Nejčtenější auto recenze

3,8Suzuki SX4 (2011) Suzuki SX4 (2011) autor: 43 Přečteno: 26763x
9,0Suzuki Grand Vitara (2006) Suzuki Grand Vitara (2006) autor: mira Přečteno: 24518x
8,0Suzuki Jimny (2002) Suzuki Jimny (2002) autor: AL Přečteno: 21121x
7,2Suzuki Ignis (2005) Suzuki Ignis (2005) autor: Franta Přečteno: 15707x
9,2Suzuki Grand Vitara (2004) Suzuki Grand Vitara (2004) autor: njneik Přečteno: 15692x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE:

Tož to je NĚJAKÁ kvalita. Já tak dobrou zkušenost s P107 nemám, i když nemám ani nějak moc špatnou. Určitě to mohlo být lepší, takže jsem ho prodal a zpětně jsem rád. Ale já všechno zničím, jak známo :o) V tomhlr srovnání se Splash zdá kvalitnější, ještě uvidíme. Kolíňata jsou asi kus od kusu, takže by spadala do kategorie jak se natrefí. To je stále lepčí, než kategorie pravděpodobně průser. Ovšem ani v kategoriijak se natrefí jsem být nechtěl, takže hledám dál.

26.10.2017 | 22:07:54 | Itall | Recenze: Suzuki Splash 1,0 (2013)

RE:

Chtěl bych ho už prodat, a koupit jiné s malým nájezdem. Nemám potřebu najet půl milionu na jednom autě. Ale nechci ty nové ročníky, od 2009 výše se začaly montovat kurvítka, prodlužovat ještě převody, egr ventily, atd. Líbilo by se mi do roku 2008 s malým nájezdem. Snad na nějaké natrefím.

26.10.2017 | 16:12:13 |  | Recenze: Suzuki Splash 1,0 (2013)

RE:

Moje Aygo 240 000 a ..... bez závad. Nic neklepe, nevrže, ba dokonce nic nerosí. Spotřeba do přezutí na zimní kola ještě klesla na 4,4 při jízdách město 60%, mimo město 20% a dálnice D8 20%. Kolegyně s C1 se blíží ke 130 000 a zatím také nic. Diví se, co prý pořád mám a proč se ptám? Už si také zvykla, že s kolínětem se jenom jezdí a jezdí a nic se neřeší. Olej já 5W-40, ona 10W-40. Její spotřeba 4,9 - 5,2 prý podle toho, jak má zrovna těžkou nohu. Jezdí ale většinou jen po městě.

26.10.2017 | 16:08:56 |  | Recenze: Suzuki Splash 1,0 (2013)

RE: Matúš

Po 7 rokoch odpoved :D robil obchodného zástupcu a dostával služobné každý rok nové, príp. kým ju nerozbil. Ale to už sú roky nazad, vtedy fičali Sonaty a Vectry B :)

26.10.2017 | 15:57:11 | Matúš | Recenze: Suzuki Swift 1328 (2008)

Najeto 75000 km, zatím celkem OK. Zlobí mě jen klepání v zadní části auta, zatím jsem ho nevyřešil. Když se páté dveře nechají nedoklaplé, tak zvuk zmizí, jestli dobře poslouchám. Takže to snad dělají ty dveře, asi zámek. Ovšem nějakým cloumáním rukou zvenku ten zvuk nevyloudím. Ozývá se jen za jízdy, i pomalé, třeba při couvání na nerovném povrchu, také při zatáčení, zřetelněji při zatočení vpravo. Nechci se domýšlet nějaké hlouposti, ale připadá mi, že uchycení pantů pracuje a zámek pak klepe, ale jsou na to potřeba síly za jízdy, jen rukou to nejde. Možná je to nesmysl, nevím. Každopádně panty dveří jsou uchyceny jen na poměrně tenkém plechu a při otvírání a zavírání stačí jen odpor plynových vzpěr, aby bylo možno pouhým okem zaznamenat, že celý plech i s panty se pohybuje. Možná tahle fórovost je příčinou zmíněného zvuku, gumové těsnění se omačkalo a teď zámek klepe. To asi nevyřeším.

26.10.2017 | 13:37:18 | Itall | Recenze: Suzuki Splash 1,0 (2013)

RE: ??

Zdravím, s Balenem jsem najezdil 100000 km a můžu jen potvrdit Vaše slova.S Lianou mám najeto momentálně pouze 45000 km a zatím jsem řešil pouze oleje, filtry klínové řemeny a přední brzdové kotouče s obložením. Rozhodující je, na jaký kousek narazíte.
Nevím jestli všechny, ale moje Liana je vyrobená v Japonsku. Se žádným z elektronických kurvítek jsem neměl problém. Asi proto, že je jich tam stejně málo jako v Balenu.

09.10.2017 | 21:58:56 | libsil | Recenze: Suzuki Liana (2008)

RE:

Tak, rejd asi má, nevím, ale určitě má malý rozvor a krátký převis vzadu. Parkuje se s ním opravdu dobře.

18.09.2017 | 17:53:42 | Itall | Recenze: Suzuki Splash 1242 (2008)

RE: Splash a zadní svítilny

Tož, zadní světla se mi zrovna líbí, mám je rád vertikálně, aby nepřekážely ve víku kufru. Jejich vzhled mi nevadí, naopak. To předek auta vypadá, podle mě, hůř. Zadek je hodně useknutý, to ale se světly nemá co dělat.

18.09.2017 | 17:50:42 | Itall | Recenze: Suzuki Splash 1242 (2008)

RE: Suzuki Svft 1.3,2008,39900 km-začala svítit kontrolka motoru

Můžete i napsat na imeil,dík všem ,jaroslav.vybiralll@seznam.cz

17.08.2017 | 12:46:00 | Jara X MAN | Recenze: Suzuki Swift 1328 (2008)

RE: autorovi recenze

Zdarec RS Octavia jsem nedal,dal mě na prdel,ale rozjed byl můj,at jezdí,všem krásný den.

17.08.2017 | 12:22:17 | Jara X MAN | Recenze: Suzuki Swift 1328 (2008)