Auto recenze

Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 91012x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 70033x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 60874x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 54828x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 53701x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: porucha

klid, tady má poruchu spíše řidič...

17.08.2018 | 21:59:28 | Jan | Recenze: Škoda Fabia 1.2 HTP 12V 47 kW (2006)

RE: 4. servisná prehliadka + STK

V predchádzajúcom texte mi vypadlo slovíčko geometrie. Teda robili mi kontrolu a nastavenie geometrie prednej nápravy.

17.08.2018 | 10:12:41 | Vlado | Recenze: Hyundai iX20 (2014)

4. servisná prehliadka + STK

Opäť meškám s komentárom, prehliadku/y som absolvoval v júni. Vyšlo to tak, že najprv bola emiska + STK, bez straty kvetinky na prvý pokus. Mechanik pochválil auto, že je ako nové. Potom som išiel na servisnú prehliadku, nepríjemná bola iba cena 360 E (v cene bola aj kontrola a nastavenie prednej nápravy, ináč by to stálo okolo 300 E).

Stále mám k dispozícii služobné auto, takže na tachometri za rok pribudli iba 3 kkm. Spokojnosť s ix20 pretrváva, nemám čo by som dodal k mojim predchádzajúcim vyjadreniam.

17.08.2018 | 10:09:20 | Vlado | Recenze: Hyundai iX20 (2014)

hgsv

Ford Focus zelená metalíza

17.08.2018 | 01:10:26 | Jiří Augustini | Recenze: Ford Focus 1,6 16V (2002)

RE:

Pre Jája95 Rád by som ti pomohol, ale vôbec nerozumiem textu, ktorý si sem vložil, píš prosím ťa rečou ktorej porozumieme (t.j. tí, ktorých chceš osloviť), aby sme sa vedeli zariadiť a potešiť tvoju velebnosť.

16.08.2018 | 22:27:39 | pepsodent | Recenze: Peugeot 206 1,4 (2006)

RE: Súhlasím...?!

nie je pravda, že suzuki je fiat.Naopak Fiat sedici je Suzuki vyvinuté a vyrábané vo fabrike v madarsku - hatchback a sedan v Jpn

16.08.2018 | 10:02:52 | vlasto | Recenze: Suzuki SX4 (2012)

RE: spokojenost

Autožárovky odcházejí kvůli alernátoru. Stačí do série diodu a paralelně kondík. Dioda min o 0,7V sníží napětí a kondík cca 10mikro faradů odstraní špičky napětí. Měl jsem stejný problém s H7 u Passata a 100% pomohlo.

15.08.2018 | 20:38:45 | Roman | Recenze: Ford Transit 2.4 TDCI 140 k (2006)

RE:

Taky by mohl měnit volant a pedály.....:-)

15.08.2018 | 09:34:10 | Vašek | Recenze: Fiat Punto 1.2 8V (2001)

Co to je za blbost? :D brzdové platničky a čapy odporúčam meniť zároveň s olejom, cca každých 10-15 tisíc kilometrov

Na ramenech a čepech mám najetých 70tisíc a drží... Kotouče + desky ve předu jsem měnil po 70tis. a kdybych se o ně staral tak je měním nejméně po 90tis. Bubny vzadu najedou ještě více...

14.08.2018 | 12:24:09 | Klobaska | Recenze: Fiat Punto 1.2 8V (2001)

RE: Fiat BRAVO II

Na toto auticko nedam dopustit, jezdim s nim od koupe noveho, pri najetych 430 000 km zatah stale vyborny, mam za to ze na spatne povesti se vice podileji majitele. Staci dodrzovat interval na vymenu a obecne zasady. Doufam ze se dozije 0,5 mil km

12.08.2018 | 22:22:24 | Michal | Recenze: Fiat Bravo jtdm (2008)