Nejčtenější moto recenze

2,6Babetta 210 (1996) Babetta 210 (1996) autor: Roven Přečteno: 34098x
9,4Kentoya  (2007) Kentoya (2007) autor: Daelimek Přečteno: 14009x
6,6Jinling  (2011) Jinling (2011) autor: Martin Přečteno: 13959x
9,2Yamaha XVS (1998) Yamaha XVS (1998) autor: Čert Přečteno: 11123x
5,8MZ  (1990) MZ (1990) autor: Zeur Přečteno: 10314x
Všechny nejčtenější moto recenze >
Reklama


Nejnovější komentáře v diskuzích

RE:

Tak to určitě. Navíc ta stopade měla maximálku něco málo přes 100 km/h. Skáču dobře, skáču rád...

09.03.2017 | 16:24:20 | Itall | Recenze: Jawa 350 dvoutakt, 2v (1991)

Krásné počtení

Tomu tedy říkám pech,já koupil babettu v na pohled strašném stavu a nestačil se divit její spolehlivosti a rychlosti.To co popisujete zažívám s mustangem i v pubertě s pinírem 555 s motorem 21,staršný krámy,dle mě konstruované pro děti ,aby se na tom nezabili, když to nejezdí.

08.12.2016 | 16:08:45 | Pierre | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE: Babetta 210

No tak jsi se na závěr popsal a co? Máme se zbláznit? :-)))

24.10.2016 | 10:14:27 | Vašek | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

Babetta 210

Tak po dvou letech marného boje o zprovozneni a zespolehliveni Babetty 210 jsem to konecne vzdal. Tento paskvil, co se nazyva moped bych uredne zakazal. Za dva roky nekolikery startovaci a radici celisti, halda simerinku a o krouzku, pouzdra do vidlice, retezovka, zapalovaci civka, tyristor, halda zarovek, omezovac napeti, dva plaste, volnobezka do převodovky, brzdove celisti, vybrus s pistem a krouzky.
Uz to stalo vic nez cela ta sragora slovenska stoji, prodal jsem ji za par korun se slovy : tohle do baraku uz NIKDY!!!!! Koupil jsem Maneta Korado a konecne jsem se poradne svezl beze strachu kde mne ten smejd zase necha. Vazne by mne zajímalo, co ted blb inzenyrskej tenkrat hulil, když mu vypadla z rysovaciho prkna tahle zpotvorenina, povesil bych ho za to za koule do pruvanu.
Howgh.

23.10.2016 | 22:39:07 | Pepe | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

parádní kentoya, určitě bych můžu všem doporučit

26.09.2016 | 22:29:18 | Lucke | Recenze: Kentoya 125 (2007)

tchajwan a čína - problém začína...

at premýšlím jak premýšlím, nenapadá mě jeden jediný důvod, proč bych si měl koupit něco takového... atrapa motocyklu z asie... ani cena ne. Se ti divím, zvláště když jsi jak píšeš jezdil simsona a emzetu, že jdeš do takovýho šitu. Vždy když jsem chtěl motorku, tak jsem šetřil a pak koupil osvědčenou značku. Nikdy jsem nelitoval - na rozdíl od majitelů daelimů, kentoj a dalších sraček a šmejdů. Já jezdil a oni objížděli servisy... a psali na fóra o závadách a jak je řešit. Odpověď je - nekupuj čínskou hlínu.

25.09.2016 | 14:42:49 |  | Recenze: Kentoya 125 (2007)

kdyby bylo na mě, tak bych raději vzal nějakou kvalitnější z kentoya.cz..XOR 125 ke mně prostě nesedí

21.09.2016 | 21:47:14 | Dominno | Recenze: Kentoya 125 (2007)

dobrá kentoyka, ale kdybych měl tak radši si koupím nějakou o pár tříd lepší z kentoya.cz, ale tím nechci nijak říct, že je podprůměrná

21.09.2016 | 21:45:24 | Dominno | Recenze: Kentoya 50 (2004)

Kentoya

skvělá Kentoyka, já kupoval podobnou z shopu kentoya.cz a jezdím na ní jako král.

20.09.2016 | 22:30:53 | Dominno | Recenze: Kentoya 125 (2007)

babetta je spolehlivá

Mám babetu už několik let,jezdím s ní na ryby,takže je docela přeložená,terénem toho naskáču taky dost.Jednou sem tlačil a to jen proto že mi praskl řemen,kterej už radši vozím sebou.Její udržba a opravy sou velice jednoduché,není problém něco sehnat.Já za sebe doporučuji,najezdil sem s ní už fakt tisíce kilometru.Jediny co nemužu sehnat,mám litá italská kola je náhon tachometru,ten už nikdo nevyrábí.

15.09.2016 | 09:30:08 | Jarda | Recenze: Babetta 210 50 (1996)




Reklama

Reklama
Reklama