Nejčtenější auto recenze

6,0Renault Megane (2004) Renault Megane (2004) autor: pal Přečteno: 30043x
3,6Renault Trafic (2002) Renault Trafic (2002) autor: ROBERT Přečteno: 22963x
4,0Renault Espace (1999) Renault Espace (1999) autor: Petr Přečteno: 22344x
9,2Renault Megane (2011) Renault Megane (2011) autor: Dalido Přečteno: 21179x
3,6Renault Megane (2000) Renault Megane (2000) autor: rischa Přečteno: 20935x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Renault Espace a roční story s boucháním od přední nápravy

Mě pomohla výměna uložení tlumičů,za ty roky se totálně vytloukly.
Učitě to bylo ještě původní.

24.05.2017 | 12:09:55 | zub | Recenze: Renault Espace 2,0 16V (1999)

RE:

Hade..., ty jsi komik........

12.05.2017 | 08:43:33 | Vašek | Recenze: Renault Thalia 1,2 16V (2012)

RE:

omluvám se, tenhle doplněk jsem dal omylem, bohužel nelze to vymazat. Patří to k mému Hyundaji. Jinak si vyprošuji urážky ohledně mého vzdělání nebo lživé označování profese.

11.05.2017 | 10:29:17 | Ing. Miroslav Had | Recenze: Renault Thalia 1,2 16V (2012)

RE: Megane III 1,6/74KW, benzín+LPG po 90 tis.km a 7 letech provozu

Díky, že jsi po tolika letech napsal takové shrnutí, paráda!

10.05.2017 | 15:19:06 | BobanHTP | Recenze: Renault Megane 1,6 100k (2009)

RE: MODERNÍ,KVALITNÍ

A teď...................tu O Smolíčkovi.........

27.04.2017 | 09:05:47 | Vašek | Recenze: Renault Megane 2.0 16V (2004)

RE: MODERNÍ,KVALITNÍ

Ahoj, to s potěšením slyším. Jsem majitelem Meganu II, r.v. 2007, 1.5 dCi, 78 kW, čili Siemens. Aktuální nájezd 220 tkm a zatím zcela bez problémů. Loni jsem nechal dělat diagnostiku vstřiků a bylo mi řečeno, že jsou zcela v pořádku, až neobvykle na ten nájezd... Ať slouží!

26.04.2017 | 10:09:06 | Pippo | Recenze: Renault Megane 2.0 16V (2004)

renaut clio

mam rozbity klic od startovani poradte kde si mohu dat opravit

25.04.2017 | 15:13:52 | sivak kornel  | Recenze: Renault Clio 1.2 (2008)

RE: MODERNÍ,KVALITNÍ

Vážení pánové.
Mám megana 1.5dci r.v.2005 najeto 418316km
Motor je puvodní,ve 240 000 km dělaný vysokotlak a vstřiky. Spojka původní a jedinne co mi odešlo z elektriky je odpálenej kontakt v pojistkovce na světla

23.04.2017 | 22:56:31 | Václavfz6 | Recenze: Renault Megane 2.0 16V (2004)

Dobré auto, ale!!

Souhlasím s tím že je to suprové auto co se týče možnosti rychlé vyndání sedadel uložných přihrádek pod nohama atd. Ale před pár lety nás zklamalo pružení zadní nápravy [torzní tyče] , no prostě se protočily a zrovna když jsem dojely do chorvatska za hranice to je první příhoda, další poměrně častá výměna pojistek větrání a starší auto mají problém s imobilizér především v zimě a pokud nemáte druhý klíček víte kde jste komu se to již stalo, stalo se mi to 3x během 6 týdnů a po prvním byla dána uplně nová baterka a po 3 už imobilizér byl znovu na reset a napotřetí jsem rovnou nechali očesat imobilizér [zrušit kodování klíčkem atd] a včera mi zařval uplně v 216k kilometrech s 1 měsíc starým olejem nové brzodvé destičky a kotouče vedení brzdné kapaliny, zkrutný stabilizátor, čepy [řízení i ty druhé], nové uložení tlumičů, tlumiče, vyvařená carosa , a pletenec na výfuku a abs kroužky. No jestly víto co je diesel engine runaway tak tohle se mi stalo pro ty co to nevědí je to že v turbu začne protýkat nějaké těsnění rozehřáty olej se dostává do vzduchu který tlačí do motoru a motor zvyšuje otáčky na maximum dokud ne nezadře nebo nedojde olej jinak i když vyřadíte nebo zmáčknete spoj či vyndáte klíček destrukce se děje dál protože motor jak je zahřátý i bez svíčky pouhým stlačením směs zapálí podívejte se na youtube jak to vypadá stačí napsat Diesel engine runaway a hned vám to ukáže jak to vypada ... já dokonce musel hasit motor .. jinak všechnyy to věci co jsem zde vypsal jsem měnil v rozmezí 2 a 4 týdny před tímto incidentem a a technickou jsem měl také 2 týdny jinak pro info dnes je 12,04,2017 a omlouvám se za hrubky nebo když někde bude chybět písmenu psal jsem to narychlo v práci.

12.04.2017 | 03:56:02 | Friendly | Recenze: Renault Scenic 1.9 Dti (1999)

RE: Pavel

Ahoj.
Mám stejný problém. Máme najeto 70 000 km a začala cukat. Vyměnil jsem zapalovací kabely, protože byly nakousané od kuny, ale tím to není. Kde najdu ty 4 cívky? Děkuji za radu.

08.04.2017 | 10:11:51 | Cervik | Recenze: Renault Thalia 1349 (2005)