Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Smazat

Přesně, napsat, že Passat má úplně normální závady jako ostatní auta se nesmí a je třeba to okamžitě smazat! Der Ordnung must Sein!

29.05.2017 | 11:51:59 | Fanda | Recenze: Volkswagen Passat 1796 (1991)

RE: Passat B1

A jak jste zařídil, že ten poklad neshnil? Protože já viděl jen shilý a dospěl jsem k názoru, že to shnilý už prodávali...

29.05.2017 | 11:50:45 | Fanda | Recenze: Volkswagen Passat 1796 (1991)

RE: vw

VW PASSAT B5 1.9 TDI PD kombi najeto za 3roky 90tis porucha turba,váha vzduchu... = super kára! Když Vám pošlu číslo svýho účtu, pošlete mi taky nějaký prachy? Nebo Vám musím taky nejdřív něco rozbít, jako VW?

29.05.2017 | 11:47:43 | Fanda | Recenze: Volkswagen Passat 1796 (1991)

RE: Passat B3

Super kára, když se spravila sama! Škoda, že se toho nedožil Newton...

29.05.2017 | 11:43:52 | Fanda | Recenze: Volkswagen Passat 1796 (1991)

RE: passat 1991 1,8 benzin

Víte, co je strašně zvláštní? Že když na VW odejde motor, je to vada kusu, byť se to stalo vlastně každému. Když na Fiatu Marea nebo Peugotu 307 praskne žárovka nebo začne vrzat nějaký zbytečný plast interiéru, je to důkaz nekvality francouzských a italských aut.

29.05.2017 | 11:42:01 | Fanda | Recenze: Volkswagen Passat 1796 (1991)

Passat 2.5 tdi 4motion 110kw

Zdravim . Vydim ze tu ludia ociernuju 110kw ale to su len ty co menia olej kedy sa im zachce . Mam 110 kw 4x4 a naprosto super ! Rocne snim prejdem 70000 km naco pracukem v zahranici a jazdim snim uz dva roky a mozem povedat ze ma nikdy nesklamalo. Po nemeckych cestach ho mam odskusany a ma super tah . Na zrychleni je sice pomalsie ale na dialnici som to rozsuchtal do 250 za hodinu a spotreba pri 250 bola 9.2 coz ai myslim ze neni vela pri takejto rychlosti a vahe vozidla .stymto autom som max spokojny a v zime sa smejem frajerom co ai kupia sportove auta a nemozu vyjst ano z dvora . Takze co ktomu viac dodat , ludia ktoei hania toto aito by mali robit servis kazdych 10000km . Ja snim jazdim denne a auto slape ako svajciarske hodinky a to uz ma 355000 nalietano .

28.05.2017 | 19:02:13 | Janko | Recenze: Volkswagen Passat 2,5 TDi (1999)

RE: Souhlas

Zdravím koupil sem si w passat 2007 2.0FSI 110kw najeto 240000km nechal sem tam udělat rozvody ktere mně vyšli i s praci za 5300Kč značky ina a vodni pumpa fks.autorizovanem servisu chtěli 13000kč za rozvody.začala mi svitit kontrolka zavada řidici jednotky motoru podival sem se na egr ventil kde byli vymlaceny na plastovem kolečku zuby tak sem to jen pootočil vypojil baterku a pak zapojil kontrolka zhasla.předešly majitel to nechaval stale servisovat nestočene km atd.u mně je spokojenost s passatu.

01.05.2017 | 18:45:36 | Spirit.4EVer@seznam.cz | Recenze: Volkswagen Passat 2.0FSI (2006)

Crafter 120Kw 2007

Mám najeto 282000/Km.
Zatím jenom výměna oleje 5w30 každých 10t/Km.Výměna kotoučů a destiček.
Takuju jenom naftu od ověřených Benzinek.Když se zapne čistič PDF tak nechám motor z1000 otáček doběhnou v klidu na 800 jak mi říkal mechanik.
Jezdím s ní sám tak asi proto jí mám do dnes !Znám spoustu lidí kolem sebe a jak s tím jezdí zaměstnanci radši ani nemluvit.Pak se není čemu divit,že je to pořád v opravě.
Zatím velká spokojenost (zatím)

07.04.2017 | 18:39:25 | Maty | Recenze: Volkswagen Crafter 2,5 (2007)

Firemní miláček

Zdravím, tenhle vůz naší firmě slouží už pár let a nemohu si stěžovat. Mezi ostatními vozy už vypadá malinko zastarale, ale zato jezdí jedna báseň. Máme ho taky, jako všechna ostatní auta, vybavený digitálním tachografem a měřičem spotřeby, díky čemuž jsme zajistili opravdu skvělou funkčnost. Děkujeme www.mechanikadc.cz za pomoc se servisem, doporučuji :)

02.04.2017 | 15:34:13 | Honza4 | Recenze: Volkswagen Crafter (2007)

mám taky scirocco ale usa verzi potřeboval bych díly

15.03.2017 | 12:57:00 | ha | Recenze: Volkswagen Scirocco 1.8 (1991)