Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 69458x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 52213x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 50554x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 43319x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 40071x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Reklama

Nejnovější komentáře v diskuzích

Pro Michala

Určitě se z toho dá vybrat.Jestli chcete tak mi o víkendu zavolejte a zajedte do Soběslavi.Náhodou jsem se dostal k PC tak píšu.Dám Vám je zdarma já už je potřebovat nebudu telefon 605141612.

24.06.2016 | 18:15:12 | rak0815 | Recenze: Škoda Felicia 50kw (1995)

RE: olej do motoru

Ahoj, co jsi tam měl dříve? Buď dát to samé nebo podle uvážení. Díval jsem se, dává se do toho často 5W30, tady si můžeš vybrat, co by si chtěl (cena, značka) www.carsshop.cz/naplne/oleje-a-maziva/motorove-oleje/5w-30.

Tak ať Matizek slouží :-)

24.06.2016 | 12:03:39 | Ringo | Recenze: Daewoo Matiz 800 (1998)

Jestli je chcete tak si pro ně přijedte.Je jich 9 všechny plecháče 4 letní,4 zimní a rezerva ty letní ještě ujdou myslím vzorek ale ty zimní jsou lehce orezlý a hlavně docela sjetý proto je dávám zdarma jestli to někomu poslouží ale je to bez záruky,nový pneumatiky už jsem nekupoval protože jsem auto rušil.Jsou v Soběslavi což je obrovská náhoda že vy jste z Tábora.Ale jestli chcete tak se na ně o víkendu přijedte podívat jestli je budete chtít nebo ne.Aby jste mi pak nevolal že jsem Vám dal něco špatnýho ty zimáky jsou dost sjetý a letní taky nejsou nový..Telefon 605141612 mám čas nejdřív o víkendu.

23.06.2016 | 21:33:20 | rak0815 | Recenze: Škoda Felicia 50kw (1995)

1.6i

Zdarec,jezdim s 1.6i v nejvyssi mozny vybave a se snad nejhezcim interierem, musim rict ze na nem nesetrim (provozni kapaliny,origo dily,benzin vubec). Mam levne,spolehlive a dost svizne auto na to abych nikomu nedelal brzdu ba naopak vetsinou jeste ja predjizdim. Musi se to umet s prevodovkou,spojkou a kdyz mu date co potrebuje da vam co chcete. Neni to zadny tahac ale kdyz do toho sednu sam nebo s mladou tak leti a oveze mi vetsinu veci co potrebuju. Naprosto skvele auto a nemuzu nez doporucit. Za svou cenu na ceskym trhu se opravdu vyplati. ( A s 1.9 a vys vas predjede kazdy maslo) Zdar

23.06.2016 | 21:17:14 | Passat | Recenze: Volkswagen Passat 1,6i 74kW (1997)

RE: felicia je šrot

Ahoj! Já bych Vás těch kol zbavil, kdybychom od sebe nebyli moc daleko. :-) Já Tábor.

23.06.2016 | 16:33:01 | Michal | Recenze: Škoda Felicia 50kw (1995)

olej do motoru

poradte,mám po výměně motoru u matízka,a ted nevím jaký olej na kompletní výměnu?obsah 0.8 r.v 2000,děkuji moc.

23.06.2016 | 13:07:32 | šárka | Recenze: Daewoo Matiz 800 (1998)

Yaris

Koupil sem yarise 1 generace rok výroby 2003 mám ji teprve 3 měsíce najel sem už skoro 6000 km a auto je ok po všech stránkách.Ale uvidíme všechno prověří čas.Auto má servisní knížku,je koupené v CR po druhé majitelce a má najeto 174500.Všechno funguje jak má i manuální klima.Tak uvidíme snad se nebude kazit ale toyota je spolehlivá značka.

22.06.2016 | 21:56:45 | rak0815 | Recenze: Toyota Yaris (2002)

Mě se design Hondy Civic líbí,jel jsem v ní jednou jako spolujezdec takže osobní zkušenost nemám ale souhlasím že je lepší než vw,myslím motorově.Design je otázkou vkusu.Sám mám toyotu yaris s litrovym motorem 1 generace rok výroby 2003 a spokojenost velká.Je to sice malý autíčko ale povinný ručení za minimum,spotřeba 5,5 benzínu a spolehlivost velká.Design nic moc ale mě se líbí.Fandím japoncům.Myslím že kvalitou je na tom honda s toyotou podobně tedy špičkově.

22.06.2016 | 21:31:03 | rak0815 | Recenze: Honda Civic (2007)

felicia je šrot

Měl sem felicii 5 let a jsem rád,že jsem se ji zbavil.Nyní uz je na vrakovišti zbyly mi jen pneumatiky s disky letni i zimní,plecháče kdyby někdo chtěl věnuju mu je za odvoz nebo symbolickou cenu ale spíš za odvoz.Kupoval sem ji 12 let starou se 120000 km najeto.Byl to rok výroby 1998 po faceliftu s novou tváří.Problém tohoto auta je že to není pozink a tudíž trpí neskutečnou korozí.Vyhnily zadní lemy,přední blatníky,prahy a podběhy no prostě hrůza.Nechápu že to mohli vůbec prodávat.Jinak motorově docela OK, spotřeba v normě,jízdní vlastnosti průměr,výbava žádná jen centrál a posilovač řízení.Auto je pojízdný vařič,v létě hučel větrák jako o život.Je to zmodernizovaný favorit a tomu odpovídá kvalita.Podprůměr,spolehlivost nic moc.Kvúli korozi jsem ji nechal ekologicky zlikvidovat a koupil si Toyotu yaris s litrovym motorem a ta je kvalitou úplně jinde než felicia.Ale u toyoty jde hlavně o spolehlivost.Mám ji 3 měsíce a zatím ok koupil jsem jen nové letní pneumatiky a nechal po najetých 6500 km vyměnit motorový olej.Cena 1260 Kč i s prací olej plus filtry.Měl sem toyotu už před lety a byla úplně v pohodě.Hlavně se nemusím bát že zůstanu někde viset,koroze žádná i když auto je 13 let staré.Všechno prověří čas kdyby chtěl někdo za odvoz ty pneumatiky s disky tak at napíše na tento web já mu dám kontakt a když si pro ně přijede tak mu je dám.

22.06.2016 | 21:02:36 | rak0815 | Recenze: Škoda Felicia 50kw (1995)

RE: 22HDI

ja mám na 607 2,2 HDi, 2004, 500.000 km s pôvodnými vstrekmi, čerpadlom, spojkou a podobne.:)
je to JEDINE auto , ktoré som si nechal viac ako 3 roky a už ho mám vyše 10 rokov. Popri ňom som mal niekoľko aut, ale tak spoľahlivé a pohodlné za pár litrov nafty.., bezkonkurenčné auto. Nedocenené.
/dnes už viem, že 2,2 HDi v dodávkach u PSA nie sú od PSA...na porazenie s globalizáciou!!/:)

22.06.2016 | 09:13:14 | ľuboš | Recenze: Citroën Jumper motor ford puma (2008)




Reklama

Reklama

Reklama