Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 77563x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 58448x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 56625x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 47823x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 45571x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Reklama

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: 530d

Jo holt spatnej ridic,rocne najedu 30000km a investuju 3000,takto nekolik let.pa pa

01.03.2017 | 18:15:11 | edie | Recenze: BMW 530 3000 (2000)

Musím se smát vždy když někdo obhajuje kepl s tím, že není děláno na dálnice, je děláno na okresky... takže jako si v boleslavi řekli dnes uděláme auto na okresky a zítra budeme dělat auto na dálnici :-) Vzpamatujte se, auto není děláno na, jen se prostě na určité typy jízd nehodí. A to je špatně. Protože abych si koupil auto, kterému nedělá dobře jet po dálnici, tak jsem si koupil špatné auto. Něco podobného neplatilo ani za dob Maluchů a Trabantů, dnes i Smart umí pelášit po dálnici, a světe zboř se, nevadí mu to. Ale špatné auto, špatně zkonstruované auto, neobhájíte tím, že je na něco děláno a na něco ne. A že by toto auto do 50 km/h trhalo asfalt, to by muselo těch padesát udělat na jedničku. A to silně pochybuju, ojnice by vám podala ruku blokem. Ale když už nic jiného, celkem jsem se pobavil.

01.03.2017 | 17:54:03 |  | Recenze: Škoda Fabia 1,2 (2002)

RE: Stojim si za svým

vw? to radši pěšky

01.03.2017 | 16:12:02 | kk | Recenze: Opel Combo 1.3 cdti (2005)

nissan note

mam 1,6 benzin najeto 200000.spotřeba léto 5,2-5,5 podle obsazení.v zimě 6,5 l.živé malévelké auto jak na jízdu do zaměstnání,tak na dovolenou.mohu potvrdit recenzi autora.tomas

28.02.2017 | 19:41:30 | tomas | Recenze: Nissan Note 1,4 benzin (2007)

komik

To je humoristická recenze, nebo to je myšleno vážně?

28.02.2017 | 19:39:45 | Geňa | Recenze: Volkswagen Passat 2.0FSI (2006)

RE: PDF

66 kw ho nemívaj a 80kw některý taky ne.

28.02.2017 | 14:55:49 | Jirka | Recenze: Ford C-Max 1.6 TDCi (2006)

VW změnit za nejkvalitnější a nejprodávanější značku Toyota

Dle nezávoslých testů a vlastních zkušeností a praxe jiných doporučuji VW změnit za nejkvalitnější a nejprodávanější značku Toyota

28.02.2017 | 11:48:26 | Larry | Recenze: Volkswagen Touran 2,0 (2004)

320 tisíc

Auto začalo zlobit, sice jezdilo, ale něco se mi nezdálo.
V mrazech špatné starty jako nikdy předtím, velmi dunivý zvuk motoru, častý nouzový režim.

Diagnóza:
Sání zarostlé dehtem skoro na poloviční průměr, lopatky turba zaseklé, turbo taktéž zasviněné. Šikovný automechanik vše vyčistil (sání, turbo, parohy,egr) a přetěsnil podtlakovou pumpu. Turbo vykazovalo malou vůli v rotoru a dle jeho slov s ním ještě minimálně rok pojezdím.

Auto od té doby pěkně startuje, motor neduní, turbo má zdravý zvuk a je slyšel jen opravdu velmi vysoký svistot. Navíc se pěkně sbírá už kolem 1500ot.

Nejlépe investovaných 7500,- za celou kariéru tohoto auta. A to včetně výměny oleje a filtrů.

27.02.2017 | 15:34:08 | lukas | Recenze: Škoda Octavia 1,9TDI (2003)

PDF

Mám to samé vozidlo a ve Fordu mi řekli že nemá filtr pevných částic - tak by mě zajímalo co ti tam vykuchali?

27.02.2017 | 14:16:11 | Patrik | Recenze: Ford C-Max 1.6 TDCi (2006)

spotřeba.

Tak napsat k 1,4 mpi spotřebu 5,5L je lež jak věž. Tyto auta pod 7,5L nejdou v plynu 9 L. Je to nejžravější motor ve fabii.

27.02.2017 | 12:28:42 | kelenda | Recenze: Škoda Fabia 1,4 MPI 16 V 73 kW (2003)




Reklama

Reklama

Reklama