Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 80045x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 60886x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 57473x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 49037x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 47454x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Fusion?

Prosím tě podívej se na fusion web je nás tam přes 1300 registrovaných uživatelů z čech moravy a slovenska a nikde se tam od nikoho nedočteš že by vyhořel nebo o někom věděl ze svého okolí to je holí nesmysl a nebo závist na velice spolehlivý auto ve své třídě.

26.05.2017 | 23:31:54 | SEKYC | Recenze: Ford Fusion (2008)

RE: Thalia 2003 1.4 16v Expression A/T

Pardon, čtyřstupňový... přehlédl jsem se.

26.05.2017 | 21:49:13 |  | Recenze: Renault Thalia 1.4 (2005)

RE: Thalia 2003 1.4 16v Expression A/T

Mohu se zeptat, jaký to má automat? Klasický hydrodynamický měnič s planetovou převodovkou? A kolik má stupňů?

26.05.2017 | 21:47:20 |  | Recenze: Renault Thalia 1.4 (2005)

RE: Thalia 2003 1.4 16v Expression A/T

www.cars.cz/autorecenze/auta/Renault/Thalia/Recenze-Renault-Thalia-Absolutna-spokojnost-14740530355234.html toto je moje auto a keby si nebol neschopny tak si zadas do wikipedie renault thalia automat a zistis,ze existuje :D je sice pravdepodobne jediny na SK uzemi ale existuje a jazdim na nom kazdy den...hadam viem ci mam automat ci manual ked som to auto prave kvoli tomu automatu kupoval :D :D

26.05.2017 | 14:42:52 | Kuzion | Recenze: Renault Thalia 1.4 (2005)

Stav vozidla po 89 tis.

Přihlásit se stále nějak nejde, tak doplním poznatky opět takto. Fabia právě po STK, závady O,O,O. Najeto 89tis., stáří téměř 8 let. STK proběhla bez problémů. Zajímal mě zejména stav podvozku, výfuk, brzdy. Všechny čepy bez sebemenší vůle, včetně tzv. kostí. Manžety na poloosách jako nové. Výfuk pouze velmi mírná koroze trubky mezi středním a posledním dílem. Brzdy bezvadné, na monitoru při měření účinku byla jen jedna ručička. Co se motoru, res. emisí týká, naměřené hodnoty hluboko pod normou. Celkově tedy Fabia stále v bezvadné kondici. Jako závadu považuji jednu unavenou vzpěru pátých dveří. Jinak od začátku provozu nic. Servis spočíval v pravidelné výměně oleje a filtru a to 8x. Jednou byly měněny svíčky a stěrače a ještě vzduchový a kabinový filtr. Abych nezapomněl, ještě pár žárovek. To je zatím vše. Auto v provozu denně a ještě se nestalo, aby nenaskočil motor na první otočení ( baterie originál). Fabie je po celou dobu garážovaná, kde nemrzne. Když to shrnu, zatím naprostá spokojenost násobená tím, že jsem nebyl ani na jedné servisní prohlídce, včetně garanční a tím ušetřil dost peněz za předražený servis. Haťapku z 08/2009 mohu i nadále všem zájemcům doporučit.

25.05.2017 | 20:14:13 |  | Recenze: Škoda Fabia (2009)

RE: Kia Carnival Crdi

Mám auto již 5 let r.v. 2009 ,jsem druhý majitel,kupoval jsem jej 49000 km (za 1,5 roku) a nemohu si stěžovat.Nyní 97000 km.Trochu zlobila klimatizace,ale po opravě O.K. Pro rodinu vynikající na chalupu,dovolenou ve městě nepoužívám.Pravidelně servisuji a používám motorový olej Helix ultra diesel doporučený výrobcem.Neznám důvod proč toto auto není oblíbené.Zadní dvě sedadla(6,7) jsem vyndal a kufr je nyní jako u dodávky.

25.05.2017 | 16:28:04 | Honza | Recenze: Kia Carnival 2.9 TDI (2000)

RE: rada

Retaz mali len motory rv 1996-97 pred tym aj po tom len ozubene kolesa

25.05.2017 | 13:57:27 | Milan | Recenze: Chrysler Voyager 2.5 (1998)

supeeer

Super auto, . Koupil jsem ji od známého a jsem celkově čtvrtý majitel. Auto má najeto přes 260000 km a jezdí stále bez oprav. Jediné co jsem měnil během tří let mého užívání jsou ramena přední nápravy. Dvakrát nějaká náhrada , teď jsem koupil origo zesílené ze superba1. Prý to už vydrží. Spotřeba dle počítadla dlouhodobý průměr 7,8l. Dálkovou jde zájezd dle počítadla denní jízda v za 6l . Oproti dnešním supům a octavkám má výkonu na rozdávání. Ono ani s deseti turby nebude mít 1,2 či 1,0 výkon jako tenhle ještě poctivý a nenáročný držák 1,8 byťto s jednou turbinou.Navic to ani nehnije ve srovnání treba s oct2.

25.05.2017 | 11:44:51 | pepe 83 | Recenze: Audi A4 1789 (1996)

Nelzi se spotrebou. Mel jsem dvy tydny z pujcovny fabia s timto motorem kdyz jsem mel lehkou nohu do sta kmh 5.9 ok spotreba. Normal 6.5 az 7 a pod plynem 8.8. A ze jede 180 a vic. Kdyz jsem se dostal na 160 kmh na zbytek rozletu bych to asi musel hodit ze skaly. Nad 5 tis otacek se to tak trapilo ze to nemelo zadnej smysl.

25.05.2017 | 06:27:49 | jirka | Recenze: Škoda Rapid (2016)

RE: Klepanie zadnej nápravy

Ja uz od kedy sme kupili pocujeme to klepanie od zad.napr. aj sme to riesili ale bohuzial stale neuspesne uz som v koncoch lenn zbytocne investicie doteraz.Loziska na obydvoch stranach raz jedna raz druha odide,ohnuta poloos,silen bloky,ramena vsetko vymenene.Vcera som to doniesol zo servisu a dnes je to to iste klepanie+ suchanie. poradte mi prosim. Uvazujem ako posledna moznost vymenit celu zad.napravu alebo je to zbytocne???

24.05.2017 | 21:07:00 | justy | Recenze: Suzuki Ignis 1,3 VVT (2006)