Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 48340x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 36053x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 30150x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 28444x
5,8Citroën C5 (2002) Citroën C5 (2002) autor: Steve Přečteno: 25927x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Reklama

Nejnovější komentáře v diskuzích

poradit

Zdravim..mam problem se startovanim..starter toci baterka je dobra ale jak kdyby tam nesel benzin..pak z nicehoz nic tak na podesate to chytne

20.12.2014 | 13:19:15 | milan | Recenze: Škoda Octavia 1,6 74 KW benzín (1998)

babeta 210

Zdravím,
Můj otec vlastní babetu kterou zakoupil sice za pár korun,ale v žalostném stavu.Závady tady vyjmenované měla snad všechny :-)
Velkou výhodou babety je,že i laik při troše šikovnosti je schopen babetu opravit.GO motoru jsem dělal poprvé a za víkend bylo hotovo.Uvidíme kolik toho babča najezdí než začne zlobit.
No na rovinu babetáci,když by jsme se v tom nemohli občas vrtat tak by jsme jí snad ani nechtěli:-)


20.12.2014 | 01:32:22 | robdodo | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

Čočková (projektorová) světla nejsou lepší, než parabolová. Umožňují designérům víc se odvázat, protože mohou být nižší, a atraktivněji tvarovaná. Ale jejich svítivost není nic moc. Ještě tak v potkávacích (tlumených) světlech to jde, ale jako dálková jsou průser. Buď si jistý, že to co tam máš je to nejlepší.

19.12.2014 | 21:48:10 |  | Recenze: Mitsubishi Lancer CY0 (2014)

Senzo Drive

Ještě bych chtěl připojit svoji zkušenost s touto "automatickou" převodovkou. On to de facto není automat, takže ani netrpí neduhy automatů. Je to klasická převodovka, jen řazení ovládají (laicky řečeno) servomotory. Na předváděcí jízdě jsem usedl do citroenu s pilotovanou převodovkou Senzo Drive. Na automat jsem se rozjel, a projel celé město, všechny křižovatky. Super, soustředil jsem se jen na provoz, a řízení. Po vyjetí z města jsem přepnul na "manuál" (jako v F1, řazení pomocí pádel u volantu). Akceleroval jsem, a páčkou u volantu jsem lehkými dotyky řadil. Bylo to úchvatné. Po návratu do města jsem zase přepnul na automat. Dříve jsem o automatické převodovce nechtěl ani slyšet. Po tomto zážitku, konkrétně s pilotovanou Senzo Drive, jsem změnil názor. Je to perfektní, nemá to chybu a je to zábavné.

19.12.2014 | 19:33:55 |  | Recenze: Toyota Aygo VVTi (2014)

RE: K Superbu

Ahoj.
Mohol by si mi napísať email na adresu cintula.vladimir@gmail.com
potreboval by som sa niečo opýtať.

19.12.2014 | 16:55:16 | Vlado | Recenze: Škoda Superb 2,0 TDi (2009)

RE: Octavka 1999 1,6 74kw

Sežeň si na vrakovišti převodovku ze slabší verze 1,6 55kw pasuje tam stejně. Převodovky které se dávali do 1,6 74kw byly snýtované a tyto nýty praskají-výrobní vada oproti slabší verzi 55kw která je sešroubovaná na věky

19.12.2014 | 04:37:21 |  | Recenze: Škoda Octavia 1,6 74 KW benzín (1998)

RE: ..

Pořád mám stejný názor....je to starej krám kdyby s tím někdo jezdil jinak nebo jí vyměnil kdy byla potřeba tak by to nezbylo na tebe.

17.12.2014 | 20:08:18 |  | Recenze: Citroën ZX KDX (1994)

...jinak pro autora: pěkná recenze i dobrej výběr auta,jtd dobrá volba,úsporný,krouťáku na rozdávání pro svižný ježdění,ač mám srdce v mnichově říkám ok .) Ať slouží.

17.12.2014 | 08:56:24 | pavel e36 | Recenze: Alfa Romeo 147 1,9JTD (2002)

Já mám zkušenosti jak s AR 156 2.5 V6 tak i s bmw3 2.5 R6 a musím uznat ač jsem příznivcem bmw že Šestiválec od alfy tahá líp,určitě má lepší "spodek" -letí od volnoběhu a krásnej zvuk.Na druhou stranu mě více vyhovuje náhon na zadek a lepší vyvážení podvozku u bmw,alfa je na mě moc nedotáčivá,těžká na předek.Co žere víc nemá smysl řešit obě auta jezdí 9-17litrů můj průměr byl u obou 12.Ale každopádně je to o simpatiích a stavu auta,někomu se líbí to někomu tamto.Alfa má charizma,bmw mě příjde zase kvalitněji udělané,podvozek vydrží rozhodně víc km než u alfy pokud nemá TRV.Ať tak či tak obě to jsou auta na radost z jízdy a zaplať pánbůh že je máme v té hnusné šedi oktávek,koncernu,frantíků a jiných bezcharakterních přibližovadel :) Rivalita bmw a AR vždy byla a bude.

17.12.2014 | 08:20:57 | pavel e36 | Recenze: Alfa Romeo 147 1,9JTD (2002)

..

Nebyl jsem s tím na tuningu...jen jsem dělal reklamu..
Pro ostatní: chápal bych kdyby byli špatný brzdy, tlumiče, rez, ale že to auto žralo olej, žralo to jak tank a zadní náprava vrzala jak vrata od stodoly a tím je toto zx známé, že ta náprava je v hajz... a repas stojí 6000 tak jako :/ kdyby to nežralo olej a nebyla by nahov...ta zadní náprava tak bych to pochopil...ten golf by byl opravdu lepší jelikož bych alespoň byl ušetřenej vrzáním nápravy a nemusel bych uvažovat nad repasem...milion problémů a nedostatků prostě...i kdyby to bylo 5 leté auto tak na to budu mít stejný názor jelikož je to francouz...prostě citroen, peugeot a renault se jen a jen serou...elektrika v tom neskutečně udělaná a hlavně náhradní díly drahý

17.12.2014 | 00:10:26 | Tomáš | Recenze: Citroën ZX KDX (1994)




Reklama

Reklama

Reklama