Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 47115x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 35096x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 29032x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 27691x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 23646x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Reklama

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Ložiska

... to turbo tam je urcite na dovoleny :)

20.11.2014 | 19:44:41 | martin | Recenze: Škoda Octavia AXR (2009)

RE: bmw

Zdravím Ivane, v DE je rychlost 180 zcela běžná, ale to ty asi předpokládám nevíš, že se tak "čuduješ". Někdy bych ti přál se svést v rychlejším voze, než je TAZ 1500, který byl produkován u vás v Trnavě, v tom by byla 180tka opravdu nebezpečná :). Jinak Ti děkuji za pěkné přání, taky Ti přeji mnoho šťastných kilometrů...

20.11.2014 | 12:34:09 | Hataš | Recenze: BMW 535 (2005)

garáž

nejsem sice vlastníkem tohoto skvostu,kamarád ho má asi 8 měsíců a od něho vím,že je vše bez závad a k jezdění mu chybí jen maličkost- je bez financí

19.11.2014 | 18:31:17 | JOŽO | Recenze: Alfa Romeo 156 1.9 JTD (2001)

skoda fabie 1,2 htp

Díky škodovce za povedený motor který ale vydrží
pouhých asi 60 000 km a potom se mu podpálí ventily
vskutku povedené auto DIK

19.11.2014 | 18:23:09 | pedro | Recenze: Škoda Fabia 1:2 (2003)

RE:

Velmi som sa zasmial. O Verse je popisane uz tolko, že moc dobre nejde nic prevratneho napisat. Je jasné, že som chcel citatela hlavně pobavit. Mám pritom v recenzii údaje o prevádzke, ktoré nikde inde nie su. Vsetko vztahujuce sa k pocitom je subjektivně a preto nic nevypovedajuce. Recenziu ako mi navrhujete nenapisem, také uz su. Kolkokrat ste videli fotku Versa s 3 dětskými sedackami. Kolkokrat ste citali o prejave motora Versa při roznych trasách a jazdnych režimech? Nadejam sa, žerecenzia pisana formou humoresky zaujme aaspoň niekoho a nestrati sa v záplavě zazitej pre mna nudy. Aby som ale urobil ustretovy krok, přidám toto: Verso na prevodovy stupeň x točí y a spotřebuje z. Dohoda?

19.11.2014 | 16:27:33 | simplynever | Recenze: Toyota Verso (2014)

Bylo by milé, kdyby pan autor napsal ještě jednu recenzi, ale tentokrát se před psaním vystříhal požití alkoholu, marihuany, nebo houbiček či jiných opiátů.

19.11.2014 | 15:55:03 |  | Recenze: Toyota Verso (2014)

Recenzia

Ale no, ja som sa pobavil. A pravdu dští pán autor. Auto si kupujem pre seba, nie ako objekt záujmu kritikov na nejakom blbom fóre. To znamená, že si ho navolím podľa svojich preferencií a peňaženky. A ak sa niekomu na mojom výbere niečo nezdá, kľudne nech si trhne nohou.

19.11.2014 | 13:52:26 | Toky | Recenze: Toyota Verso (2014)

kristepane !! toto sa nedá čítať! po 3 riadku som zaspal.

.

19.11.2014 | 12:26:24 | ľuboš | Recenze: Toyota Verso (2014)

W220

No, nevím, zda tento vůz nebyl bouraný, protože já mám W220 také a nikde mi nic nevrže, nebouchá a ač mám najeto 495tis km, motor i převodovka super. Měnil jsem asi v 350tis na automatu hydrodynamický měnič (buchtu) a na motoru jeden vstřik, mám V8 biturbo v naftě a nemůžu si vynachválit! A co se týče airmaticu, jasně, jde o to, jak silný je kompresor, který se časem unaví, ale to není taková pálka.
S tvarem světel máš pravdu, mohlo to být lepší, hlavně světla bez čoček... Mě vadí úzký a dost velký volant, ale naučil jsem se s tím žít. Kdyby všichni dělali auta jako MB, byla by to paráda!

19.11.2014 | 12:12:22 | Roman | Recenze: Mercedes-Benz S 5.0 (2000)

RE: záruka

Jen pro upřesnění - "goodwill" je sice v doslovném překladu "dobrá vůle", ale významově je to "pověst" nebo "renomé". Na výsledku to samozřejmě nic nemění :-)

19.11.2014 | 11:48:00 |  | Recenze: Mazda 5 1798/ L8 (2006)




Reklama

Reklama

Reklama