Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 75207x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 56040x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 55640x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 46625x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 43893x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Reklama

Nejnovější komentáře v diskuzích

Podvozek

Ahoj,tak já mám taky tenhle rok výroby a motorizaci a přesně ty samé problémy mám taky. Naštěstí to je auto firemní a já nemusím řešit opravy. Nejvíce mě zaráží spotřeba tohoto auta,mám na LPG a v létě to jde(kolem 8L na 100 km). V zimě je to hrůza. Stále nad 9L až 9,5L na 100 km. K tomu mě dost vadí,že po každém startu i po třeba 1 min to startuje pořád na benzín a na LPG to přepne za nějakou dobu. Tudíž je docela i spotřeba benzínu. Moje soukromé auto je Accord z roku 1994 z motorem 2.0 taktéž sekvenční LPG a i z vlekem jezdím za 9,5L LPG na 100 km. Navíc moje Honda nastartuje na benzín poprvé a pak už celý den přepíná po každém startu ihned na LPG. Tak mám spotřebu benzínu zanedbatelnou. Prostě Japonec z roku 1994 předčí Fabii z roku 2007 ve všech směrech. Jak je to možné?

04.12.2016 | 10:29:11 | kelenda | Recenze: Škoda Fabia 1.4 16v (2005)

.

Ja mam 306-ku 1998 1.8l benzin s vykonom 74kw takze niake udaje chybaju

04.12.2016 | 01:44:44 | 1.8 74 kw je kde | Recenze: Peugeot 306 0 (1998)

RE: co??

U Toyoty s tímto motorem se není čeho bát, jedna vačka je poháněna ozubeným soukolím a druhá rozvodovým řemenem. Předpokládám, že majitel s tkto starým vozem jezdí jen kolem komína, tak když řemen nevydrží tak jen nedojede do cíle, ale motoru se nic nestane ( nepotká se). Nový řemen stojí od 500,-Kč a měnit napínací kladky u takto malého nájezdu km není potřeba. Původní japonské díly jsou natolik kvalitní, že vydrží daleko větší nájezdy km. Toyota asi při konstrukci motoru zapomněla na to, že se i servisy musí živit. Co se v dnešní době děje kolem rozvodů u nových a zánovních vozů je až neuvěřitelné. Je jedno jestli motor má rozvody řetězem nebo řemenem vždy je to problém. A proč asi?

03.12.2016 | 17:49:17 | Julo | Recenze: Toyota Corolla 4E-FE (1996)

Škoda Octavia (2010) 1.6Tdi 77kw z AAA sraček

Kopil jsem si Octavii 2 z AAA bude tomu už 7mesicu potřeboval jsem auto rychle opravdu za 3 hodiny jsem mohl z AAA vyrazit s autem CHYBA víckrát ne mám tet 222437km jezdím Rakousko, Německo převážně dalnice při 199000km rozvody, vodní pumpa a vše kolem vyměněno při 208000 kompletní nová spojka a v Německu zjistili a našli za palubkou konektory k zapojení taxametru auto při koupi mělo už 197000km:-( zkusil jsem reklamaci protože auto nenastartovalo odtah do servisu po telefonu absolutně žádný zájem,náhradní vozem jsem jel do ČR do AAA osobně vyplnil jsem reklamační protokol osobně mě ujistili a přesvědčovalidi auto vyměníme když s ním přijedu jen nervy s těma smejdama...žádné jiné auto nebylo reklamaci zamítli a ze to byl taxi mi prej při podpisu smlouvy říkaly. ...hajzlove do dnešního dne jsem vyměnil za nové DPF filter(doufám že je to dobře napsaný ten filtr )palivový filtr pak nějaké prepady naftových vstřikování ,startér. Olej měním po 15000km dvakrát jen po cca6000km a tankuji shell někdy schell nitro převážně v Rakousku a Německu. Má někdo zkušenosti rady jak předcházet poruchách auto musí ještě minimálně 8mesicu sloužit a opravy byli ne zrovna laciné a stále mám strach co přijde autem jezdím vždy okolo 600-1200km 3×týdně poraďte mi jak to vidíte Vy???

03.12.2016 | 06:29:26 | Jeremy24 | Recenze: Škoda Octavia 1.6 TDI CR (2011)

RE: No když myslíš

Tak 200 s tímhle autem je nereálné.S naším jsem jel max 150 a to už bylo hodně nebezpečné. Měl jsem toho plný ruce a byl jsem rád že jsem to udržel na silnici.Zkoušel jsem to jen kousek.Pokud to má být bezpečné tak se s tím dá jet cca 120. Hraniční rychlost je cca 130.Pak už je to hazard.

03.12.2016 | 01:07:47 | Sláva | Recenze: Citroën C3 1.1i (2003)

Toyota nemá předepsanou výměnu rozvodu ? :D

02.12.2016 | 16:53:23 | Nick406 | Recenze: Toyota Corolla 4E-FE (1996)

co??

Toyka má 20 let...s původními rozvody!!!to zavání pořádným malérem...s tímto bych se ani nechlubil.

Ptáte se proč?...to zjistíte,,,a nebude to možná ani tak dlouho trvat!

02.12.2016 | 14:20:08 | stafík | Recenze: Toyota Corolla 4E-FE (1996)

Rada

Dobrý den,mám prozbu,zacala mi jako by cukat Mazda pri rozjezdech a to i když je to zahrátý,jakmile přidávám plyn,tak to v jednom místě začne skubat,jako by se to dusilo.Nevím co s tím.Poradí mi někdo?Předem díky.

01.12.2016 | 20:30:21 | Mazda Mazdicka | Recenze: Mazda 323 1500 cm3 (2000)

RE: Renault Espace a roční story s boucháním od přední nápravy

Někdo potřebuje bejsbolku, někdo meč.....:-), viz Karkulka........

01.12.2016 | 09:35:10 | Vašek | Recenze: Renault Espace 2,0 16V (1999)

RE: Renault Espace a roční story s boucháním od přední nápravy

Á pan moralista..............promiň, promiň prosím pane, že jsi to musel číst..........:-))))

01.12.2016 | 09:34:12 | Vašek | Recenze: Renault Espace 2,0 16V (1999)




Reklama

Reklama

Reklama