Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 51283x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 38243x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 32813x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 30505x
5,8Citroën C5 (2002) Citroën C5 (2002) autor: Steve Přečteno: 26451x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Reklama

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Recenze nic moc

Modrá kontrolka upozorňuje řidiče že je motor studený,proto by se do zahřátí neměl vytáčet do vysokých otáček jelikož voda a hlavně olej není zahřátý na provozní ideální teplotu.(ta ale není ideální ani po 3min jízdy kdy kontrolka zhasne) ale do té doby s autem zacházet určitě "citlivěji" Měli jsme v rodině několik mazd a vždy bez problému,jen koroze zadních lemů u starších ročníků ale motory nesmrtelný.Ta spotřeba ale bude spíš městský provoz ne?protože za 8 jezdím z naší mazdou 626 2.0 a to se ani nemusím moc snažit.

28.02.2015 | 00:38:35 | pavel e36 | Recenze: Mazda 3 1,6 benzín (2009)

RE: švycarsko za 6,4 l ?

Jsi z Děbolína? Hezká vesnička, loni jsme tam byli na dovolené. K Jindřicháči jezdíme pravidelně. Je to asi nejhezčí kout naší vlasti. A JHMD to je pro nás městské přímo pohlazení na duši.

27.02.2015 | 14:44:31 |  | Recenze: Škoda Octavia 1.8 (1996)

kecy

Takže pane kolego, mám najeto 190 000 km, r. výr. 2008. Za celou dobu žádná porucha, jezdím denně kvůli práci 80 km a každý rok Chorvatsko. Nedám na toto vozidlo dopustit. Za celá léta se měnil pouze přední tlumič ještě v záruce a v mrazu mi zůstala v ruce plastová klika u řidiče. Toť všechny poruchy za 6 roků........

27.02.2015 | 11:46:14 | Mirek | Recenze: Hyundai Accent 1,4 (2007)

RE: Recenze nic moc

Zdravím,

já mám Mazda 3 asi 3 měsíce, RV 2011, celkově spokojenost, jen ta spotřeba by mohla být nižší, jezdím kolem 8 litrů při 1,6 77kW benzín.
Mám jen dotaz, zda někdo neví, proč mi třeba 3 minuty svítí modře kontrolka teploty v chladiči...po zahřátí auta zhasne...to znamená, že má Mazda kontrolku pro studený chladič?

27.02.2015 | 09:36:57 | Jirka | Recenze: Mazda 3 1,6 benzín (2009)

RE: Honda CRV a 4x4

Na sněhu ani ledu tě nezachrání ani 4x4.Co všichni blbnete?
To co popisujete HOnda Crv ,Toyota RaV ,Outlandar... to přece nejsou v žádném případě plnohodnotné 4x4.Jsou to SUV!!!!
Mám Hondu Crv2,0 i s plynem.Jsem s ní max spokojený.Ale že bych zkoušel na ledu jezdit jako blbec a blázen ,to určitě ne(!!!!
Je to jen vyšší auto které Vám v případě potřeby pomůže v kopcích na sněhu jet v klidu ale za přiměřené rychlosti.To je jejich výhoda.A na suchých silnicích pohodlný posez a dobrý podvozek,ve kterém neuslyšíte žádné rány našich tankodromů..

27.02.2015 | 07:20:42 | polda | Recenze: Honda CR-V 2.2 I-CDTI (2006)

RE: Pár ověřených rad ze servisu Renault

Díky moc,za užitečné informace,právě jsem koupil ESPASE 2.0 16V rv.2001 najeto prý 200.000Km...Ale věřím tomu co píšete o těch závadách,všicni se v podstatě shodujete.Ale to pohodlí za 50.tisíc!NO uvídíme dál...Ale horské kolo stojí víc a také se se do něj vráží peníze!

26.02.2015 | 23:42:16 | Jiri | Recenze: Renault Espace 2,0 16V (1999)

Mínusy :)

Mám tohoto miláčka z druhé ruky, žrout to je, ale i tak, moc ho nešetřím, občas mám pocit, jako bych cítila, jak mi "ožírá podrážky u bot", ale za tu pohodu mi to stojí :) S nízkým spodkem jsem už zaplakala, jednou jsem si pozor nedala... S couváním nemám nejmenší problém, výhled za mě naprosto v pohodě, ale zpátečka je opravdu mrcha, přeprat jí je občas boj... I přesto musím zaklepat, ještě nikdy mě nezamknula, tato zkušenost mě velice rozesmála (samozřejmě to nemylsím nijak škodolibě, jen ta přdstava...) :D Zpomalenou reakci na plyn znám taktéž, ale provozu to nijak nebrání. Autorizovaný servis jsem ještě nenavštívila, stačí mi běžný. Jediné, co nás doma mírně znervózňuje jsou sklony k reznutí... Ale i tak mi žádná z chyb nezabrání v tom, že jsem se do toho auta zamilovala a s radostí ho budu krmit, dokud mi ty podrážky neohlodá doopravdy :D Přeji hodně šťastně najetých kilometrů s Focusíkem!!! :)
(A jak psali jiní, pokud je tak strašný, 120 určitě ještě seženete :))
A ještě jedna věta ke komentáři o spotřebě - ve velkém TP má "můj milý" psanou spotřebu 7.8, do té se už rozhodně nevejdeme, natož pod 7 litrů )

26.02.2015 | 22:48:42 | Baruš | Recenze: Ford Focus 1.6 Zetec 16V (2004)

RE: švycarsko za 6,4 l ?

Potvrzuji, že jsme s tímto autem dokázali jet plynule v běžném provozu po silnicích I a II třídy, různě členitý terén, v průměru za 5,8 l/100 km. Byla to trasa Jindřichův Hradec (Děbolín) - Chlumec nad Cidlinou a to jsem ani neřídil já, řídila manželka. Pro nevěřící jsme si po návratu domů pořídili i fotodokument. Nyní už jezdíme na LPG, sekvenční vstřikování, současná průměrná spotřeba LPG kolem 8 l/100 km.

26.02.2015 | 22:23:25 | Stanik | Recenze: Škoda Octavia 1.8 (1996)

RE: Pardon , ale mám otázku

Takto mi dopsul Nissan primeru svokor, keď bez môjho vedomia vyvapkoval motor.

Nakoniec pomohlo vybrať sviečky a horúcim vzduchom vysušiť, pomôže aj kompresor.
Druhé sviečky ngk a išlo to.

Prejavovalo sa tak podobne. Držím palce

26.02.2015 | 18:55:34 | ľuboš  | Recenze: Renault Megane 1.6 16V (2000)

Pardon , ale mám otázku

Zdravím Vás všechny a ze zoufalství Vás žádám o pomoc.Mám megana scenic 1.6 benzín . Umyl jsem v dobré víře motor a od té doby mi auto dělá neuvěřitelné věci. Po zahřátí asi 100 metru jízdy mi motor nejde vůbec do otáček Ze začátku jsem musel držet otáčky nízko a ploužit spojkou abych se rozjel , ale ted už nemám šanci. Vyměnil jsem cívku i kabely ale zatím žádná změna. Prosím máte s tím někdo zkušenost? děkuji za každou odpověd.

26.02.2015 | 18:35:28 | Bohouš | Recenze: Renault Megane 1.6 16V (2000)




Reklama

Reklama

Reklama