Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 57031x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 42436x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 38459x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 34746x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 30922x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Reklama

Nejnovější komentáře v diskuzích

Potíže s pedálem spojky.

Dobrý den,vlastním Renaulta Lagunu 1.9 dCi,88kw,r.v.2001.V poslední době mi spadne pedál spojky.Když ho dám do původní polohy tak je vše ok.Po čase opět spadne.Poraďte co to může způsobovat.
Děkuji.

29.07.2015 | 23:15:01 | Tonda | Recenze: Renault Laguna 1.9 dCi 79 kw 6ti kvalt (2002)

Optimismus

"Od roku 2011 se údajně požívá jiný řetěz a problémy s rozvody jsou snad menší."

Velmi optimistická věta. Taky bych chtěl mít v garáži auto, nachystané na dovolenou do Chorvatska, s vědomím, že problémy s rozvody jsou snad menší. Vás pane mají lidé určitě rádi, protože z celé vaší recenze čiší optimismus a víra v lepší zítřky.
Inu, víra hory přenáší. Tak hodně štěstí!

29.07.2015 | 15:14:27 |  | Recenze: Škoda Fabia 1.2TSI (2013)

co není na 306 dobre

Taková blbost, ale popelníček je fakt hodně malý.
Další výtka patří k stěračům, na řidičově straně stírají tak 10 - 13 cm od okraje skla. Světla na noční poježděníčko jsou hodně slabá.
Ale jinak to nic nemění na tom, že to je poctivé auto.

29.07.2015 | 13:10:37 | lukas | Recenze: Peugeot 306 (1998)

Nechápu vás

Dobrý den, je mi 43 let a mnoho let opravuji auta, mám spousty známých automechaniků i ze servisu Renault. Nechápu jak někdo může odsoudit značku Renault, podle mého názoru je to velmi povedené auto, jen není chyba ve značce, ale předešlých majitelích a s tím spojené zacházení, víte Renault jako takoví má měkce laděný spíše konfortní podvozek, který na našich silnicích dostává zabrat, problém je v tom že si někdo koupí Renault, pak se stane nějaká vážná závada, a vše se opravuje horkou jehlou a nejhorší jsou samozvaní automechanici kteří se vše snaží opravit v domácích podmínkách podle návodů na internetu kde sbírají rady od dalších takových jako jsou sami, tak se potom nemůžete divit že koupíte takovej vrak, ono je to o tom že závada se musí odstranit hned jak se objeví pokud klepe předek je důležité vyměnit nejen tyčky stabilizátoru ale také horní uložení ložisko tlumiče a nejlépe celí tlumič, je totiž dokázané, že pokud vyměníte horní uložení necháte starý tlumič do roka děláte vše znovu a to platí o čepech stejně jako o tyčkách, nezáleží na tom jaká značka to je ale jak se k tomu bývalí majitel choval a jak moc byl šetřiví a to platí i o vás, z vlastní zkušenosti vím že nejhorší auta na díly a poruchy jsou Fordy Tdci, o VW 2.5 Tdi ani nemluvím starší Focus vám zrezne před očima, Fábia která se tváří jek bezproblémové auto 1.4 16V průser jak to žere olej přes stírací kroužky a tak bych mohl pokračovat do nekonečna, znám lidi co mají na čele vytotované Bmw jiné neuznávají, to samé Honda, nebo VW, a když přijde na dražší servis raději to prodají a koupí jinou, jak jsem psal, já osobně měl patnáct aut, z nichž nejspolehlivější byli dvě, stará Jetta a Renault Espace 3 užasně prostorný pohodlný a věrný stroj který se mnou najezdil desetitisíce km všude, a s pozdějším Galaxi se to nedá srovnat, já na to auto nedám dopustit, nevím zda je to tím že to vyráběla ještě dceřiná společnost Matra nebo tím že závadu odstaním hned jak se objeví prostě měl jsem Renault megané coupe a pohoda, tchán má Focus 1.6 Tdci a kdyby za něj nedal přes dvě stě tisíc tak by ho zapálil, věčně to někde stojí, nejede to žere to a ani u Hornáta si s tím neví rady a kupoval to jako pět let staré auto, tak prosím o zamyšlení než budete zase něco odsuzovat, a někdy se zeptejte v autodílech na jaké auta se prodává nejvíce dílů a všichni vám řeknou Passat od 2005 výše, největší sráč.

