Nejnovější komentáře v diskuzích

Velice odolné a na své staří živé auto

Golfa jsem koupil za směšných pár drobných ale po 2 letech kdy jsem do auta nevrazil vic jak 500 za geometrii když nepočítám provozní kapaliny. Auto má velice živé starty není fádní ani nudné. 10/10

14.12.2017 | 19:26:02 | Petr | Recenze: Volkswagen Golf 1.6/AEE 55 kW (1994)

Jaaaaj ale hovno.

Jaaaj, bracho, to je multivalve motor, ma 4 ventily na piest. Je robeny na vysoke otacky. Vysoke otacky + najvyssia mozna plocha ventilov = vysoky vykon pri malom objeme a zere jak prase. Osobne, neviem naco by mi take auto bolo, aby som isiel cez mesto na dvojku, ale tak asi niekto to ma rad...

10.12.2017 | 17:29:20 | Picus008 | Recenze: Volkswagen Golf 1.6 16V 74kW (2008)

RE:

Popisuje svoje konkrétní auto co je na tom? od toho tato recenze je. Nemluvě o tom že Golf IV je solidní slušný auto žádnej extra zázrak to sice není ale to ani recenzent netvrdí.Prostě dobrý auto to alespon můžu říct i já a znám i lepší a kvalitnější tak nevím co řešíte.

Vy jste vyzkoušel všechny značky a jejich modely na světě že jste pochopil obsah slova kvalita ?

08.12.2017 | 14:33:48 | Nick406 | Recenze: Volkswagen Golf 1.6 16V 77kW (2002)

RE:

Nejezdím pouze v golfu. V rodině máme Oktávii a BMW 7. Dále řídím firemní auta, takže nemám zkušenosti jenom z golfa :) Mám rád konstruktivní kritiku, to se o té Vaší říci nedá.

07.12.2017 | 23:32:19 | Roman | Recenze: Volkswagen Golf 1.6 16V 77kW (2002)

RE: komfort - vw caddy life

Caddyho jsem nějakou dobu měl a souhlasím s tím, že je to skutečně bytelné auto stavěné na to, aby něco vydrželo. A upřímně na užitkový vůz je i celkem pohodlný. Bohužel nedávno přestal mým potřebám stačit a musel jsem koupit něco většího, takže jsem rovnou šel do náklaďáku. Tady https://www.truck1-cz.com/nakladni-auta jsem našel takového menšího MANa a ten mi plně vyhovuje. :)

29.11.2017 | 22:01:22 | Marian | Recenze: Volkswagen Caddy 1.9 TDI (2009)

čau z čeho je turbo k-24 ?

27.11.2017 | 15:21:59 | vw | Recenze: Volkswagen Vento 1.9TD (1991)

RE:

A z vás (vlastně s vás) zase hloupost, Jardo.

25.11.2017 | 21:24:48 |  | Recenze: Volkswagen Golf 1.6 16V 77kW (2002)

RE:

S tebe stříká závist Stando.

24.11.2017 | 20:39:30 | Jirka | Recenze: Volkswagen Golf 1.6 16V 77kW (2002)

Tak ta kvalita z toho přímo stříká. Možná by to chtělo nepřesedat z golfu do golfu a onanovat nad tím, ale vyzkoušet i jiné vozy. Třeba by vám to posunulo hranici kvality úplně jinam. Ba možná byste vůbec pochopil obsah toho slova. Tak ať slouží.

24.11.2017 | 16:06:16 |  | Recenze: Volkswagen Golf 1.6 16V 77kW (2002)

Ztráta vody i u benzínových verzí?

Chtěl bych se zeptat jestli se tato závada týká jen naftových verzí nebo i benzínových?

23.11.2017 | 08:55:47 | Petr | Recenze: Volkswagen Touran 2000 (2004)