Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 72241x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 54067x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 53286x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 45055x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 41790x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Reklama

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: recenze

mam auto třetí den taky ročník 2010 najeto 135 800 tak uvidím je po prvním majileli zatim co jsem na ruzních diskusích četl tak jsou lidi s vozem spokojeni cena 66000

29.08.2016 | 15:59:00 | R thalia | Recenze: Renault Thalia 1.2 (2010)

RE: Recenze nic moc

Je to tak. Prostě to jen upozorňuje aby člověk motor moc netočil. V zimě je dobré to nechat zhasnout než vyjedete.

A co se týče spotřeby, tak nevím jak to nabíráte, takovou průměrku. Z benzínem se musí umět jezdit, moje dlouhodobá průměrka je 7.0 litrů. Ve městě to jde o litřík nahoru, na dálcici a rovnejch silničkách bez kopečků o litřík dolů. Když to honíte v otáčkách a po dálnici pádíte 160, tak se na osmičku holt dostanete. Není to diesel a není v tom skoro žádná elektronika, tohle je daň za to že nemusíte pořád měnit turbo, váhu vzduchu EGR ventil, DPF a další chujoviny...

29.08.2016 | 15:15:26 | Čaryfuk | Recenze: Mazda 3 1,6 benzín (2009)

jezdil jsem s timhle krapem dva tydny stacilo. kdyz to clovek hodne setril spotreba 5.2 ,normal 6.8 a ostrejsi jizda 8.8 a to sam v aute. podvozek nepohodlny. v zatackach to nedrzi neni to suveren. dalnicni rychlost nad 170 tacho utopie nebo z kopce a sedacky byl jsem z nich rozlamanej a displej a asistenti vse jsem vypl jak to rozcilovalo a odvadelo pozornost. debil co si to koupi

28.08.2016 | 14:15:33 | jirka | Recenze: Škoda Fabia 1.2TSI (2013)

Zázraky se opravdu nedějí, byť to tak někdy vypadá.

Souhlasím s ostatními, reálná „rovinková“ rychlost 210 km/h je na takové auto opravdu utopická hodnota. Udávaná maximálka je jen 177 km/h a potřebný výkon pro dosažení vyšších rychlostí roste zhruba s kvadrátem rychlostí… Takže pro 210 km/h by si potřeboval cca o 40% vyšší výkon, než avizuje výrobce. A to už je opravdu mimo, ať by byl motor zajetý sebelíp.
Spíše půjde opravdu o souběh několika faktorů… Pokud by např. rychloměr proměřoval o cca 10% (skutečná rychlost by byla cca 190 km/h) , pak by stačilo pouhých 15% výkonu navíc oproti výrobcem udávanému, což už je celkem běžný „přídavek“.
Píšeš, že si tohoto rekordu dosáhl na rovince mezi Plzní a Prahou – a zrovna tam je takové dlouhé nenápadné klesání cca 1% , které bych se také nebál nazvat rovinou. Jenže to jedno procento Ti při této rychlosti přidá bonus, který se u auta hmotnosti Fabie chová jako cca 8 kW motorového výkonu navíc. Potom by ani rychloměr nemusel proměřovat o 10% , ale stačilo by jen běžných 5% pro dosažení tachometrových 210 km/h (200 reálných) při pouhém 15% “přídavku“ výkonu motoru. Takže nic zázračného opravdu.

28.08.2016 | 13:44:04 | michal.t | Recenze: Škoda Fabia 1.2TSI (2013)

RE: Motor žere olej

Přečetl jsem si celou diskuzi a musím říct, že mám asi tím pádem zvláštní motor. Mám ford mondeo 2.0 107Kw rv. 2000 a najeto 273000 Km. Auto jsem koupil s olejem 5W30 a motor žral olej neskutečně cca 1L/ 1000Km, ale dle manuálu výrobce vše v pořádku, protože tohle je přesně jejich hranice. Z výfuku mi nejde žádný oblak oleje, pod motorem nemám ani kapku.
Olej jsem změnil za 10W40 polosyntetiku a žravost se snížila na 0,5 L na 1000 Km, a o to šlo snížit spotřebu oleje, ale....stále motor olej žere. Z výfuku žádný oblak, pod motorem ani kapka. Tak mi teď vysvětlete kam ten olej mizí???

Jediná jistá věc je ta, že když jsem dělal emise na autě s olejem 5W30, tak mi musel dávat hadru do výfuku abych prošel a to právě přisuzuji tomu oleji, který mi to zhoršoval.

28.08.2016 | 11:40:43 | David Tejkal | Recenze: Ford Mondeo 1.8 benzin 92kw (2002)

RE: Spotreba 130 km/h: ale majú, ale majú.., pri 190 km/h mi to žerie od 4,5-6 litrov nafty.

stačí, ked povolím plynový pedál..
a pri 180-170-160-150-140...mi to ukazuje nulu... !!! :))))
/ reálne, okolo 11-15 litrov nafty pri 190 km/h, podľa profilu. 1,2 môže brať podobne, len tých 190 nedosiahne.

28.08.2016 | 08:50:51 | ľuboš | Recenze: Škoda Fabia 1.2TSI (2013)

RE: Spotreba 130 km/h

Spotřebu 6,5l při 190km/h nemají ani nejmodernější naftové motory s osmi či devíti st.převodovkou,natož Fabie 1.2. To je další úplný nesmysl.

28.08.2016 | 04:36:55 | pavel e36 | Recenze: Škoda Fabia 1.2TSI (2013)

RE: Spotreba 130 km/h

Že vy majitelé Škodovek mluvíte úplně jinak něž uživatelé Škodovek kteří si tohle auto nekoupili :D 1.2 TSI 232Km/h ? možná každá ukazuje jinak nebo jednoduše stačí si vše spočítat sám a nevěřit budíkům.

Stejný motor pokud se nepletu 1.2 TSI 63KW při 130 točí 3100 když displej ukazuje spotřebu 6.7 ve skutečnosti je to 7.1 a těch 7 litrů to sežere při plynulé 130 natož aby to žralo do 6.5 při 190Km/ mimo to v techničáku je psáno max.177 Km/h a od 160Km/h ukazuje tak o 10-15 Km více jak GPS.

27.08.2016 | 21:15:36 | Nick406 | Recenze: Škoda Fabia 1.2TSI (2013)

RE: Spotreba 130 km/h

Škoda Fabia 1.2tsi jede při 5800ot. 232km/h ? To myslíte vážně ?
Já jen že to jela před lety moje 735i

27.08.2016 | 00:17:12 | pavel e36 | Recenze: Škoda Fabia 1.2TSI (2013)

RE:

Proč logika:) Ty vado. Téď neber fábku. Dám příklad. Někdo ti nabídne Mustanga,8V benzín. Super svezení. Vezmeš si mustanga(benzín)nebo ufuněnou koktávku 1.9TDi? Nesnáším rakoviny na silnicíh,úplně mě odpuzuje jet za smraďochém kterému co přidání plynu,to oblak rakoviny. Diesel je pohodové svezení ale já raději benzín. Jinak Subaru Impreza GT 2.0 166kw,vřele doporučuji. Udělal jsem si radost a zase benzín,malý motor ale turbo jako 3,14ča:)

26.08.2016 | 23:34:46 | Bat1 | Recenze: Škoda Fabia 1.2TSI (2013)




Reklama

Reklama

Reklama