , 75KW- benzin (2007)





Vložit recenzi
reklama



Reklama

Auto inzerce na cars.cz

Na Cars.cz nabízíme jak ojetá auta od autobazarů, tak nové a skladové vozy od českých a moravských autosalonů. Nabídka aut je doplněná o velké množství soukromé foto inzerce na prodej automobilů. Nabízíme nové i ojeté vozy všech druhů: osobní auta, terénní auta, užitkové vozy, nákladní auta a nechybí ani čtyřkolky a moto inzerce. Online prodej automobilů zde nabízejí auto bazary a auto salony z celé ČR. Za obsah a správnost zveřejněných auto inzerátů zodpovídá vždy konkrétní prodejce.