Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 48388x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 36089x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 30198x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 28474x
5,8Citroën C5 (2002) Citroën C5 (2002) autor: Steve Přečteno: 25938x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Reklama

Nejnovější komentáře v diskuzích

...moje řeč,další zničený auto tunerem.Navíc neprodejný,možná tak za třetinovou cenu auta v origo stavu.Je to děs.

22.12.2014 | 18:41:59 | pavel e36 | Recenze: Renault Clio (2001)

Chudák Clio.....

22.12.2014 | 18:08:05 |  | Recenze: Renault Clio (2001)

rapid a motor

o tomto voze jsem také uvažoval, ale bohužel k němu nedodávají motor. Kdyby to mělo 1.8 TSI (ikdyž taky žádný zázrak), tak se to dá. Takhle je to takové šedivé auto do města.

22.12.2014 | 16:54:47 | Temp | Recenze: Škoda Rapid 1.2 (2013)

RE:

To ti verím, že tie svetlá sú lepšie. Ale ja som písal že nie sú atraktívne.. Čiže mne ide skôr o to že čočkové vyzerajú lepšie )

22.12.2014 | 16:05:54 |  | Recenze: Mitsubishi Lancer CY0 (2014)

kdyz se radi

vazena slecno/pani, kdyz radite, musite mackat spojku...

22.12.2014 | 10:15:23 | eskes | Recenze: Mazda 2 1,2 (2006)

RAPID

Taky mám Rapida výroba 4/2014 mám nalítáno 15000km a jsem zatím spokojený nic nevrže supr spotřeba a korát mám obavy z toho rozvodovýho řetězu,co jsem četl recenze tak s tím bývá častý problém

22.12.2014 | 00:11:15 | PAVEL | Recenze: Škoda Rapid 1.2 (2013)

RE: Po pár tisících v Tour

Dobry den to co pan pise je naprosty nesmysl mam octavii 2 5let naprosta spokojenost spotreba mesto dalniice 7.2 l rychlosti ktera je u nas dovolena tak ze bych doporucoval hledat zavadu u sebe,

21.12.2014 | 17:11:42 | petr | Recenze: Škoda Octavia 1,6 MPI 75 KW (2009)

RE: 1.0 ecotec

jasně, Corsičky měli litrové tříválce už dááávno předtím, než s nimi přišel slavný VW a hlavně jeho "povedený" HTP. tento paskvil spustil vlnu hysterie a téměř šílenství, protože byl tak "dobrý", že šmahem všechno živé na planetě tříválce odsoudilo. V době, kdy jezdily s tříválci Corsy, to ani nikdo nevěděl, že mají "jen" tři hrnce. Stejně tak nikdo nehysterčil nad tříválci Daihatsu a Toyota, které jezdily mnoho let předtím. To jen super škodovácký HTP udělalo ostudu těmto moderním, lehkým a objemově výkonným úsporným motorům. Díky za medvědí službu, škodofko !

21.12.2014 | 16:52:27 |  | Recenze: Opel Corsa 1.0 12 V (1999)

RE: 1.0 ecotec

Ne, nepíšu bludy. Jestli nemáš escort 1,8 TD tak nereaguj, protože víš houby. A pokud ano, tak víš, že je to snad nejlínější mrcha na zeměkouli. Pokud nemáš escort 1,8 TD, tak jakýže to máš jiný 1,8 TD ???

21.12.2014 | 16:46:42 |  | Recenze: Opel Corsa 1.0 12 V (1999)

RE: 1.0 ecotec

Pán asi očividně narazil na Corsu stočenou o 100 000km. Já mám momentálně na Corse B 1.0 12V najeto 114 000km, motor nechrastí, nikde nic neklepe (jsem první majitel). Krom běžného servisu se měnila pouze lembda sonda. Brzdové kotouče a destičky jsem poprvé dělal ve 110 000km. A spotřeba? Mám 5-ti dveřovou verzi a s naprostým přehledem se vejdu do 5,5l/100km (nejnižší dosažená 4,3l/100km , nejvyšší s plynem v podlaze přes celé Německo 7l/100km). Kilometry i tankování pravidelně zapisuji.
Jednolitrový motor nemá sice přehršel výkonu, ale rozhodně je jeho chod kultivovanější než jiné tříválcové motory.
Corsa B je perfektní autíčko, mohu jedině doporučit. Navíc velikostí kufru po složení sedaček je to malý náklaďák :)

21.12.2014 | 16:33:51 | Vašátor | Recenze: Opel Corsa 1.0 12 V (1999)




Reklama

Reklama

Reklama