Moto recenze

Nejčtenější moto recenze

2,6Babetta 210 (1996) Babetta 210 (1996) autor: Roven Přečteno: 38795x
6,6Jinling  (2011) Jinling (2011) autor: Martin Přečteno: 16420x
9,4Kentoya  (2007) Kentoya (2007) autor: Daelimek Přečteno: 15100x
9,2Yamaha XVS (1998) Yamaha XVS (1998) autor: Čert Přečteno: 11975x
5,8MZ  (1990) MZ (1990) autor: Zeur Přečteno: 11052x
Všechny nejčtenější moto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Prosba o radu

Nejde do vyšších otáček, dusí se, karburátor vyčištěný ,cívky nové,prosím poraďte, už nevím co stým.

18.04.2018 | 10:04:48 | Pavson | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE: Vůbec neví

zřejmě vlastní zkušenost...krtku.

16.04.2018 | 19:20:23 |  | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

Vůbec neví

Babetta není určena pražským Pepíkům do města. Zřejmě bude spokojen s čínským skútrem kterej se sere...

16.04.2018 | 09:54:40 | Krtek | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

Je to loterie

Měl jsem 2roky 207 a plná spokojenost, jen jsem jezdil, akorát jsem nechápal proč předchozí majitel urazil nálitky pro vedení rozety. Po koupi úplně nové 210 jsem pochopil, rozeta házela tak, že to podstatně snižovalo komfort jízdy, v záruční opravně mi zdělili, že výměna dílů nic neřeší, všechno to šmajdá. Časem se přidalo přidírání motoru, ačkoli zásady jízdy s 2t mi byly známy. Prodal jsem ještě v záruce. Taky jsem měl na 14dní půjčenou jednu starší, se kterou se špatně zacházelo, a ta vypadala docela ok, ani ten řetěz tolik neházel. Opravil jsem to nejzákladnější, například jsem přišrouboval motor visící na posledním povoleném šroubu. Neřadila dvojku, a to jsem opravil tak, že jsem s ní asi jeden den inteligentně jezdil a dával plynem náznak k řazení. Nakonec jsem s ní jel na 150km výlet. Teď mám Korádo, od funglovky, už 15let a mám v něm pořád ještě původní svíčku. Takže jen benzín, pneu a letos asi brzdové obložení. V prodejně mi říkali, že mám vyjet na zimu benzín z karbce, že zvodnatí, tak jsem na jaře čistil zalepenou trysku. a to už nedělám, takže to byla jedna oprava a vypálení výfuku po dvanácti letech-preventivně, jelo to ok, druhá. Olej fulsynt, nebo polosynt 1:50.

05.04.2018 | 14:01:12 |  | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE: Babeta je šitovka co není z číny

Sem ještě zapomněl dodat, že jediná její výhoda je v tom, že nemá SPZ, ale to de facto s ní nesouvisí. Raději si kupte síťovku na MHD.

03.03.2018 | 19:08:48 | Pelikán | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

Babeta je šitovka co není z číny

Občas nějakou Babetu opravím, vlastním a plně se ztotožňuji ze vším popsaným. Koupil jsem Piaggio mopeda po mesengerovi s najetými 55000km a on jezdí v létě v zimě, z kopce i do něj bez oprav i po 30 letech v provozu. Babeta mnohdy neodjede ani z prodejny. Lak se odlepuje zevnitř nádrže a ucpává trysky, rozety hází, spojka nefunguje, občas nestartuje. Je to prostě šit. Vhodné do muzea co vše je možné vyrobit. Naštěstí to vyráběly slováci a ne češi. Vhodné pro kutila a masochisty. Případně jako učební pomůcka.

03.03.2018 | 19:03:12 | Pelikán | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

prosim o radu

Vlastnim babettu 210 z roku 1986 za celou doubu ma najeto 5000 km.Babetta ma vymnenu spojky a zadni pneu.Posledni dobou za jizdy s e svetly jde motor jen na polovicni otacky.Kdyz pridam motor chcipne.Bez svetel jede normalne.Dekuji za radu.

20.02.2018 | 15:44:46 | oldrich | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE: Můj názor na Babetu

ty jsi kolík....300km na bábě.....smích..palec nahoru

19.02.2018 | 08:59:44 | bogas | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE: bezi na volnobeh ,startuje ale jak vemete za plyn chcipne

jo u babet definice oprav velice nekorespondující s jinejma mašinama... za mě...oprava motoru babety = go motoru..pač tak jako tak pulíš motor.kdyby baba neměla ty výhody co ma SPZ atd tak zlatej fichtl!!!

19.02.2018 | 08:57:20 | bogas | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

bacha na přední kolo......

u těch kol co se ti netočí nebude nejspíš problém v hřídely,ale s podložkama!!!podívej se na tech. výkres co ti tam chybí voe..... nebo si rozbiješ držku..... dal už to číst nebudu... ale je fakt že bába je kapičku nedomyšlená, no ale takové opravy??????

19.02.2018 | 08:47:22 | bogas | Recenze: Babetta 210 50 (1996)