Auto recenze

Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 88961x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 68250x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 60318x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 53408x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 52735x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Škoda peněz

Takhle dlouho jsem se nezasmál.. Teď jsi představte že někdo takový má volební právo.

21.05.2018 | 02:47:34 | Dejv | Recenze: Škoda Fabia 1.4 MPI 50kW (2000)

RE:

Kvalita bola dobrá keď sa vyrábali v Považskej Bystrici, spoľahlivosť začala klesať keď sa výroba premiestnila do Kolárova.

20.05.2018 | 19:22:39 |  | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

Vcera nedaleko od nas jedneho takehoto sofera vystrihavali z auta. Pritom stihol zabit otca 2 deti.

20.05.2018 | 09:45:32 |  | Recenze: BMW 325 2.5L R6 (2003)

Ještě mi nedá se nezeptat: A co kšiltovku, máte?

19.05.2018 | 21:42:18 |  | Recenze: BMW 325 2.5L R6 (2003)

Pro hlupáka každý hloupý...

Tak nějak jste mě přesvědčil o tom, že v olítaných BMW jezdí pouze nadutí tupci s velmi vysokým sebevědomím. Tak ať vám to vydrží co nejdéle, je to totiž jediná výplň vaší lebeční dutiny. Bez ní byste byl jen obyčejné lejno.

19.05.2018 | 21:40:20 |  | Recenze: BMW 325 2.5L R6 (2003)

RE: odhlučnení za 16tis vč. DPH kdo a kde ho dela, je mozny kontakt?

Odhlucneni delaji v A HIFI Brno.

18.05.2018 | 21:50:06 | Bobus | Recenze: Škoda Superb 2.0 TDI 140 kW (2015)

Veľmi pekná a detailná recenzia... Odporúčam pozrieť aj tento videotest - dominiccars.sk/recenzia-skoda-felicia-1-3-lxi/

18.05.2018 | 21:20:59 | Felicia  | Recenze: Škoda Felicia 1,3 MPi (1996)

RE:

Proboha kdy už konečně pochopíte, že babetty měly tak nehorázné výkyvy v kvalitě (nebo spíše v nekvalitě), že holt jedna se povedla a sto se jich nepovedlo. Nebo také to, že ty staré kusy byly lepší, než pozdější výroba. To jste ještě jako fakt nepochopil? Zdá se vám tu na toto téma málo příspěvků?

18.05.2018 | 19:08:15 |  | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE:

Jé děkuji mockrát za info, to mě potěšilo.
Taky věřím, že teď už to bude lepší. Právě v tuto chvíli je auto v servisu na výměně oleje a filtrů a oprav některých z těchto drobností. Bohužel i ty drobnosti nechci řešit já, nejsem na to šikovnej, jsem holt programátor, kterej by na tom udělal víc škody :). Někdo umí to a někdo to. Když to není vyloženě nutné (tak jako kontakt baterie, kdy přítelkyně stála na silnici), tak do toho nechci zasahovat, i když se to pro někoho může zdát banální. Zde i moje první výměna přední žárovky na C1 byla opravdu výzva. Oproti Focusu špatný přístup, málo místa a ještě ten vyckavávací mechanismus, no šílenost. Ale auto má něco do sebe :)

18.05.2018 | 10:09:25 | Roman | Recenze: Citroën C1 (2007)

Jak můžete pomlouvat tento praktický a spolehlivý stroj.... moje babeta už má za sebou tisíce kilometrů a to jsem měnil jen gufera, prasklou pneu a vysvícenou parabolu. To není o špatném stroji ale o špatném chování k tomu stroji... Kdo se dobře stará, nemá problémy. To, že tachometr ukazuje víc není vada. On je tam pouze orientační.

17.05.2018 | 20:50:01 |  | Recenze: Babetta 210 50 (1996)