Nejčtenější auto recenze

3,8Suzuki SX4 (2011) Suzuki SX4 (2011) autor: 43 Přečteno: 26468x
9,0Suzuki Grand Vitara (2006) Suzuki Grand Vitara (2006) autor: mira Přečteno: 24288x
8,0Suzuki Jimny (2002) Suzuki Jimny (2002) autor: AL Přečteno: 20835x
9,2Suzuki Grand Vitara (2004) Suzuki Grand Vitara (2004) autor: njneik Přečteno: 15536x
7,2Suzuki Ignis (2005) Suzuki Ignis (2005) autor: Franta Přečteno: 15429x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE:

Tak, rejd asi má, nevím, ale určitě má malý rozvor a krátký převis vzadu. Parkuje se s ním opravdu dobře.

18.09.2017 | 17:53:42 | Itall | Recenze: Suzuki Splash 1242 (2008)

RE: Splash a zadní svítilny

Tož, zadní světla se mi zrovna líbí, mám je rád vertikálně, aby nepřekážely ve víku kufru. Jejich vzhled mi nevadí, naopak. To předek auta vypadá, podle mě, hůř. Zadek je hodně useknutý, to ale se světly nemá co dělat.

18.09.2017 | 17:50:42 | Itall | Recenze: Suzuki Splash 1242 (2008)

RE: Suzuki Svft 1.3,2008,39900 km-začala svítit kontrolka motoru

Můžete i napsat na imeil,dík všem ,jaroslav.vybiralll@seznam.cz

17.08.2017 | 12:46:00 | Jara X MAN | Recenze: Suzuki Swift 1328 (2008)

RE: autorovi recenze

Zdarec RS Octavia jsem nedal,dal mě na prdel,ale rozjed byl můj,at jezdí,všem krásný den.

17.08.2017 | 12:22:17 | Jara X MAN | Recenze: Suzuki Swift 1328 (2008)

Suzuki Svft 1.3,2008,39900 km-začala svítit kontrolka motoru

Zdravím všechny příznivce tak super autíčka pro nenáročné,je super a věřím že ještě bude.
jak všichni uvádíte,je to super stroj,za celou tu dobu nepotřebovalo žádný veliký servis,pneu,oleje,žárovky,vše OK,až ted se rozsvítila kontrolka motoru tím pádem přestal ukazovat tachometr-spotřeboměr a rychlost,nevíte co a kde bych mohl dostat bližší info jak v jaké kondici se autíčko nachází,všem děkuji popřeji hodně radosti,vyrobeno v Madarsku.

17.08.2017 | 12:14:32 | Jára X MAN | Recenze: Suzuki Swift 1328 (2008)

RE:

Téměř každý motor nerosí olej, to byla pravda kdysi. Dnes jsou technologie lepší a kvalitní motor se nemastí. Sice by k únikům oleje dnes přispívaly nízkoviskozitní (extrémně nízkoviskozitní) motorové oleje, ale není nutné (dokonce ani moc dobré) je používat. Já je nepoužívám a motory zespoda mastné nemám.

15.08.2017 | 13:49:06 | Itall | Recenze: Suzuki Splash 1,0 (2013)

RE:

Hlučné ložisko je indikace k výměně. Nikdo trochu znalý nebude zkoušet, kolik ještě vydrží. V případě ložisek kol to bývá ještě dost dlouho, jak někdy vídáme v okolí, někdy i u jiných ložisek. Ale asi je lepší, pokud člověk není hluchý, slepý nebo případně ignorant (záměrně nepíši blbý), ložisko v dohledné době vyměnit. Rosící pumpy se kdysi řešily u škodovek stodvacítek. To bude ten vývoj ve spirále, jak učili komunisté... :o)

15.08.2017 | 13:40:57 | Itall | Recenze: Suzuki Splash 1,0 (2013)

RE:

Tak tlumič to asi nebude, spíš klasika - páté dveře v zámku - když se nechají nedoklapnuté, klapání zmizí. Trochu to opravím, nevím jak :o)

15.08.2017 | 13:33:54 | Itall | Recenze: Suzuki Splash 1,0 (2013)

RE:

Tak to je tak trochu velká spekulace. Kdyby, tak by... opakuji: Ukažte mi případ, kdy někomu na kolíněti, nebo Yarisu vytekla chladící směs, nebo se poroučela pumpa. Téměř každý motor rosí olej ve své spodní části, a taky to neznamená, že mu olej vyteče a vůz bude nepojízdný. Vám ta pumpa nějak leží v hlavě :-) Ale budiž, hlavně že máte se splašem méně závad, než jste měl s kolínětem. Nebo vlastně ne? Několik malých závad (zatím) teda taky není zrovna potvrzením kvality.

29.06.2017 | 18:06:44 |  | Recenze: Suzuki Splash 1,0 (2013)

RE:

Tož, pumpa se nemění preventivně místo rozvodů. Možná bylo míněno s rozvody, což se dělá u některých motorů, ale ne u kolíněte 1,0. Zde pumpa a rozvody nijak nesouvisejí. Když pumpa trochu rosí, tak bude trochu načaté ložisko, což se projevuje také trochu zvýšeným hlukem a když se to trochu zanedbá, tak po nějakém čase trochu vyteče voda, což je trochu nepříjemné, páč jste trochu nepojízdný. Takže trochu rosící a trochu hlučící pumpa je trochu na výměnu, páč neradno zkoušet, zda ještě najede trochu kilometrů nebo snad trochu více. Mě pumpa vydržela 90000 km, což je málo, ale ne zas úplný průšvih. Proto jsem to sem napsal, přestože nejsem konkurence.

29.06.2017 | 17:38:37 | Itall | Recenze: Suzuki Splash 1,0 (2013)