Nejčtenější moto recenze

2,6Babetta 210 (1996) Babetta 210 (1996) autor: Roven Přečteno: 37780x
6,6Jinling  (2011) Jinling (2011) autor: Martin Přečteno: 15855x
9,4Kentoya  (2007) Kentoya (2007) autor: Daelimek Přečteno: 14809x
9,2Yamaha XVS (1998) Yamaha XVS (1998) autor: Čert Přečteno: 11784x
5,8MZ  (1990) MZ (1990) autor: Zeur Přečteno: 10879x
Všechny nejčtenější moto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Suprově navržený moped s kupou nedostatků

Vlastním jednu z prvních dvourychlostních,opravy se opakují stále dokola - spojky, elektrika a do toho karburátor. Vždy to chvíli vydrží, ale nemám na ní spolehnutí.Dříve jsem to dával na opravy do běžné mototechny,a díly a servis byly poměrně laciné, tak nebylo co řešit.Dnes je každý díl vysoce předražený, včetně servisu, tak je nutno si to ve volné chvíli pospravovat sám doma.Jinak ale moped má své určité výhody

14.01.2018 | 18:44:29 | Petr | Recenze: Babetta 210 Dvoudobý (1989)

RE: Babetta je spolehlivá ale vy jste debil

Tak to nečti a běž si vybít svou sprostotu někam jinam,primitive.

15.12.2017 | 23:22:05 | Step | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

Kentoya, NEKUPUJTE nízká kvalita, je to pouhá náhraška skůtru

Kentoyu jsem koupil s vidinou levnějšího cestování přes léto do práce. Neočekával jsem žádné zázraky, ale take jsem netušil že kupuji něco co se skůtru akorát podobá. Byl jsem rád že jsem se po měsíci Kentoye zbavil. Pro srovnání skůtry 50 ccm jezdí daleko lépe než kentoya 125. Kentoyu nekupujte, raději si došetřete na značkový skůtr a ve výsledky ušetříte ( spotřeba přes tři litry oproti dvěma u značkových skůtrů 125, servisní interval 2500 km oproti značkovým skůtrům 6000km a životnost si sami domyslíme. Nemluvím o tom jak je kentoya líná a slabá zpracování a další věci které Vás při výběru kentoye neudělají šťastnými.

12.12.2017 | 16:27:33 | Pavel | Recenze: Kentoya 125 (2007)

Můj názor na Babetu

Měl jsem ji rovněž. Koupil jsem ji v bazaru za 7000 a pak nechal udělat opravu za 4000. Měl jsem ji 3 roky a najezdil jsem s ní 12000 km. Jezdil jsem s ní i na takové výlety, jako do Jižních Čech, nebo do Beskyd non-stop a to jsem z Brna. To je asi jedna cesta 170 km. Můj rekord za den byl 300. Spotřeba dělala asi 2,1 litrů na sto km. Zásadně jsem dával kvalitní olej, aby nekarbonovala hlava válce. Svíčku jsem používal s měděným vláknem. Měl jsem jediný problém, že mi odcházely lamely u spojky, ale jedna stála tehdy 2 Kč. Pak jsem ji prodal zase za 7000, protože v Brně zrušili prodejnu s náhradními díly a musel bych jezdit do Slavkova. Měl jsem od té doby další tři dvoukolové motorové stroje, ale na Babetu nedám dopustit.

12.11.2017 | 13:21:03 | Rady | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE:

přilepit kontakt k plastu vypínače

05.08.2017 | 19:01:36 | kvetev 22 | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

Babeta mi vzala a bere kus života

V roce 1992 jsem synovi koupil novou Babetu 210 na litých kolech od pana Květoslava Mašity.O stav jsem se nezajímal a syn si dělal jako čerství autoelektrikář různé úpravy.Pak babeta dlouho nejezdila a začali problémy.Karburátor,ostředivcá spojka,ložiska do motoru gufera a hlavně nádrž.Vše je vyměněné a slušně řečeno je to nepodarok.Jede nejede.Startuje nestartuje.Má výkon skroro nikdy.Od roku 1968 jsem byl druhým majitelem Jawety 551 po této zimě jsem jí vytáhl ze sklepa nacucal šlápl a motor naskočil.Pak šla do světa za dobrý peníze.Asi ti zaměstnanci v Kolárově chtěli být originální.A to se jim opravdu povedlo.

27.07.2017 | 13:05:34 | Václav | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

babetta 210

zdravím no ako uvadzate vaša babetta je z roku 1996 babetty sa v takom roku a od roku 1987 vyrabali v kolárove niet sa čo čudovat ja som mal tiež babettu 210 ale vyrobenu v považskej bystrici v top stavu a vobec som nemal skoro žiadnu poruchu no podme k veci ako som hore písal babetty s kolarova boli sračky to každy spravny babettak vie že sa vobec nerovnali tie z pb . dosledkom bolo nekvalitny materia ktory nevidržal tak ako mal tie z kolarova mali už aj smerovky liate kolesa a podob pičoviny

04.06.2017 | 03:24:32 | stanislav horváth | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

Pobavil x8

První dojem je pozitivní,motorka je prostě skvělá.Akorát nevím jak se zamkne zavazadlový prostor?Prosím o radu,romanhrncir@email.cz,děkuji.

29.05.2017 | 20:59:09 | Roman | Recenze: Piaggio X8 125 (2005)

Reakce po letech

Přátelé, jsem autor recenze. XORa už mám dávno pryč. Se skútry jsem celkově skončil, protože auto je prostě pohodlnější. Přesto, sloužil dobře. Na dotazy již odpovídat nebudu. Debata o čínských skútrech je již pasé. Stále je lze sehnat, ale kvalitnější skútry už klesly na ceně, takže nevidím důvod kupovat čínu. Přesto - srajdy z AutoKelly se těší obrovské oblibě.. :-)

17.05.2017 | 15:57:29 | Daelimek | Recenze: Kentoya 125 (2007)

planek na udrzbu a opravu Ankura nebo Pacera

Nemate nekdo planek na vymenu retezove sady a serizeni stroje ?

13.05.2017 | 12:30:50 | lada | Recenze: Hero 49 (2007)