29.07.2015 | 10:45:40 | Jirka | Recenze: Renault Megane 1.6 66KW (1997)

RE: Blbost

JJ ty poslední ročníky 1988-1990 jsou nejvychytanější,měli jsme v rodině 4 100 C3 typ 44,první byla 1.8 karbec rok 1982,sice dynamicky pomalejší ale spolehlivá téměř na 100%.Spotřeba ale ve městě pod 11litrů nikdy,pak následovala 2.0 rok 1985 a taky paráda...Za 3roky a najetých 45000km jen běžný spotřební věci-rozvody,olej,filtry,svíčky....potom 2.3cs rok 1988,která měla když jsme ji prodávali najeto 450 000km a měnili se taky jen spotřební věci,spotřeba i s městem do 10litrů.A poslední byla 2.5TDI ROK 1990,uplně poslední serie,dovoz z CH... Spotřeba vždy do 7litrů,na dálku i 5.5litru při 120km,na plnou nádrž najela dobrejch 1400km,zkátka 100 doutník byly super a i dneska pokud se najdou v perfektním stavu tak to stojí za to.

28.07.2015 | 22:46:43 | Jířa | Recenze: Audi 100 2.3 E (1990)

RE: rychlost babetty

Pádný argument, pane svlastiku je, že jste debil. A to vám říkám i s vykáním. Z koho by tady asi tak čišela závist nad vaší babetou? Vy nejste normální. A vaše názory? To ani nejde komentovat.

28.07.2015 | 18:50:53 |  | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

Prostornej je pouze kufr na úkor cestujících na zadních sedadlech,né auto.Zkus si dát někdy cestu do Chorvatska na zadních sedadlech a pak uvidíme jak budeš mluvit o prostornosti:) Tak ať slouží golfík.

28.07.2015 | 12:51:19 | pavel e36 | Recenze: Volkswagen Golf AKL (1999)

RE: 2000 letních km po Alpách

Zdravim, este k te vode z 5.dreri. Tady na webu u jinych recenzii k CR-V nekdo psal v kometech: V servisu mi v rámci záruky nainstalovali tzv. okapničku (specialni tesneni) a je po problému s nepříjemným kápaní z 5. dveří.

28.07.2015 | 11:22:16 | Stando | Recenze: Honda CR-V 2.0 (2014)

RE: 2000 letních km po Alpách

Zdravim, super informace a recenze. Hlavne jizda po dalnici v 130 km a viac (spotreba vs. hluk). Tento benzin. model to u mna jisti, jen uvazuji zda ho nekoupim v automatu. Este raz velke diky za postrehy.

28.07.2015 | 11:12:44 | Stando | Recenze: Honda CR-V 2.0 (2014)

RE:

Ahoj no myslel som tym ze nakladacia plocha je super. priestranne auto.

Od mojej recenzie som na aute menil veci ako:
1. brzdove oblozenie + kotuce vpredu a vzadu
2. to som som pisal tam ze sa menil termostat tak nakoniec to nebol termostat ale to sa akurat cidlo teploty kazilo a teplota motora bola zla.. co malo za nasledok ze sa ohla hlava motora lebo sa preherieval motor. od vtedy v pohode. este som nemil zadne pruziny lebo sa mi jedna zlomila.
Menim na nom len olej a teraz som menil lozisko.. A este rozvody ale to je standard. Doplnanie klimy, nove pneu. Proste spolahlive auto.

Este sa da kadejako vysperkovat.

28.07.2015 | 10:58:43 | Jojo | Recenze: Škoda Octavia ARX (2003)




Reklama

Reklama

Reklama