Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 42680x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 31999x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 24889x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 24676x
8,6Ford Mustang (2005) Ford Mustang (2005) autor: Jiří Přečteno: 20909x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Reklama

Nejnovější komentáře v diskuzích

Moc nerozumím větě "omezovalo mě, raději jsem nejezdil nikam dál". Ale budiž, proti gustu žádná... Mě teda ničím neomezuje, jako pozitivní vnímám spotřebu, to že to "docela jede" jak píšeš, a hlavně spolehlivost. Ostatní je prostě daň za mini auto, nemůžeš čekat plavnost a tichost peugeotu 605. Jinak máš naprostou pravdu, že předjíždět chce každý, hlava nehlava. A pánbů chraň, když někoho předješ ty. Kdyby se měl přetrhnout, zabít, nebo rozštípat, dokáže ti, že i jemu to "jede".

24.07.2014 | 22:13:24 |  | Recenze: Citroën C1 (2012)

Vidíš někdo to dokáže používat jako hlavní vůz pro rodinu.Já v tom jezdím převážně sám.Citroen C1 rv.2010 jsem měl taky jediné co mi vadilo byla absence denního svícení,můj bejvalej Peugeot 107 rv.2007 jí měl a Aygo 2012 co mám teď má diody na dení svícení.Už jen čekám na září až mi příjde nové Aygo,už jsem složil zálohu akorát ta čekací doba až dvou měsíců je otravná.Koupil jsem jí protože jich moc jezdit nebude a fakt se mi líbí.Škoda Citygo má 55% trhu supermini v ČR.

24.07.2014 | 09:34:41 | Anonym II | Recenze: Citroën C1 (2012)

RE: svody

Romane nevím jestli si už daný problém odstranil,ale mi se porucha ,kterou popisuješ stala ,když jsem vyměnil zadní část orgin.výfuku za novou dělenou.Je důležité přesné usazení nové části a eventuálně výměna nosného silenbloku,popřípadě gum.zavěšení zadní části výfuku.Spoje jednotlivých částí se nesmí potočit po těchto ůpravách již 3.rok není s tím problém.

23.07.2014 | 11:24:47 | Riki | Recenze: Škoda Octavia 1.6 55Kw AEE (1997)

RE: Ujde to

To je dobrá spotřeba na naftu...:) skoro jako 2.0 16V GSI jen ten výkon bude jiný:)

23.07.2014 | 11:05:20 |  | Recenze: Opel Astra 1,7 TD 50 kw (1996)

Ujde to

Máme ho jako firemní auto. A až na to že se občas rozsvítí chyba turba a auto skoro nejde tak je jinak dobré. Jinak město jezdíme se spotřebou kolem 11L/100km a mimo město kolem 6,5L/100km (1,7TD).

23.07.2014 | 07:33:12 | Ondra | Recenze: Opel Astra 1,7 TD 50 kw (1996)

RE: retaz 1.2 tsi

Ak mám na motorovom štítku 07.07.2011, tak by sa malo jednať o tú modifikáciu? Ďakujem za odpoveď

22.07.2014 | 22:27:00 | nor | Recenze: Seat Ibiza 1,2TSI (2012)

Prucha spojky Octávia 1.6

Při sešlánutí spojky zůstal mi viset pedál u podlahy .Spojka samozřejmě nešla rozpojit i po vytažení pedálu .Při pokusu o opětovné sešlápnutí již byla zablokovaná.Při opravě byl zjištěn prasklý kroužek váčky ,která tlačí na jehlu spojky.Jehla je nepoškozená a spojka po výměně-asi 10.000km.Octavia 1.6 1998 benzin najeto 186000 na původní spojce.Je to vada materiálu váčky nebo zablokování z důvodů větších vůlí na vypínacím tlačném ložísku eventuálně uložení jehly.Nemáte s touto poruchou někdo zkušenost,díky za odpověď.

22.07.2014 | 00:26:59 | Riki | Recenze: Škoda Octavia 1.6 55Kw AEE (1997)

RE: Hodnoceni

plne súhlasím s autorom hodnotenia i s týmto komentárom, jazdil som už na oveľa výkonnejších a luxusnejších autách v minulosti i v súčasnosti, ale toto autíčko zodpovedá požiadavkam na jednoduché, praktické a pritom pomerne pohodlné a spoľahlivé mestské vozidlo,s ktorým nie je problém vydať sa aj na dlhšiu cestu,práve kvůli tichému chodu motora, ktorý sa aj pri dialničných 120-130 km/h neprejavuje hlučne a priemerná spotreba ani pri takejto jazde nepresiahne údaje výrobcu. Navyše bezkonkurenčný vnútorný priestor v tejto kategórii vozidiel aj pri tvrdšie nastavenom podvozku poskytuje 4 dospelým osobám dostatočné pohodlie na bezproblémové absolvovanie aj niekoľko stokilometrovej cesty, bez toho, aby sa po vystúpení z vozu, cítili, ako by ich prešiel parný valec

21.07.2014 | 21:23:44 | Pavol | Recenze: Volkswagen Fox 1.2 (2005)

Jj

Při čtení recenze jsem se vrátil do doby kdy jsem C5 vlastnil,takové malé déja vu. :-)

21.07.2014 | 20:35:17 | Ota | Recenze: Citroën C5 2.0 HDI (2010)

RE: som s RAV D-4D spokojný

detto.. prave rozmyslam, ze idem do d4d (nie dcat). testoval som cca 60km (Pezinok-Vinicne-Senec-Bratislava (po dialnici)-Vajnory-Grob-Pezinok) s lahkou nohou a vysledna spotreba 5.1L

21.07.2014 | 20:16:26 | Miso | Recenze: Toyota RAV4 2.2 / diesel (2007)




Reklama

Reklama

Reklama