Moto recenze

Nejčtenější moto recenze

2,6Babetta 210 (1996) Babetta 210 (1996) autor: Roven Přečteno: 39657x
6,6Jinling  (2011) Jinling (2011) autor: Martin Přečteno: 16984x
9,4Kentoya  (2007) Kentoya (2007) autor: Daelimek Přečteno: 15369x
9,2Yamaha XVS (1998) Yamaha XVS (1998) autor: Čert Přečteno: 12134x
5,8MZ  (1990) MZ (1990) autor: Zeur Přečteno: 11162x
Všechny nejčtenější moto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: dotaz

Nedá to nic lituju toho, že jsem si to koupil. Zlaté YZF.

10.06.2018 | 22:19:02 | Denisek Jenčovský | Recenze: Yuki 124ccm (2007)

RE:

Kvalita bola dobrá keď sa vyrábali v Považskej Bystrici, spoľahlivosť začala klesať keď sa výroba premiestnila do Kolárova.

20.05.2018 | 19:22:39 |  | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE:

Proboha kdy už konečně pochopíte, že babetty měly tak nehorázné výkyvy v kvalitě (nebo spíše v nekvalitě), že holt jedna se povedla a sto se jich nepovedlo. Nebo také to, že ty staré kusy byly lepší, než pozdější výroba. To jste ještě jako fakt nepochopil? Zdá se vám tu na toto téma málo příspěvků?

18.05.2018 | 19:08:15 |  | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

Jak můžete pomlouvat tento praktický a spolehlivý stroj.... moje babeta už má za sebou tisíce kilometrů a to jsem měnil jen gufera, prasklou pneu a vysvícenou parabolu. To není o špatném stroji ale o špatném chování k tomu stroji... Kdo se dobře stará, nemá problémy. To, že tachometr ukazuje víc není vada. On je tam pouze orientační.

17.05.2018 | 20:50:01 |  | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

210

Mám 15 let 207 a jediné co jsem měnil jsou rozjezdové čelisti, žárovku a řetěz. Dále mam 2x 210 , tam už je to horší, ale za sezónu s ní najedu cca 2.000 km a to téměř bez oprav, nemam s babettami jediný větší problém.

16.05.2018 | 11:21:39 | Atimaster | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

Prosba o radu

Nejde do vyšších otáček, dusí se, karburátor vyčištěný ,cívky nové,prosím poraďte, už nevím co stým.

18.04.2018 | 10:04:48 | Pavson | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE: Vůbec neví

zřejmě vlastní zkušenost...krtku.

16.04.2018 | 19:20:23 |  | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

Vůbec neví

Babetta není určena pražským Pepíkům do města. Zřejmě bude spokojen s čínským skútrem kterej se sere...

16.04.2018 | 09:54:40 | Krtek | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

Je to loterie

Měl jsem 2roky 207 a plná spokojenost, jen jsem jezdil, akorát jsem nechápal proč předchozí majitel urazil nálitky pro vedení rozety. Po koupi úplně nové 210 jsem pochopil, rozeta házela tak, že to podstatně snižovalo komfort jízdy, v záruční opravně mi zdělili, že výměna dílů nic neřeší, všechno to šmajdá. Časem se přidalo přidírání motoru, ačkoli zásady jízdy s 2t mi byly známy. Prodal jsem ještě v záruce. Taky jsem měl na 14dní půjčenou jednu starší, se kterou se špatně zacházelo, a ta vypadala docela ok, ani ten řetěz tolik neházel. Opravil jsem to nejzákladnější, například jsem přišrouboval motor visící na posledním povoleném šroubu. Neřadila dvojku, a to jsem opravil tak, že jsem s ní asi jeden den inteligentně jezdil a dával plynem náznak k řazení. Nakonec jsem s ní jel na 150km výlet. Teď mám Korádo, od funglovky, už 15let a mám v něm pořád ještě původní svíčku. Takže jen benzín, pneu a letos asi brzdové obložení. V prodejně mi říkali, že mám vyjet na zimu benzín z karbce, že zvodnatí, tak jsem na jaře čistil zalepenou trysku. a to už nedělám, takže to byla jedna oprava a vypálení výfuku po dvanácti letech-preventivně, jelo to ok, druhá. Olej fulsynt, nebo polosynt 1:50.

05.04.2018 | 14:01:12 |  | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE: Babeta je šitovka co není z číny

Sem ještě zapomněl dodat, že jediná její výhoda je v tom, že nemá SPZ, ale to de facto s ní nesouvisí. Raději si kupte síťovku na MHD.

03.03.2018 | 19:08:48 | Pelikán | Recenze: Babetta 210 50 (1996)