Auto recenze Volkswagen - rozcestník pro recenze Volkswagen

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE:

Golf ostane Golfom...šedivý,ale ikona

08.07.2018 | 21:12:04 | 1,4 | Recenze: Volkswagen Golf 1400 (2005)

RE: :)

Ty vnímáš image, ale ta ve skutečnosti není úplně taková, jak si všichni myslí. Třeba s 1.8T nebo načipovaným 1.9 TDI už tohle auto docela jede. A taky je to největší osobák, ve kterým jsem kdy seděl (myslím kolem řidiče, jinak je tam naopak místa málo). Oba jsem měl, tak to vím. Ale pro rodinu s dětma teda není ani omylem, moc v něm neodvezeš, třídvéřák, image vozítka pro holky, šílený barvy...

09.06.2018 | 11:00:26 |  | Recenze: Volkswagen New Beetle 2,0 (1999)

RE:

Fabia má tak krátké převody, že by mohla za sebou tahat barák. Nejede, jenom řve. Po každým zrychlení o 20 km musíš přeřadit výš. A ty budeš povídat, že golf má kratší převody než fabia a jede líp? To tak asi jenom v lese, při tahání klád, woe. Na silnici, neřku-li na dálnici, to musí bejt zoufalost v tom jezdit.

07.04.2018 | 18:12:27 |  | Recenze: Volkswagen Golf AHW 55kW (2000)

RE:

golf má lehčí převody, jede líp než fabia

06.04.2018 | 23:00:42 | kakos | Recenze: Volkswagen Golf AHW 55kW (2000)

mám novější typ motoru bca, najeto 300***, mám ho od 240***. měnil jsem 2x zap. cívku a čidlo teploty oleje. díky zpřevodování dostatečně živé ve městě a přitom snesitelné při dál. limitu, prům.spotřeba 7.0 (dá se jezdit i za 6.0). nedolévám ani kapku oleje. vynikající podvozek.

06.04.2018 | 22:56:49 | kakos | Recenze: Volkswagen Golf AHW 55kW (2000)

RE: Golf

nýty praskaly u 1.6

06.04.2018 | 22:43:27 | kakos | Recenze: Volkswagen Golf AHW 55kW (2000)

RE: Add. spotřeba

Seat Toledo mk2 1.6 16V 77kw Na dlouhé vzdálenosti jde spotřeba i pod 6l/100km s průměrnou rychlostí kolem 100-130km/h. Je to měřený orientačně bez počítače ( plná nádrž 55l na zhruba 950km což je zhruba 5.7l ). Při agresivnější jízdě jdou litry nahoru až přes 8 litru. Takže pokud dotyčnej umí chytře šlapat na plyn tak potom se nemusí divit nad spotřebou.

22.03.2018 | 12:25:52 | R3jpal | Recenze: Volkswagen Golf 1.6i 16V 77kW (2000)

LPG

No četl jsem zde příspěvky , ale LPG jsou zde mýty je rok 2018, všechna nově budovaná zařízení LPG jsou mnohem kvalitnější, torzní nádrž je standart, vozit pneumatiku musíte jen do Švédska povinně, stejně jako hasící přístroj. Jinak stačí sada na opravu. Spotřeba je o stylu jízdy,ale v průměru okolo 12 litrů pokud nelítáš jako prase do 150km.
Náklady 12,90 x 12= 154,8 takže 1,55 za km s tak velkým autem pohoda. Po dálnici se dostaneš na 9,8 litrů LPG, po městě 15 litrů v koloně. Vždy budeš levnější než nafta, ja doporučuji auto při dnešním nájezdu 190000km dát nejdříve pořádně dohromady včetně motoru, rozvody,kladky,napináky kotouče,destičky prostě si to udělat pro sebe a pak tam dát plyn. Nikdy tě to nezklame.

12.03.2018 | 21:35:08 | Dan | Recenze: Volkswagen Sharan 2,8 vr6 (1998)

RE: 2.0BKD

mam taky jettu, 2006 taky ten problemovy motor.Mam ji od novoty, za 12 let ani jeden problem s motorem. Bude to hlavne o ridici a vetsinou ne o vyrobci. Najeto dnes cca 270000, dokonce s puvodnim remenem.Krome kotoucu a lozisek..meneno az v 250000 vse origo od zacatku.Jen nafta, oleh a desticky. Ted uz neresim necham na zahrade a beru novy touran.
Za studena jsem asi nezavodil ale 238 zmerenych policii jsem mel))

26.02.2018 | 18:40:48 | piters | Recenze: Volkswagen Passat 2.0 tdi 125kw (2007)

RE:

Nedělej ze sebe hlupáka

07.02.2018 | 21:06:46 | Kamil | Recenze: Volkswagen New Beetle 2,0 (1999)