Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 83046x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 63740x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 58515x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 50374x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 49571x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Peugeot 301 1.6 hdi

Koupily jsme funglovku v lednu 2013,uz po dvou mesicich auto ztracelo vykon,nikdo nevedel,co stim je.Posilali zavady do Francie,odpoved prisla ve francouztine :-D S timhle problemem jsme tam byli asi 6x,nez jim a i nam dosla trpelivost a na mesic nam auto vzali a vymenili cely motor.Jinak jsme vzdy dostali po dobu v servise adekvatni nahradu,nakupni tasku 106tku SUUUPER.
Raduo nam menili 3x nejdriv se vytracel signal,coz se zacalo opet dit rok 2017,take nam prestal fungovat blootot pripojeni,ale proc se divit,kdyz mame zastaraly model autoradia v uplne novym aute v nadstandart vybave.Takze jsme cekali,nez z Malajsie prijdou novy radia,ktera stejne nefugujou.Predni kapotu sam neotevru,musi na to bejt dva,aby jeden nahmatal paku k otevreni,jinak se to nenadzvedne.Brzdovy kotouce jsme museli menit uz po 30tis km proste nekvalitni original dily,ted mame najeto 90tis a vpohode.Reproduktory vepredu chrci,spatny posazeni,nebo co?Spatne umisteny ramena v kufru,date tam toho vic a nezavrete ho.Tece nam do zadniho svetla,prej jsme bourali,ale o tom bych asi vedel ne?Samozrejmy jsme si priplatili,aby jsme meli zaruku na 6let,bohuzel jsme se nevsimli,ze zaruka plati jen do 60tis km takze auz v zaruce neni a mame ho 5 let.PEUGEOT,UZ NILDY VIC!!!!Uz abych ten krap strelil!!!

22.09.2017 | 09:52:16 | Dan | Recenze: Peugeot 301 1.2TSI (2013)

Renault Kango

Ja sám vlastním Renault Kango už druhé v poradí,ale na tie auta nemôžem povedať nič zlého,veľmi mi dobré služia prvé som mal 7 rokov okrem bežne opotrebovateľných časti,som mal problém len s posilovačom riadenia a toto druhé ma najazdené 142 000 km taktiež bez problémov len bežná údržba,brzdy olej a to jazdím denne robím servisáka som s tou značkou nadmieru spokojný

21.09.2017 | 20:38:24 | Vladimír | Recenze: Renault Kangoo 1,5 (2003)

RE: Svižnost

Uvedené rychlosti (40/70/100) jsou, uznávám, již hraniční ale psal jsem, že to je horná hranice. Více nejedu nikdy. Nač taky, rychlost zabíjí a že tímto vznikají nebezpečné situace - blábol. To by pak chodníky pro chodce jedoucí 5-6km/h byly Divokým západem :)

21.09.2017 | 13:10:28 | Leonard | Recenze: Škoda Fabia 1.2 HTP 12V 47 kW (2006)

RE: 40 na 50

Muzu porovnat volvo a ford. Ford je takove jezditko, tady kolem města. Něco převážet a tak. Ford je levný, spolehlivý prostorný ve své třídě. Sem tam s ním vyjet dál, dvakrát, třkrát za rok. Když se pokazí servis za babku. Levné auto pro nenáročnou rodinu. Volvo je jiný level. Jízdní vlastnosti dává tuhá karoserie. Sedí to na cestě jako přibité. Volvo ma drahý servis násobky cen. Přestože v50 vznikala s platformou ford je to úplně jiný typ auta s úplně jinými jízdními vlastnostmi, daly by se popsat jako auto do nepohody. Fordy jsou takové kočáry svého pána. Volvo je koráb silnic. Spolehlivý velbloud, kterého si každý nemůže dovolit.

21.09.2017 | 11:40:23 | v | Recenze: Volvo V50 2.0D (2005)

40 na 50

Koupil jsem starou V40 kombi na dojeti. Za cca 80 tis kc a najezdil cca 200tis km takze 1 km do koruny. O to mi jde. Nákup z německa, auto jako nové, naleštěné a voňavé. Neváhal jsem ani minutu. Jezdil jsem vše co má čtyři kola a může na dálnici. Ale tady jsem zažil poprvé co to znamená volvo pohoda. 1000km za jeden den bez únavy. Prakticky jen předjiždíte ty otravné pokusy o sportovní jízdu, nudným a trapně stabilním stylem. Můžu potvrdit, že volvo je dokonale vychytaná nuda na cestě. To chci. Auto dosloužilo chystám se na V50. Očekávám opět supernízkou spotřebu, dobrý výkon a hlavně, že opět bude trapně a nudně sedět na cestě jako kámen ať prší nebo sněží. Mimochodem volvo bylo první auto, které mne doslova vytáhlo z bryndy, kdy jsem při předjíždění vjel na tmavý led. Do dnes vidím tu situaci jak to za mne prostě vyřešil podvozek.

21.09.2017 | 10:59:58 |  v | Recenze: Volvo V50 2.0D (2005)

Aktualizacia recenzie

Zdravim, tak som prekonal 200.000 s 15-rocnym vozitkom. Co sa este menilo-opravovalo okrem oleja, sviecok, oblozeni na brzdach a ziaroviek? Vsetky spolu tlmice vzadu aj vpredu, obe zadne pruziny, zadna cast vyfuku a snimac otacok klukoveho hriadela + kabel k veku zadneho kufra. Auto stoji poslednych 8 rokov celorocne vyhradne vonku a jazdi ako svajciarske hodinky :o). Skratka za tie peniaze najlepsie auto na svete a za tym si stojim. Este par desiatok tisíc kilometrov a vymenim rozvody a potom po celkovo 300.000 znovu napisem aktualne skusenosti. Vela zdaru na cestach vsetkym fanusikom tohto auta!

21.09.2017 | 07:48:56 | Dodo | Recenze: Renault Thalia 1390 (2002)

RE: Toyota D-CAT 4 - spravna kupa?

Dobrý deň, tiež som majiteľom Rav 4 D-Cat 130KW, pri cca 150 tis. km som mal podobný problém a spotreba 11,2 L. Obrátil som sa na servis AT-ZA kde problém poriešili. Od vtedy spotrba leto 8,4 zima 9,2 jazdím 90% mesto. Od SUV tejto triedy je nereálne očakávať 5,0 l spotrebu. Auto má za sebou 193 tis. a som max. spopkojný.

20.09.2017 | 23:25:01 | MM | Recenze: Toyota RAV4 2.2 / diesel (2007)

Dotaz

Dobrý den.
NEprodáváte toto auto náhodou?
Všiml jsem si, že už máte nového focuse, tak se zkusím zeptat.
Klidně mi napište na mejl: jonasmartas@gmail.com

20.09.2017 | 11:23:54 | MArtin | Recenze: Ford Focus 1,6 16V (2002)

RE:

tak nie každý má peniaze aby mohol raz za rok resp 2 minúť 20tis€ na nové auto lebo s tým starým nie je spokojný a pri tej servisnej histórii by bol rád keby sa mu aspoň polovica kúpnej ceny vrátila pri predaji

20.09.2017 | 08:45:29 | Maher | Recenze: Hyundai iX35 (2012)

kecy

mám 406 1998,nafta,dovoz z Belgie při 122000km,nyní najeto 440000km a bez problému takže super kára

19.09.2017 | 22:18:58 | kondor | Recenze: Peugeot 406 RHY (2001)