Nejčtenější auto recenze

6,0Renault Megane (2004) Renault Megane (2004) autor: pal Přečteno: 30956x
3,6Renault Trafic (2002) Renault Trafic (2002) autor: ROBERT Přečteno: 23566x
4,0Renault Espace (1999) Renault Espace (1999) autor: Petr Přečteno: 23006x
3,6Renault Megane (2000) Renault Megane (2000) autor: rischa Přečteno: 22501x
9,2Renault Megane (2011) Renault Megane (2011) autor: Dalido Přečteno: 21841x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Pokračování - začínají vrtochy

vadné čidlo volnoběžných otáček (alespoň u mého vraku).

17.10.2017 | 10:21:13 | Vašek | Recenze: Renault Megane 1.6 benzín (2009)

...

Po precteni toho co pises mam pocit ze to auto jsi videl leda na obrazku .....

17.10.2017 | 09:14:02 | Fereee | Recenze: Renault Megane 1.6 benzín (2009)

Až dolu na podvozek to fuj asi nejde

Zrovna jsem dělal u známýho čepy a měl tam Sharan klon - Galaxy 2
Spodek totál,ale nově ho stříkal, aby to nebylo vidět,až to nějaký chudák koupí, majitel ho chce střelit za 75tisíc.Osobně má Tourana a 10letý má spodek taky na kaši, to mě překvapilo, čekal jsem, že se germáni polepšili, taky jsem o něm uvažoval.

Když prohlížel mýmo 20 letýho Espace3 tak se divil - teda máš to zdravý.
Je to klasika benzín 2.0i, motor se točil, i když jsem mu zkoušel odpjovat čidla.
Dokonce zvlád i potenciometr klapky - po přidání začal chcípat, protože něvěděl její polohu,tak si sám přidal benzín,čidlo vačky musím sehnat, aby byla řídící jednotka bez chyb na STK, ne že by mu to vadilo, jede jak 77kw Octávia.

08.10.2017 | 17:53:37 | Renda | Recenze: Renault Espace 2,0 16V (1999)

Megane

Dobrý den, rozhoduji se delší dobu mezi dvěma auty od Renaulta, Lagunou a Meganem, jestli mi můžete doporučit nebo vyvrátit jedno z těchto aut? Máte s nimi zkušenosti, naježděné kilometry nebo třeba hodně moc návštěv servisu? Líbí se mi tento model Megane www.rpz.cz/renault/nove-vozy/osobni-vozy/megane/novy-megane/ jen prostě nechci šlápnout vedle. Předem díky za vaše rady -)

29.09.2017 | 12:48:13 | Patrik45 | Recenze: Renault Megane (2004)

Renault Kango

Ja sám vlastním Renault Kango už druhé v poradí,ale na tie auta nemôžem povedať nič zlého,veľmi mi dobré služia prvé som mal 7 rokov okrem bežne opotrebovateľných časti,som mal problém len s posilovačom riadenia a toto druhé ma najazdené 142 000 km taktiež bez problémov len bežná údržba,brzdy olej a to jazdím denne robím servisáka som s tou značkou nadmieru spokojný

21.09.2017 | 20:38:24 | Vladimír | Recenze: Renault Kangoo 1,5 (2003)

Aktualizacia recenzie

Zdravim, tak som prekonal 200.000 s 15-rocnym vozitkom. Co sa este menilo-opravovalo okrem oleja, sviecok, oblozeni na brzdach a ziaroviek? Vsetky spolu tlmice vzadu aj vpredu, obe zadne pruziny, zadna cast vyfuku a snimac otacok klukoveho hriadela + kabel k veku zadneho kufra. Auto stoji poslednych 8 rokov celorocne vyhradne vonku a jazdi ako svajciarske hodinky :o). Skratka za tie peniaze najlepsie auto na svete a za tym si stojim. Este par desiatok tisíc kilometrov a vymenim rozvody a potom po celkovo 300.000 znovu napisem aktualne skusenosti. Vela zdaru na cestach vsetkym fanusikom tohto auta!

21.09.2017 | 07:48:56 | Dodo | Recenze: Renault Thalia 1390 (2002)

RE: Renault 11

Můžu se zeptat čím jezdíš?Je to nejlepší auto co jsem měl a neměnil bych.

16.09.2017 | 18:42:39 | Jarda | Recenze: Renault R11 2.0 i (1988)

RE: Ha Ha Ha

Jo a mam poctive natočeno 120tisic km....jo a filtry plus svicky , pokud se to pocita jako že zavady

13.09.2017 | 17:15:43 | Fereee | Recenze: Renault Megane 1.6 16V (2000)

Ha Ha Ha

Toto auto mam od noveho ! Rozvody 8000 i s predsuvnikem, praskle spony na venkovnich manzetach, ulozeni stabilizatoru a tycky ! Tot vse! Auto je v plne polni !!! Nikdy zadnej problem s nicim .....to jsi koupil pekne stocenou mrdku

13.09.2017 | 17:12:36 | Fereee | Recenze: Renault Megane 1.6 16V (2000)

RE: salky

takže stále jazdín na lagune a moja drahá má cez 200000 km bez problémov. klukovka je zatiaľ na svojom mieste. predstavte si že auto funguje stále bez problémov. investoval som počas tej doby len do výmeny oleja filtrov. predné tlmiče stále originál. menil som vzpery zadného kufra - padal na hlavu :-) šoferova sedačka sa zodrala a kuká von pena. nevedel som sťahovať okno na šoferovej strane. rozobral som spínač a prepájkoval som studené spoje - všetko funguje. STK a EK stále bez problémov. predné brzdové kotúče sú stále originál. korózia žiadna. výfuk originál. spojka originál, turbo originál. počas tejto doby som ho chcel predať no uvedomil som si že kúpim nejakú oktáviu ktorá cúvala z NDR a ešte riešiť kód motora tento ano tamten nie... rozhodol som sa že si lagunu nechám až do skonania. auto výkon nestratilo, pohoda pri jazde super. ak sa narazím na niečo vážne napíšem do komentára. elektronika a čítačka kariet funguje bez problémov. auto v zime stále štartuje bez problémov žhaviče sú originál. Pozdravujem odporcov renaultov! veľa šťastných km!!!

13.09.2017 | 14:47:38 | JARO | Recenze: Renault Laguna (2004)