Nejčtenější auto recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 84764x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 64990x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 59169x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 51106x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 50787x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Český mindrák.

Dát 300 tis za tak starou ojetinu? Neblázni.

11.12.2017 | 13:30:17 |  | Recenze: Dacia Duster (2012)

X1 přední světla

Tak jsem se byl podívat na X1, že bych si to koupil, ale jak jsem viděl přední světomety-tu vrchní plastovou lištu-mračítko uvnitř světla, tak jsem to ani neprojížděl. To je fakt hnus něco takového nechat na prémiovém autě. ten usazený prach tam vytváří nehezké šedé mapy, které nejdou odstranit a podle prodejce BMW je to normální. FUJ.

10.12.2017 | 21:42:27 | enja | Recenze: BMW X1 2.0 (2010)

RE: Re:spotreba

Neres uz tu spotrebu a nevychloubej se. Vlastnim stejny vuz a odveze me z bodu A do bodu B, to je cely - je to koneckoncu jen auto ty Kubo.

10.12.2017 | 18:05:49 |  | Recenze: Honda Civic (2012)

Jaaaaj ale hovno.

Jaaaj, bracho, to je multivalve motor, ma 4 ventily na piest. Je robeny na vysoke otacky. Vysoke otacky + najvyssia mozna plocha ventilov = vysoky vykon pri malom objeme a zere jak prase. Osobne, neviem naco by mi take auto bolo, aby som isiel cez mesto na dvojku, ale tak asi niekto to ma rad...

10.12.2017 | 17:29:20 | Picus008 | Recenze: Volkswagen Golf 1.6 16V 74kW (2008)

RE: Český mindrák.

Mě spíš přijde že vy máte nějakou smyšlenou představu o nějakém komplexu který nikdo nemá jen si chce člověk pořídit auto který je sice starší ale pořád lepší jak spotřební Duster.Když budu mít 300 tisíc na auto tak si raději koupím ojetý který mě padne do oka i když bude 5-8 let starý raději než za každou cenu nový za těch 8 let bude stát 50 :D a to docela o něčem vypovídá.

09.12.2017 | 22:12:43 | Nick406 | Recenze: Dacia Duster (2012)

RE: fiat sedici

Zdravim,Chcem sa spytat,aky objem ma kufor,uvazujem o kupe tohto auta

09.12.2017 | 19:35:56 | Pppalo | Recenze: Fiat Sedici 1.6 (2010)

Nivu nenahradí
Často sa stretávam s názorom, že Duster je dobrou alternatívou k lacnej Nive alebo o niečo drahšiemu Suzuki Jimny. Ľudia majú skutočne tendenciu porovnávať neporovnateľné a ja im to v dnešnej dobe plnej dezinformácií a marketingového masírovania mozgov v podstate ani nezazlievam. Duster však v žiadnom prípade Nivu ani Jimny nenahradí. Tu totiž nejde o to, čo všetko v teréne prejde (a prejde toho skutočne mnoho), ale ako dlho dokáže odolávať zvýšenej záťaži. Ak budete Duster každý deň mučiť v ťažkom teréne, nevydrží to.

08.12.2017 | 18:18:31 | jojo | Recenze: Dacia Duster (2012)

RE: LAGUNA 2

koupil jsem lagunu 22dci najeto 82000km,mám ji načepovanou na 130 kw.V současne době najeto 160 000km ,prozatím měněna žhavící svicka a žhavici rele vhodnote 2200kč spotřeba7.5l nafty.7.12.2017.

08.12.2017 | 17:20:07 | jarda | Recenze: Renault Laguna 1,9 dCi (2002)

RE: Český mindrák.

Až se někdy do těch aut podíváte ne jako čistě uživatel co nenajede ani 100tkm s žádným autem tak se budete divit jak ta stará pár let plečka je stokrát kvalitnější jak kde jaká dneska nová spotřební popelnice.Jenže těžko vysvétlit někomu kdo nemá zkušenost jen hloupej názor.

08.12.2017 | 14:51:36 | Nick406 | Recenze: Dacia Duster (2012)

RE:

Popisuje svoje konkrétní auto co je na tom? od toho tato recenze je. Nemluvě o tom že Golf IV je solidní slušný auto žádnej extra zázrak to sice není ale to ani recenzent netvrdí.Prostě dobrý auto to alespon můžu říct i já a znám i lepší a kvalitnější tak nevím co řešíte.

Vy jste vyzkoušel všechny značky a jejich modely na světě že jste pochopil obsah slova kvalita ?

08.12.2017 | 14:33:48 | Nick406 | Recenze: Volkswagen Golf 1.6 16V 77kW (2002)