Auto recenze Seat - rozcestník pro recenze Seat

Nejčtenější auto recenze

7,0Seat Alhambra (2001) Seat Alhambra (2001) autor: Swarz Přečteno: 21530x
7,4Seat Altea (2005) Seat Altea (2005) autor: miki Přečteno: 21071x
7,0Seat Alhambra (2003) Seat Alhambra (2003) autor: kajo Přečteno: 19864x
7,0Seat Alhambra (1998) Seat Alhambra (1998) autor: Honza Přečteno: 16470x
9,2Seat Ibiza (2011) Seat Ibiza (2011) autor: berysek Přečteno: 15295x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Doplňuji závady a opravy po dalších 2 letech, najeto 355 000

Uhnilo osvětlení registrační značky
Odešla ŘJ přídavného topení, žhavící svíčka byla už taky na výměnu
Odešlo turbo - silná vůle na hřídeli, zatuhlá regulace
Nové rozvody
Opakované problémy s xenony, vyřešeno výměnou za nové halogeny
Skrz nefunkční zrezlé čerpadlo ostřikovačů světlometů začala vytékat kapalina
Nové dolní kulové čepy
Nové zadní kotouče
Zatuhlá ruční brzda, vyměněn lanovod
Výměna předních pružin a tlumičů včetně horního uložení
Roztrhané zadní silentbloky na předních kyvných ramenech
Nové žhavící svíčky
Přídavné topení nefunguje při teplotách pod -15°, že by zatuhávala nafta?
Opakované úniky klimatizace - vyměněny některé prorezlé trubky a chladič
Opět přelámané kabely do dveří
Rozbilo se elektrické sklápění levého zrcátka
Vybouchla klimatizace skrz o-kroužek - vadný tlakový spínač
Opět nefunkční haldex - skrz gufero 2 roky starého čerpadla natekl olej do motorku, uhlíky na bahno
Opět zoxidované kontakty spínače brzdových světel
Uhnil plechový držák baterky pro přídavného topení, rozlámaný dolní kryt
Ulomil se přední stabilizátor

18.03.2018 | 15:57:51 | Pacient | Recenze: Seat Alhambra 1.9TDI 85kW (2003)

Kluci, trošku matematiky,

aby jste nohama spadli na zem. Už při použití pneu 195/65/15 je tachometr trošku optimističtější, než údaj z GPS a ukazuje větší rychlost, než je realita a čím větší rychlost, tím větší odchylka. Jeliman přiznal, že tam dal 195/50/15, což odchylku ještě více zvětšilo. Když na gumách s profilem 65 pojedete 100km/h, tak při stejných otáčkách to na profilu 50 bude jen cca 90,8km/h. Při tachometrové dvoustovce to tedy bude jen nějakých 180km/h a v reálu dle GPS tak možná 170km/h, což je pro dané auto maximum, které reálně může dát. Takže příště radši foto z GPS, tomu se dá věřit. Kdo nevěří, ať tam běží:pneukalkulacka.cz/?sirka1=195&profil1=65&prumer1=15&sirka2=195&profil2=50&prumer2=15

16.03.2018 | 08:08:21 |  | Recenze: Seat Toledo 1600/74kw (1997)

RE: muj 200 dal

jednou a na posledy jsem zkusil maximalku jel jsem 200 a furt chtel jit ale nevim o nikom zdravim kdo by to jeste chvili drzel

15.03.2018 | 23:43:41 | franta | Recenze: Seat Toledo 1600/74kw (1997)

RE: 1,2htp

Po dlouhé době jsem navštívil tyto stránky, recenzi jsem psal před 11 lety. Dnes to vidím už trochu jinak, ale v té době to auto jako městské vozidlo - škola, nákupy a tak plně vyhovovalo. Manželka jezdí s Fábii III 110 PS s DSG a já zůstal u Octavie. Momentálně už 4 roky Octavie III RS, tam je motor i prostor dostačující. Dnes je pro děti v autě nejdůležitější konektivita, no děti, oni už s těma autama jezdí sami :-) ,a když se jim nepřipojí telefon, tak to není auto. ( motor, jízdní vlastnosti atd. je vůbec nezajímají - ach jo to je generace :-))

26.01.2018 | 13:03:35 | Autor | Recenze: Seat Ibiza 1,2 12v (2004)

RE: Spotreba

na tychto autach je tazke hovorit o spotrebe kazda cordoba 1.4 44kw ktoru som mal moznost vyskusat a porovnat mala inu spotrebu nevim cim to je ale ja na svojej 96 som mal spotrebu 6.5 nasi na 2001 maju 5.5 kamarat na 2003 ma 7.5 a uz som mal v rukach aj taku co zerie 10 a vzdy rovnaky styl jazdy rovnaka trasa testovanych asi 7 vozov vacsina boli 2001 a rozdiely v spotrebe obrovske to som nikdy nechapal :D

10.10.2017 | 18:14:22 | Lovec | Recenze: Seat Cordoba 1.4i (1996)

Leon 1.6 77kw

Tak toto auto jsem koupil a mělo najeto 165tis a po 10tis co jsem s ním najem jsem musel dělat novou převodovku a hned na to egr ventil začalo to hodně žrát olej a dokonce mo odešla i vyfukova lamdasonda a po dalších 20tis mi odešel termostat no stále to žere olej a nikdo pořádne neví proč prý nejspíš by to chtělo vyměnit gufera a těsnění pod hlavou a možná i ventily takže mě se to auto moc nezamlouva

12.03.2017 | 11:19:56 | Hary | Recenze: Seat Leon 1,6 16 V 77Kw (2002)

Seat Ibiza 2009

Je to velmi dobre auto.Kupil som ho manzelke.Ma nabehane 135000 km a odisiel zadny snimac brzd a prestal topit.

13.02.2017 | 00:21:57 | Frantisek | Recenze: Seat Ibiza 1,4 16V 63kW (2006)

RE: Cisla

nevím, proč se ti nezdají ta čísla. Někteří invalidní řidiči toho opravdu moc nenajezdí. Já mám tento vůz vyroben 2001 mimochodem supr auto a mám najeto více jak 170 000 km. také invalida . Teď jsem si koupil téměř 4roky starý Hiunday ix20 provozovali ho také invalidé a měl najeto necelých 17 000 km. Jako učeň cca rok 2004-5 přijel můj spolužák se Spartakem, který už se léta nevyráběl a mohu říci, že tak nádherný a nablýskaný vůz jsem ještě neviděl a ten měl najeto cca 21 000 km. Byl z doby kdy fungovalo ´´ Soused má nové auto já musím mít také, ikdyby mělo stát ve stodole. Roky někdy skoro nic neznamenají.

08.08.2016 | 13:21:28 | Wenca | Recenze: Seat Cordoba 1.9 SDI (2000)

Ibi

Tohle auto mi přijde jako super záležitost, něco jako polo nebo Fabia. Cenově se dá sehnat velmi dobře. Není tak okoukané, motorově zajímavé a hravé. Nabídka na trhu je když člověk začne hledat. Já viděl jeden milej kousek v áčkách a po zkušební jízdě jsem vyplatil na dřevo a na ryby a do města super vůz.

08.06.2016 | 19:37:31 | ludo | Recenze: Seat Ibiza CAY (2013)

RE: Seat alhambra 1.9TDI 85 KW

Jestli ti pluje hodně tak ti to může tlakovat vrchem,prasklá hlava,ventilama atd.

20.03.2016 | 13:03:54 | Jirka | Recenze: Seat Alhambra 1,9 tdi (2003)