Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 83597x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 64170x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 58739x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 50635x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 49942x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Mondeo 2.0 TDCi

U forda neumějí vyrobit hadičku od turba? Co potom nějaké složitější díly, ty umějí? Já vím, ford je nevyrábí, ale nakupuje. Jenže očividně od špatných dodavatelů. Obtěžovat špatnou hadičkou od turba, za ty prachy...

19.10.2017 | 20:23:03 |  | Recenze: Ford Mondeo 2,0 TDCI (2002)

2.0BKD

Jo nejlepsi je si koupit stocenej srot,vetsinou v tom je ta chyba,ale nerikam jsou tipy co jsou problemovejsi.Tak ja mam treba Jettu,2.0 16v BKD,jee,co sem se doslechl spatnosti.A hele,mam to tri roky,po prvnim majiteli,ani jednou problem,origo najeto 150000tis.je dulezita historie vozu,zadne auto nevydrzi spatne zachazeni,hlavne ne diesely,kdo s tim zavodi hlavne za studena je hotovo.Ano ma taky mouchy,ale musite se o to trochu starat.olej po 30tis,je taky spatne.A navic,srovnejte si kolik tehle aut jezdi s temito motory,miliony,oproti jinym automobilkam,to bych chtel videt ty stiznosti.Ja si brousim zuby uz na 2.0 com.raila,to vypada dobre.

19.10.2017 | 17:04:14 | Jetta | Recenze: Volkswagen Passat 2.0 tdi 125kw (2007)

Mondeo 2.0 TDCi

No po přečtení spousty komentářů se musím vážně smát. Auto máme přes 4 roky a zatím nebyl problém, kromě výměny hadicky od turba. Nechápu lidi, co tady dokážou takhle házet špínu. Každé auto má něco do sebe, my si koupili naftu i když jsme věděli, že jsou dražší náhradní díly, ale spotřeba u dvoulitra 6,5l ve městě a 4,5-5,5l na dálku za to stojí! Pohodlí a dostatek prostoru, prostě za mě TOP auto.
Takže všichni rejpalove...nesudte podle jednoho auta a špatných zkušeností!

19.10.2017 | 15:25:02 | Sany | Recenze: Ford Mondeo 2,0 TDCI (2002)

RE: kristepane !! toto sa nedá čítať! po 3 riadku som zaspal.

Cau, tak to mame diametralne odlisny pristup: auto moze vyhrat miss bikini, dostat cenu za dizajn od akehokolvek novinara, uspiet v ankete akehokolvek media, ja mam vlastne kriteria vyberu a tam je dizajn na poslednom mieste. Ak je ergonomia subjektivne vyhovujuca, zvyknes si na akykolvek dizajn.

19.10.2017 | 14:32:43 | simplynever | Recenze: Toyota Verso (2014)

RE:

No tak je celkem fuk o jaké jde značky, mít jakýkoliv problém do 100 tkm a jakýkoliv větší (např. ty rozvody) do 200tkm považuji za svinstvo. A je mi fakt jedno na jaké písmenko ta značka začíná..............

19.10.2017 | 08:03:31 | Vašek | Recenze: Hyundai i30 (2014)

RE:

Velký problém je že u nejmenované značky nastal rachot z rozvodového řetězu po cca 28 tis.km.Oprava v záruce,68 tis km ještě není a už to zase začíná.Naštěstí soukromé auto japonské značky H.... byť taky z řetězem šlape s daleko více najetými km bez problému.Asi mám stále nové auto.

18.10.2017 | 21:31:29 |  | Recenze: Hyundai i30 (2014)

RE:

Konkrétní zkušenost s Hyundai nemám, ale 68tkm je nové auto, pokud by mělo závady, tak bych to viděl jako velký problém.

18.10.2017 | 10:36:24 | Vašek | Recenze: Hyundai i30 (2014)

Skutečná spotřeba

Vozidlo Peugeot 207 1,4 SW 54 kw vlastním pět let. SW je docela cvalda
co do hmotnosti. S plnou nádrží je to téměř 1 300 kg.Je to znát hlavně při rozjezdu. Nic méně spotřebu - průměrnou výrobce uvádí 6,4 l/100 km.
Mám najeto 52 000 km. Spotřeba se pohybuje od 5,2 l do 6,2 l. Při běžném
smíšeném provozu. Automobil je garážovaný. Počet závad - jedna. Sákla
hadička u čerpadla ostřikovačů.

18.10.2017 | 09:24:27 | Zdeněk | Recenze: Peugeot 207 1360/1.4 8V 54Kw (2008)

RE:

mal som 1,4 najazdenych 68000 km velmi spokojny.Teraz mam novu 1,4 kombi zatial velmi spokojny.

17.10.2017 | 20:03:39 |  | Recenze: Hyundai i30 (2014)

RE: Motor KV6

Vodní pumpa ano (je to dobré), olejové čerpadlo ne. Rozvody + vodní pumpa 5 000,-

17.10.2017 | 19:14:13 | flatcher | Recenze: MG ZT (2003)