Auto recenze Renault - rozcestník pro recenze Renault

Nejčtenější auto recenze

6,0Renault Megane (2004) Renault Megane (2004) autor: pal Přečteno: 32264x
3,6Renault Megane (2000) Renault Megane (2000) autor: rischa Přečteno: 25571x
3,6Renault Trafic (2002) Renault Trafic (2002) autor: ROBERT Přečteno: 24683x
4,0Renault Espace (1999) Renault Espace (1999) autor: Petr Přečteno: 24302x
9,2Renault Megane (2011) Renault Megane (2011) autor: Dalido Přečteno: 23261x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

špatná elektronika

taky se mi líbí ten nový kombi megane, ale francouzi měli vždycky špatnou elektroniku v autě. zdá se, že tady tomu nebude jinak. škoda.

10.08.2018 | 16:42:03 | j | Recenze: Renault Megane 16i 84kw (2017)

RE: Laguna 2 1,9dci 2002

:-)) starého psa novým kouskům......znáš to. Dealerovi Renaultu nevěřím ani pozdrav, jedni z prvních začali dělat z aut spotřební zboží - do záruky a děj se vůle boží, teď už není cesty zpět, kdyby nakrásně chtěli produkovat kvalitu (jako že nechtěj), tak už jim to nikdo neuvěří, to je program na generace a do té doby by skončili.

08.08.2018 | 07:56:23 | Vašek | Recenze: Renault Laguna 1.9 DCI (2001)

RE: Laguna 2 1,9dci 2002

Ono od roku 2002 se to už o něco zlepšilo :D ty první co vyjeli to byla katastrofa ale celkově Renaulta asi ne nevím jak dneska ale ročníky od 2000 a výš stály za úplný hovínko.

07.08.2018 | 15:31:36 | Nick406 | Recenze: Renault Laguna 1.9 DCI (2001)

RE: Laguna 2 1,9dci 2002

NO....a teď tu o Smolíčkovi...…..

07.08.2018 | 10:45:04 | Vašek | Recenze: Renault Laguna 1.9 DCI (2001)

RE: Laguna 2 1,9dci 2002

mám Lagunu 2 1,9dci 2002 najazdené 350000km a som sním velmi spokojný.Je to velmi pohodlné a bezpečné auto.Mám ho 9 rokov a najazdil som 300000 a čo sa týka nákladov na údržbu a prevádzku ,normálne a bežné veci.

06.08.2018 | 15:17:35 | ján | Recenze: Renault Laguna 1.9 DCI (2001)

Pro autora

Opravte si hodnocení, je to matoucí. Auto hodnotíte kladně, ale dáváte mu neuspokojivé známky )

23.07.2018 | 08:02:36 | Lu2 | Recenze: Renault Scenic 2.0 16V (2000)

RE: Scenic po 2 letech its ok! benzin

Fíha, 20.000 už jo ?...…….. :-)))

16.07.2018 | 12:36:24 | Vašek | Recenze: Renault Scenic (2001)

RE: Scenic po 2 letech its ok! benzin

Mam Scenica 2 roky cca 20000km muj najezd zatim ok !!! Nechodit do drahych servisu no.... Mel jsem obavu ze Scenica ,ale je v pogodę,kdybych dal znamku tak za 3 doporucuji lidove auto pracant

15.07.2018 | 12:34:01 | ostravakostravski1 | Recenze: Renault Scenic (2001)

Paní měla smůlu

my máme Scénika už 15 let a lepší auto jsem nikdy neměl.
Náhradí díly za hubičku, poruchovost minimální.Max. pohodlí !!!
Když jsem měl Japonce, vše se objedávalo z Tokia či Osaky
opravy trvaly dlouho a byly drahé. To už je ale dávno

15.07.2018 | 09:20:27 | Vilibald | Recenze: Renault Scenic (2001)

RE: Master

Taky si to myslim, patz asi klon mastera nissan by si nedal nejaky shit motor do sve vyroby.Mam koupeno mastera 2.5dci 84kw 500tis km a doufam ze aspon neco najede jezdim jen obcas.Egr uz radci zaslepene jinak předni naprava určite bude chtit oba čepy na ramenech jinak pomerně tiché.Jinak motor 2.8 puvod iveco dal uz ho asi nedelaji nahrazen 3.0 jsem myslel ze je take od iveca ale asi to neni pravda tedy isuzu?

09.06.2018 | 13:24:50 | Roman | Recenze: Renault Master 2,5 DCi (2001)