Nejčtenější auto recenze

6,0Renault Megane (2004) Renault Megane (2004) autor: pal Přečteno: 29580x
3,6Renault Trafic (2002) Renault Trafic (2002) autor: ROBERT Přečteno: 22721x
4,0Renault Espace (1999) Renault Espace (1999) autor: Petr Přečteno: 22019x
9,2Renault Megane (2011) Renault Megane (2011) autor: Dalido Přečteno: 20791x
7,4Renault Master (2001) Renault Master (2001) autor: milan Přečteno: 20276x
Všechny nejčtenější auto recenze >
Reklama


Nejnovější komentáře v diskuzích

RE:

V armádě jsme měli mnoho Ing a RSDr. (Ihly, nitě, gombíky, a Rýchlo Slepený Doktor)

14.03.2017 | 20:12:46 |  | Recenze: Renault Thalia 1,2 16V (2012)

RE:

Uniklo ti, že Had je ing................:-) tento milovník francouzsko-rumunských vozů je zde dobře znám, nebo že by dealer? :-), ovšem evidentně se do těch lží už sám zamotal..........

12.03.2017 | 09:55:35 | Vašek | Recenze: Renault Thalia 1,2 16V (2012)

Nerozumím, prosím vysvětlit: Auto jste v roce 2014 prodal, a v roce 2017 jste na něj koupil nové pneumatiky? A za 3 roky jste najel 90 000 km? Vy, který jste předtím najel max 11 000 za rok? A to ještě máte další vůz, kterým jezdíte. Nějak mi to nesedí...co mi uniklo, pane Had?

12.03.2017 | 08:26:28 |  | Recenze: Renault Thalia 1,2 16V (2012)

RE: Spojka

Dobrý večer čítal som váš rkomentár ako vám pomohol pán Tarantík chcel by som vás požiadať o radu alebo o kontakt nan ja mám stejní renault espace 20 84kw a moj stratil ťah a ide ako na tri valce ked mu pridávam za jazdy sviečky káble indučky a aj filtre som pomenil a stále šklbe tlaky v motoru sú 12 atmosfer neviete mi poradiť prosím ak áno napíste mi na meil Majko 1974@post.sk ešte raz dakujem

10.03.2017 | 21:03:47 | Marian Duriš | Recenze: Renault Espace 2,0 16V (1999)

RE: autoopravovna

Dobrý večer mám renault espace 20 84kw stratil tah a šklbe sním ked mu pridávam sviečky som vymenil káble indučky filtre a je to stejné tlaky v motoru sú 12 atmosfer tak sa idem opítať či stým mi neviete pomocť dakujem Duriš slovensko Liptovský Mikuláš

10.03.2017 | 20:56:56 | Marian Duriš | Recenze: Renault Espace 2,0 16V (1999)

RE: Potize ze startovanim

Zdravím skús sa pozrieť na káble od pomocného čerpadlá nafty to sa nachádza hore pri pravom tlmiči

05.03.2017 | 14:24:30 | JF | Recenze: Renault Laguna 1.9 dCi 79 kw 6ti kvalt (2002)

RE:

Jako fór VYNIKAJÍCÍ !

03.03.2017 | 08:24:24 | Vašek | Recenze: Renault Thalia 1,2 16V (2012)

RE: Renault Laguna 1,6 16V 2002

Zdravim mám stejně auto a mi cukání a kolísání otáček dělalo vadné hydrokolo je to kolo rozvodu které odejde cca po 120 000 mi bohužel dřív standardně se při rozvodech nemění stojí cca 7000 a teď mám podobný problém a je to pro změnu variator

02.03.2017 | 17:39:13 | Jakub | Recenze: Renault Laguna 1,6 16V (2003)

V roce 2009 jsem kupoval auto. Až jsme koupil Fabiu, tak jsem ze zvědavosti projel Thalii. Bylo to jako přesednout ze Škody 120 do Trabanta (oboje jsem svého času provozoval), ne-li horší. Měl jsem tehdá malinko pochybnosti ohledně ceny Fabie. Ve výbavě byla jen manuální klimatizace ( tu jsme použil 2x) a centrální zamykání na klíček, jinak nic. Po projížďce se mi ulevilo a peněz za holou Fabii (265000kč keš) ani po 8 letech nelituji. Západní auta, vyráběná pro rozvojové trhy, jsou totiž stejná, jako každé jiné zboží tohoto určení. Nízká kvalita a zároveň předražené.

02.03.2017 | 16:27:40 |  | Recenze: Renault Thalia 1,2 16V (2012)

Spotřeba Thalia

Máme Thalii 2 roky a pod 6L ji nedostaneme. Nezlob se, ale nevěřím Ti to.

24.02.2017 | 09:16:49 | MOJE JMÉNO | Recenze: Renault Thalia (2013)




Reklama

Reklama
Reklama