Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 70840x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 53149x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 51918x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 44256x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 40931x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Reklama

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: spotreba

No tak, taky co čekat od auta s aerodynamikou krabice od bot že?

27.07.2016 | 08:04:59 | Vašek | Recenze: Suzuki Ignis 13 (2006)

RE: tvrdá pohodlnost

Pohodlností je myšlen komfort ve voze ohledně místa a samotných sedadel. Tvrdost auta je samozřejmě pro potřeby pojezdů po Praze nevyhovující, je příliš tvrdé.

27.07.2016 | 07:14:07 | Polsonside | Recenze: Kia Cee´d 1.4 CVVT (2010)

RE:

Podle vašich osmi recenzí jste se všemi auty jezdil 25 let, což je ve věku cca 34 roků (kolik uvádíte v poslední ze sbírky recenzí) docela úctyhodné. Pokud jste nejezdil s několika auty současně (jako současně doslova - levou rukou s feldou a pravou jste řídil druhé), pak jste řídil od devíti let. A ta vaše poslední "recenze", tak ta má opravdu funny úroveň.

26.07.2016 | 21:15:03 |  | Recenze: Peugeot 206 1,4 8V 55kW (2002)

RE:

pravda kamarade...pokud nekdo jezdi s autem jako prase..tak taky auto vypada jako prase...a muze to byt jak koliv kvalitní motor... ja mam na corsa 1.3 cdti nabehano 185tis km a menil jsem na tom jenom žhaviče...

26.07.2016 | 17:59:36 | nebraska | Recenze: Opel Corsa 1.3Cdti (2004)

RE: spotreba

Spotřeba udávaná recenzentem je vycucaná z prstu, zřejmě se jedná o jeho zbožné přání bez exaktního ověření. Mám toto vozidlo. Spotřeba stoupá docela drasticky od 90 km/hod, protože jakoby chybí stupeň 6 - stupně 1-5 jsou poměrně blízko u sebe. Motor "žere" málo tak do 2.500 ot/min, pak už spotřeba stoupá. Na dálnici to baští více než po okreskách, protože jedete pořád kolem 3.500 až 4.500 ot/min (při předjíždění ještě více) - a to si vezme i na dálce svých poctivých 8 litrů jen to fiknce, i více! Protože tohle auto nemá v podstatě žádnou aerodynamiku, tak při rychlostech nad 100 km/hod tlačíte před sebou šílený pytel vzduchu a tak spotřeba roste i z tohoto důvodu, o hluku ani nemluvě. Nicméně je to auto dobré pro řemeslníčky, pro pojíždění po okreskách a po městě, pro toho, kdo nejezdí žádné pravidelné štreky. Ta recenze je k ničemu - lže.

26.07.2016 | 17:19:40 | Franta | Recenze: Suzuki Ignis 13 (2006)

Co je to za bazar v Hamburku?

pište prosím jaroslavii@seznam.cz

26.07.2016 | 17:17:23 | jarda | Recenze: Ford Mondeo (2009)

RE:

Můžeš prosím napsat bližší informace k německému chiptuningu? kontakt, www adresu nebo podobně? Koupil jsem Freemonta a moc mně to zajímá. Děkuji.

26.07.2016 | 15:03:43 | karelv | Recenze: Fiat Freemont Superjet 2 (2012)

RE: No neviem, aditívum do paliva poznám,

Já jsem nedávno nalil do svého maxíka Atomium (ne proto, že by snad žral olej), ale má už něco najeto, tak jsem mu chtěl přilepšit :-), no a klesla spotřeba i hlučnost, spotřeba dost citelně.
Říkla jsem si, že těch pár peněz obětuju, v nejhorším se nestane nic, ale příjemně překvapili.

26.07.2016 | 09:40:07 | Vašek | Recenze: Peugeot 107 1.0vvt-i (2007)

RE: No neviem, aditívum do paliva poznám,

Tak to toho moc neznáš. Co třeba kdysi slavný Slick? Anebo Lubrifilm? To byly Lubošku aditiva do motorových i převodových olejů. Jestli to ovšem funguje nevím, protože mi nikdy auto olej nebralo a neměl jsem zapotřebí tam nic přidávat. Teď, když už velká část benzinů neobsahuje aditiva (kromě předražených prémiových paliv), aditivuji benzín pomocí VIF.

25.07.2016 | 23:06:44 |  | Recenze: Peugeot 107 1.0vvt-i (2007)

RE: Kecálkové

Jak nevíš tak nekomentuj.

25.07.2016 | 20:39:41 |  | Recenze: Hyundai i40 (2014)




Reklama

Reklama

Reklama