Nejčtenější moto recenze

2,6Babetta 210 (1996) Babetta 210 (1996) autor: Roven Přečteno: 36464x
6,6Jinling  (2011) Jinling (2011) autor: Martin Přečteno: 15229x
9,4Kentoya  (2007) Kentoya (2007) autor: Daelimek Přečteno: 14570x
9,2Yamaha XVS (1998) Yamaha XVS (1998) autor: Čert Přečteno: 11538x
5,8MZ  (1990) MZ (1990) autor: Zeur Přečteno: 10686x
Všechny nejčtenější moto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE:

přilepit kontakt k plastu vypínače

05.08.2017 | 19:01:36 | kvetev 22 | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

Babeta mi vzala a bere kus života

V roce 1992 jsem synovi koupil novou Babetu 210 na litých kolech od pana Květoslava Mašity.O stav jsem se nezajímal a syn si dělal jako čerství autoelektrikář různé úpravy.Pak babeta dlouho nejezdila a začali problémy.Karburátor,ostředivcá spojka,ložiska do motoru gufera a hlavně nádrž.Vše je vyměněné a slušně řečeno je to nepodarok.Jede nejede.Startuje nestartuje.Má výkon skroro nikdy.Od roku 1968 jsem byl druhým majitelem Jawety 551 po této zimě jsem jí vytáhl ze sklepa nacucal šlápl a motor naskočil.Pak šla do světa za dobrý peníze.Asi ti zaměstnanci v Kolárově chtěli být originální.A to se jim opravdu povedlo.

27.07.2017 | 13:05:34 | Václav | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

babetta 210

zdravím no ako uvadzate vaša babetta je z roku 1996 babetty sa v takom roku a od roku 1987 vyrabali v kolárove niet sa čo čudovat ja som mal tiež babettu 210 ale vyrobenu v považskej bystrici v top stavu a vobec som nemal skoro žiadnu poruchu no podme k veci ako som hore písal babetty s kolarova boli sračky to každy spravny babettak vie že sa vobec nerovnali tie z pb . dosledkom bolo nekvalitny materia ktory nevidržal tak ako mal tie z kolarova mali už aj smerovky liate kolesa a podob pičoviny

04.06.2017 | 03:24:32 | stanislav horváth | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

Pobavil x8

První dojem je pozitivní,motorka je prostě skvělá.Akorát nevím jak se zamkne zavazadlový prostor?Prosím o radu,romanhrncir@email.cz,děkuji.

29.05.2017 | 20:59:09 | Roman | Recenze: Piaggio X8 125 (2005)

Reakce po letech

Přátelé, jsem autor recenze. XORa už mám dávno pryč. Se skútry jsem celkově skončil, protože auto je prostě pohodlnější. Přesto, sloužil dobře. Na dotazy již odpovídat nebudu. Debata o čínských skútrech je již pasé. Stále je lze sehnat, ale kvalitnější skútry už klesly na ceně, takže nevidím důvod kupovat čínu. Přesto - srajdy z AutoKelly se těší obrovské oblibě.. :-)

17.05.2017 | 15:57:29 | Daelimek | Recenze: Kentoya 125 (2007)

planek na udrzbu a opravu Ankura nebo Pacera

Nemate nekdo planek na vymenu retezove sady a serizeni stroje ?

13.05.2017 | 12:30:50 | lada | Recenze: Hero 49 (2007)

Babetta je spolehlivá ale vy jste debil

Vy jste asi úplně blbý, když si tady stěžujete když vám na babettě něco odejde po 1500 kilometrech. Můžete být rád že vám to vůbec jede a když si tak stěžujete tak si můžete koupit něco lepšího a budete mít klid

22.04.2017 | 21:34:09 |  | Recenze: Babetta 210 50 (1996)

RE:

:-) No a já čézetku 150 po 25 letech v kůlně napoprvé............:-)))

05.04.2017 | 08:12:25 | Vašek | Recenze: ČZ 125 (1975)

Já jsem tedy Japonce po zimě v nevytápěné garáži vždy nastartoval, už po čtyřech zimách. Po třech chytl napoprvé a po té čtvrté (s viskóznějším olejem) napodruhé - rok výroby 2010. Narozdíl od Jawy 350, kterou jsem kdysi hned po první zimě musel roztlačit - rok výroby 1988. Obě motorky byly zakoupeny nové nejeté, s tím, že Japonec byl sice nejetý, ale už 3 roky starý. To mu asi moc neprospělo, přesto funguje perfektně. Takže bych to zas tak nehonil, s tím srovnáváním.

04.04.2017 | 14:25:54 | Itall | Recenze: ČZ 125 (1975)

RE:

Tak to určitě. Navíc ta stopade měla maximálku něco málo přes 100 km/h. Skáču dobře, skáču rád...

09.03.2017 | 16:24:20 | Itall | Recenze: Jawa 350 dvoutakt, 2v (1991)