Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 58066x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 43242x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 39395x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 35433x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 31720x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Reklama

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: koupi auta

Kupte si raději 1.0 benzín v manuálu,předejdete tak do budoucna řadě problémům.Automat multitronic od vw je jedna z nejporuchovějších automat. převodovek i ten motor není žádnej zázrak,má dost velký vibrace a oproti benzínu 1.0 hromadu drahých věcí které můžou odejít(turbo,čerpadlo,vstřiky,egr,atd).Budete sice jezdit místo 4l nafty za 4.5l benzínu ale myslím že to jde překousnout:)

29.08.2015 | 15:45:41 | pavel e36 | Recenze: Volkswagen Lupo benzin 1.0 37kw (1998)

RE: Dotaz

kdyby jste si přečetla recenzi, tak se dozvíte, že tato automatická převodovka je zdrojem častých problémů. Stejně tak dobře vám poradí servisáci ve VW, ale i nezávislí.

29.08.2015 | 11:56:16 |  | Recenze: Volkswagen Lupo benzin 1.0 37kw (1998)

koupi auta

Dobrý den váhám s koupi auta Lupo 1.2TDi 3L s automatickou převodovkou,může mi někdo poradit? Jak je auto kvalitní a jestli automat nezlobí? Janula07@seznam,.cz

29.08.2015 | 11:25:24 |  | Recenze: Volkswagen Lupo benzin 1.0 37kw (1998)

RE: Dotaz

dobrý den vlastníte ještě Lupo 3L 1.2TDi? Jak se vám jezdí a nezlobí automatická převodovka? Chci si ho koupit a váhám.Děkuji Janula07@seznam.cz

29.08.2015 | 11:22:52 |  | Recenze: Volkswagen Lupo benzin 1.0 37kw (1998)

RE:

Tou korozí jsi nejsem moc jistý jestli zrovna tyto dvě auta těchto ročníků jsou jako dobrý příklad....

28.08.2015 | 21:10:05 |  | Recenze: Opel Astra Diesel (1998)

sranda

po cca roku tu čítam svoj komentár ako majiteľ hybridného aurisa....
a musím napísať že tento systém od Toyoty funguje parádne....

28.08.2015 | 12:34:56 | miki | Recenze: Toyota Prius 1,8 benz+60kw elektro (2009)

RE:

Zase Octavie. Mám Astru 18.16V r.v. 1998 a nikdy mě nenechala na silnici stát kvůli závadě. Takže to mi stačí k tomu, jak je auto kvalitní.

28.08.2015 | 11:42:51 | Trevis | Recenze: Opel Astra Diesel (1998)

RE: závady I30

čeho jseš majitel ty??

28.08.2015 | 11:37:22 | Trevis | Recenze: Hyundai i30 (2014)

Souhlas

Nezbývá mi, než souhlasit v výše napsanou recenzí.

Jsem majitelem stejného vozu, ve stejné motorizaci včetně automatické převodovky i výbavě s jediným rozdílem a to, že moje vozidlo je vybaveno nezávislým topením- je to parádní věc, v zimě mám po cca 2-2,5km teplý Motor na cca 70°c.
Dalším rozdílem je fakt, že momentálně na tachometru svítí údaj vyšší jak 435 000km, což na vozidle jak z exteriéru ani interiéru není nikterak znát.:-)

Motor táhne velmi pěkně i do červeného pole otáčkoměru, žádné cukání, žádný problém.

Převodovka řadí plynule, tak jak má, ncuká, neřadí zbrkle, nebo křečovitě... Opravdu je jen zapotřebí s naučit pracovat s plynem, to je jediný kámen úrazu. Chvíli mi to dalo, než jsem se to naučil.

Pohon AWD mě stále překvapuje s čím si dokáže poradit, ovšem offroad to opravdu není. Ale s průjezdností jsem nadmíru spokojen.

Spotřeba, no v létě, cesty převážně kratsího charakteru s podílem města stabilně kolem 60% a výsledek 7,8-8l/100km, zima je při zachování stejného způsobu jízdy i podílu města zhruba kolem 8,4-8,9l/100km dávám to za vinu nezávislému topení, kreré běží každý den co je vozidlo v provozu.Jinak je nastavené na vypnutí při dosažení teploty vody 50°C.
No a při dlouhých cestách s minimálním podílem něsta při víceméně předpisové rychlosti není zase tak složité dosáhnout spotřeby 6,6l/100km, což je z mého pohledu krásná spotřeba...
To je asi tak vše co jsem chěl ještě z mé zkušenosti s vozem upřesnit:-)

27.08.2015 | 11:45:22 | Jindra | Recenze: Volvo XC70 päťvalec (2006)

Není almera jako almera

Měl jsme úplně stejnou almeru spring 1.4 16v a musím potvrdit tvoje slova,to auto nemělo chybu,nenáročný,maximálně spolehlivý,jízdně pro moje potřeby plně dostačující.Dodnes jedno z nejkvalitnějších aut co jsem vlastnil,(koroze prahů a zadních lemů u starších ročníků to byla jediná vada).Po pár letech jsem se chtěl do almery vrátit a koupil jsem už "kulatou" N16 1.6 16v po faceliftě vyrobenou ve francii a větší zklamání z auta jsem za celou dobu co řídím nezažil.Autu ve 150tis km odpadávaly plasty v interiéru,při stažených okýnkách a přejezdu menších nerovností okna ve stahovačkách(ve dveřích) rámusila jako u avie,držák na pití nešel vytáhnout,odešel katalizátor vlivem nadměrné spotřeby oleje(1l na 3000km) a tak bych mohl pokračovat.Stručně a jednoduše po půl roce šla z domu.Jestli zvažuješ koupit pulsara popřemýšlej ještě o novém civicu nebo mazdě3,mě osobně příjde pulsar oproti těmto konkurentům jako laciná napodobenina a po předchozí zkušenosti s nissanem vyrobeným ve francii říkám už nikdy víc!

27.08.2015 | 10:48:32 | pavel e36 | Recenze: Nissan Almera 1,4 l 16V (1998)




Reklama

Reklama

Reklama