Auto recenze

Nejčtenější auto recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 86395x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 66156x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 59615x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 51926x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 51749x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: 2001 = zmetek

Spotřebák lanko stahovačky okna ? :D

18.02.2018 | 09:32:17 | N | Recenze: Renault Laguna 1.9 DCI (2001)

cože?

Jako ten pán recenzent se rozčiluje, že po cca 120 000km mění kotouče, desky a kulové čepy?
To bude asi mamloň, co si myslí, že naleje do auta jen palivo a vodu do ostřikovačů, popřípadě olej o motoru s napisem longlife za 300 z kaufu a myslí si, že má na dalších deset let klid.

Lidi, jak vy se chováte k autu, tak se ono chová k vám. Adobře vám tak

18.02.2018 | 08:49:57 | Zdenda | Recenze: Renault Laguna 1.9 DCI (2001)

Renault Scenic

Renault Scenic je pro mne bezesporu srdcová záležitost, teď zrovna mám pár měsíců tento model: https://www.rpz.cz/renault/nove-vozy/osobni-vozy/scenic/scenic/ a jsem s ním velice spokojen, nedokážu si už ani představit jízdu v jiném autě než v Renaultu. :-) Skvělá kára za skvělou cenu, toť můj názor.

18.02.2018 | 00:31:30 | Valeš | Recenze: Renault Scenic 1.5dci (2004)

RE: ty si typek

ak je podla teba splasch super tak si sa asi na ničom inom ešte neviezol nebodaj lepšom to auto je tak nestabilne až to pekné nieje chcem vediet ci vobec preslo losim testo pochybujem že mal niekto tu odvahu!

17.02.2018 | 20:50:43 | ado | Recenze: Suzuki Splash 1200 (2008)

RE: Suzuki

Máš pravdu auto ma moj svokor je to katastrofa tvrde nepohodlné ideš 80km a zdá sa ti ako keby si isiel 180km nemám žiadne ferari mam len golf 6 nič vela nič málo. splasch je čerep z velkým č po pol roku ošúchané sedačky odlepuju sa vonkajsie lišty des cele auto a to sa fakt miernim moj nazor nemam nič proti Madarom ani som nevedel že sa tam vyrába to auto je hroza ako celá značka lacné materiali zlé prevedenie celého auta a jazdne vlastnosti su tak zlé že to nemam ani sčím porovnat čest.

17.02.2018 | 20:47:14 | ado | Recenze: Suzuki Splash 1200 (2008)

RE: ??COROLLA 1.8 DIESEL

MAM COROLLU LIFTBACK 1.8 DIESEL 1990 NAJETO 268000KM. PUVODNÍ JSOU KLADKY ROZVODU A PUMPA MENĚN JEN ŘEMEN PO 100000KM.KROMĚ ZADNÍHO DÍLU VÝFUKU VŠE PUVODNÍ.MĚNĚNY POUZE DESTIČKY,KOTOUČE A PAKNY,OLEJ A ŽÁROVKY.NENÍ GARAŽOVANÁ A STOJÍ V PRAZE.JEZDÍ PO CELE REPUBLICE I PO DÁLNICI.BYLY STŘÍKANÉ DUTINY A PODVOZEK.SPOLEHLIVĚJŠÍ AUTO NEZNÁM JE TO NEZMAR.

17.02.2018 | 19:14:07 | JIRKA | Recenze: Toyota Corolla 4E-FE (1996)

RE: C 4

řešíte tu hovadiny každému vyhovuje něco jiného oktávka je hrkačka o proti c4 a výbava se taky nedá srovnat to co má c4 u oktávky se člověk nedoplatí každé auto je jiné

16.02.2018 | 20:31:12 | c4 | Recenze: Citroën C4 1.6 VTi (2011)

RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:???

Čo Vasek to ko.kot

16.02.2018 | 18:37:13 | ľuboš  | Recenze: Ford C-Max 1.6 TDCi (2006)

RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:???

Třeba se pos.r do výšky Lubošku, a bycha na cévku, jediné co umíš je sprostě se vztekat - no ale co Slovák,no......

16.02.2018 | 10:42:48 | Vašek | Recenze: Ford C-Max 1.6 TDCi (2006)

RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:???

kok o tom ako si ty by nemali dávať vodíčáky, max šlapacie autíčka .
čo si chu. ju niečo najprv nezistíš, ale sa ZHOVADUJES ?!!!, že ta hanba nefackuje.

15.02.2018 | 23:19:04 | ľuboš | Recenze: Ford C-Max 1.6 TDCi (2006)