Auto recenze

Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 90430x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 69445x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 60702x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 54425x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 53428x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Rapid - pseudooctavia

dej si pár facek a nešetři se

21.07.2018 | 23:19:33 | twl | Recenze: Škoda Rapid (2016)

RE: Pozitíva prišli až v dnešnej dobe

Hmmm, tak esli vono to nebude tím, že ta koncepce a konstrukce je z těch 50. let Einsteine...........

20.07.2018 | 19:22:19 | Vašek | Recenze: TAZ 1500 1500 (1989)

Hlava mi to nebere

Hlavne že Octavia 2.0fsi. vychválené do nebe. Passat stejný motor a najednou špatná spolehlivost.???

20.07.2018 | 07:41:55 | Duša | Recenze: Volkswagen Passat 2,0 FSI benzín (2006)

neduhy?

Vždy to bude jen Korejec... Bohuzel

19.07.2018 | 16:47:49 | Tom | Recenze: Kia Venga 1600 (2017)

UPDATE 132000 km

Tak po tom, co jsme vychytali drobnosti už se zdá být vše OK.
Tlačítko zadního kufru mi opravil švagr během 2 minut.
Teď jsem měnil svíčky a zapalovací cívku, olej a filtry.
Zdálo se mi, že auto na volnoběh v pravidelných intervalech trochu zavibruje, ale dočetl jsem se, že je to celkem normální, nevím jestli je i normální, že při vyšších rychlostech (nad 120 pod plným plynem) také trochu vibruje, ale asi jo, moc s ním nejezdím to spíš přítelkyně a když jsem si do něj sedl já tak mě to trochu překvapilo.
Autem jezdíme pořád (i na delší cesty) a je to držák. Samozřejmě na nějaké 2000 km cesty to moc není, ale už jsme s tím jeli i 500 km za den a dalo se to v pohodě, vepředu je opravdu hodně hodně místa, když si odsunu sedačku :)

19.07.2018 | 15:00:22 | Roman Petrášek | Recenze: Citroën C1 (2007)

RE: benzin x nafta

Mě na 1-OCT..81KW....spojka dvouhmot komplet--+olej+filtry---13 000 Kč i s prací...musíte mít slušného automechanika.Pepek

19.07.2018 | 11:45:08 | Pepa | Recenze: Seat Alhambra 1.9 TDI 88kw (1998)

Pozitíva prišli až v dnešnej dobe

Na tomto aute naozaj nie je nič čo by zodpovedalo technickej úrovni bežnej vo výrobe áut v 90tych rokoch. Celková koncepcia a kvalita zodpovedá 50 tym rokom. Mal som viac možností absolvovať dlhšiu trasu na TAZ 1500 z r1996, po absolvovaní trasy dlhšej ako 20km ste nafetovaný výparmi benzínu a spalinami zo zle utesneného motorového priestoru, z príšerného hluku vás rozbolí hlava a ak sa pokúšate rozprávať s vodičom, zaručene prídete o hlasivky pretože musíte prekričať rev motora. V zime absolútne neodporúčam sedieť na mieste spolujazdca, kvôli zúženej sedačke ste natlačený na dvere takže premŕzate cez tenké dvere plus všadeprítomný prievan ktorý je užitočný v lete, vám v zime na zdraví nepridá. Bezpečnosť auta nie je žiadna, pri búračke to proste schytáte naplno. Neviem či je dostatočne výstižné slovo udivujúce, že sa v 90tych rokoch vôbec ešte mohlo takéto auto vyrábať. Chýba tu akákoľvek sebareflexia ľudí zodpovedných za konštrukciu a výrobu. Porovnávanie s Tranzitom z konca 80tych rokov, je hrubá urážka Forda, je to neporovnateľne výkonnejšie, úspornejšie, bezpečnejšie a modernejšie auto. Ale ako som napísal v nadpise , pozitíva predsa len prišli - dnes je to napriek všetkým jeho chybám vyhľadávaný zberateľský skvost.

19.07.2018 | 07:37:20 |  | Recenze: TAZ 1500 1500 (1989)

Octavia sdi

Mam octaviu sdi r.v.2001 a ma naslahane 554781km menim len olej,brzdy,rozvody, proste len spotrebak. Neni to trhac asfaltu ale na bezne jazdenie staci. Ked mate trpezlivost da sa jazdit za 4.0lit na 100km. Je to podarene auto.

18.07.2018 | 08:53:16 | Peter | Recenze: Škoda Octavia 1,9 SDi (2001)

RE: Řídící jednotka k turbu

Ahoj, mám ten samý problém, můžeš misi poradit na koho sese v Brně obratit.

17.07.2018 | 21:16:28 | Hemi | Recenze: Ford Mondeo 2.0/TDCi (2004)

RE: super!!

Jedna super recenzia!!! K veci a priamo. Nie ako panko na začiatku...uvolnena trubka...zapis v elektronickej knizke!!! Ach ach...niekto sa len rad sťazuje a je mu jedno na co! Len tak mimochodom kto ti mal asi prepisat tie udaje v elektronickej knizke? Ten panko na zaciatku....otras....s takou recenziou radšej ani neotravuj!!!!

16.07.2018 | 21:24:38 | Anton | Recenze: Mazda 5 2.0 d- 143 koni (2007)