Auto recenze Opel - rozcestník pro recenze Opel

Nejčtenější auto recenze

8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Přečteno: 53215x
7,2Opel Astra (2006) Opel Astra (2006) autor: axel Přečteno: 33092x
8,4Opel Corsa (2002) Opel Corsa (2002) autor: WW Přečteno: 28313x
6,8Opel Astra (1999) Opel Astra (1999) autor: Kubajz Přečteno: 25070x
7,8Opel Astra (2007) Opel Astra (2007) autor: wallker Přečteno: 23734x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Frontera

Zdravím pánové a dámy zamiloval sem se do frontery , ale potřeboval bych hodnocení na motor 2,2 dti díky.

06.08.2018 | 16:25:33 | Vlček | Recenze: Opel Frontera 2,5L (2002)

RE: jaky moter netuším čo je b6,asi W Passat, ale až si malý, tak Ti Insignia poslúži.

Mam insignii a měřim 195 no problem.

06.07.2018 | 22:49:22 | sevi | Recenze: Opel Insignia 2.0 CDTI (2010)

Má zkušenost

Asi karma!mel jsem stejnou stribrnou kombi 2.2dti take stejna kola 17 Ronal,koupena sestileta voñafka za 165, opravy za 70 (zatrzena zhavka v hlave,2x gumicky u vstriku,klimakompresor,loziska kol,turbo,tesneni hlavy)po dvou letech trapeni a najeti 20.000 prodana kamosovi za 65 na tahani karavanu (on musel koupit nove svetlomety a tazne zarizeni..celou dobu jsem radsi vic jezdil 16 let starym shnilym Toledem 1.9TD na tachu 370.000 km bez jedine poruchy a investice. Naftovy Opel nikdy vic!!!!!!!!!!!!!

01.07.2018 | 03:15:11 | KAMIL | Recenze: Opel Omega 2.2Dti (2002)

nevidím problém

Při vsi ucte nechapu, nac si stěžujete.
Spotrebu mam kolem peti, navigace mi problémy nedela, auto pracuje, jak ma a po zkušenostech s Octavii 3 nevim, co bych za ty peníze ještě chtěl.
Zkuste klenot z Boleslavi, pak mozna poznate, co se skutečně ukryva pod pojmem mizerne auto.

04.04.2018 | 19:57:42 | T. | Recenze: Opel Astra (2017)

RE: OPEL sacie potrubie benzínový motor - ak klepe nemeňte ho hneď

V mojom pripade urcite klepala iba jedna viriva klapka. Uz to mam vymenene. Niekedy sa este na to stare potrubie pozriem, ci nestaci vymenit len voucher (plastove puzdro) na tej klapke, bez toho aby sa demontovalo cele potrubie. Presne tento problem som nasiel popisany iba na nejakom anglickom fore, u nas to este nikto neriesil. Preto som to aj dal na web, mozno to v buducnosti niekomu pomoze.

04.04.2018 | 12:15:34 | Peter | Recenze: Opel Corsa 1.0 (2014)

RE:

Zas take zle auto to nie je, je fakt ze pri takom najazde tam taka zavada nemala byt, alebo by mala byt odstranena v ramci predlzeniej zaruky. Na druhej strane pre niektore suciastky v aute moze byt 30t km najazdenych v meste ako 100t km najazdenych mimo mesta. Skor je na zamyslenie to, ze original suciastku (novu) si viem kupit od anglickeho predajcu cez e-bay za takmer tretinovu cenu ako v nasom autorizovanom servise. Mimochodom, neviem ci cele potrubie, ale cast toho zazraku sa vyraba aj v Cechach.

04.04.2018 | 12:09:18 | Peter | Recenze: Opel Corsa 1.0 (2014)

RE: OPEL sacie potrubie benzínový motor - ak klepe nemeňte ho hneď

Dobrý deň. Tiež mám Opel s benzínovým motorom a po určitých km (150 tis.) mi začalo klepať v motore. Prešiel som niekoľko servisov a taktiež ma presviedčali o škrtiacich klapkách, vačkách a potrebe výmeny sacieho potrubia cca. za 800€. NEROBTE TO!!!!! Na internete som našiel informáciu a neskôr aj videá, kde sa dá tento problém jednoducho odstrániť. Skúsim to laicky popísať. Sacie potrubie sa skladá z 2 dielov. Každý z týchto dielov má prepážku, ktorá je k saciemu potrubiu prilepená silikónovým lepom. Po čase sa stáva, že silikón povolí a prepážka začne vibrovať. Nie je to žiadna vážna závada. Keď som prišiel za servisákom, že chcem, aby mi tú prepážku prelepil silikónom, povedal mi, že takú blbosť ešte nepočul. Ja som trval na svojom, tak mi nakoniec rozobral sacie potrubie a presne na miestach ako to bolo vo videách, bolo vidieť oklepané miesta, kde keď prepážka vibrovala, tak narážala o diel sacieho potrubia. Celý spoj zabrúsil dohladka, strhol starý silikón a prepážku nalepil naspäť. Po zmontovaní auto priadlo ako nové. Chlapík mi povedal, že keby to sám osobne nerobí a niekto mu to povie, tak tomu neuverí. Odvtedy som najazdil asi 70 tis. km a auto jazdí tichučko. Celá operácia 10,-€ za robotu + silikón. Je to závada, ktorá sa na Oploch stáva, ale málokto vie, že je to iba jednoduchá blbosť. Preto ak máte podozrenie na sacie potrubie a chcú ho meniť, dajte si pozrieť tie prepážky v ňom - možno ušetríte nenormálne prachy.

30.03.2018 | 19:44:36 | Axel | Recenze: Opel Corsa 1.0 (2014)

opel astra J 1.6 16V (2015)

Vlastním Astru s benzínovým motorem 85 kw/ čip 94Kw, instalace LPG sekvenční vstřik + přímaz, spotřeba 7-8 L/100 Km LPG. Motor je atmosférický, čili žádný dravec, dobrý na cestování a také i město (řadím podle pokynu až 5 stupeň kolem 50-55km/hod). Na benzínu jsem měl kombinaci v rozpětí 7,3-7,7 L/100 Km. Nyní mám 20 tisíc na LPG, v 15 tisících seřízena bohatost směsi a jezdím dál. Dálkové jízdy 6,5 - 7 litrů. škoda, že tam není 6 rychlostní stupeň, na dálnici by se hodil (zejména od 120 Km/hod).

26.03.2018 | 09:50:44 | Zdenál | Recenze: Opel Astra 1.6 16V benzín (1999)

Udělal jste mi radost, pane. Jsem opravdu rád, že jsem si tohle auto nikdy nekoupil :-)

22.03.2018 | 18:57:53 |  | Recenze: Opel Corsa 1.0 (2014)

šrot

Opel - popel

12.03.2018 | 21:41:17 | vox_populi | Recenze: Opel Astra (2017)