Nejčtenější auto recenze

6,0Renault Megane (2004) Renault Megane (2004) autor: pal Přečteno: 31369x
3,6Renault Trafic (2002) Renault Trafic (2002) autor: ROBERT Přečteno: 23881x
4,0Renault Espace (1999) Renault Espace (1999) autor: Petr Přečteno: 23352x
3,6Renault Megane (2000) Renault Megane (2000) autor: rischa Přečteno: 23262x
9,2Renault Megane (2011) Renault Megane (2011) autor: Dalido Přečteno: 22260x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

200.000km bez vážnejšej poruchy

Mali sme Renault Kangoo 1.9 DTI dokonca z toho istého roku. Nie sme tak bohatý aby sme si mohli kúpiť nové auto takže sme si ho vyhliadli vo Viedni a od pôvodného prvého majiteľa kúpili. Auto bolo vpredu búrané takže to bolo za pár drobných. Napriek tomu to bola najlepšia kúpa aká sa kedy podarila. Nový chladič, nárazník, motorček serva a odniesť riadiačku airbagov na odblokovanie (jeden pyropas vystrelil, druhý načalo) spomínané pyropasy. Auto malo 75 tisíc km plus mínus nejaké drobné. S autom jazdila celá rodina pretože to chodilo za 4,5 litra nafty a keď sme ho posúvali ďalej tak malo nabehaných 280 tisíc a nejaké drobné. Za tú dobu sa pokazila zásuvka na ťažné (zatiekla do nej voda - výmena za novú kvalitnejšiu) reklamoval sa motorček serva - odišiel ešte v záruke - kupovaný ako neoriginálny diel, relé centrálneho zamykania. Zvyšok spotrebný materiál ako brzdy, rozvody, olej, filtre, výfuk a spojka. Všetko drahé a podstatné ako nápravy, prevodovka, motor či turbo vydržalo a drží pravdepodobne dodnes.

21.01.2018 | 17:57:29 | Anarki | Recenze: Renault Kangoo (2001)

RE: Ani neškytne

To je ...............Renault hochu.....

12.01.2018 | 09:59:27 | Vašek | Recenze: Renault Scenic 1.5dci (2004)

Ani neškytne

Zdravím-dotaz-ráno jsem chtěl nastartovat Renolta,auto nastartovalo,vyplo,zustalo vše svítit, stěrače se zaply,jel ventilátor...nic nešlo vypnout....odpojil jsem baterii...myslel že je vybytá...byla nabytá na 13%,dobyl jsem ji...zapojil...ale auto nic...nemáte zkušenost co to může být??
Děkuji Honza

11.01.2018 | 15:51:36 | Honza | Recenze: Renault Scenic 1.5dci (2004)

RE: muže mi někdo poradit

:-) To je tím znakem na kapotě...........

25.12.2017 | 22:38:43 | Vašek | Recenze: Renault Espace 2.2 i (1995)

muže mi někdo poradit

Zdravím všechny, mam problém s ranními starty nejde nastartovat ale když to roztáhnu chytne na metru pak už startuje celí den nevíte někdo čím by to mohlo být svíčky a kabely jsou nové

24.12.2017 | 11:55:49 | petr | Recenze: Renault Espace 2.2 i (1995)

Mám ho jako veterána

Toto auto jsem si koupil vloni jako veterána. Mechanicky je v dobrém stavu, ale musel jsem dát zrekonstruovat karoserii, což se právě teď děje. Je to typ R 11 1,7 GTX, ty se prodávaly jen v Německu a Švýcarsku. Vůz jsem nechal cetrifikovat jako veterána, má své veteránské číslo a tím mi spadlo povinné ručení na 870 Kč./rok. Letos jsem projížděl Evropu až do Portugalaska a ani jeden jsem cestou neviděl, zmizelo to ze silnic, takže myslím, že jejich veteránská éra nastává a tím i v jistém smyslu schopnost už podržet cenu. Těchto vozů bylo vyrobeno jen cca 980 tisíc ks, tkže méně, než třeba Škodovek 100. Nechci to pro běžné ježdění, jen pro veteránské akce a pro radost.

18.12.2017 | 10:23:56 | Ing. Miroslav Had | Recenze: Renault R11 1398 (1984)

RE: LAGUNA 2

koupil jsem lagunu 22dci najeto 82000km,mám ji načepovanou na 130 kw.V současne době najeto 160 000km ,prozatím měněna žhavící svicka a žhavici rele vhodnote 2200kč spotřeba7.5l nafty.7.12.2017.

08.12.2017 | 17:20:07 | jarda | Recenze: Renault Laguna 1,9 dCi (2002)

RE:

No z celé recenze je jasno,že současný majitel je borec.......má auto Thalii střední třídy a kupa jiných hovadin, hlavně , že od těch 10-ti let ví jaké to mělo závady a že je to super kára.......

04.12.2017 | 11:35:39 | Vašek | Recenze: Renault Thalia (2006)

RE:

Nečtete ani jeden recenze.On to má rok po rodičích,který to měli předtím 8 let.

04.12.2017 | 09:05:02 | Jirka | Recenze: Renault Thalia (2006)

RE:

Leda by ji naložil na vlak a objel s ním zeměkouli...........

03.12.2017 | 12:15:08 | Vašek | Recenze: Renault Thalia (2006)