Auto recenze

Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 88396x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 67698x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 60133x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 53058x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 52474x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: peugeot 406 2.0HDI 80kw

nesranduj.
180.000 POCTIVYCH ?!
neváhaj a ber.

25.04.2018 | 23:30:46 | ľuboš | Recenze: Peugeot 406 2.0 HDi 80kw (2000)

peugeot 406 2.0HDI 80kw

Dobrý deň chcel by som sa opýtať či sa oplatí kúpiť toto auto ešte v dnešnej dobe keď mám možnosť kúpiť tohoto fešáka s 180 000 najazdenými kilometrami a rokom výroby 2000. Auto bolo pravidelne servírované a kilometre sú preverené....na aute nie sú poznať žiadny znaky hrdze a má na sebe ešte aj druhú vrstvu metalízy.

25.04.2018 | 20:13:53 | samcous | Recenze: Peugeot 406 2.0 HDi 80kw (2000)

PFUJ

Fakt skvělě objektivní recenze, všechno na tomhle autě 10/10 že?
Tvl ten vzhled je horší než fabia v sedanu, tohle auto bych si koupil jedině k tomu, abych to poslal z útesu. FUJ!

24.04.2018 | 22:32:28 | PFUJ | Recenze: Audi A2 (2001)

Nemehlo

Tak panáček si koupí křáp, který se mu rozpadá, neumí poznat stav auta a motoru podle zkušební jízdy. Při zničené přední nápravě hodnotí nějaké jízdní vlastnosti. Koupil si auto, aniž by koukl pod víčko na krytu ventýlů, zkusil říznout zatáčku, utahuje ruční brzdu v zimě. Pane, to, že jste neschopné nemehlo, které přisuzuje vlastní hloupost autu, Vám prostě někdo musel říct.

24.04.2018 | 20:44:29 | Disorder | Recenze: Honda Civic 1493 (1992)

zadny diferencial aro 10 4x4 1,4l

mam kompletne vnutro zadneho diferencialu bolo kupovane ako nove vtedy za 10.000sk :) :) ak by ho niekto potreboval vieme sa dohodnut na 0905205656

23.04.2018 | 14:46:46 | diferencial | Recenze: ARO 1,4 (1986)

asi byl stočený tachometr

Nenapadá mne jiné vysvětlení než že byl stočený tachometr, autu které má najeto 90 tisíc nemůže téct chladič, hučet ložiska a pod. Já měl na Meganu najeto 270 a noc takového se nekonalo. Po 200 tisících jsem měnil jen zapalovací cívku, proběhla repase alternátoru a nešel ostřikovač... aby hučela ložiska a stále nějaké investice? to se mi zdá divné.

22.04.2018 | 22:24:15 | Jiří | Recenze: Renault Megane 1,6 benzin, 55kw (1996)

Thalia

Rozhodně souhlasím s názorem, že si Renault Thalia posměch nezaslouží, ba naopak je to dle mého názoru skvělý dělník za ještě lepší cenu. Kupoval jsem Thalii před pár lety od https://www.rpz.cz/renault/ a jsem po celou dobu vlastnictví maximálně spokojen, vše se obešlo bez jakýchkoliv problémů -)

22.04.2018 | 14:29:28 | Pampy | Recenze: Renault Thalia (2012)

problem so svetlami

ked nastartujem a zapnem sveta vsetko je v poriadku. akonahle sa vsak pohnem svetla zhasnu a musim ich znova zapnut. pocas jazdy je potom vsetko ok. poradte mi niekto.

22.04.2018 | 01:39:35 | jozef | Recenze: Renault Scenic 1,9 DCi (2006)

RE: Outback Diesel Nezmar ?!!!!! ?:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ved je to horšie ako Dacia. samá porucha. človeče, neblázni!.

21.04.2018 | 23:40:55 | ľuboš | Recenze: Subaru OUTBACK (2011)

Ford Mondeo ideál

Měl jsem 2006-2010 Mondeo 1.8i rv. 2000 a velmi spokojen (až na bouchlou svíčku). Od r. 2010 jsem měl 4 roky Mondeo 2,2 TDCi 2008 kombi a byl jsem nejšťastnější člověk na světě. Pohodlný dálniční expres i zábava a radost ze sportovnější jízdy. Obrovský (> MB třídy E !), spolehlivý, přesto úsporný. Jeden z nejlepších D-motorů na světě od Peugeot koncernu. Zcela jiná třída, než ne moc povedený 2,0 TDCi z vlastní fordovské produkce. (V testech označen doslova za propadák.) Mohu potvrdit, že 140 koní je prostě málo na toto těžké auto. 176 koní od TDCi 2.2 je jiná třída.
Kupoval jsem ho 2 roky starý s reálným nájezdem 106.000 km. (U mondea nikde nevěřte nájezdu 15 tis./rok!!) Za smutných okolností jsem ho musel prodat (dokonce do bazaru) v r. 2014 a obrečel jsem to. Skvěle naladěný podvozek a velmi nízká spotřeba - i ve 220 km/h. Žádný benzíňák není schopen jezdit dlouhé trasy pořád kolem 180-220 km/h pod 10 l !! Nepozoroval jsem žádný turbo efekt - plný tah od 1400 do 4000 ot. Pod Mohelničákem náklaďák - takže 80 km/h na čtyřku - bez rozjezdu, pak 2 pruhy - tak doleva a jedeme, v půlce kopce pětku, ve 3/4 jsem řadil na 6. Síly jako bejk - krouťák 420 Nm! Pružné zrychlení 50-90 o 2 sec lepší než 2.0 TDCi !! I kolem 200 km/h zcela tichý, navíc dostatečně pohodlný - i na českých hrbolech. Výborně držel i na sněhu. Startoval i po noci v minus 25 na první otočení - na rozdíl od 4 ostatních aut ve stejném místě!
Prodával jsem ho v 180.000 km a bez poruch - s výjimkou prasklé hadice od turba. Filtr pevných částic zcela bez problémů - samoregenerační. Nutné ale správné zacházení - čas od času otáčky, dálnice, jen nejlepší nafta (Verva Diesel) atd...
Nehodí se moc na městské pojíždění a do zácpy - velký, moc silný motor, tužší spojka, ne ideální výhled dozadu. Proto doporučuji jako druhé auto v rodině na dlouhé trasy k malému benzíňáku do města - to se nám osvědčilo.
Teď musím zase kupovat auto a řeším co. Bohužel z finanč. důvodů musím volit velmi staré (8-10 let). Mondea se tu bohužel skoro nevyskytují, navíc mám strach z nafty s nájezdem 200.000 km a víc - vstřiky, rozvody, filtr - motor vydrží hodně, ale ne všechno. Přmýšlím proto o Mondeu 2008-2010 2.5i - pětiválec od Volva - to se tu čas od času vidí. Tenle motor by snad mohl ještě nějaký čas vydržet i s nájezdem 10 let. Má s ním někdo reálné zkušenosti? Je poruchový? Kope na nerovnostech - jak se lze dočíst v testech? Dá se s ním jezdit aspoň trochu rozumně - tedy do 12 l/100 km?
Díky, Honza

21.04.2018 | 21:33:47 | Honza | Recenze: Ford Mondeo (2009)