Nejčtenější auto recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 79379x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 60152x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 57241x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 48679x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 46868x
Všechny nejčtenější auto recenze >
Reklama


Nejnovější komentáře v diskuzích

Punto 1.9 DS ELX

Zdravím, ano, souhlas, cesty do práce, nákupy, úplně postačující + dobrá spotřeba, uspokojivá velikost kufru, dobrá ovladatelnost, řízení vozu, snadné parkování + dostupné, levné náhradní díly.

30.04.2017 | 11:33:22 | petr | Recenze: Fiat Punto (2000)

RE:

Ja mam 105kw a spokojnost a na tu tvoju celicu ti poviem ze je to hnoj ci vyzorovo alebo motorovo . Je jasne ze je to lepsia konkurencna znacka o to neni rec ale tento hnoj sa im nevydaril vyzera to jako zehlicka otras ani zadara :)

30.04.2017 | 00:15:45 | Axell | Recenze: Hyundai Coupe 2.0 16V benzin (1996)

RE:

Rozvoďák je už vymenený, na novom najazdené cca 35.000km. Celkovo už 387.000km - paráda!

29.04.2017 | 20:23:21 | Vlado | Recenze: Alfa Romeo 145 (1999)

Firemní auto?

Říkáte, že se jedná o firemní auto. A nebude nakonec problém spíš v tom, že se na autě řidiči střídají, tedy jezdí s ním každý, a mnohi z těch všech s ním jezdí jako čuně. Je všeobecně známo, že jakmile se na firemním vozidle střídají řidiči, jde velice rychle do háje.

29.04.2017 | 06:39:40 | Bluesky | Recenze: Peugeot 307 1.6 HDI (2004)

RE: Motor

Dobrý den, určitě to nebude počtem ventilů :-) . Pravděpodobně se s Vámi loučí rozvodový řetěz.

28.04.2017 | 18:23:40 | mirek | Recenze: Citroën C4 1.6i 16V (2007)

RE: ten pravopis fakt bolí...

s tím souhlasím, ostuda pisatele, měl by si zapnout opravy chyb a možná by se divil :-)

28.04.2017 | 10:39:34 | karlik49 | Recenze: Mercedes-Benz Vito 2.2 CDI (2005)

RE: Octa.2 1.6 FSI

Ja ji koupil pri 240000km a po 30000 se delala GO motoru (pistni krouzky odesly, spojka a komplet rozvody)

28.04.2017 | 09:01:38 | 2236 | Recenze: Škoda Octavia 1,6 FSI (2005)

RE: MODERNÍ,KVALITNÍ

A teď...................tu O Smolíčkovi.........

27.04.2017 | 09:05:47 | Vašek | Recenze: Renault Megane 2.0 16V (2004)

Poznatky po 87 tis. Km

Nějak se nedaří přihlásit, tak doplním moje zkušenosti takto. Stav km 87 tis. Km. Od posledního hodnocení žádná závada. Vše funguje, jak má. Motor jde jak švýcarské hodinky. Auto sedí, brzdí,nic nevrže, žádný pazvuky .Za měsíc jdu na STK. Jsem zvědav v jakém stavu je po 8 letech provozu podvozek a výfuk.

26.04.2017 | 19:01:45 | Profík | Recenze: Škoda Fabia (2009)

RE: MODERNÍ,KVALITNÍ

Ahoj, to s potěšením slyším. Jsem majitelem Meganu II, r.v. 2007, 1.5 dCi, 78 kW, čili Siemens. Aktuální nájezd 220 tkm a zatím zcela bez problémů. Loni jsem nechal dělat diagnostiku vstřiků a bylo mi řečeno, že jsou zcela v pořádku, až neobvykle na ten nájezd... Ať slouží!

26.04.2017 | 10:09:06 | Pippo | Recenze: Renault Megane 2.0 16V (2004)




Reklama

Reklama
Reklama