Auto recenze Suzuki - rozcestník pro recenze Suzuki

Nejčtenější auto recenze

3,8Suzuki SX4 (2011) Suzuki SX4 (2011) autor: 43 Přečteno: 28072x
9,0Suzuki Grand Vitara (2006) Suzuki Grand Vitara (2006) autor: mira Přečteno: 25507x
8,0Suzuki Jimny (2002) Suzuki Jimny (2002) autor: AL Přečteno: 22588x
7,2Suzuki Ignis (2005) Suzuki Ignis (2005) autor: Franta Přečteno: 17243x
3,2Suzuki Swift (2007) Suzuki Swift (2007) autor: Honza 2 Přečteno: 17174x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Súhlasím...?!

nie je pravda, že suzuki je fiat.Naopak Fiat sedici je Suzuki vyvinuté a vyrábané vo fabrike v madarsku - hatchback a sedan v Jpn

16.08.2018 | 10:02:52 | vlasto | Recenze: Suzuki SX4 (2012)

suzuky liana

5 let sem mnel micubushi spestare a byl sem velice spokojen jak spotrebou tak s autem nenito velky komfort ale zvladal vse a po 5 letech sem sel do suzuki liana je to skoro stejne je pravda nenito zadny krasavec jeho vlstnosti sou dobre spotreba a jizda do cela ujde ,mam 04 interier velmy zachovaly a motor po celkove prohlidce sem spokojen sem zvedav kolik vydrzi ,

09.04.2018 | 17:23:19 | radek | Recenze: Suzuki Liana (2008)

RE:

Jsem držitel Suzuki Swift 1,3 rok výr.1998-8 let první majitel a já necelých 12 let bez závad,nepočítám běžné opravy z opotřebení.Každý den v plném provozu-negarážované!Porovnat fábii a suzuki je,fábie,jedním slovem schnilá katastrofa,za dvacet let by s ní byla jedna korozní kulička jako i s jinými českými značkami. Milan

18.03.2018 | 13:49:32 | 06.04.2008 | 18:23:49 | Alexandra | Recenze: Suzuki Swift 1,3 benzin (2007)

RE: Nesouhlasím...

Pak jsi si nepřečetl pozorně odpověd od recenzisty Jandaxx.Ví o čem píše a já s tím souhlasím.Pokud auto šlape jako hodinky,tak jsou úslužný,ochotný a já nevím co ještě,a pak,přijde ta rána při častějších opravách atd. Milan

18.03.2018 | 13:31:42 | 21.10.2008 | 16:26:03 | iverson | Recenze: Suzuki Swift 1,3 benzin (2007)

RE: Spokojenost se Swiftem

Musím jen odepsat že s tebou souhlasím.Mám stejné zkušenosti.Suzuki Swift 1,3 r výr.1998 mám necelých 20 let,a jsem s ním pyl nadmíru spokojen.Opravy jen ty co se týče opotřebování,např.brzdy,výfuk,výměna filtrů a pod.To je běžná záležitost.Bohužel,i když vypadá hodně zachovale,neporušený lak a bez koroze.Autíčko vůbec nešetřím,je každý den v provozu a přesto se objevila závada kterou autoopravny do ted nebyli schopni najít a po opravě se ta závada neustále vrací,otázka je co s tím,zřejmě půjde do šrotu,protože se mi už nechce do něj nesmyslně vrážet finance.Jinak jak zde někdo napsal Japonec nakonec,tak to je nesmysl.Milan

18.03.2018 | 13:21:19 | 04.02.2009 | 09:07:20 | Soňa | Recenze: Suzuki Swift 1,3 benzin (2007)

RE: Swift 2008, maximální spokojenost!

Ahoj Jardo,když si přečteš stránku NEPOSLUŠNÉ ZUZUKI,tak pochopíš jedno.Každý kdo si koupil Suzuki od roku 1998 a atd.tak se tě zeptám,jak dlouho to Suzuki máš?Moje Suzuki bylo 8 let u prvního majitele a 12 let ho mám já.Nemohl jsem si ho vynachválit,18 let jezdilo bez chyby,a ted je neopravitelné a paradoxem je že různé autoservisi nemají tendenci přijít na určité závady a na tož je opravit-nebo také nechtějí protože je to jen biznis jak vytahat nemalé peníze za opravy.Nepíšu ti to abych ti něco podsouval ale z vlastní zkušennosti.Jestli se ti něco podobného přihodí,a ne že bych to někomu přál,ale dej pak vědět,jak jsi dopadl u autoopraven.Čti hodně rúzné recenze,tam se dozvíš věci které tě asi moc nepotěší.s pozdravem. Milan

18.03.2018 | 12:56:01 | 22.06.2017 | 18:31:25 | Jaroslav | 87.249.136.* | Recenze: Suzuki Swift 1,3 benzin (2007)

vrzganie

Dobrý deň na vŕzganie palubovky máme produkt, ktorý sa používa v prvovýrobe je to produkt CARBAFLO KSP 105 10 g pero s ihlou ktoré sa dostane aj do najmenších škár .
Ak máte záujem tak ma kontaktujte na obchod@stap-tn.sk (nie je to nič drahé )
Prajem pekný deň .

12.03.2018 | 09:47:19 | tomasmartinek | Recenze: Suzuki SX4 1,9DDiS (2008)

Chyba se stane

Chyba se stane, ale když to tak čtu, změnil bych servis, protože to zjevně byla banda patlalů :-)

24.02.2018 | 15:38:13 | dmatej | Recenze: Suzuki Swift 1,3 benzin (2007)

RE: ty si typek

ak je podla teba splasch super tak si sa asi na ničom inom ešte neviezol nebodaj lepšom to auto je tak nestabilne až to pekné nieje chcem vediet ci vobec preslo losim testo pochybujem že mal niekto tu odvahu!

17.02.2018 | 20:50:43 | ado | Recenze: Suzuki Splash 1200 (2008)

RE: Suzuki

Máš pravdu auto ma moj svokor je to katastrofa tvrde nepohodlné ideš 80km a zdá sa ti ako keby si isiel 180km nemám žiadne ferari mam len golf 6 nič vela nič málo. splasch je čerep z velkým č po pol roku ošúchané sedačky odlepuju sa vonkajsie lišty des cele auto a to sa fakt miernim moj nazor nemam nič proti Madarom ani som nevedel že sa tam vyrába to auto je hroza ako celá značka lacné materiali zlé prevedenie celého auta a jazdne vlastnosti su tak zlé že to nemam ani sčím porovnat čest.

17.02.2018 | 20:47:14 | ado | Recenze: Suzuki Splash 1200 (2008)