Auto recenze Renault - rozcestník pro recenze Renault

Nejčtenější auto recenze

6,0Renault Megane (2004) Renault Megane (2004) autor: pal Přečteno: 32042x
3,6Renault Megane (2000) Renault Megane (2000) autor: rischa Přečteno: 24965x
3,6Renault Trafic (2002) Renault Trafic (2002) autor: ROBERT Přečteno: 24444x
4,0Renault Espace (1999) Renault Espace (1999) autor: Petr Přečteno: 24069x
9,2Renault Megane (2011) Renault Megane (2011) autor: Dalido Přečteno: 23030x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Master

Taky si to myslim, patz asi klon mastera nissan by si nedal nejaky shit motor do sve vyroby.Mam koupeno mastera 2.5dci 84kw 500tis km a doufam ze aspon neco najede jezdim jen obcas.Egr uz radci zaslepene jinak předni naprava určite bude chtit oba čepy na ramenech jinak pomerně tiché.Jinak motor 2.8 puvod iveco dal uz ho asi nedelaji nahrazen 3.0 jsem myslel ze je take od iveca ale asi to neni pravda tedy isuzu?

09.06.2018 | 13:24:50 | Roman | Recenze: Renault Master 2,5 DCi (2001)

RE: šramot v motoru

najel jsem s vadnym predradnikem tak tak okolo 40 tis.motor jinak v cajku.prvni a druhej studeny start zaracta a chcipne.komu to nevadi da se s tim jezdit..akorat je poreba vymazat servis na stk

27.05.2018 | 23:00:41 | jarda | Recenze: Renault Megane 1,6 16V (2004)

RE: Dobře vás vodí za nos!

Jakejkoliv Rencek je jen ,kasička .........................

17.05.2018 | 19:39:41 | Vašek | Recenze: Renault Megane 1,6 16V (2004)

RE: Dobře vás vodí za nos!

S Fabii se pomůžete teda :D :D

17.05.2018 | 17:04:46 | Nick406 | Recenze: Renault Megane 1,6 16V (2004)

RE: Dobře vás vodí za nos!

Díky za příspěvek, konečně jsem se dozvěděl o co jde s tím přesuvníkem a co to dělá (krám jeden). Jestli každá součástka na tohle auto stojí 5K, tak zkrachuju :-() Měl jsem I scénika a chci koupit II, ale jak to tak čtu, tak si koupím fábku :-) a bude pokoj

17.05.2018 | 12:19:42 | Aredraj | Recenze: Renault Megane 1,6 16V (2004)

asi byl stočený tachometr

Nenapadá mne jiné vysvětlení než že byl stočený tachometr, autu které má najeto 90 tisíc nemůže téct chladič, hučet ložiska a pod. Já měl na Meganu najeto 270 a noc takového se nekonalo. Po 200 tisících jsem měnil jen zapalovací cívku, proběhla repase alternátoru a nešel ostřikovač... aby hučela ložiska a stále nějaké investice? to se mi zdá divné.

22.04.2018 | 22:24:15 | Jiří | Recenze: Renault Megane 1,6 benzin, 55kw (1996)

Thalia

Rozhodně souhlasím s názorem, že si Renault Thalia posměch nezaslouží, ba naopak je to dle mého názoru skvělý dělník za ještě lepší cenu. Kupoval jsem Thalii před pár lety a jsem po celou dobu vlastnictví maximálně spokojen, vše se obešlo bez jakýchkoliv problémů -)

22.04.2018 | 14:29:28 | Pampy | Recenze: Renault Thalia (2012)

problem so svetlami

ked nastartujem a zapnem sveta vsetko je v poriadku. akonahle sa vsak pohnem svetla zhasnu a musim ich znova zapnut. pocas jazdy je potom vsetko ok. poradte mi niekto.

22.04.2018 | 01:39:35 | jozef | Recenze: Renault Scenic 1,9 DCi (2006)

RE: Mám ho jako veterána

Zdravim, nechodim na tieto stranky casto skor sporadicky nahodne, preto az teraz reagujem, asi si uz problem vyriesil, ak nie a budem vediet napis co by si konkretne potreboval vediet alebo naist. Sice uz mam ine auto, na R11 po cca 350 000 km ´, odisiel motor a vzhladom k stavu karoserie a tomu, ze bohuzial na veterana este nemam cas ( mozno na dochodku ) som sa uz do opravy nepustil.

08.04.2018 | 14:10:13 | Ambroise | Recenze: Renault R11 1398 (1984)

RE: Zkuste pár změn

Vašku, ty jsi předběhl dobu. Dieselův (tedy vznětový) motor na benzín teprve přijde do prodeje. Zatím najdeš svíčky v každém benzíňáku.

30.03.2018 | 14:24:26 | Pippo | Recenze: Renault Megane 16i 84kw (2017)