Auto recenze Suzuki - rozcestník pro recenze Suzuki

Nejčtenější auto recenze

3,8Suzuki SX4 (2011) Suzuki SX4 (2011) autor: 43 Přečteno: 27295x
9,0Suzuki Grand Vitara (2006) Suzuki Grand Vitara (2006) autor: mira Přečteno: 24984x
8,0Suzuki Jimny (2002) Suzuki Jimny (2002) autor: AL Přečteno: 21717x
7,2Suzuki Ignis (2005) Suzuki Ignis (2005) autor: Franta Přečteno: 16253x
9,2Suzuki Grand Vitara (2004) Suzuki Grand Vitara (2004) autor: njneik Přečteno: 15989x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Chyba se stane

Chyba se stane, ale když to tak čtu, změnil bych servis, protože to zjevně byla banda patlalů :-)

24.02.2018 | 15:38:13 | dmatej | Recenze: Suzuki Swift 1,3 benzin (2007)

RE: ty si typek

ak je podla teba splasch super tak si sa asi na ničom inom ešte neviezol nebodaj lepšom to auto je tak nestabilne až to pekné nieje chcem vediet ci vobec preslo losim testo pochybujem že mal niekto tu odvahu!

17.02.2018 | 20:50:43 | ado | Recenze: Suzuki Splash 1200 (2008)

RE: Suzuki

Máš pravdu auto ma moj svokor je to katastrofa tvrde nepohodlné ideš 80km a zdá sa ti ako keby si isiel 180km nemám žiadne ferari mam len golf 6 nič vela nič málo. splasch je čerep z velkým č po pol roku ošúchané sedačky odlepuju sa vonkajsie lišty des cele auto a to sa fakt miernim moj nazor nemam nič proti Madarom ani som nevedel že sa tam vyrába to auto je hroza ako celá značka lacné materiali zlé prevedenie celého auta a jazdne vlastnosti su tak zlé že to nemam ani sčím porovnat čest.

17.02.2018 | 20:47:14 | ado | Recenze: Suzuki Splash 1200 (2008)

souhlas s recenzi

Deda si koupil pred cca 6 let noveho Jimmyho a ted ma najeto cca 60 tis.Kc. Prorezly je,jako by mu bylo 100 let. Zlaty Suzuki Samurai.

02.02.2018 | 18:32:22 | digi | Recenze: Suzuki Jimny (1998)

Rekce na tvrzení v komentářích

Vinrace může a nemusí být zapřičiněná rejdovými čepy.
Přimazávat bez možnosti kontroly množství je nesmysl, stejně jako přidělání maznice, hrozí protržení vnitřních simerinků v případě přetlakování mazacím tukem, toto řešení je jen lenost dělat věci tak jak se mají.
Příčin může bát opravdu mnoho, čepy řízení, rejdové čepy, silentbloky panthardské tyče, silentbloky ramen, vůle nábojových ložisek, neúčinné tlumiče, nevhodné pneumtaky (tvrde C gumy), unavené pružiny atd atd.
Chyba v případě Jimnyho je změna konstrukce oproti Samurai za účelem snižování výrobních nákladů.
Doporučuji členství v suzukiclubu.cz kde tuto problematiku detailně rozvádím a pravidelně pomáhám s opravou i na dálku.

01.02.2018 | 16:59:53 | Jiří Franěk | Recenze: Suzuki Jimny (2006)

Co tady nabízíte auta 18 let na inzerci-----zda je to ještě na prodej

15.01.2018 | 19:23:35 | stirek.jvk@seznam.cz | Recenze: Suzuki SJ 1,0 benzin (1987)

RE: vibrace volantu

Mne to nepomohlo, vymenil som, aj tak nove gumy, auto malo 25000 km, ak este neake rady, rad prijmem, pls na mail peli76@gmail.com, dakujem za odpoved

22.12.2017 | 22:31:21 | Pelikan | Recenze: Suzuki Jimny (2006)

Som magor

Sorry, zabudol som mail, mea culpa, peli76@gmail.com

22.12.2017 | 22:25:16 | Pelikan | Recenze: Suzuki Jimny (2006)

jimny udrzba

Dobry den, mam suzuki jimny 1.5 ddis, nabehane kupene od 20 000 do 296 000 km, odlozil som ho na ryby a polovacku, co by som mal podla vas vymenit alebo GOckovat( prevodovka, etc) . Kolesa netrasu, neverim vymene lozisk, nove gumy, + centirovanie na 0, ale na 0, a vsetko ide ako hodinky...Dakujem za odpoved. Poslite mi pls mail. Dakujem za odpoved

22.12.2017 | 22:15:52 | Pelikan | Recenze: Suzuki Jimny (2006)

RE:

Tož to je NĚJAKÁ kvalita. Já tak dobrou zkušenost s P107 nemám, i když nemám ani nějak moc špatnou. Určitě to mohlo být lepší, takže jsem ho prodal a zpětně jsem rád. Ale já všechno zničím, jak známo :o) V tomhlr srovnání se Splash zdá kvalitnější, ještě uvidíme. Kolíňata jsou asi kus od kusu, takže by spadala do kategorie jak se natrefí. To je stále lepčí, než kategorie pravděpodobně průser. Ovšem ani v kategoriijak se natrefí jsem být nechtěl, takže hledám dál.

26.10.2017 | 22:07:54 | Itall | Recenze: Suzuki Splash 1,0 (2013)