Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 73477x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 54921x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 54505x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 45754x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 42587x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Reklama

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE:

Souhlasím, v kentoya.cz mají parádní stroje

26.09.2016 | 22:34:07 | Dominno | Recenze: Kentoya 50 (2004)

super stroj, ale já jsem spokojen se svou Kentoyou z kentoya.cz

26.09.2016 | 22:31:18 | Lucke | Recenze: Kentoya 125 (2007)

tak tuto jsem kupoval v kentoya.cz a maximální spokojenost

26.09.2016 | 22:30:17 | Lucke | Recenze: Kentoya 50 (2004)

parádní kentoya, určitě bych můžu všem doporučit

26.09.2016 | 22:29:18 | Lucke | Recenze: Kentoya 125 (2007)

RE: Karbon

Zakarbonováva motor? Som si myslel, že to je výsadou priamovstrekových motorov, prípadne priamovstrekových a s turbom.
Treba skúsiť servis poprosiť o upgrade SW riadiacej jednotky. Ale áno, občas ten motor vyhnať na obmedzovač mu spraví len dobre.
Tie integrované pidiopierky hlavy na zadných sedadlách sú na zlomenie väzov pri náraze zozadu. Odhlučnenie mizerné. Možnosti nastavenia volantu a sedadla sú dobré tak pre ľudí s rovnako dlhými rukami ako nohami. Ale čo by si chcel za tie peniaze?

26.09.2016 | 09:19:55 | Toky | Recenze: Citroën C-Elysee (2014)

Porovnanie neporovnatelneho

Obcas premyslam na tym,preco sa pri tychto temach spustia tak nezmyselne a neopodstatnene hadky,ci ako to nazvat.Ale skusim to zhrnut bez ohladu na to,ci sa niekto urazi,alebo nie.Aut s motorom TDs som vlastnil niekolko. Ani na jednom som nemal problem ci uz s hlavou,chladenim ci niecim podobnym. E34,E39 boli auta predovsetkym na dialnice a nie couracky po meste. Motor Tds je dla mojho nazoru spickovy motor danej doby.....doby ked Honda o diesloch este ani nesnivala,a ostatne znacky boli konstrukcie ktora pri rychlosti nad 130 km/h stracala dych.Drviva vacsina tds ma dnes za sebou 800tisic a viac a pri troche dobreho zaobchadzania a rozumnej udrzby najazdia cez milion. Az v prelome 90tych rokou prisiel motor od Audi,slavny 5 valec 2,5 tdi ,ktory sa motoru od bmw mohol rovnat. Nikdy nepochopim zarytych hondakov,ked sa chcu na tych svojich Civicoch v benálu zrovnavat s Tds-kom. A o majiteloch Renaultu a 2,2 dti a 1,9 dci ci benziny.....o tom ani nehovorim. Co slovo to blábol. Diesel s benzinom a tonu vayy navyse sa porovnavat jednoducho neda. Auto je spolahlive len tolko,kolko mu jeho majitel dopraje,ja napriklad doprajem dost a s jednou s mojich.....nazvem to víletnou lodou E38, 728iL na tacho 890tisic,sa s usmevom pustim na dovolenku. A o E39 s 2,5 tds v automate ani nevravim. 9 hodin nepretrzitej jazdy a nic ma nebolí. Takze zdar motoru Tds od bmw. Ps,pozdravujem majitela peknej Civic,ktoreho nechala za sebou moja manzelka na E46, 330i.....chcel frajerit,pretoze z recesie som jej dal na zadok napis 316i :) .....chlapci,tak to,chcete porovnat neporovnatelne????? :) :) Tak to teraz skusajte :).

25.09.2016 | 23:11:52 | Beky | Recenze: BMW 525 2,5 tds (1993)

tchajwan a čína - problém začína...

at premýšlím jak premýšlím, nenapadá mě jeden jediný důvod, proč bych si měl koupit něco takového... atrapa motocyklu z asie... ani cena ne. Se ti divím, zvláště když jsi jak píšeš jezdil simsona a emzetu, že jdeš do takovýho šitu. Vždy když jsem chtěl motorku, tak jsem šetřil a pak koupil osvědčenou značku. Nikdy jsem nelitoval - na rozdíl od majitelů daelimů, kentoj a dalších sraček a šmejdů. Já jezdil a oni objížděli servisy... a psali na fóra o závadách a jak je řešit. Odpověď je - nekupuj čínskou hlínu.

25.09.2016 | 14:42:49 |  | Recenze: Kentoya 125 (2007)

mám 47kw haťapaťu 2005 ...nejde to a nikdy to nepôdjde je to vysávač ...ale na vozenie po meste a prímestke vozenie dobré autíčko ...na dialnici tieš pokiaľ to neni na dlhé trasi pokiaľ nemáte každý deň naponáhlo dobrá voľba hlavne je to spolahlive a aj pohodlne pokiaľ v tom nejazdíš 12 hod denne :D odporúčam :D na bežné vrkanie odporúčam :)

24.09.2016 | 02:42:13 | jericho | Recenze: Škoda Fabia 1.2 HTP 12V 47 kW (2006)

70000km na tachometru

70000km na tachometru, opět se připravuji na výměnu oleje, jako obvykle 5w30 a jako vždy Total Quarts 9000 + nyní před zimou vyměním všechny filtry, nejen olejový. Bohužel se mi v 50km/h podařilo srazit srnku, takže mě čeká návštěva mechanika na srovnání předních plastů + nový rámeček SPZ, nic hrozného :-)

23.09.2016 | 21:46:51 | EnergyStore | Recenze: Citroën C1 (2006)

Poloha za volantem

Já v tomhle autě seděl dvakrát v autosalonu, a ani v jednom případě jsem prostě nenašel polohu za volantem, která by mi vyhovovala. Nejsem nijak extrémní, mám 175 cm a 80 kg, a řídil jsem za svůj dlouhý život kde co, od mopedů přes motorky, osobáky, dodávky i náklaďáky, ale v tomhle autě jsem mohl seřizovat volant i sedačku jak jsem chtěl, pořád jsem seděl nějak nepřirozeně. Nedalo se to skloubit tak, abych měl jak ruce, tak i nohy ve správné poloze. Buď jedno, nebo druhé, ale obojí nešlo. To mě odradilo od koupě tohoto jinak hezkého vozu. Designově se mi moc líbí, je hezčí než P 301.

23.09.2016 | 16:30:11 |  | Recenze: Citroën C-Elysee (2014)




Reklama

Reklama

Reklama