Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 85721x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 65612x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 59417x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 51440x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 51423x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

243500km

Takže po setkání s divočákem je to konečná. Vozidlo bylo pojišťovnou uznáno jako totálka. Škoda, auto jinak šlapalo jak hodinky. Každopádně se vyskytli u dvou aut docela vážné problémi. Jedno auto staré 4roky a 9 měsíců, najeto 294000km. Odešel motor a to způsobem typickým pro motory HTP u škodovek. Vysypal se katalyzátor a motor několikrát nasál zbytky a došlo k zničení pístů válců i ventilů. Ovšem super je že vozidlo dostalo v záruce motor uplně nový. No a pak tu máme auto staré 2 roky a 3 měsíce, najeto cca 80000km a tam se stalo uplně to samé. Zajímavé jak se tato závada objeví najednou u dvou aut ale dost rozličnýho stáří

22.01.2018 | 22:02:42 | Petr Zeman | Recenze: Hyundai i30 (2014)

RE: V najnovšom čísle Autocaru je zaujímavá štatistika: 406 v spoľahlivosti predbehla Mazdu 6,

mam 406, osemnastrocne auto, ziadna hrdza, motor, vstreky, zhavice, secko povodne, v zime startuje jak blazen, 240000 km.. este jedneho zachovaleho, 66 kw si zhanam..

22.01.2018 | 21:29:58 | fofo | Recenze: Peugeot 406 2.0 hdi, 66kw (2000)

Dobrý recenze, pro mě přínosná.

Zdravím autora. Pro mě dobrá a přínosná recenze. Mám Octavii I a štve mě jak je nepohodlná. Asi kvůli dlouhému zadnímu převisu je auto v zatáčkách neposedné a zadek odskakuje. To je známá věc u krátkých rozvorů náprav. Tento golf má ale stejný podvozek, tak by mě zajímalo, zda je to vážně pohodlné. Já mám pocit, že s tím krátkým rozvorem to o moc pohodlnější než jednička Octavie nebude.

22.01.2018 | 14:04:34 | David | Recenze: Volkswagen Golf 1.6 16V 77kW (2002)

SOUHLAS

nemohu nez souhlasit, vetsi vrak jsem nevidel:)

22.01.2018 | 12:16:28 | Pj | Recenze: Hyundai i30 (2014)

200.000km bez vážnejšej poruchy

Mali sme Renault Kangoo 1.9 DTI dokonca z toho istého roku. Nie sme tak bohatý aby sme si mohli kúpiť nové auto takže sme si ho vyhliadli vo Viedni a od pôvodného prvého majiteľa kúpili. Auto bolo vpredu búrané takže to bolo za pár drobných. Napriek tomu to bola najlepšia kúpa aká sa kedy podarila. Nový chladič, nárazník, motorček serva a odniesť riadiačku airbagov na odblokovanie (jeden pyropas vystrelil, druhý načalo) spomínané pyropasy. Auto malo 75 tisíc km plus mínus nejaké drobné. S autom jazdila celá rodina pretože to chodilo za 4,5 litra nafty a keď sme ho posúvali ďalej tak malo nabehaných 280 tisíc a nejaké drobné. Za tú dobu sa pokazila zásuvka na ťažné (zatiekla do nej voda - výmena za novú kvalitnejšiu) reklamoval sa motorček serva - odišiel ešte v záruke - kupovaný ako neoriginálny diel, relé centrálneho zamykania. Zvyšok spotrebný materiál ako brzdy, rozvody, olej, filtre, výfuk a spojka. Všetko drahé a podstatné ako nápravy, prevodovka, motor či turbo vydržalo a drží pravdepodobne dodnes.

21.01.2018 | 17:57:29 | Anarki | Recenze: Renault Kangoo (2001)

RE: Dacia

Mitsubishi Colt 1.3 karb. 1989 - na dialnici nalozeny 5 ludi 165 km/h... maximalku ma 163. Jazdene v noci od PN do NM priblizne v 2006.

20.01.2018 | 22:58:47 | Jean | Recenze: Dacia Lodgy (2012)

RE: jaké je CMAX auto

Je jen málo aut, která mají vzadu tolik místa, v segmentu ŽÁDNÉ, někde si do toho sedni..........

20.01.2018 | 19:02:09 | Vašek | Recenze: Ford C-Max 1.6 TDCi (2006)

RE: jaké je CMAX auto

Potrefená husa... Vašku, nebuďte sám osel. V tomto fordu je opravdu málo místa. Je velký zvenku a malý zevnitř. A i kdyby ne, nedává vám to právo nazývat oslem někoho, kdo má jiný názor než vy.

19.01.2018 | 22:10:41 |  | Recenze: Ford C-Max 1.6 TDCi (2006)

RE: jaké je CMAX auto

Milý osle, vždy mne fascinují pitomci jako ty, kteří komentují něco, v čem v životě neseděli.............. například vzadu v maxovi více místa než ve všech oktávkách dohromady..............

19.01.2018 | 08:07:07 | Vašek | Recenze: Ford C-Max 1.6 TDCi (2006)

RE: jaké je CMAX auto

C-max nejlepší rodinné auto ? Opravdu ? Vždyt tam není vůbec prostor, ani vepredu ani vzadu. Strasně malé, a pro rodinu ? To uz vůbec. C-Max je nezbytečnější auto vůbec.

18.01.2018 | 19:35:41 | C- Max | Recenze: Ford C-Max 1.6 TDCi (2006)