Nejčtenější auto recenze

6,0Renault Megane (2004) Renault Megane (2004) autor: pal Přečteno: 30615x
3,6Renault Trafic (2002) Renault Trafic (2002) autor: ROBERT Přečteno: 23318x
4,0Renault Espace (1999) Renault Espace (1999) autor: Petr Přečteno: 22748x
3,6Renault Megane (2000) Renault Megane (2000) autor: rischa Přečteno: 21900x
9,2Renault Megane (2011) Renault Megane (2011) autor: Dalido Přečteno: 21580x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Megan III

Kolik máš natočíno ty záruko...........:-)

08.08.2017 | 17:07:06 | Vašek | Recenze: Renault Megane 1,6 81kW (2011)

Megan III

mám 1,6 81 KW 6 let pouze výměny oleje při garančním servisu a náplně. Od typu Megan III spoluprace s Nissanem a zlepšení kvality. jinak diky tzv. špatné pověsti jsem koupil nový, prostorný, pohodlný auto, záruka 5 let o cca 100 tis. levněji než konkurence stejné třídy. To nemluvím o tom proč bych si měl kupovat např. Octavii 66kw za 420 tis. když Grandtour 81KW vloni stál do 300tis. Bohužel na ty řeči o kvalitě už nikdo nedá a tak Renault u typu IV též zdražil. Mimo jiné motory používá též MB.

08.08.2017 | 16:55:38 | David | Recenze: Renault Megane 1,6 81kW (2011)

RE: Pokračování - začínají vrtochy

Ahoj akurát mám ten problém so zrýchľovaním dá sa to opraviť aj doma či musím ísť do servisu ? A druhá otázka čo to spôsobuje to samovoľné zrýchľovanie ??

06.08.2017 | 19:56:00 | Dolko | Recenze: Renault Megane 1.6 benzín (2009)

RE: Má někdo stejný problém?

Ahoj , neviem či ti to pomože ale mal som niečo podobné a nakoniec to bolo po vymene autobaterie a resetovanie chyb na diagnostike vsetko ok.
Pripadne skus nejaku premiovu naftu a kup do toho nejaky aditiv a prežeň to trošku. Je takisto možne že nejaký vstryk robí problém alebo takisto to može robiť čerpadlo ...
Ja som vlastník už druhej Laguny 1,9DCi a spokojnosť, aký pán taký pes. maj sa

03.08.2017 | 09:59:03 | Mio | Recenze: Renault Laguna 2.0 16v (2009)

Díky za pochvalu

Také jsem si říkal, že by to byla dobrá uloženka, nicméně myslím si, že přeci jen jsou žhavější kadeti na perspektivního youngtimera - od Renaultu třeba Avantime - ten je v porovnání s VS vzácný jako šafrán.
Druhá věc je pak to, že bych jen těžko uvěřil, že to auto do té stodoly na uskladnění dojede bez poruch :-)
Ale vztek na něj rozhodně nemám, dokonce jsem chvíli uvažoval nad tím, že bych si jej pořídil v benzinu..

03.08.2017 | 09:20:01 | scaletom | Recenze: Renault Vel Satis (2002)

RE: Vtipne napísaná recenzia

Oprava: ...ze ste si kvit...

29.07.2017 | 16:02:03 | simplynever | Recenze: Renault Vel Satis (2002)

Vtipne napísaná recenzia

Mas ľahké pero (to je slovenský ekvivalent - dobre sa to číta), text je v podstate velmi smiesny. Dostalo má ako si písal, ze ste si Kríž :>. Z dnešných Renaultov ma zaujíma primárne Koleos, ale s ozajstný motorom (atmosférou) 2.5. V Rusku ho máš za cca 23 000 E, tu (EU) som našiel jedinú ponuku (D) za skoro 45 000 E... K VS - mať ho v 3.5 V6, nikdy by som ho nepredal, to raz bude youngtimer.

29.07.2017 | 16:00:16 | simplynever | Recenze: Renault Vel Satis (2002)

RE: Má někdo stejný problém?

Ale jo, to je klidně možný u jakékoliv značky, potíž je v tom, že u Rendla je pořád něco, z toho nevyjdeš............:-(

13.07.2017 | 10:21:41 | Vašek | Recenze: Renault Laguna 2.0 16v (2009)

RE: Má někdo stejný problém?

Ne že bych byl zrovna fanda Renaultu ale tohle samý jsem řešil u Golfu chyba v EGR ventilu.

13.07.2017 | 09:25:33 | Fantomas | Recenze: Renault Laguna 2.0 16v (2009)

RE: Má někdo stejný problém?

Protože - made in Renault.............toť vše.

11.07.2017 | 08:34:54 | Vašek | Recenze: Renault Laguna 2.0 16v (2009)