Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 56266x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 41894x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 37732x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 34205x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 30302x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Reklama

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Souhlasím.

Praskání zadní žárovky jsem odstranil tak,že jsem si koupil trojici
led diod na 12V a dal místo 6V žárovky.Kolísání napětí jim zřejmě nevadí.

03.07.2015 | 18:39:55 | Sadílek | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE: Píšete nesmysly

Tak si to shrneme:Dáte hodně přes milion za auto u kterého vám během 100tis km odejde třikrát čidlo dpf,nejdou vám zavírat el.dveře za které připlácíte balík a prodejce se k tomu staví zády a aby toho nebylo málo tak vám ještě uniká chladivo přes prasklou trubku od klimy a vy píšete že s autem nemáte problém a jste spokojen???Máte můj obdiv za svatou trpělivost,já bych na vašem místě ten krám za mega a půl omlátil prodejci o hlavu.Otec kupuje vždy nová auta,vždy japonce(nyní mazda6) a nepamatuju si že by u některého auta prvních 100tis km cokoliv měnil.Ani žárovku.

03.07.2015 | 17:24:23 | pavel e36 | Recenze: Volkswagen Multivan 2.5Tdi, 128kw (2006)

RE: na letních gumách, postřehy k jízdě a spotřebě

Aha... neda sa pridat foto, tak prepisujem:
Trip meter history:
551.9 km -> 7.9 l/100km
565.1 km -> 7.6 l/100km
646.3 km -> 7.9 l/100km
current 111.6 km -> 7.5 l/100km
Jazdim tak pol na pol - flakacka / predbiehanie co stoji v ceste
Toto pocitadlo (je ich viac) som si nastavil tak, ze sa nuluje po kazdom tankovani.... Auto je v plnej vybave s automatom (4x4)
JS

03.07.2015 | 15:24:32 | jancik | Recenze: Honda CR-V 2.0 (2014)

RE: na letních gumách, postřehy k jízdě a spotřebě

Zdravim,
len pre zaujimavost spotreba u 2,2 iDTec
file:///home/jancik/Desktop/spotreba.jpg

03.07.2015 | 15:20:12 | jancik | Recenze: Honda CR-V 2.0 (2014)

RE: HTP raději ne

Ještě bych doplnil. Těch verzí HTP je více jak 8. Opravdu neuděláte chybu, když budete brát HTP ažb od roku 2011.

03.07.2015 | 08:23:08 | Robert | Recenze: Škoda Fabia 1.2 HTP 12V 47 kW (2006)

HTP raději ne

Jsem sám majitelem Fabi II HTP, a určitě bych HTP obešel. Motor pěkně jede to ano, ale jinak na vás číhají starosti často končící repasem motoru (15-20tis. kč). Hlavní problém je přehřívání oleje, které časem vede až k podpálení ventilů, nebo k nefunkci hydr. napínáku rozv. řetězu a následnému přeskočení. Doporučuji si přečíst HTP klub stránky. Na druhou stranu pokud budete dávat kvalitní olej 5W-50 co 10tis. km a při 100tis. km vyměníte celou rozvodovou sadu, je možné že auto přežije i 200tis. km.

03.07.2015 | 08:19:17 | Robert | Recenze: Škoda Fabia 1.2 HTP 12V 47 kW (2006)

Píšete nesmysly

Mám Multivan T5, provoz 2007, 4x4, 128 kw, výbava executive (vyšší výbava než highline), v autě je snad vše ...najeto 171.000 Km. Nechápu co, proč máte s těmi Vašimi Multivany potíže? Já jsem měnil cca na 100.000 Km 3x čidlo k DPF a blbnou mě elektrické dveře za řidičem a autorizovaný servis to neumí opravit a já to neřeším. Jinak jsem neměl žádný problém!!!!! Snad jen dírka v trubce u klimy (150 kč za zavaření hliníku a montáž a demontáž trubek). Dále mě na dálnici v Něměcku praskla pneu a moje T5 nemá rezervu a nejde tam ani za normální peníze dodělat. Jinak s autem vůbec nic není a lepší auto na trhu není. Možná Mercedes Viano a nebo ta náhrada za Viano, ale to jsou jiná auta (jako kdybych porovnával S-maxe a Sharana....). Takže u mě spokojenost, kromě spotřeby, protože na dálnici nebo při rychlejší jízdě činí min. 13 litrů. Dálnici jezdím okolo 180 km / hod. dle tachometru. Lehkou nohou se dá jet i za 8 litrů, z hor i za míň, ale to nejedete, to se takzvaně šouráte, Když jsem měl SAeat Toledo 1,9 tdi, 77 kw s chipem od GX tuningu na 114 kw, tak jsem s rakví na střeše cestou na ledovec jezdil také za 13,5l / 100 km.

02.07.2015 | 23:21:09 | TARBELL | Recenze: Volkswagen Multivan 2.5Tdi, 128kw (2006)

Espace 2.2 DTI

Tak že krátce, s Espace 2.2 DT jsem najezdil 185 tisíc krom běžných oprav vše v pohodě nyní se ohlížím po novějším.

01.07.2015 | 13:18:53 | Michal  | Recenze: Renault Espace 2,0 16V (1999)

RE: Espace je ostuda

Tak já nevím, Rendu Espace vlastním tři roky 2.0 benzín, a naprostá pohoda před tím jsem měl Alhambru ale než jsem stačil na ní něco udělat rez mi jí sežral před očima, a Galaxi jsem nechtěl znám dva lidi co je měli a oběma je ukradly, já jsem spokojenej, pohodlný, velký, bezpečný prostě jedním slovem OK.

01.07.2015 | 13:14:39 | David | Recenze: Renault Espace 2,0 16V (1999)

RE:

Kdybych v tom nejel tak nebudu ani reagovat,držím hubu a krok:) Ale jinak vychytaný auto,všude přihrádek a kastlíků,prostornej interiér a to na frantíky moc nejsem... V podstaťě jeden z prvních průkopníků mpv (nepočítám espace).Tak ať slouží a nenakládejmu tolik :)

01.07.2015 | 11:48:18 | pavel e36 | Recenze: Renault Scenic 1.6e (1997)




Reklama

Reklama

Reklama