Auto recenze Honda - rozcestník pro recenze Honda

Nejčtenější auto recenze

6,0Honda Civic (2008) Honda Civic (2008) autor: cernymotyl Přečteno: 26907x
8,0Honda CR-V (2008) Honda CR-V (2008) autor: mariner Přečteno: 22617x
7,8Honda CR-V (2006) Honda CR-V (2006) autor: Milmon Přečteno: 19774x
9,2Honda Accord (2004) Honda Accord (2004) autor: Kakafko Přečteno: 19136x
6,8Honda Civic (2006) Honda Civic (2006) autor: Milan Přečteno: 17573x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE:

AMEN :-)

26.03.2018 | 14:16:34 |  | Recenze: Honda Civic 1493 (1992)

My máme civica 91 sedan a nemůžeme si ji vynachválit má najeto 300 000 a furt jede a jede tak to si asi měl špatný kus

25.03.2018 | 14:03:16 |  | Recenze: Honda Civic 1493 (1992)

Když si neumíš vybrat a koupis si srac.ku, do ktery nekdo nedal ani korunu a ty se k tomu chovas stejne, cemu se divis?

16.03.2018 | 13:47:03 | luky | Recenze: Honda Civic 1493 (1992)

RE: 2000 letních km po Alpách

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať ohľadom tesnenia 5 dveri crv. Chcel by som vyriešiť problém s kvápanim , len nikde sa nemozen dopátrať kto a v ktorom servise si to dal robiť. Neviete mi prosím poradiť kto si to dal robit a co presne mu tam dali v servise. Ďakujem za skorú odpoveď .
Martin, Puchov,Slovensko.

13.02.2018 | 12:42:25 | martinhutta@centrum.sk  | Recenze: Honda CR-V 2.0 (2014)

Civic GT 2011

Mám tohle auto a naprostá paráda. Ano podvozek je tvrdý a měl jsem možnost porovnat Civica r.v. 2006 vs. moje GT 2011 100000 km a musím říct že 06 hrkota neskutečně. Údajně vozy z roku 10 a 11 jspu už jinak vyladěné a vychytané mouchy např. praskající svody. 2010 a 2011 už mají jené svody a ty už nepraskají, ale bphužel podvozek je pořád tvrdý a výměna tlumičů nepomůže. Problém je i v nízko profilových pneumatikách 225/45 r17 kde jde cítit každá nerovnost, ale když to pustíte do zatáčky tu 1,8 je to paráda. Sedí to jak přibité. Tohle auto je pro fajnšmekry a jenom blbec bude nadávat na tohle auto a tvrdit zlatý Peugeot. Tohle může říct je masochista. Ano auto má své problémy, ale které nemá, že? Ale tvrdit že teče nádobka ostřikovače, která je ze 2 dílu a navíc tam je měrka kolik tam je třeba nalít a ten dotyčný to nalije až po hrdlo tal to asi ve spoji poteče a teď tu bude brečet nad svoji blbosti. Mám ještě 17 let starou Hondu Civic C6G a musím říct že C8G je fakt super, ale rok 10 a 11. Tohle, ale nikdy neocení koncerňák, žabožrout a jiní. Ti tohle auto vždy pohaní.

16.12.2017 | 13:00:54 | Robert | Recenze: Honda Civic Benzín 1.8 iVTEC (2008)

RE: Re:spotreba

Neres uz tu spotrebu a nevychloubej se. Vlastnim stejny vuz a odveze me z bodu A do bodu B, to je cely - je to koneckoncu jen auto ty Kubo.

10.12.2017 | 18:05:49 |  | Recenze: Honda Civic (2012)

RE: nekupovat 4x4 od hondy!

Už se tady se svoji bouranou a značně jetou CR-V nechlub!!! Jak píše člověk výše, CRV na sněhu a ledu jede super, ale asi nejsi zdatný řidič nebo onanuješ nad jinými auty, které jsou asi do lesa. Zdar a sílu všem, co opravdu vědí, co mají doma v garáži.

26.11.2017 | 00:26:38 | Legend | Recenze: Honda CR-V 2.0 benzin (2009)

Tahle recenze je normální fake, je určitě od nějakýho kšiltofky s VW golf II a popisuje tady svůj vlastní koncernový klenot :-)

02.09.2017 | 20:00:03 |  | Recenze: Honda Civic 1493 (1992)

HONDA TOP!!!

Hond jsem měl 5 a mám ted také jednu a v životě na ně nedám dopustit!!!Spolehlivost největší!!!A nějaký blbec tu píše o běžných věcech jako jsou brzdy,čepy,podvozek atd.spotřební zboží...Když koupí auto z vrakáče tak at se nediví!

02.09.2017 | 11:47:32 | Honda je NEJspolehlivější | Recenze: Honda Civic 1493 (1992)

RE: hrdza

Aj ja som kedysi počúval reči o tom ako hondy hrdzaveju lebo nemajú pozink. Ale mal som 1,5 civic aerodeck 98 a ten mal pozink a teraz mám Accord 2,4 2003 a ten má tiež pozink...Ak sa vyskytne kus na ktorom sa objavia stopy hrdze bude to skôr tým že tam bola vrstva úniku niečím narušená,napr odretý zadný falc.

22.08.2017 | 15:06:08 | Igor | Recenze: Honda Accord 2.4 (2004)