Nejnovější komentáře v diskuzích

Mám 2,5tdi V6 110kw 4x4 a spotreba 5,5-8l neni problém

06.09.2017 | 19:50:21 |  | Recenze: Volkswagen Passat V6 TDI,110kW (2002)

RE: Jaky motor do T5? PD nebo CR

Asi uz jen do CR. Nechápu proč řešíte motory a převodovky když mám T4 s 111kw tak jen jezdim a všechno předjedu. S motorem jsem nic nedělal vse je původní. Ma neskutecnej zatah i pri 678 tis km a ze jezdim hodně 40-50 tis ročně. Na internetu je jich tento rok plno v německu. Stačí si tam zajet. Sice jsou všechny stočeny ale zase vydrzi vic nez t5. Snad novy T6 s CR uz jsou odladěny .
Mirek

17.08.2017 | 18:50:21 | Mirekbus | Recenze: Volkswagen Transporter 2,5 (2006)

RE:

DPF reguluje častice ale nikoli smog, resp. smrad. Tento je cítený a subjektívne uvádzaný v konečných meraniach pred odstránením filtra. Tudíž preto neporovnávaj auto z Liaskou.

17.08.2017 | 17:11:44 | Wolfgang Inklegot | Recenze: Volkswagen Crafter 2,5 (2007)

RE:

Sám jsi trubka a socka. Něco si o tom nastuduj, pak něco piš a nedělěj ze sebe debila. Ty mikročástice co jdou z auta s DPF jsou 1000x horší než smrad z nějaké Liazky nebo Tatry. Ten humus vychrchláš, ale ty mikročástice z DPF se ti usazují v plicích, v krvi, všude. Takže spíš na tu rakovinu zdechneš ty.

17.08.2017 | 15:24:18 | Michal | Recenze: Volkswagen Crafter 2,5 (2007)

dotaz - startér točí, ale auto nestartuje, asi padá nafta. Poraďte, prosím.

Problém začal před týdnem, když auto stálo den dva. Po nastartování přes kabely, tak ten den bylo po potížích. Dal jsem nabít baterii, ale nepomohlo to. Jsem laik a tak prosím o radu. Díky moc.

16.08.2017 | 10:32:12 | 1,9 D 66kW r.v.1996 | Recenze: Volkswagen Sharan 1,9 tdi (1999)

Mercedes je na tom líp

15.08.2017 | 11:45:13 | blázen | Recenze: Volkswagen Crafter 2,5 (2007)

RE: passat preboha !!!! 7000 km za rok ?! Prečo ho chceš zodrať ?:)))))))

7000km jsem najel za chvilku.Ted ho mam 2roky a najeto za 2roky 46 000km.Absolutne super auto.

15.07.2017 | 22:22:35 | fandapassat | Recenze: Volkswagen Passat B5 (1998)

Golf MK3 1.4 44KW max. spokojnost

tiež mám túto motorizáciu ale verziu variant a neviem si ho vynachváliť . Je síce lenivé ale spoľahlivé v porovnaní s napr. feliciou alebo slabšou fábiou výťazí jednoznačne priestor či je to krátky golf alebo variant. Jazdné vlastnosti na 20 ročné auto slušné hlavne nápravy su tuhé. Spotreba ? No ja mám priemer 6.5 ale nie som žiadny závodník patrím ku pokojným vodičom. Kvalita motora je výborná ak sa staráte a dáte čo treba nikde Vás nenechá dá sa naň spoľahnúť. Len tá kasňa keby bola zinkovaná už sa ukazujú hrdzky no ale na druhú stranu auto nie je garážované. Celkové hodnotenie MK3 výborné vzhľad síce už zastaralý ale stále sa ľudom páči.

15.07.2017 | 13:12:23 | DodkoTN | Recenze: Volkswagen Golf 1.4CL (1997)

RE: Prosím o radu

Jedině LT, ma spičkovej 100% spolehlivej řadovej 5 valcovej motor 2,5TDi, pri spravne údržbě dá až 1000000 km, sama mam LT uz čtvrtým rokem a krom nových rozvodů, motor šlape jak hodinky bezporuchy, najeto má 370000 km, nekouří a neklpe a hlavně nežere olej,olej měním po 10000 km Total9000 5w40,jede krasně a plynule,kasle je totožná se Sprinterem

11.07.2017 | 00:08:44 | VW LT 35 | Recenze: Volkswagen Crafter 2,5 (2007)

NEVÍM

Razim heslo je to kus o kuse... znamej zatopil jak lagunu tak megana koupil jednickovou octavu a je spokojenej nad míru a piču ve znaku uz nechce ani vidět...Já mam III. golfa a od počatku co Ho mám conse tyče financi za filtry,oleje,brzdy,gumy(co je cca 1x ročně dle km taky...),lak(když sem mu dopřál),ložiska a! výfuk, zakončeme to vtipem.....Co sem si udělala pořádně sám jako většinu věcí :D 😃 . .. s cenou a poplatky za něj. .. , jsem po 5-ti letech za podle mě krásných 45.000,- a to sem mu dopřávál jo kvalitu ale je to zbytečný da se ušetřit když vite kde jak no.. asi tak

26.06.2017 | 18:45:50 | Asi | Recenze: Volkswagen Golf 1391 (1996)