Nejčtenější auto recenze

6,0Renault Megane (2004) Renault Megane (2004) autor: pal Přečteno: 30242x
3,6Renault Trafic (2002) Renault Trafic (2002) autor: ROBERT Přečteno: 23084x
4,0Renault Espace (1999) Renault Espace (1999) autor: Petr Přečteno: 22476x
9,2Renault Megane (2011) Renault Megane (2011) autor: Dalido Přečteno: 21343x
3,6Renault Megane (2000) Renault Megane (2000) autor: rischa Přečteno: 21314x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Renault Espace 2,2 dci levno koupený dvakrát placený

Ahoj, Espace 2,2 dci jsem koupil v nepojízdném stavu za deset tisíc. Jednalo se o auto, které prošlo asi třemi dílnami a stále nejelo. Po úvaze , že motor běží na start sprej jsem si řekl, že ta důležitá část je OK. Známý elektrikář mi auto napíchnul a bylo... Odešel jeden vstřik a odpálil vysokonapěťový modul v řídící jednotce. Oprava mě přišla na pět tisíc a mám velký auto.
Jenže to nebyl konec. Začalo to záhadným boucháním. Bylo to hledání a vyměňování všeho, nakonec jsem zjistil, že jsou volné silembloky na uložení nápravy. Teď mě čeká výměna radiátoru topení a tím to nekončí, ale jezdím.

20.06.2017 | 21:28:54 | Hrabča | Recenze: Renault Espace 2,0 16V (1999)

RE: Thalia 2003 1.4 16v Expression A/T

Jj staram sa o to poriadne,no kupena bola tu ale zevraj ako nove bolo dovezene z columbie...rozdiel medzi 1.4 16v automat a 1.4 manual je v spotrebe minimalny :)

20.06.2017 | 12:08:51 | Kuzion | Recenze: Renault Thalia 1.4 (2005)

RE: Thalia 2003 1.4 16v Expression A/T

OK kapituluji, fakt jsem ji našel na anglické wiki ( tam se normálně nedívám). Každopádně to ale bude individuální dovoz, nebo jsi ji koupil na Slovači? Za mne ale pořád nedává ten automat smysl, zbytečně drahé na levné auto. Proto je to takový exot, zajímalo by mne, kolik jich vyrobili....

18.06.2017 | 08:11:45 | Vašek | Recenze: Renault Thalia 1.4 (2005)

RE: Thalia 2003 1.4 16v Expression A/T

Neříkal jsem to? Jinak - nemám tohle auto rád, ale musím se přiznat, že je opravdu moc pěkná. Tak ať slouží. Máš raritu, chlape! :-)

17.06.2017 | 21:54:49 |  | Recenze: Renault Thalia 1.4 (2005)

RE: Thalia 2003 1.4 16v Expression A/T

imgur.com/a/RaO9P
imgur.com/a/IfYpR
imgur.com/a/kl1Uk
imgur.com/a/2XE1O

17.06.2017 | 16:36:38 | Kuzion | Recenze: Renault Thalia 1.4 (2005)

RE: Thalia 2003 1.4 16v Expression A/T

vies co nemusis sa snazit,idem ti ju vonku odfotit aj so svojim ksichtom...ako som pisal je pravdepodobne jedina na SK a na wikipedii to najdes pod renault symbol ze sa vyrabala len pre motor 1.4 16v v automate...ak to nenajdes tak by si sa mal naucit pouzivat internet :)

17.06.2017 | 16:10:56 | Kuzion | Recenze: Renault Thalia 1.4 (2005)

RE: Thalia 2003 1.4 16v Expression A/T

Spíš je to fotka z Clia nebo to někdo přebastlil. Továrně se podle mne nevyráběla.

15.06.2017 | 09:12:45 | Vašek | Recenze: Renault Thalia 1.4 (2005)

RE: Thalia 2003 1.4 16v Expression A/T

Pravda je taková, že v záp. Evropě se neprodávala vůbec (nedávalo by to smysl), byla vyráběna pro levné trhy v Turecku (skutečně vých.Evropa a lat.Amerika).
Co by dávalo za logiku do toho cpát automat, i když by to jistě šlo, je to vlastně Clio s batohem......, ty odkazy na fotky interieru jsou podle mne z Clia nebo možná z Thalie II (ale to spíš ne), ale tu jsem neměl, takže nechci machrovat, logiku to ale nemá.
Taky je pravda, že se prodávala pod označením Symbol, ale pořád to byl manuál, dokonce jsem to někde viděl i s dvoulitrem!!! Ale v automatu nikdy.

15.06.2017 | 09:11:37 | Vašek | Recenze: Renault Thalia 1.4 (2005)

RE: Thalia 2003 1.4 16v Expression A/T

Co je mi po jižní americe a africe?Nikdo netvrdí že neexistuje kromě tebe v západní evropě což je nesmysl a nepotřebuju nic hledat,já to vím.

14.06.2017 | 22:07:50 | Jirka | Recenze: Renault Thalia 1.4 (2005)

RE: Thalia 2003 1.4 16v Expression A/T

Asi takhle, franto: Prodávala se s automatickou převodovkou a motorem 1,4 16 V pod jménem Renault Symbol v Latinské Americe - například. Takže tvrzení že nikdy neexistovala je mylné. Když budeš chtít, najdeš si to.

14.06.2017 | 21:45:21 |  | Recenze: Renault Thalia 1.4 (2005)