Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 51554x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 38446x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 33039x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 30676x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 26580x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Reklama

Nejnovější komentáře v diskuzích

mazda 6

dobrý den, mám mazdu 6, nafta 105 kw r.v. 2006, km při koupi 83000 , nyní 1995OO km, jenom připomínka tu k těm úžasným spotřebám. Mě se nikdy nepodařilo dostat se dlouhodobě pod 7 l/100km a to má vykuchaný DPF, poměr cest 50% normální cesty, 30% město 20% dálnice,jízda 1-2 osoby převážně

05.03.2015 | 18:48:01 | milan 62 | Recenze: Mazda 6 2.0, diesel, 105 kw (2006)

RE: 24tis.km a 22závad

Je to tak jak říkáš,ale my prostě říkáme na dílně slengově "spotřebák" všemu co podléhá častějšímu opotřebení a mění se na autech pořád dokola i když to tak ve skutečnosti není tak už se na to vys..te:)

05.03.2015 | 17:52:42 | pavel e36 | Recenze: Škoda Fabia (2000)

RE: po 10tkm

Nezapomeň, že obě tvoje Mitsubishi měli najeto 300 000 a kupoval jsi je se stočeným tachometrem po třetím majiteli. Na tom nestav kvalitu. Při stejném nájezdu, jako má ta tvoje šuma, by jsi s nima neměl problém.

05.03.2015 | 16:20:12 |  | Recenze: Kia Shuma 1.6 16V (2002)

RE: 24tis.km a 22závad

Ano, chlapče, a spojovací materiál je materiálem spotřebním. A k němu ještě pro úplnost můžeme zařadit pucvól, vazelínu, pojistky, a jak říkají servisy, ostatní drobný materiál. Zpravidla se účtuje jako celek, nikoli po kusech a druzích.

05.03.2015 | 16:17:15 |  | Recenze: Škoda Fabia (2000)

stale hrka kazdy do prace a zpet

k mori taky trefi, ale koroze karoserie pokrocila, takze je otazka, zda se to bude jeste zachranovat pred dalsi STK, nebo dokoroduje do automobiloveho nebe. Poruchy: vymena spojka, palivove vedeni, nejaky ten cep, jednou za rok ci dva triskne plyn pri neopatrnem nastartovani studeneho motoru primo do LPG modu, jinak slouzi a slouzi...

05.03.2015 | 12:43:50 | vrgada | Recenze: Opel Omega 2600 (1992)

RE: Nestačím se divit

S tímto komentářem mohu jen souhlasit.Mám najeto 200000km.

05.03.2015 | 10:15:46 | Honza | Recenze: Peugeot 307 1.6 HDI (2004)

RE: 24tis.km a 22závad

....šroubky,podložky,spony je spotřební materiál??? :DD

...bravooo!!!...a já měl za to,že je to materiál "spojovací" :DD

05.03.2015 | 09:34:01 | stafík | Recenze: Škoda Fabia (2000)

RE: po 10tkm

Ale měl, Mistubishi Colt a Mitsubishi Lancer. Byli to japonci? Byli a jsou. Jeden měl vady a potřeboval investice a těch vad tam měl skutečně hodně, víc než tady na tohle auto, viz recenze. Druhému rovnou odešel motor.
Obě značky představují lidovou kvalitu, nelze srovnávat Toyotu s Kii, protože tam je markantní rozdíl v ceně pořízení. Za takovou Toyotu bych musel dát nejméně 3x tolik ve stejném ročníku a stejném najetí a celkovém stavu vozu!

05.03.2015 | 06:42:08 | svlastik | Recenze: Kia Shuma 1.6 16V (2002)

RE: Skusenosti po 6 rokoch pouzivania-doplnenie recenzie!!!

Aby som niektorych ubezpecil auto ma najazdene zhruba70 000km(6 rokov-pouzivania),zavady zatial absolutne ziadne!!!Bezna udrzba(robena doma svojpomocne)vymena oleja,filtrov,sviecok,vymena brzd.platniciek+brzdove lanka-jedno bolo na buzirke zodrane,vymena ziaroviek,stieracov,brzd.kvapaliny,auto slape ,ako hodinky4x uz dokonca absolvovalo cestu k moru(vyse 1000km na supu),takze ako po 1 roku pouzivania aj po 6roku som zatial velmi spokojny,olej netreba absolutne dolievat,spotreba ustalena6.5-6.7l/na 100km,dokonca som prekvapeny,ze po jazdeni po katastrofalnych cestach (sama jama,vymoly,jednoducho tankodrom)cepy+cela predna naprava zatial ok,takze zhrnute ok

05.03.2015 | 01:45:35 | BLUNT26 | Recenze: Škoda Fabia 1,2 51KW (2009)

RE: Porucha motoru - 70 000 km

tak po najetí 100000 km asi odešel motor u ceed 1,4 80kW.po dvouletém upozorňování v servisech KIA že chrastí řetěz,mě bylo řečeno že řetěz se nemění teď když motor klepe mi řekli,že řetěz zřejmě přeskočil o zub a motor nemá tlaky.Předběžná cena opravy 60 000 kč.Takže všem specialistum co mi řekli že řetěz se nemění,pěkně děkuji.Jinak záruka mi skončila v listopadu.

04.03.2015 | 21:47:14 | zdenek | Recenze: Kia Cee´d 1,6/ benzin (2009)




Reklama

Reklama

Reklama