Nejnovější komentáře v diskuzích

VW Crafter

Parádní a hlavně praktický model :) Koupil jsem si ho pro pracovní účely, vždycky s sebou vozím plno nářadí a materiálu a do něj to můžu všechno bez problému naložit a odvézt. Kupoval jsem ho už ojetý, s čímž mi velmi pomohla firma https://www.truck1-cz.com/ - pokud sháníte, rozhodně zkuste aspoň mrknout, já bych se na ně rozhodně obrátil znova, pokud by bylo třeba.

07.11.2017 | 19:38:25 | Milan19 | Recenze: Volkswagen Crafter (2007)

troška recenze

Auto má manželka,jezdí s ním denně,má najeto 128000 km.Má ho 3 roky.Za tuto dobu nezklamalo,děláme jen běžnou údržbu,jen teď výměna zadních brzd a a čepu levého ramena.Byly měněny horní ložiska přední nápravy.Super auto pro pro ženy i bez servořízení jde volant lehce.Manželka velmi spokojená

03.11.2017 | 16:38:35 | relikwrc | Recenze: Volkswagen Polo 1.0 (2001)

RE: Vynikajici recenze

Tak presen to vyzerá, keď si sadne človek k internetu a má v hlave 12 pív.

01.11.2017 | 09:52:39 | Toky | Recenze: Volkswagen Sharan (2013)

Vynikajici recenze

Super, vynikajici, vycerpavajici recenze, tak se to ma delat! Mel byste psat knihy, cetlo se to jednim dechem!

01.11.2017 | 08:43:42 | Vaclav | Recenze: Volkswagen Sharan (2013)

Odporúčam Passata

Môžem vrele odporúčit dvojliter Passata. Často jazdím na kamarátovom, u ktorého momentálne prehupol tachometer cez číslicu 320 tis. km. Prvých 120 tis. jazdil v Nemecku kde sme ho aj kúpili. Auto veľmi často jazdí aj s vozíkom a vôbec nie je šetrené. Slovenské diaľnice na 140 tempomat a často plne naložené. Napriek tomu je spojka, turbo a vstrekovače všetko pôvodné. Menené boli len brzdové doštičky, predné tyčky stabilizátora a z. ložiská. Teraz sa pokazil zámok na kufri a treba ho vymeniť. Auto je jazdené na longlife olej od FUCHS - nemecká značka, menený 20-25 tis km a filtre Knecht. Že je v aute DPF filter...ani neviete o jeho existencii.

24.10.2017 | 19:45:52 | Martin | Recenze: Volkswagen Passat 3C (2012)

2.0BKD

Jo nejlepsi je si koupit stocenej srot,vetsinou v tom je ta chyba,ale nerikam jsou tipy co jsou problemovejsi.Tak ja mam treba Jettu,2.0 16v BKD,jee,co sem se doslechl spatnosti.A hele,mam to tri roky,po prvnim majiteli,ani jednou problem,origo najeto 150000tis.je dulezita historie vozu,zadne auto nevydrzi spatne zachazeni,hlavne ne diesely,kdo s tim zavodi hlavne za studena je hotovo.Ano ma taky mouchy,ale musite se o to trochu starat.olej po 30tis,je taky spatne.A navic,srovnejte si kolik tehle aut jezdi s temito motory,miliony,oproti jinym automobilkam,to bych chtel videt ty stiznosti.Ja si brousim zuby uz na 2.0 com.raila,to vypada dobre.

19.10.2017 | 17:04:14 | Jetta | Recenze: Volkswagen Passat 2.0 tdi 125kw (2007)

rapid

Zajímalo by mě, jaké máte názory na www.autopodbaba.cz/skoda-rapid

díky Jarek

28.09.2017 | 19:36:48 | Jarek | Recenze: Volkswagen Golf AHW 55kW (2000)

Mám 2,5tdi V6 110kw 4x4 a spotreba 5,5-8l neni problém

06.09.2017 | 19:50:21 |  | Recenze: Volkswagen Passat V6 TDI,110kW (2002)

RE: Jaky motor do T5? PD nebo CR

Asi uz jen do CR. Nechápu proč řešíte motory a převodovky když mám T4 s 111kw tak jen jezdim a všechno předjedu. S motorem jsem nic nedělal vse je původní. Ma neskutecnej zatah i pri 678 tis km a ze jezdim hodně 40-50 tis ročně. Na internetu je jich tento rok plno v německu. Stačí si tam zajet. Sice jsou všechny stočeny ale zase vydrzi vic nez t5. Snad novy T6 s CR uz jsou odladěny .
Mirek

17.08.2017 | 18:50:21 | Mirekbus | Recenze: Volkswagen Transporter 2,5 (2006)

RE:

DPF reguluje častice ale nikoli smog, resp. smrad. Tento je cítený a subjektívne uvádzaný v konečných meraniach pred odstránením filtra. Tudíž preto neporovnávaj auto z Liaskou.

17.08.2017 | 17:11:44 | Wolfgang Inklegot | Recenze: Volkswagen Crafter 2,5 (2007)