Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 46253x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 34525x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 28187x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 27169x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 23101x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Reklama

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: elektrony?

Absolutně marný tobě něco vysvětlovat tvoje hlava to prostě nepobere...máš tam jen google vzorce tabulky a konspirační teorie.

Už jen tou větou národ ojebávačů kteří prodávají podvod jde vidět že absolutně nevíš o čem je tato debata.

Nejde o to že nějaká prodejna má v názvu elektrony a nakonec je neprodává jde o to že je to prostě mezi lidmi zažitý výraz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak mě řekni jak tomu říkáš ty třeba mezi řečí?? vytáhneš vzorec nebo tak??


01.11.2014 | 11:49:34 |  | Recenze: Peugeot 106 1.1 benzín (2000)

RE: elektrony?

No chápu jedině, že Tys opět nikdy nepil ani jeden druh pravého Rumu. Protože, kdybys pil pravý RUM, tak tomu našemu budeš říkat možná Český RUM, ale určitě né jen slovo RUM.:D
Takže tu zas bude pojem Český Elektron, prostě se už nedostáváme z toho kolečka, že češi jsou národ ojebávačů, kteří prodávají podvod! Nedivte se pak, když vylezete ven do světa, že co čech to cigán! V některých zemích je slovo cigán=Bohemia.

01.11.2014 | 09:52:17 | svlastik | Recenze: Peugeot 106 1.1 benzín (2000)

dobrý den,vlastním AR jtd slabší provedení 88 kw.Kdo zná alfy,ví,o čem autor píše a mi se moc líbí poslední věta...to je asi jediný vážný problém těchto vozidel:-)

01.11.2014 | 06:23:09 | jakub | Recenze: Alfa Romeo 147 1.9 16v 110KW (2006)

rx

autor recenzie asi jazdi na volkswagene a nie na xsare

31.10.2014 | 16:40:44 | rx | Recenze: Citroën Xsara 2.0 HDI (diesel) (2002)

RE: Stando, už to tolko neprežívaj....

A ty se neposer, když vidíš slovo kolíně, napsal jsem ten příspěvek schválně, abych tomu magorovi zavřel hubu. Ale je to marný. Čekal jsem, že vygoogluje, že to není pravda, a nevygoogloval nic. Protože to neumí. Zdravím na Slovensko!

31.10.2014 | 15:40:23 |  | Recenze: Peugeot 106 1.1 benzín (2000)

RE: elektrony?

Co na tom nechápeš???? :D :D :D netuším do hlavy ti nevidím ale víš oč se tu vůbec jedná? :D

31.10.2014 | 15:22:18 |  | Recenze: Peugeot 106 1.1 benzín (2000)

RE: elektrony?

No to jo to je podobný příklad s Rumem. Představ si borce, který příletí z jižní ameriky a dá si zde Rum(dneska naštěstí tuzemák). Tak se po..... :D
Ano my blbci co tu chlastáme patok(ale chutnou přísadu do kuchyně) jsme v celé republice spokojení. :D Do té doby jsem taky nevěděl, že třeba Malibu je skutečný RUM!
Navíc po té aféře už ani nevím jak se to objednává, ale nejspíš se to objednává nejlépe jako "Božkov"! :D

31.10.2014 | 14:50:50 | svlastik | Recenze: Peugeot 106 1.1 benzín (2000)

RE: elektrony?

Děláš si prdel nebo jsi fakt už úplně mimo?????? zde se jedná o zažité slovo v tomto případě elektrony!!!!!! o jeho složení procentech jak se dnes používá a podobných ptákovinách se tu zde nikdo nebaví takže absolutně nechápu jak tě napadne se dávat označení apod.trochu nenormální ne??? co je na tom složitýho pochopit?? výbornej příklad je ten s tím rumem tak přesně o tohle tu jde.!!!


31.10.2014 | 14:14:13 |  | Recenze: Peugeot 106 1.1 benzín (2000)

RE: elektrony?

Okamžitě doktora absolutně nechápeš o čem tady píší.........na materiál seru o tom jsem nemluvil pouze o to že to je slovo které desítky let patří k určité věci a i dnes když už se vyrábí jinak tak stejně jej používají bez ohledu z čeho to je dnes prostě zvyk jako spousta dalších jiných slov.Chápeme konečně??????? jednoduše pod slovem elektrony ví každý oč se jedná a je jedno z jakého materiálu se to dnes vyrábí.
A pokud nepřekousneš takovou kokotinu nebo máš kolem sebe lidi kteří musí značit vše přesně dle obsahu tak ti nezávidím.....

31.10.2014 | 14:01:31 |  | Recenze: Peugeot 106 1.1 benzín (2000)

RE: sviznejsia jazda

mam xsaru hdi 2,0 66kW, ten motor je naopak velmi silny (mate pocit ze je tam ovela viac kw), zabera uplne zospodu a taha az za 4000 otacok, kto hovori ze to musel vytacat je ..... alebo si vymysla

31.10.2014 | 13:24:20 | war | Recenze: Citroën Xsara 2.0 HDI (2001)




Reklama

Reklama

Reklama