Auto recenze

Nejčtenější auto recenze

8,6Škoda Octavia (1998) Škoda Octavia (1998) autor: BECHER Přečteno: 88249x
8,0Škoda Octavia (2011) Škoda Octavia (2011) autor: Petr Přečteno: 67569x
8,4Škoda Octavia (1997) Škoda Octavia (1997) autor: Zbyněk Přečteno: 60098x
8,6Ford Focus (2010) Ford Focus (2010) autor: Jirka Přečteno: 52985x
5,8Volkswagen Passat (2007) Volkswagen Passat (2007) autor: jprichmond Přečteno: 52410x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

forester 2012 2.0 D

najeto 185 000
olej navíc nebere.
pravidelny servis v Subaru co 15000

19.04.2018 | 18:56:47 | sub77 | Recenze: Subaru OUTBACK (2011)

Zaruka

Do 85000 good .5 let servis vše co se mi nelibylo opravil bez mé spoluúčasti.skončí zaruka cca 6 let 85000a prvni zavada zacal tect oil.a to už neukecate! co se tyce dojezdoveho kola je v základu jestli ne tak vas ojebaly.

19.04.2018 | 14:42:49 | I20 2011 | Recenze: Hyundai i20 1,2i (2009)

RE: Ford monde a benzín

Osobne preferujem Flinstonovský pohon - vodič auto rozbieha šľapaním nôh po ceste cez dieru v podlahe. Namakáš sa, ale aspoň sa nemôže pokaziť motor.

19.04.2018 | 12:40:13 | rabadab | Recenze: Ford Mondeo (2009)

Ford monde a benzín

Dobrý den, uvažuji o koupi mondea v kombiku ale v benzínu a kolem r.v. 2010. Moh by mi někdo poradit s typem motoru? Děkuji.

18.04.2018 | 12:14:36 | Martin | Recenze: Ford Mondeo (2009)

Recenze

Souhlas na 100%... Jezdim zlutym mazlikem 3 roky a plna spokojenost. Motor super, brzdy gumove i po vymene kotoucu, desticek a trmenu... Vyhled do zrcatek jsem vyresil pridavnymi zrcatky mrtvych uhlu. Nejlepsi ze vseho je zvuk motoru v kombinaci s TRD vyfukem 😁

15.04.2018 | 22:43:33 | Nuno | Recenze: Toyota FJ 4.0-liter V-6 (2009)

octavia 2 FL combi1.6 tdi

Mám tuto octavii již 2. rok (r.v.2010 naj. 185000)...někteří chvástali mi tvrdí jak jezdí s 2.0 tdi za 4.2L, nechápu :D
Tankuji pouze Benzina Verva Diesel. Má spotřeba s lehkou nohou ve 2 lidech město/mimo město/dálnice - 6.2/4.7/5.8 L Pokud plně naloženo i s boxem na střeše 7/6.3/6.8
Jsem s ní spokojen až na pár drobností co se týče rozmezí mezi jednotlivými kvalty převodovky o městě cca 3 stupeň 40-60 km/h, 4 60-80 km/H, 5 80 - výše

po dálnici při 130 km/h na 5 točí cca 2900 ot/min

Opravy při 170000
výměna komplet rozvodové sady, komplet filtrů, odvzdušnění brzd!



15.04.2018 | 07:30:33 | Michal | Recenze: Škoda Octavia 1.6 TDI CR (2011)

RE:

Atmosféra není tak svižná, ale pokud nechceš řadit stačí řadit ob kvalt, takže 2,4,6 a ve dvou jsem s přehledem se spotřebou na 6l. Auto jsem si zajel, takže možná tím :)) a to točím přes 3 tis. a proženu i ty TSI :)

14.04.2018 | 16:13:23 | Karlos | Recenze: Hyundai i30 (2014)

RE: Hyundai i30 kombi nikdy více

Mám to samé auto, ale chce se to naučit s ním jezdit. Letní spotřeba s přehledem 6l v zimě bohužel v důsledku sytiče, který jim asi němci nepustili je spotřeba 6,7l, neboť nesmyslně drží otáčky dokud není voda 80st. Je to taky dle mně nepovedeně spřevodováno, ale focus 2017 s atmosférou je to samé, takže dálnice jedině v dieselu. Zbytečně vráží do reklamy na oktávku to asi nemá kvalitou, ale proti fabii je to určitě lepší svezení co do svižnosti a prostor úžas, takže pokud by stálo do 350tis ve výbavě tak za mně super designová kára.

14.04.2018 | 16:06:10 | Karlos | Recenze: Hyundai i30 (2014)

RE: S-Max 1.8

Mondeo 1.8tddi? Sa cudujes porucham ked si mal jediny kus Mondea s 1.8tddi na svete??
Tvoj zamestnavatel musi byt tiez iny ... ked stale dokola kupuje kazove auta znacky Ford a neprejde na spolahlivejsiu alternativu...

14.04.2018 | 11:39:35 | Ďuri | Recenze: Ford S-Max (2006)

Co tu hejtujete :)

Maj BMW a kup si aj Fiat 500 ked sa ti to paci ) ja som to tak urobil.

13.04.2018 | 01:37:12 | Fiat 500 | Recenze: Fiat 500 1,2 benzín (2008)