Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 56303x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 41919x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 37769x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 34234x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 30334x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Reklama

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: asi bol nafetovany alebo mu stara nedala

dobre si to rozmisli

05.07.2015 | 16:18:29 | erik | Recenze: Ford Mondeo 2,0 TDCI (2002)

RE: R-Trafic 2.0 84kw

Traficy stridame ve firme uz radu let, otocilo se jich tam uz celkem hodne. Pryc se davaji po ujeti cca 300 tis km. Vetsinou jen bezna udrzba. Hodne zalezi na tom jak velky dobytek ci slusny sofer sedi za volantem .
Kupujeme a servisujeme u Kudrny. Dobre ceny, ochota, kvalita , jen celkem dlouhe cekaci doby na servis od objednani.Jinak anonymni recenze tohoto typu obecne, maji nulovou vypovidajici hodnotu, protoze nelze overit pravdivost jejich obsahu. Nejlepsi je poptat se primo par majitelu daneho vozu nekde pri tankovani, na parkovisti ap.

05.07.2015 | 13:54:42 | Jirka Malek | Recenze: Renault Trafic 1,9TDCI (2002)

začínám se po něm rozhlížet

Chystám se ke koupi ojetého Grande Punta, jelikož na mém stávajícím Puntu 1.2 8v r.v.2000, naj. 210000km, je z důvodu zanedbané údržby předchozími vlastníky motor bohužel na konci životnosti(žere olej). Jezdím také zhruba polovinu po dálnici a polovinu po městě a okreskách, cca 12000 ročně, ale nevím, jestli se rozhodnout pro 8 nebo 16 ventilovou verzi. Je fakt, že stávající 1.2 8v na dálnici moc není a mizí tam její výhody mimodálničního provozu(nízká spotřeba, dobrá dynamika). Rozhodně chci benzín, mohl by mi někdo poradit jestli 1.4 16v, nebo si už i 1.4 8v s dálnicí lépe rozumí? Kolik točí motor na 5(příp. 6) u jednotlivých motorů při 130km/h ?

05.07.2015 | 07:55:10 | JK | Recenze: Fiat Grande Punto 1.4/8V - 77HP (2006)

Nesuhlas

Mam 407ku 1,8 ....mam ju vo finsku kde je ovela vacsia zima -30*C a nemal som ani raz problem s nicim ..... tie zrkadla su uz po zvuku slabe preto ich pred zimou vypinam (gombikom na dverach a potom ich nasilu vystrem ) jazdim cca 25000km rocne. Ani som nedoscital tento clanok dokonca lebo uz v 1. tretine komplet nesuhlas

04.07.2015 | 17:56:27 | fazo | Recenze: Peugeot 407 1.6 HDi 110kw (2008)

spatny katalizator

zdravim ,jak poznam ze mam ucpany katalizator nebo vyfuk?Laguna ma najeto 175000 km ,byla koupena starsi,takze nevim jaky vyfuk tam je spotrebu mam asi 7 l na delsi trasach.

04.07.2015 | 15:52:08 | dadan | Recenze: Renault Laguna 1.8 16v RTE (1999)

Renault Espace a roční story s boucháním od přední nápravy

Čau, tak Tarantíka znám také dlouhé měsíce se mi ozývalo bouchání od přední nápravy na mém trojkovém Espace, nejhorší na všem je to, že to bylo nepravidelné, jednou na vlekých nerovnostech pak na malých a velkých ne, nebo obráceně, prostě se to blbě popisuje, někdy sem jel šedestkou městem po totálně rozbité nebo zvlněné silnici a byli to takové duté rány. Tak že první servis že stabilizační tyčky následně výměna, vše přetrvávalo, druhý servis že to znají a že horní uložení tlumičů tak to rozhodily a zjistily prasklou pružinu, tak vyměnily obě pružiny ložiska tlumičů a horní uložení zaplatil jsem skoro deset tisíc zajásal a odjel ale bouchání přetrvávalo, byl jsem na to auto strašně naštvanej přeci mělo najeto sto devadesát tisíc, pak mi přítelkyně řekla abych zajel do značkového servisu, že mi na to dá peníze, já byl i na radu známého na STK ale vůle nápravy nezjistily, tak tedy následoval Renault servis, tam kompletně přetěsnily stabilizátor novými pouzdry, že prý nápravy čepy a uložení je v pořádku, krom čepů řízení ty vyměnily také a udělaly zbíhavost, no jenže to mlátilo pořád, asi po půl roce jsem už byl fakt zoufalej nikdo na nic nepřišel až jsem se v Plzni v Autodíly Remi potkal s Tarantíkem, kdy pouze zaslechl můj rozhovor když jsem tam přes telefon řešil ono bouchání,tak sem prostě k němu zajel a on asi po čtyřiceti minutovém laborování zjistil že to mlácení způsobuje volná baterie, prostě zezadu nebyla uchycená a dalo se sní hýbat, no a jak to přejelo nerovnost tak to poskočilo jak přepravka s nákupem a že tich nerovností u nás je, vzal kus silného hliníkového plechu provrtal přišrouboval a je po bouchání, nyní to auto miluju.

04.07.2015 | 13:01:20 | Marcel  | Recenze: Renault Espace 2,0 16V (1999)

RE: Píšete nesmysly

Zdravím
A jaký je problém v tom mít v autě náhradní kolo ??? nebo spíše si jej obstarat sám ? :) nemluvě o takovém autě kde se někam určitě vleze.

04.07.2015 | 12:02:55 |  | Recenze: Volkswagen Multivan 2.5Tdi, 128kw (2006)

RE: Souhlasím.

Praskání zadní žárovky jsem odstranil tak,že jsem si koupil trojici
led diod na 12V a dal místo 6V žárovky.Kolísání napětí jim zřejmě nevadí.

03.07.2015 | 18:39:55 | Sadílek | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE: Píšete nesmysly

Tak si to shrneme:Dáte hodně přes milion za auto u kterého vám během 100tis km odejde třikrát čidlo dpf,nejdou vám zavírat el.dveře za které připlácíte balík a prodejce se k tomu staví zády a aby toho nebylo málo tak vám ještě uniká chladivo přes prasklou trubku od klimy a vy píšete že s autem nemáte problém a jste spokojen???Máte můj obdiv za svatou trpělivost,já bych na vašem místě ten krám za mega a půl omlátil prodejci o hlavu.Otec kupuje vždy nová auta,vždy japonce(nyní mazda6) a nepamatuju si že by u některého auta prvních 100tis km cokoliv měnil.Ani žárovku.

03.07.2015 | 17:24:23 | pavel e36 | Recenze: Volkswagen Multivan 2.5Tdi, 128kw (2006)

RE: na letních gumách, postřehy k jízdě a spotřebě

Aha... neda sa pridat foto, tak prepisujem:
Trip meter history:
551.9 km -> 7.9 l/100km
565.1 km -> 7.6 l/100km
646.3 km -> 7.9 l/100km
current 111.6 km -> 7.5 l/100km
Jazdim tak pol na pol - flakacka / predbiehanie co stoji v ceste
Toto pocitadlo (je ich viac) som si nastavil tak, ze sa nuluje po kazdom tankovani.... Auto je v plnej vybave s automatom (4x4)
JS

03.07.2015 | 15:24:32 | jancik | Recenze: Honda CR-V 2.0 (2014)




Reklama

Reklama

Reklama