Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 58199x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 43317x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 39518x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 35516x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 31819x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Reklama

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: i30 vs.LPG

Evidentně je to tvůj nedostižnej sen,když chodíš na tyhle inzeráty a k tomu k tomu máš poslintanej monitor a slepenou klávesnici.A ta nemoc hnojdistů ze škodovek se dá léčit.Prodat to,ale to by to nejdřív někdo musel chtít :-) Holt auto na věky.

02.09.2015 | 20:05:38 | Jirka | Recenze: Hyundai i30 1,4 (2009)

RE: i30 vs.LPG

Ale Jiříku já auto mám, tohle je nabídka pro tebe, proč pořád na sebe upozorňuješ, ať ti ten výhodný kup někdo tobě rovný nevyfoukne, to by byla škoda. Víš jak jsou na Felicií levné náhradní díly a ta spotřeba.
Hned tam volej, neboj, je to zdarma, jo zapomněl jsem ti napsat , že to není kombi, ale jak pojedeš s maminkou na nákup do Kauflandu, je ten kufr dostatečný, konečně nevyužijete MHD, ty oči maminky, jak ji poprvé odvezeš se ti budou ve snech vracet. Mezi námi, možná ti mamka na feldun,<<


>><<ěco přispěje, bude mít radost,jak je syn úspěšný.😹 A už ticho a když už máš přístup na net, tak si stáhni manuál na Felicií"









02.09.2015 | 19:43:39 | Sami | Recenze: Hyundai i30 1,4 (2009)

RE: i30 vs.LPG

Tak šup pro ní.Sice je to už pomalu oldtimer,ale jednou bude mít cenu ikdyž jich u nás jezdilo mraky.A víš proč nikdy nebude hnojdé veterán?Odpověz si sám.

02.09.2015 | 18:50:13 | Jirka | Recenze: Hyundai i30 1,4 (2009)

RE: i30 vs.LPG

Juro, v AAA mají Felicií 1,3 50kw, snad je na ní akce a stojí 10 900,-
Má málo najeto a jen částečná koroze, možná nějakou stovku usmlouváš , dej pak vědět jak jsi dopadl, víš kolik lidí bude čekat odpovědi.😀

02.09.2015 | 18:02:53 | Sami | Recenze: Hyundai i30 1,4 (2009)

RE: i30 vs.LPG

Máš něco k hnojdé?Jinak sis splet stránky.S pindíkama jsou jinde.

02.09.2015 | 17:50:01 | Jirka | Recenze: Hyundai i30 1,4 (2009)

RE: i30 vs.LPG

Toho Juru by měli trvale vyřadit z diskuzí, větší ubožák zde snad ani nepsal, spíše je to chudák, nemůže za to s jakým vybavením přišel na svět.😰

02.09.2015 | 17:39:52 | Sami | Recenze: Hyundai i30 1,4 (2009)

RE: i30 vs.LPG

Evidentně jsou zákazníci hjondé stejně ubohý jako jejich reklamní kampaň.

02.09.2015 | 14:08:27 | Jirka | Recenze: Hyundai i30 1,4 (2009)

RE: Děkuji za Vaše reakce

Jestli nenajezdíš hodně km ročně 25t a víc tak o naftě neuvažuj.S 2,0 mondeem se v pohodě vejdeš do 8l při normální jízdě a mza ty rizika to nestojí.Navíc nafty se víc ztáčej,ale i u benzínu ověř kilometry.

02.09.2015 | 14:03:04 | Jirka | Recenze: Ford Mondeo (2009)

RE: :(Starty za tepla

zvýšenie štartovaciej dávky nepomohlo. Zistený velký odber z baterky pri teplých štartoch.Vraj treba vymeniť štartér.

02.09.2015 | 13:16:39 | pjotr | Recenze: Volkswagen Touran 1.9 TDi (2003)

RE: i30 vs.LPG

Moje slova,lépe bych to nenapsal...Hlavně si myslím že vysmívat se někomu že jezdí ve škodovce když sám jezdí v hjundé je naprosto mimo mísu.Neřekl bych kdyby Trevis jezdil v s-klase nebo bently,ale tohle je úsměvné.Vždyť škodovka i hyundai jsou vyrobeny u nás a cílí na stejné zákazníky.Myslet si že mám "něco víc" když mám hjundé je blbost.Jsou to obě stejný haraburdy jak by řekl Luboš :)

02.09.2015 | 12:17:59 | pavel e36 | Recenze: Hyundai i30 1,4 (2009)




Reklama

Reklama

Reklama