Nejčtenější recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 43588x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 32622x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 25636x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 25305x
8,6Ford Mustang (2005) Ford Mustang (2005) autor: Jiří Přečteno: 21405x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Reklama

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Naprostá pravda

Octa I je super auto
To, že se pod 200 rozbije vlnovec a rozpadnou přední brzdy, to teda nevím, co je to za závady. Kup si na chvilku Rentla pak breč..
www.tipcars.com/magazin-renault-laguna-ii-krasny-vuz-zezacatku-hodne-zlobil-1130.html

22.08.2014 | 16:09:15 | martin | Recenze: Škoda Octavia ASV (2003)

RE:Ta spotreba je ako píšem

Debo si ty a nauč sa jazdiť

22.08.2014 | 15:38:51 | Gello2311 | Recenze: Škoda Octavia 2.0 MPi (2001)

RE: RE autora:

Sorry, v recenzi není blbě vlastně nic :-) Jen mě vyděsila představa že bych denně jezdil do práce autem s takovou spotřebou. Asi jen zvyk. Mám spotřebu poloviční, ale auto taky :-) Tak ať slouží!

22.08.2014 | 15:23:33 |  | Recenze: Kia Sportage GDI 99 kW (2012)

RE: RE autora:

:)

22.08.2014 | 15:14:34 |  | Recenze: Kia Sportage GDI 99 kW (2012)

RE autora:

Chlapi (ženský), vy jste legrační. Debata se vůbec nevede o kvalitě auta, ani o kvalitě recenze, ale o představě jednoho diskutujícího... Tak jen pár upřesnění - auto nežere 10, ale 8,7-8,8 l. Po dálnici jezdíme do práce a třeba k rodičům (protože u ní bydlíme), ale to neznamená a nikde není psáno, že každý den (používám ještě pracovní auto, které má mimochodem stejnou spotřebu). Ostatně na spotřebu jsem si nestěžoval (pak bych asi mohl být terčem kritiky, že nevím, co si kupuji), ale pouze ji konstatoval. Pokud by spotřeba měla být jediným kritériem, tak si člověk koupí (třeba) CitiGo a pak si bude stěžovat, že je to malé. Dejte mi raději hvězdičku, nebo napište, co je v recenzi blbě... :)

22.08.2014 | 15:02:34 | Martin | Recenze: Kia Sportage GDI 99 kW (2012)

RE:

Tak ono možná jen nechtěl dát více nebo nemohl dát více ale to neznamená že nemá na to aby uživil auto s takovou spotřebou.

Jsem měl auto za sto tisíc které mělo spotřebu 11-12 litrů protože na auto nové jsem neměl a i kdyby tak to stejně bude nějaké se stejnou nebo podobnou spotřebou.

A jen se mě nechtělo další dva roky roky šetřit nebo si brát úvěr když jsem měl v podstatě to co vyhovovalo.Dneska už jej stejně nemám ale mám V6 naftu a jezdím v podstatě o nějaký litr méně.
A osobně nejsem jsi jist jestli bych vůbec dneska do nějaké nového auta šel když vidím ty ceny nového a pak to samý rok dva starý s nájezdem pár tisíc co stojí skoro o polovinu jméně tak nevím jestli se vůbec taková investice do auta vyplatí.

Osobně raději přistavím pokoj:D ten mě nikdo neukradne nebo nenabourá a raději budu jezdit s tříletým za poloviční cenu:D

22.08.2014 | 14:33:13 |  | Recenze: Kia Sportage GDI 99 kW (2012)

RE: Nadhodnoceno

Z čeho máš strach?Passat a Mondeo je úplně jinde než Megane a Astra není o moc lepší....

22.08.2014 | 13:44:02 |  | Recenze: Renault Megane 1.6 16V (1999)

RE: Ať dobře slouží.

tohle tvrzení je pěkná hovadina pane :-/

22.08.2014 | 10:02:00 | Pepa | Recenze: Rover 75 BMW M47R 2,0L Common Rail Diesel (2003)

Nadhodnoceno

Hele sorry, ale je vidět, že jsi přesedlal z Thalie. Řídil jsi někdy něco jiného než Renaulta. Třeba Octavii, Astru, Passata, Mondeo a pod. ? Dle hodnocení asi ne. Včera jsem se s tím zase svezl Renault 1.6 r.v. 99 a představa, že s tím mám jet příští týden do Chorvatska 1000 km mě děsí.

22.08.2014 | 08:25:57 | Hurvínek | Recenze: Renault Megane 1.6 16V (1999)

RE:

Korejské SUV na odiv a ty žiješ kde? V KLDR?
Touha mít něco na odiv je trošku jinde, asi třeba hledat mezi lidmi, kteří si kupují luxusní OJETINY a né hledat mezi někým kdo si koupí NOVÉ přibližovadlo!
Ten kdo má na TOHLE auto, tak aby ze sebe dělal hogo fogo, mohl si koupit ojeté Porsche Caynenne, MB GL, ještě taky Q7 nebo jiné SUV podobné a s plnou palbou. :D Motor je prý povedený a kdyby něco LPG to jistí.
Co se týká ojetiny, není třeba se obávat ztráty hodnoty, pokud se podívá člověk na ojetinu tohodle modelu, tak jeho cena po 10letech klesne pouze o 3/4 což je opravdu super.
Zpátky před cca 5-14 lety ojetiny po 10-11letech stály přesně pouze 1/10 nového auta, kromě poptávaných modelů Škoda a VW, někdy vybraných modelů jiných značek Honda,Peugeot atd., přesto je to OBROVSKÝ rozdíl v prodeji ojetin. Holt autobazary jsou chamtivé a diví se, že krachují a nemají prodeje. :D

22.08.2014 | 07:09:59 | svlastik | Recenze: Kia Sportage GDI 99 kW (2012)




Reklama

Reklama

Reklama