Reklama


Nejnovější komentáře v diskuzích

mám taky scirocco ale usa verzi potřeboval bych díly

15.03.2017 | 12:57:00 | ha | Recenze: Volkswagen Scirocco 1.8 (1991)

RE: Dobré!

Ještě jsem zapomněl, při svolávací akci bezplatná výměna podávacího čerpadla, v servisu jsme dohledali, že v celé ČR prodáno 36ks Passatů s tímto motorem.Moc v oblibě nebyl. Měl jsem možnost se svézt se starším typem 110KW, to byl ale tupý motor. Těch dodatečně vyladěných 125 KW už jelo slušně. Do Francie jsem táhl přívěs s veteránem, spotřeba 14,7l, ale výkon dostatečný.

03.03.2017 | 09:57:53 | Jarda | Recenze: Volkswagen Passat AZX (2002)

RE: Dobré!

Měl jsem stejné auto, jen dobré zkušenosti, byla to verze 4x4 combi. Prodal jsem při 116 tis. km za 95.tis.kvůli vysoké spotřebě. Po městě 13,7 litrů(přesně podle manualu) delší jízdy 8,8(ty byly 2x ročně).Jednou při návratu z Francie prasklý řemen, v servisu VW v Německu oprava do druhého dne s nuceným ubytováním za 370 euro. Jinak boží auto!

03.03.2017 | 09:49:28 | Jarda | Recenze: Volkswagen Passat AZX (2002)

komik

To je humoristická recenze, nebo to je myšleno vážně?

28.02.2017 | 19:39:45 | Geňa | Recenze: Volkswagen Passat 2.0FSI (2006)

VW změnit za nejkvalitnější a nejprodávanější značku Toyota

Dle nezávoslých testů a vlastních zkušeností a praxe jiných doporučuji VW změnit za nejkvalitnější a nejprodávanější značku Toyota

28.02.2017 | 11:48:26 | Larry | Recenze: Volkswagen Touran 2,0 (2004)

Tak to jsi asi v BMW328 (142 kw) nikdy nejel, nebo mu nedal pořádně napít!

24.02.2017 | 13:20:28 | Fantomas | Recenze: Volkswagen Passat 1.8T 20V (1999)

Jaky motor do T5? PD nebo CR

Zdravim, uvazuji o koupi vw T5 s motorem 1,9 TDI a nevim jakou variantu vybrat. Jestli klasicke PD, nebo uz novejsi common rail. Nejradeji bych vykon 77/75 kw. Co byste radeji zvolili? Chci bud Transporter, nebo Caravelle obe ve verzi autobus, tedy se vsemi sedadly. Myslite, ze by i stacila verze s 63 kw, kdyz by se cipla?
Rad bych po koupi motor cipnul, aby byl zivejsi a klesla spotreba, ale slysel jsem treba, ze odchazeji casto prevodovky u 1,9tdi.
Shanim opravdu nenarocne a jednoduche auto, tudiz vybava pro me nehraje zadnou roli. Diky za rady

18.02.2017 | 12:14:27 | Snapjack | Recenze: Volkswagen Transporter 2,5 (2006)

Crafter

Máte někdo zkušenost u craftru,spadne do nouzového režimu,diagnostika hlásí pokles tlaku v palivovém systému,ovšem potřebuji se zaměřit co ten pokles způsobuje.Díky za info

09.02.2017 | 11:27:56 | Zbyněk | Recenze: Volkswagen Crafter 2,5 (2007)

výměna autobaterie

mám problém v vyjmutím autobaterie z plastového krytu
může někdo poradit jaká je v tom finta ?

30.01.2017 | 10:37:03 | SIZ | Recenze: Volkswagen Polo 1.4 44kW (1998)

RE: Koupě

Zdravím Vás , já mám tiež Polo 1,2 47kw a som s ním doposiaľ veľmi spokojný. Je to malé bezporuchové auto a svoj účel si plní možno lepšie ako niektoré drahšie a silnejšie autá. Ten , kto ho haní ho vôbec nepozná a nezaslúži si ani , aby sme naňho reagovali. Je to úsporné a dostatočne mobilné autíčko , hlavne na kratšie vzdialenosti a jazdu v meste.

26.01.2017 | 17:58:47 | Milan | Recenze: Volkswagen Polo 1,2 12V 47kW (2004)




Reklama

Reklama
Reklama