Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 52763x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 39361x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 34241x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 31552x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 27499x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Reklama

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: no jo Stando , ale keby tam nebol obmedzovač, tak pôjde aj 230 km/h, viem to isto,

Z kopce přelrpčí svoji papírovou maximální rychlost každé auto, které nemá omezovač.

01.04.2015 | 19:22:10 | Temp | Recenze: Škoda Fabia 1.2TSI (2013)

RE: golf vs koktávka

No teda musím povedat že s golfom TDI 1.9 66kw 2003 sa za 4l / 100km jazdit dá ,, osobne som sa dost snažil (predpisová kombinovaná jazda do 85km/h) a z Popradu do Brna cca 330km za 3,6l / 100km priemer, nech si každý tvrdí čo chce ale na koktávke takú spotrebu nikdy neurobí ani keby sa na hlavu postavil. sorry ale koktávky su nevyvažene šunky

01.04.2015 | 18:46:02 | mates | Recenze: Volkswagen Golf 1,9 TDi PD (2009)

RE: no jo Stando , ale keby tam nebol obmedzovač, tak pôjde aj 230 km/h, viem to isto,

Čo tým chceš povedať? Povedal si, že minimálně 3 z tvých chrchlů překonaly výrobcem udanou maximálku. A to umí X dalších. Ostatní pindy, jako jestli tomu věříš nebo ne, jsou o ničem.

01.04.2015 | 15:21:15 |  | Recenze: Škoda Fabia 1.2TSI (2013)

Konecne

Konecne niekto pochopil a povedal nahlas aka je kazda recenzia subjektivny pohlad na vec. Pre niekoho je na Renaulte prasknuta ziarovka zavada lebo je to srot francuz a pre niekoho je zhorena spojka na BMW iba malickost, lebo sa to stalo iba nahodou, pretoze konstalacia hviezd to zapricinala sama spolu velkou biozatazou v dany den a mozno na vine bol aj horoskop. Recenzie na tomto fore nemaju velku vypovednu hodnotu nakolko odbornikov je tu az prilis vela. Kazdy si z recenzi skor odnesie len to svoje co chce pocut. Je to ako s vtipmi, 50% je pravda, ostatne je len okolnostiam prisposobeny nezmysel. Tiez zvazujem zadovazit si tuto Toyotu, pripadne podobne MPV, to skor bude zalezat na ponuke jazdeniek, kedze na nove som sa stale neodhodlal. Dik za recenziu

01.04.2015 | 11:56:26 | Martin | Recenze: Toyota Verso (2014)

RE: Fabia 1,6 ?

Ano, Fabie II měly motory 1,6 16V 77kW, které nahradili motory 2,0 85kW u Fabie I. Dnes už tam jsou jen 1,2 TSI :-(.

01.04.2015 | 11:43:30 | Kolemjdoucí. | Recenze: Kia Cee´d 1,6 16V benzin 93 KW (2010)

Fabia 1,6 ?

Bola aj taká motorizácia ? V benzíne viem o 1,4, neskôr 1,2, videl som 2,0. Ak sa nemýlim 1,6 bola vo Felicii, ale nie vo Fabii.

01.04.2015 | 11:32:09 | rick07 | Recenze: Kia Cee´d 1,6 16V benzin 93 KW (2010)

Rychlost

Tedy pánové, už to tady čtu nějakou dobu. Prosím Vás, běžte si poměřovat pindíky někam jinam. Troufnu si tvrdit, že tohle dohadování, komu to jede o 5 km/h víc nebo míň asi spoustu lidí nezajímá. Děkuji.

01.04.2015 | 10:01:22 |  | Recenze: Škoda Fabia 1.2TSI (2013)

RE: no jo Stando , ale keby tam nebol obmedzovač, tak pôjde aj 230 km/h, viem to isto,

lebo majitelia C1 tak vravia, že 190 km/h je nič, keby tam bol 6.stupeň, tak aj 200 dá...:))))
/jáááj, váľam sa smiechom a kopem nožičkami od smiechu/
v Mazde 626, 77 kw motor, 2.0, bola maximálka 180 a 180 toaj dalo, viac NIE, na 405 66 kw, maximálka 180, viac nie, na Primere max. 205, dala 210, ale skôr tých 200, X5, max. 200, aj dala , ale už to bolo o život, 607 má 205, dala 220, ale neverím tomu, že aj na rovine...:)/klesajúca diaľnica v madarsku, podľa gps /, 508 má 210, ale viac ako 200 som ešte nevytlačil, 750 il 250 km/h.aj to ukázalo 270, ale išlo to max. 245-250.... čo tým chcem povedať?

je vôbec zázrak, že to dosiahne svoju maximálku, nieto, aby to ešte prekračovalo..., iba C 1 to dokáže...:)

01.04.2015 | 08:55:53 | ľuboš | Recenze: Škoda Fabia 1.2TSI (2013)

RE:

Ty se zase nepřekvapivě potřebuješ s někým dohadovat.

31.03.2015 | 23:50:43 |  | Recenze: Škoda Fabia 1.2TSI (2013)

Skúsenosť

V dávnych časoch, kedy bola povinná vujenská služba, kúpili pre mňa rodičia s mojím malým prispením Škodu 1203. Spolužiaci ma nahovorili na výlet do Buhlarska aj s nevôľov mojich rodičov. Po počiatočných obavách nás už táto stará škatuľa previezla cez Maďarsko a Rumunsko / vtedajšie betónové cesty sa nedali porovnať s vtedajšími našimi/ako aj nazad bez najmenších problémov. Bola to nádherná dovolenka na Slunčej briag či ako v šestici, na nezabudnutie.

31.03.2015 | 23:15:00 | anro | Recenze: Škoda 1203 1500 (1989)




Reklama

Reklama

Reklama