Nejčtenější auto recenze

7,0Seat Alhambra (2001) Seat Alhambra (2001) autor: Swarz Přečteno: 20423x
7,4Seat Altea (2005) Seat Altea (2005) autor: miki Přečteno: 20148x
7,0Seat Alhambra (2003) Seat Alhambra (2003) autor: kajo Přečteno: 19146x
7,0Seat Alhambra (1998) Seat Alhambra (1998) autor: Honza Přečteno: 15953x
9,2Seat Ibiza (2011) Seat Ibiza (2011) autor: berysek Přečteno: 14967x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Leon 1.6 77kw

Tak toto auto jsem koupil a mělo najeto 165tis a po 10tis co jsem s ním najem jsem musel dělat novou převodovku a hned na to egr ventil začalo to hodně žrát olej a dokonce mo odešla i vyfukova lamdasonda a po dalších 20tis mi odešel termostat no stále to žere olej a nikdo pořádne neví proč prý nejspíš by to chtělo vyměnit gufera a těsnění pod hlavou a možná i ventily takže mě se to auto moc nezamlouva

12.03.2017 | 11:19:56 | Hary | Recenze: Seat Leon 1,6 16 V 77Kw (2002)

Seat Ibiza 2009

Je to velmi dobre auto.Kupil som ho manzelke.Ma nabehane 135000 km a odisiel zadny snimac brzd a prestal topit.

13.02.2017 | 00:21:57 | Frantisek | Recenze: Seat Ibiza 1,4 16V 63kW (2006)

RE: Cisla

nevím, proč se ti nezdají ta čísla. Někteří invalidní řidiči toho opravdu moc nenajezdí. Já mám tento vůz vyroben 2001 mimochodem supr auto a mám najeto více jak 170 000 km. také invalida . Teď jsem si koupil téměř 4roky starý Hiunday ix20 provozovali ho také invalidé a měl najeto necelých 17 000 km. Jako učeň cca rok 2004-5 přijel můj spolužák se Spartakem, který už se léta nevyráběl a mohu říci, že tak nádherný a nablýskaný vůz jsem ještě neviděl a ten měl najeto cca 21 000 km. Byl z doby kdy fungovalo ´´ Soused má nové auto já musím mít také, ikdyby mělo stát ve stodole. Roky někdy skoro nic neznamenají.

08.08.2016 | 13:21:28 | Wenca | Recenze: Seat Cordoba 1.9 SDI (2000)

Ibi

Tohle auto mi přijde jako super záležitost, něco jako polo nebo Fabia. Cenově se dá sehnat velmi dobře. Není tak okoukané, motorově zajímavé a hravé. Nabídka na trhu je když člověk začne hledat. Já viděl jeden milej kousek v áčkách a po zkušební jízdě jsem vyplatil na dřevo a na ryby a do města super vůz.

08.06.2016 | 19:37:31 | ludo | Recenze: Seat Ibiza CAY (2013)

RE: Seat alhambra 1.9TDI 85 KW

Jestli ti pluje hodně tak ti to může tlakovat vrchem,prasklá hlava,ventilama atd.

20.03.2016 | 13:03:54 | Jirka | Recenze: Seat Alhambra 1,9 tdi (2003)

RE: Seat alhambra 1.9TDI 85 KW

žeby bežný jav ?:))

20.03.2016 | 08:19:26 | ľuboš | Recenze: Seat Alhambra 1,9 tdi (2003)

Seat alhambra 1.9TDI 85 KW

Cavte chcem sa spytat ze teraz som kupil seat alhambru a mam taky problem ze mi pluje olej tam kde sa nalieva olej zhore vie niekdo ze preco to robi???

20.03.2016 | 07:35:23 |  | Recenze: Seat Alhambra 1,9 tdi (2003)

Vůbec nechápu to množství závad. Snad jedině, že předchozí majitel byl s prominutím velké prase na auta? Mám výše recenzovaného Sharana 1,8T se stejnými kilometry z r.v.:2006, který jako benzínový nemá přídavné topení a nemám xenony, ale jinak skoro vše a auto, i když tomu někteří nevěří, je až na popsané drobnosti prakticky bez oprav?! Do výčtu oprav jsem neuvedl pouze nové tlumiče na 270tis. a 2x kotouče, jelikož to považuji za spotřební materiál.

07.03.2016 | 13:50:51 | Karel | Recenze: Seat Alhambra 1.9TDI 85kW (2003)

Tohle do ruk pubertaku nepatri

Prostě s tím děláš řekni samy pic..iny.Tenhle výkon motoru do ruk pubertaku proste nepatří.S chipem si najisto nabijes drzku.To je to samy jak s tema 45kama gumama,říká ti něco "přilnavost ci indexy pneumatik",ne,vid.A proč by měly?A to nemluvíme o tom,co říká vo gumach tech.prukaz...Techhle arogantnich Volů se my normalni pak musíme bat,pac fizlum je to jedno.

14.02.2016 | 18:09:19 | Pupan | Recenze: Seat Leon TDI 81 kW (2000)

co stala generalka auta

02.02.2016 | 13:08:54 | jirka | Recenze: Seat Alhambra 1.9TDI 85kW (2003)