Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 72329x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 54138x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 53358x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 45092x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 41835x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Reklama

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Wartburg

Shanim tourista. Je ten vas k prodeji? 777004699 Pavel Janouš

31.08.2016 | 07:25:17 | Pavel | Recenze: Wartburg 353 992 (1984)

RE: motor

Recenzista který neví jaký motor má pod kapotou.

30.08.2016 | 20:40:42 |  | Recenze: Peugeot 301 1.2TSI (2013)

Uz je motor po oprave pri 130 000km, dosla mi trpezlivost, pri zlych startoch, tlaky 9,3,9, prasknuty ventil

30.08.2016 | 12:39:43 | Dark | Recenze: Škoda Fabia 1,2 (2008)

Obdivuji vaši trpělivost

Díky za recenzi která mě opět přesvědčila o "spolehlivosti" francouzských aut vyrobených po roce 2000+-.55tis.km a takové množství celkem fatálních závad... to se u yarise, jazzu, nebo civicu stát nemůže. Zlatej japonec.

30.08.2016 | 11:30:09 | pavel e36 | Recenze: Peugeot 301 1.2TSI (2013)

motor

Máš v tom hokej.1,2 TSI jsou koncernový přeplňovaný čtyřválce a ty tam máš 1,2 atmo. tříválec VTi,kterej je možno srovnávat s podoným koncernovým 1,2 HTP a ne s TSI.Je to levný auto ze starejch komponent co od toho čekat víc.

30.08.2016 | 11:23:33 | Jirka | Recenze: Peugeot 301 1.2TSI (2013)

Vzhľad

Len mi nedá nepovedať, že si prvý o kom viem, čo ho napadlo hodnotiť vzhľad tohto auta kladne. Vždy som myslel, že sa páči len jeho dizajnovému otcovi a ľudia ho kupujú kvôli jeho možno praktickej stránke alebo niečomu takému, neviem. Fúha, stále som v šoku. Toto je pre mňa dôkaz, že každé auto si svojho obdivovateľa nájde. Pozitívne zistenie.

30.08.2016 | 10:19:54 | Toky | Recenze: Citroën C3 Picasso 1.2 puretech 110 (2015)

RE: recenze

To snad není možný :-), spokjeni? Koupil jsi to přesně ve chvíli, kdy se to začíná rozpadat na prvočinitele, majitel to zjevně věděl - upřímnou soustrast s vrakem.........

30.08.2016 | 08:13:43 | Vašek | Recenze: Renault Thalia 1.2 (2010)

RE: Super recenze-souhlasím

můžeš mi napsat na maraml@seznam.cz

30.08.2016 | 00:19:00 | mari 1300 | Recenze: Suzuki 1300cm,řadový čtyřválec (2003)

RE: Super recenze-souhlasím

Ahoj, nějaký čas uplynul a já jsem též majitelem už 3-tí Hayabusy. Můžeš na sebe napsat nějaký kontakt?

Marek

30.08.2016 | 00:08:43 | mari 1300 | Recenze: Suzuki 1300cm,řadový čtyřválec (2003)

Octavia 1.8

Zdravim,
prosím o radu.
Mám Škodu octavii 1.8,92 kW...auto během jízdy zničehonic chcípne anejde nastartovat.Motor točí,ale nenaskočí.Znovu se podaří nastartovat cca po 20ti minutách.Stalo se mi to jak se studeným,tak i zahřátým motorem.Může někdo poradit,čím by to mohlo být?

29.08.2016 | 19:11:24 | Ice | Recenze: Škoda Octavia 1.8 (1996)




Reklama

Reklama

Reklama