Nejčtenější auto recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 82345x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 63192x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 58258x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 50097x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 49136x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Hyundai i30 kombi nikdy více

Jo a co se týká podvozku. Ano, v těch nejhorších chvílích, když někdo vletí před auto, nebo něco vážnějšího, tak určitě se objeví trochu nejistota, není to na řezání zatáček, ale jinak příjemná jízda. Není to nic, čeho by se měl člověk obávat, je to naprosto pohodový auto.

23.08.2017 | 13:17:32 | rob | Recenze: Hyundai i30 (2014)

RE: Hyundai i30 kombi nikdy více

Zdravím, otec má též I30 v kombíku a právě s 1.6 CVVT. Má to krásný, to auto jede skvěle, až na to, že ve vyšších rychlostech je zezadu více slyšet hluk od kol a kolem dveří. Ale není to nic nepřežitelnýho, jel jsem v tom i na delší vzdálenosti a v pohodě. Sedadla příjemně tuhá, prostoru všude habaděj. Výbava auta je velice slušná, za 430 tis. Kč skýtá dost muziky, ale beztak je tam dost prvků, který bych až tak nevyužil. Jízdně nenáročný, ovladatelností příjemný auto pro běžnýho řidiče, nikoli závodníka. Motorově mi ten benzín vyhovuje, dá se s ním krásně předjíždět, i ve třech s naloženým kufrem se do táhlýho kopce rozjede, ale je znát, že tam prostě chybí turbo. Je to prostě atmosféra, na kterou letim a mně teda vyhovuje. Co se spotřeby týká, tak se dá jezdit 6 l a rozhodně se člověk může podívat i pod tuto hranici, aniž by byl brzdou provozu, v žádnym případě. Jsem rád, že s takovým autem mam nějakou zkušenost a takový by mi opravdu vyhovovalo i s takovým motorem, naprosto přesně! Zatím bez poruch a problémů, jezdí krásně. Čest

23.08.2017 | 13:13:06 | rob | Recenze: Hyundai i30 (2014)

RE: Volvo V 70

Smutné je, když někdo neumije čedsky........

23.08.2017 | 12:59:23 | Michal | Recenze: Volvo V70 D5, 136 kw (2005)

RE: Volvo V 70

a co kdyz neumijou svedsky?

23.08.2017 | 08:35:32 | peta | Recenze: Volvo V70 D5, 136 kw (2005)

Otazka na rozvody

Dobry cen, budu kupovat Cadilaca. A nevim po kolika km ni rozvody.Dekuji.

22.08.2017 | 21:47:56 | Cadilac | Recenze: Cadillac Seville 4,600 - Nothstar V8 (1998)

RE: hrdza

Aj ja som kedysi počúval reči o tom ako hondy hrdzaveju lebo nemajú pozink. Ale mal som 1,5 civic aerodeck 98 a ten mal pozink a teraz mám Accord 2,4 2003 a ten má tiež pozink...Ak sa vyskytne kus na ktorom sa objavia stopy hrdze bude to skôr tým že tam bola vrstva úniku niečím narušená,napr odretý zadný falc.

22.08.2017 | 15:06:08 | Igor | Recenze: Honda Accord 2.4 (2004)

Tempomat

Ja mám ix20 a jazdil som už na kde čom, vrátane VW a Škodoviek. Vyjadrím sa iba k tempomatu. Vôbec mi nepríde jeho ovládanie nejaké nelogické. Je to iba o zvyku. Je podľa mňa jednoduchšie, než na Renaulte Mégane a podstatne lepšie vymyslené ako na Peugeote 607.

A mám pocit, že mnoho vecí ktoré sa autorovi recenzie nepáčia môžu iným vyhovovať (netvrdím, že všetky!). Lebo koľko ľudí, toľko chutí.

22.08.2017 | 14:43:32 | Vlado | Recenze: Hyundai iX35 (2012)

RE: Renault

Ježíši, tak vždyť je to renault.........!!

22.08.2017 | 07:56:05 | Vašek | Recenze: Renault Megane 1.9 dci (2004)

Renault

renault megane 2 grandtour 1,9 dci 96kw nštartujem a zhasne nejde do otáčok. skrátka zavrčí a zhasne .

21.08.2017 | 16:25:43 | Alex | Recenze: Renault Megane 1.9 dci (2004)

RE: Mazda 6 wagon

Panove delate si SRANDU, proc napadate toho prispivatele nademnou. jezdim s 2.0 dieslem mazdou 6 r2003 uz 4 roky a prumernou spotrebu mam stale nizsi a nizsi na dalkach jsem na 4.2 /prumerna 130 jezdim Oxford-Usti dvakrat rocne a po meste 5.6-5.8.

Staci jen premyslet o dynamice vozu a nemit tezkou nohu, dva centimetry na pedalu a spotreba je o 0.5 litru dole, pricemz vykon si stale drzi. CHCE to cit a jde to.
MAZDAM ZDAR, jestli neverite poslu foto, ci nazorne video. cislo +4407761930993

20.08.2017 | 23:25:45 | Petr Hejtkov | Recenze: Mazda 6 2.0, diesel, 105 kw (2006)