Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 43546x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 32601x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 25604x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 25278x
8,6Ford Mustang (2005) Ford Mustang (2005) autor: Jiří Přečteno: 21377x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Reklama

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE:

Ale jo, jen mi přijde podivné, že si někdo koupí "laciné" auto, ještě předváděčku, SUV a v benzínu, aby ušetřil, a potom mu nevadí spotřeba? Spíš mi to zavání touhou mít něco na odiv. Mám opičku, helejte, koukejte. Ale brzo nebudu mít na banány.

21.08.2014 | 15:01:03 |  | Recenze: Kia Sportage GDI 99 kW (2012)

Plasty

Tohle auto se stejnou motorizací a podobným nájezdem km používám rok a nikde žádný škrábaneček, skvělý podvozek, slušná spotřeba a bez závad. Za mne ne lacinka, ale jednička.

21.08.2014 | 13:07:48 | Meky | Recenze: Hyundai i30 (2014)

RE: Vibrace

Takhle se chová také vibrování od výfuku do kabiny.
Ale na dálku první popíšete, že vám to vibruje v jízdě mezi 90-140km/h(to jsou pneumatiky jak vyšité). Teď píšete že vám to vibruje i když stojíte a přidáváte na plyn do otáček, zvyšují se vibrace v závislosti na otáčkách,(celkově motor, výfukové ústrojí, spotřebiče na motoru).
To je pak těžký. :)

21.08.2014 | 12:36:13 | svlastik | Recenze: Škoda Octavia AXR (2009)

RE: Jak to dopadlo?

Jak prvních 20km? Jako po startu ujedete 20km od servisu a vibrace se vrátí a to je úplně jedno co se na tom autě vymění?
To už se vám asi začíná zdát, ne? :D .
Vy jste povyměňoval mraky dílů a co homokineťáky. :D
Za předpokladu, že vám auto stojí venku máte průser s vlhkostí elektroniky a to vám na diagnostice nezjistí, ale Octa I má s vlhkostí vážné problémy. Ty odtkokový kanálky a všechno vůbec je u Octy na dvě věci. A to auto není jediné, to je většina aut modelových 90.let a francouzi na to dopláceli nejvíce.

21.08.2014 | 12:08:53 | svlastik | Recenze: Škoda Octavia AXR (2009)

Plasty

Netuším, jestli autorem recenze není střihoruký Edward, ale zatím jsem si vůbec nevšiml jakéhokoliv poškození plastů v interieru. Nezdají se mi vůbec laciné jako u konkurence. A minus za parkovací senzory, které jdou vypnout, taky nechápu.

21.08.2014 | 10:05:23 | Vláďa | Recenze: Hyundai i30 (2014)

RE: Jak to dopadlo?

Bohužel zmetek koupíte od jakékoliv značky. A já jsem si bohužel koupil škodu. Ale když už píšete toto,,,,,,,,, tak by jste si měl přečíst celou recenzy, tedy celý problém, a jak to vlastně začalo a né poslední reakci.Nevím, zda to má cenu ještě jednou vše popisovat, ale žádal jsem o radu, né o to, kdo jak jezdí. Nejsem telepat, abych někoho soudil, jak jezdí. A když píšu, že při 80km až 90km/h to žere přes 6L tak nevím jestli je to půl litru. A kdyby každý dělal pouze to co si myslí že umí, tak by to bylo super. Už raději nereagujte prosím. Tyto IQ diskuse mi moc nepomůžou.

21.08.2014 | 09:41:50 | Jirka | Recenze: Škoda Octavia AXR (2009)

RE:

Nechci z toho dělat drama ale myslím že pokud dle tebe se nenajde nikdo v České republice pro koho je spotřeba 10 litrů únosná tak asi budeš mít problém ty:)

20.08.2014 | 22:40:05 |  | Recenze: Kia Sportage GDI 99 kW (2012)

RE:

A nebo naopak

20.08.2014 | 20:05:45 |  | Recenze: Kia Sportage GDI 99 kW (2012)

RE:

Nech ho, on má nějakej problém, my ostatní ne :-)

20.08.2014 | 17:41:00 | Pippo | Recenze: Kia Sportage GDI 99 kW (2012)

RE:

To jsem přesně čekal:)(to totiž nesmíš brát až budu brát)tvoje situace není situace souseda nebo tady třeba recenzenta.

To myslíš že v České republice se nenajdou lidi kteří můžou jezdit s přehledem za více jako 5-6 litrů?? bez platu 100 tisíc za měsíc?

20.08.2014 | 15:08:51 |  | Recenze: Kia Sportage GDI 99 kW (2012)




Reklama

Reklama

Reklama