Auto recenze Honda - rozcestník pro recenze Honda

Nejčtenější auto recenze

6,0Honda Civic (2008) Honda Civic (2008) autor: cernymotyl Přečteno: 27314x
8,0Honda CR-V (2008) Honda CR-V (2008) autor: mariner Přečteno: 22970x
7,8Honda CR-V (2006) Honda CR-V (2006) autor: Milmon Přečteno: 20090x
9,2Honda Accord (2004) Honda Accord (2004) autor: Kakafko Přečteno: 19266x
6,8Honda Civic (2006) Honda Civic (2006) autor: Milan Přečteno: 17803x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

HRV

Ono nieje CVT ako CVT. V toyote corolle je fajn. Skúšal som HRV a potvrdzujem autorove slová. Tá 1,5 v kombinácii s CVT je udusená výkonovo, prevodovka sa nechá vytáčať ako doslova na skútri. Dupneš na plyn, otáčky prudko stúpnu ale prevodovke hrozne dlho trvá dokiaľ ich plne prenesie na kolesá. Sport režim to možno o niečo vylepší ale ten mi dealer nedovolil navoliť, vraj má auto len 780km tak ho nechce kmásať.

15.05.2018 | 13:10:49 | Toky | Recenze: Honda HR-V (2015)

Odhlučnenie

Ako sa zadarilo odhlunenie?
Aky material ste použili?
Pomohlo to?
Lpg funguje spolahlivo?
Dakujem

13.05.2018 | 17:56:35 | Martin | Recenze: Honda CR-V 2,0 (2000)

Nemehlo

Tak panáček si koupí křáp, který se mu rozpadá, neumí poznat stav auta a motoru podle zkušební jízdy. Při zničené přední nápravě hodnotí nějaké jízdní vlastnosti. Koupil si auto, aniž by koukl pod víčko na krytu ventýlů, zkusil říznout zatáčku, utahuje ruční brzdu v zimě. Pane, to, že jste neschopné nemehlo, které přisuzuje vlastní hloupost autu, Vám prostě někdo musel říct.

24.04.2018 | 20:44:29 | Disorder | Recenze: Honda Civic 1493 (1992)

RE:

AMEN :-)

26.03.2018 | 14:16:34 |  | Recenze: Honda Civic 1493 (1992)

My máme civica 91 sedan a nemůžeme si ji vynachválit má najeto 300 000 a furt jede a jede tak to si asi měl špatný kus

25.03.2018 | 14:03:16 |  | Recenze: Honda Civic 1493 (1992)

Když si neumíš vybrat a koupis si srac.ku, do ktery nekdo nedal ani korunu a ty se k tomu chovas stejne, cemu se divis?

16.03.2018 | 13:47:03 | luky | Recenze: Honda Civic 1493 (1992)

RE: 2000 letních km po Alpách

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať ohľadom tesnenia 5 dveri crv. Chcel by som vyriešiť problém s kvápanim , len nikde sa nemozen dopátrať kto a v ktorom servise si to dal robiť. Neviete mi prosím poradiť kto si to dal robit a co presne mu tam dali v servise. Ďakujem za skorú odpoveď .
Martin, Puchov,Slovensko.

13.02.2018 | 12:42:25 | martinhutta@centrum.sk  | Recenze: Honda CR-V 2.0 (2014)

Civic GT 2011

Mám tohle auto a naprostá paráda. Ano podvozek je tvrdý a měl jsem možnost porovnat Civica r.v. 2006 vs. moje GT 2011 100000 km a musím říct že 06 hrkota neskutečně. Údajně vozy z roku 10 a 11 jspu už jinak vyladěné a vychytané mouchy např. praskající svody. 2010 a 2011 už mají jené svody a ty už nepraskají, ale bphužel podvozek je pořád tvrdý a výměna tlumičů nepomůže. Problém je i v nízko profilových pneumatikách 225/45 r17 kde jde cítit každá nerovnost, ale když to pustíte do zatáčky tu 1,8 je to paráda. Sedí to jak přibité. Tohle auto je pro fajnšmekry a jenom blbec bude nadávat na tohle auto a tvrdit zlatý Peugeot. Tohle může říct je masochista. Ano auto má své problémy, ale které nemá, že? Ale tvrdit že teče nádobka ostřikovače, která je ze 2 dílu a navíc tam je měrka kolik tam je třeba nalít a ten dotyčný to nalije až po hrdlo tal to asi ve spoji poteče a teď tu bude brečet nad svoji blbosti. Mám ještě 17 let starou Hondu Civic C6G a musím říct že C8G je fakt super, ale rok 10 a 11. Tohle, ale nikdy neocení koncerňák, žabožrout a jiní. Ti tohle auto vždy pohaní.

16.12.2017 | 13:00:54 | Robert | Recenze: Honda Civic Benzín 1.8 iVTEC (2008)

RE: Re:spotreba

Neres uz tu spotrebu a nevychloubej se. Vlastnim stejny vuz a odveze me z bodu A do bodu B, to je cely - je to koneckoncu jen auto ty Kubo.

10.12.2017 | 18:05:49 |  | Recenze: Honda Civic (2012)

RE: nekupovat 4x4 od hondy!

Už se tady se svoji bouranou a značně jetou CR-V nechlub!!! Jak píše člověk výše, CRV na sněhu a ledu jede super, ale asi nejsi zdatný řidič nebo onanuješ nad jinými auty, které jsou asi do lesa. Zdar a sílu všem, co opravdu vědí, co mají doma v garáži.

26.11.2017 | 00:26:38 | Legend | Recenze: Honda CR-V 2.0 benzin (2009)