Nejčtenější auto recenze

3,8Suzuki SX4 (2011) Suzuki SX4 (2011) autor: 43 Přečteno: 25727x
9,0Suzuki Grand Vitara (2006) Suzuki Grand Vitara (2006) autor: mira Přečteno: 23840x
8,0Suzuki Jimny (2002) Suzuki Jimny (2002) autor: AL Přečteno: 20296x
9,2Suzuki Grand Vitara (2004) Suzuki Grand Vitara (2004) autor: njneik Přečteno: 15244x
7,2Suzuki Ignis (2005) Suzuki Ignis (2005) autor: Franta Přečteno: 14867x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Klepanie zadnej nápravy

Ja uz od kedy sme kupili pocujeme to klepanie od zad.napr. aj sme to riesili ale bohuzial stale neuspesne uz som v koncoch lenn zbytocne investicie doteraz.Loziska na obydvoch stranach raz jedna raz druha odide,ohnuta poloos,silen bloky,ramena vsetko vymenene.Vcera som to doniesol zo servisu a dnes je to to iste klepanie+ suchanie. poradte mi prosim. Uvazujem ako posledna moznost vymenit celu zad.napravu alebo je to zbytocne???

24.05.2017 | 21:07:00 | justy | Recenze: Suzuki Ignis 1,3 VVT (2006)

??

Díky za recenzi, minulý týden mi známý zrušil Baleno, kdy oprava je pochopitelně nerentabilní. Baleno je srdeční záležitost. Nepotkal jsem kromě Corolly E8 (momentálně musí tento 30letý youngtimer plnit každodenní přepravní úkoly) spolehlivější a nenáročnější auto. Liana je prostě ošklivá a jiná, ale začínám koketovat s myšlenkou, že si ji pořídím i přes vyjmenované nedokonalosti. První dotaz zní: Kde se Liany vyráběli? Jak jsou na tom se spolehlivostí veškerá elektronická kurvítka? Chtěl bych prostě nějaké objektivní porovnání spolehlivosti Liany s Balenem. Když to řeknu jednoduše u Balena jsem nemusel řešit, kromě běžného spotřebáku vůbec nic.O nápravnice bylo dobře postaráno od počátku, tak si původní nápravnice odvezlo i na cestu poslední.

23.04.2017 | 20:51:42 | Martin | Recenze: Suzuki Liana (2008)

65000 km. Gumy na pedálech jsou dost fórové, na spojce už je prošlapaná. Taktéž originální pryžový koberec u řidiče. Pryže nic moc, mohli by zlepšit. Druhá žárovka na RZ vyměněna. Destičky půjdou tak za 10000 km. Celkově je to zatím dobré. Ťuky ťuk.

04.04.2017 | 14:15:56 | Itall | Recenze: Suzuki Splash 1,0 (2013)

RE: reakce na recenzi z 21.5.2012

Váš komentář nějak nedává smysl... Víte jak lpg funguje? Co tam jako napsal špatně?

26.03.2017 | 16:06:05 | mawa | Recenze: Suzuki SX4 1,6 (2011)

RE:

Protože se spojil s Fiatem :-)

22.03.2017 | 10:29:58 |  | Recenze: Suzuki Ignis 1300 (2007)

Problémy s převodovkou Suzuki Ignis/Swift, Subaru Justy

Taky jsem řešil problémy s převodovkou - evidentně mi odcházely ložiska, jenom jsem nevěděl kde. Nechal jsem vyměnit spojku a ložiska na spojce, složit a bohužel závada přetrvala. Až po výměně ložisek v převodovce je to teď OK (měnil jsem 14dní zpátky). Dostal jsem kontakt na chlapa ze Staříče (mladý kluk, asi 30let) a ten mi to vyměnil za dva dny (mezitím samozřejmě čekací doba na ložiska 3 dny), dokonce mi sehnal levnější originál ložiska a celá oprava mě vyšla na zlomek částky, kterou chtěli v servisech. Evidentně to nedělal poprvé. Kdyby chtěl někdo kontakt, tak mi napište na suzukiclub .cz přezdívka JakubBR.

22.03.2017 | 08:10:13 | Jakub | Recenze: Suzuki Ignis 1300 (2007)

RE: Prosím

Vzadu na motoru je taková stříbrná trubička.Na obou koncích je přišroubovaná dvěma šroubky.Je k nim na jedný straně špatný přístup.Tato trubička má něco společnýho se zpětným spalováním a zhruba po 50000km se ucpe.Stačí vymontovat,vyčistit a mohl by být problém vyřešen.Mě to zatím vždy pomohlo.Mám již tento stroj 13 let.Jak jsem již psal výše v jiněm vlákně.

04.02.2017 | 18:28:40 | Roman | Recenze: Suzuki 1,3 (2004)

RE: Tak se ještě vracím

Tak sem to vlastně nikdy nevyřešil,vozidlo pořád vlastním a na vysoký volnoběch sem si zvykl.Prostě s tím počítám a podle potřeby zastavím,aby spadl.Jínak za celých 12 let bez závady,jenom 2x rozsvícená kontrolka motoru,což zpraví vyčištění trubičky vzadu na motoru,zřejme přívod zpětného spalovaní k ventilu agr.Jinak naprosto bez závad.

04.02.2017 | 18:13:37 | Roman | Recenze: Suzuki 1,3 (2004)

Maximálna spokojnostˇ

Som vlastníkom suzuky swift 1,3 rok 2005 autíčko používam do práce ako aj pre 5člennú rodinu.Autíčko má už175000km a stále je to malá raketa na kolesách.V zimnom obdobý štartuje na prvú šupu aj pri teplote-20.Rozvodová reťaz je na tomto aute nezničiteľná!!!Problém :katalizátor odyšiel po 100000km guľoví čap viskočil na obruvníku po160000km bol už velmi opotrebovaný.Motor je tak tichučký že niekedy zabudnem že je naštartované. Na STK v Dekre ho napojili technik podotkol že ak by on mal v aute takýto motor bozkával by ho od rána do večera.Irídiové sviečky som ešte nemenil sú tam pôvodné .Po výmene filtrov a olejov shell si bafkáme na 6,6L.Posledná závada bola že na pedáli odyšiel brzdný spínač.Spojka nebola menená a nikdy neprešmykovala čo doteraz nechápem pri tých kilometroch.Auto ma NIKDY nenechalo! Je to veľmi spolahlivé vozidlo odporúčam.Súčiastky sú vždy dostupné a vôbec sú neni drahé hlavne pri kúpe cez net.Som rád že ho mám a za nič nedám!!!!

31.01.2017 | 20:07:03 | Marek | Recenze: Suzuki Swift 1,3 benzin (2007)

porucha na elektrike

mám na SUzUKI najazdených 5600 km. Dnes sa mi objavil problém. Stretávacie svetlá sa po vypnutí motora nezhaslo. Musel som použiť vypínač svetiel. Nevie mi niekto poradiť v čom to je?
ďakujem

23.12.2016 | 19:44:10 | stanislav | Recenze: Suzuki Swift 1,3 benzin (2007)