Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 42942x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 32198x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 25086x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 24851x
8,6Ford Mustang (2005) Ford Mustang (2005) autor: Jiří Přečteno: 21077x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Reklama

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Spolehlivost

Stando, najprv si zisti niečo o dodávateľoch...:)

Motory pre BMW sa robia v Europe, aj reťaze...

01.08.2014 | 21:11:41 | ľuboš | Recenze: Volkswagen Golf 1,4 TSI (2008)

RE: Spolehlivost

To je motor od BMW. A víš ty, že motory pro BMW vyrábí Čína? To je rána, viď? Takže jsme zase na začátku: "Kvalitní" materiály a výrobky z Číny = "kvalitní" řetězové rozvody. V normálním případě je samozřejmě řetěz vždy spolehlivější a na věky, než nějakej pojebanej gumídek řemen. Ale holt když nemám prachy na kvalitní řetěz (protože těch nekvalitních jsem objednal celej kontejner - jinak čína neprodává, než po kontejnerech), tak to musím udat. Nebo nahradit řemenem a tvrdit o něm, že je lepší než řetěz. Jasně, je lepší než čínskej řetěz.

01.08.2014 | 19:35:51 |  | Recenze: Volkswagen Golf 1,4 TSI (2008)

no

To je hnus, jim selžou rozvody a ani to neuznají a ještě chtějí spoluúčast. Nakopat.. Ty spojky vw taky už asi nejsou to co dřív.

01.08.2014 | 17:15:38 | black | Recenze: Volkswagen Golf 1,4 TSI (2008)

no

Podle mě na tom autě je vidět a cítit, že je to korejec. a že evropské auta byla tehdy dál. Například podvozek je dost houpavý.

Interiér..

01.08.2014 | 17:11:14 | black | Recenze: Kia Sorento (2005)

RE: Je to shit

Nó - najeto přes 30 000 km ročník 2007 to je divný. Já nejezdím nějak extra moc, najedu tak 17 000 ročně, a od roku 2006 nemám žádnou závadu (130 000 km). Já vím, že každý auto je jiný, ale tady se mi zdá, na ty km, že asi nebudou úplně poctivý.

01.08.2014 | 14:50:03 |  | Recenze: Peugeot 206 1,4 (2007)

spatne hodnoceni

evidentne spatne hodnocene, auto vychvalujes, ale znamku das jako by to byl srot :-(

01.08.2014 | 14:45:38 | ijklm | Recenze: Mazda 5 1,8i 16V (2005)

RE: Je to shit

Jestli to nebude tím že jste to koupil za málo....:)

01.08.2014 | 03:30:41 |  | Recenze: Peugeot 206 1,4 (2007)

Je to shit

Koupil jsem vloni , za málo, pak investoval hodně peněz, takže za cca 53000 mám starý krám, který sice vrčí, jede, brzdí a taky po městě žere 7-8 litrů ( obsah 1360) , celé to vrže a je to jen o malý chlup lepší , než motokára. Už nikdy, ani pro manželku na nákupy.

31.07.2014 | 22:26:35 | Petr | Recenze: Peugeot 206 1,4 (2007)

RE:

Kdo ví, kolik má to auto najeto. A navíc jsou to docela "prkotinyů, s kterými se u 10leté ojetiny prostě musí počítat. Koncern nekoncern. Akorát to turbo je divné, tam bude nějaký další problém.

31.07.2014 | 17:55:47 | Michal | Recenze: Škoda Octavia ASV (2003)

RE:

Šuplík v opěradle! LOL Svlastíku, ty jsi perla, bez tebe by to tady nestálo za nic.

31.07.2014 | 15:49:23 |  | Recenze: Peugeot 206 1,4 (2007)




Reklama

Reklama

Reklama