Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 80779x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 61748x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 57719x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 49374x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 47960x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Prý Rumuni - dobrý

Oltcit Club byl licencově vyráběný Citroen Vista s vylepšeným motorem, kterému byly ponechány z ekonomických důvodů tříšroubová původní kola, která, jak fandové do aut většinou vědí měla řada Citroenů. Např. legendární 2CV kachna, ale také spousta jiných modelů. Recenze velmi podprůměrná.

24.06.2017 | 02:44:56 | Richard Zeman | Recenze: Oltcit Club 1.1 (1990)

RE:

Nevím o nikom s P 107, komu nevydržela vodní pumpa. Ani nevím o nikom se 107, komu by nevydrželo cokoliv jiného. Hnidopich, který si pumpu vymění preventivně místo rozvodů, nebo další prd, kterej ji mění, protože trochu rosí, není argument o nekvalitě. Až se pumpa byť jedinkrát někomu rozsype, nebo alespoň vyteče chladící směs, osobně to rád nazvu nekvalitou. Nevím proč se chytáte takových hloupostí. Váš swift má údajně spoustu drobných nepříjemností (závad?) což by mě vadilo víc, než nějaká fáma o poruchách vodních pump kolíňat. Kdoví, kdo ji vlastně pustil do světa - třeba konkurence, která si myslí, že vyrábí to nejlepší mini na světě. Teda myslela, protože už ho vyrábět nebude - nikdo to nekupuje v takovém množství, aby se to vůbec vyplatilo vyrábět.

23.06.2017 | 22:45:07 |  | Recenze: Suzuki Splash 1,0 (2013)

Kola 195, (jediné výrobcem povolené jsou 155) - člověče, už raději nic nepište. Protože jízdní vlastnosti (hlavně ty výkonové) jste tím ovlivnil natolik, že hodnotit jízdní vlastnosti je mimo mísu. Maximálku 150 to dá normálně na třetí rychlostní stupeň, ale když to holt musí valit takové salámy, tak se nedivte, že to nejede a žere to.

23.06.2017 | 22:36:43 |  | Recenze: Citroën C1 (2006)

RE:

Na autě co mělo od výroby 185/75 R14 a v TP dodatek na 195/65 R15 jsem vyzkoušel i rozměr 16-17 a nikdy jsem rozdíl na výkonu nebo nějak zvláště spotřebě nepocítil.Nemluvě o tom že tento model vozu i o této motorizaci měl po faceliftu sériově i rozměr 15-16 a po technické stránce bylo auto totožné jako starší model co měl R14 zase tak markantní to není.

23.06.2017 | 16:25:20 | Otto | Recenze: Citroën C1 (2006)

RE:

Já mám nalítáno na AR 146 2.0 16V 114kW 240 000 km a v pohodě.

23.06.2017 | 13:53:51 | pechy | Recenze: Alfa Romeo 146 2.0 TS 16 v (1997)

Swift 2008, maximální spokojenost!

Před 3 měsíci jsem si koupil Suzuki Swift z roku 2008. Je mi 18 a je to mé první auto. Swifta mám s motorem 1,3 GLX v nejvyšší výbavě a jsem maximálně spokojený. Překvapilo mě bezklíčkové ovládání, vyhřívání sedadel a především prostornost! Kufr je menší, ale dostačující. Je to 9 let staté autíčko a i v dnešní době jw to pěkný designový kousek.
Za mě palec nahoru!

22.06.2017 | 18:31:25 | Jaroslav | Recenze: Suzuki Swift 1,3 benzin (2007)

RE:

Dálničním provozem míním rychlost kolem 130 km/h.

22.06.2017 | 16:25:26 | Itall | Recenze: Suzuki Splash 1,0 (2013)

Spotřeba 5,35 L/100 km. Při občasném dálničním provozu jde takto nahoru. Pro radost majitelů kolíňat mohu uvést, že u těchto tintítek je spotřeba i na dálnici velmi pěkná a nijak podstatně nenavýší celkový průměr. Má zkušenost byla 4,7 L, kdy dálnice činila skoro 50% celkově najetých km.

22.06.2017 | 13:52:45 | Itall | Recenze: Suzuki Splash 1,0 (2013)

RE:

Ano, nerozumět česky :o) Pokud někomu vodní pumpa vydrží a někomu ne (je to k dohledání na netu a sám mám podobnou zkušenost s pumpou, i když ne po extrémně malém nájezdu), pak jsme stále u toho, že jakost je nevyrovnaná a někdo má holt smůlu a někdo ne (jako např. někdy u škodovek). Nebo něco bylo špatně navrženo a vylepšeno až na základě mnohých problémů uživatelů (jako např. nejednou u škodovek). Zrovna vodní pumpa se těžko dá svalit na způsob užívání a uživatele.

22.06.2017 | 11:21:29 | Itall | Recenze: Suzuki Splash 1,0 (2013)

Pán je asi nějaký typ člověka, který mermomocí dostal 1 chybný kus a tak chce kazit radost všem :)

22.06.2017 | 09:16:22 |  | Recenze: Honda HR-V 1.60benzin (2000)