Nejčtenější auto recenze

8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Přečteno: 44247x
7,2Opel Astra (2006) Opel Astra (2006) autor: axel Přečteno: 29529x
8,4Opel Corsa (2002) Opel Corsa (2002) autor: WW Přečteno: 25209x
7,8Opel Astra (2007) Opel Astra (2007) autor: wallker Přečteno: 21397x
8,6Opel Vivaro (2008) Opel Vivaro (2008) autor: Jiřík Přečteno: 19140x
Všechny nejčtenější auto recenze >
Reklama


Nejnovější komentáře v diskuzích

Opel Astra G 1.4, 16V

Jedna čtyřku 16V mám od roku 2009. Rok výroby 2004. To měla najeto 153 000 km. Nyní 212 000 km a bez problémů. Tankuji Vervu 100 a přidávám VIF benzin aditiva. Každoročně olej plnou syntetiku a paráda.

05.03.2017 | 21:07:43 | Danny | Recenze: Opel Astra 1.4 16V (1999)

RE: Stojim si za svým

vw? to radši pěšky

01.03.2017 | 16:12:02 | kk | Recenze: Opel Combo 1.3 cdti (2005)

astra 1.7 td maximalna spokojnosť

mám astra 1.7 td 1999, trafil som na vydarené autičko, kúpil som no v nemecku v r. 2005 malo na tachometri 78 tis. /nerobim si ilúzie o skutočne najazdených km/ teraz mám najazdené cez 450 tis a asi aj posledné STK/odchádza motor/ ale na to auto nadám dopustiť

25.02.2017 | 04:44:18 | palius | Recenze: Opel Astra 1400 (2003)

Pěkné, živé, úsporné... a pak se to pokazí.

Kupoval jsem Astru G HB 1.6 16V (AC), modelový rok 2002. Najeto poctivých 154 400 km. Obratem jsem dal do ní LPG (24 000) s přímazem a jezdil výhradně na prémiový benzín 98+. Nejen na LPG, ale i na benzín, vždy plná nádrž benzínu. Po koupi a instalaci LPG bez závad auto najelo přesně 30 974 km. Projel jsem s ním západní Evropu, Řecko, Turecko. Pak, z ničeho nic, kousek od našeho domu (jaké štěstí) auto jelo jen na tři válce. Podpálené ventily, píst v hájí a já už nevím, co ještě. Oprava neekonomická. Karoserie a podvozek v perfektnim stavu a moc pěkné.

Podle jednoho názoru motor nevydržel kombinaci BA 98+ a LPG. Podle jiného jsem jej zrušil příliš svižnou jízdou, kdy jsem motor používal i pro brzdění v rámci otáček. Podle dalšího je to všechno dohromady.

Oproti Japoncům, které jsem do té doby měl a byli k neutahání, Opel byl sňatek z rozumu. Ve ztrátě nejsem, na sebe si i za svůj krátký 9měsíční život vydělal, ale naprosto jsem z Opela vyléčený a z Astry jakbysmet. Kolem komína OK, dál je to riziko.

Já potřebuji maximální spolehlivost a to mi Opel nikdy nedá. Pochopení mě stálo školné a cupitám zpět k Toyotě.

21.02.2017 | 02:14:37 | Pavel | Recenze: Opel Astra 1.6 16V benzín (1999)

RE: motor na tri válce

Natankovat kvalitní palivo, případně vyměnit svíčky.

13.02.2017 | 20:50:55 | Temp | Recenze: Opel Astra 1400 (2003)

motor na tri válce

jeden deň ide v pohode ako hodinky a na druhý len na dva - tri válce. vie niekto poradiť?

12.02.2017 | 20:54:45 | dojc 11 | Recenze: Opel Astra 1400 (2003)

2mesiace

mal som tento model v 1.6tke posledny rok cize 2005 mal som ho po prvom majitelovy vzorne servisovane 150tkm original enjoy vybava...moje postrehy za polrok kym som ho nepredal... PLUSY: velky vnutorny priestor (v5miestnom usporiadani),variabilita ,celkom slusny vyhlad,kompaktne rozmery vonkajsie,dobra svietivost prednych svetlometov,pohodlne nastupovanie a to je tak asi vsetko. MINUSY: nevedel som si najst idealnu polohu za volantom (182cm),strasne nizko radiaca paka+nepresne radenie,neiste jazdne vlastnosti auto sa hupe a naklana ako zelatina,posilovac riadenia bez spatnej vazby od vozovky,male spatne zrkadla viac ma nenapada... PORUCHY OPRAVY:vlnovec vyfuku inak zakladny servis po kupe (olej filtre sviecky).kupoval som na jesen vsetko klapalo vpohode ale prisla zima a zacala blbnut elektrika viackrat mi auto ani neskrtlo v mraze este ze sme mali doma druhe auto..palubovka blikala semtam ako farebna hudba na diskoteke posilovac riadenia miestami akoby vypol no pockal som do jary a po polroku a nejakych 10tkm pustil žirafu do sveta..ZAVER: auto nieje zle ale ma muchy ktore ja neprekusnem...

26.01.2017 | 21:51:03 | peter | Recenze: Opel Zafira X18XE1 (1999)

Td25

Tak tady je to jak cerna kronika Opel corsa.Vlastnim 2008 1,2 a sem zklamany ohledne spotreby.Recenze pisou 5l ale to asi vypadl nekdo s vlaku.Ja v lete mel 5,7l a ted v zime 6,6 coz me zarazilo dech.Doufam se dal nedockam toho co se tu pise.

15.01.2017 | 21:44:36 | sytu | Recenze: Opel Corsa 1.2 16V (2009)

Pěkná recenze.

Děkuji, Pavle, za pěknou a vyčerpávající recenzi. Sám mám Opel Astra 1,4, r.v. 1993. S vozidlem jsem také maximálně spokojen a přesně jako vy, jezdím bez závad. Hodně lidí mi auto haní,já odpovídám: jezdím bez závad. To mluví za vše. Takže nakonec. Pokud budete dávat auto pryč, jak jste napsal, rád si pro něj přijedu. Telefon na mě 777821963

18.12.2016 | 12:02:18 | Martin | Recenze: Opel Agila 1229, 16V, benzín (2007)

RE: Poču Ty "číslo", 8 rokov si mal Opel Corsu,

narušené ego??? Máme velkého peugeota 2 vectry. Vectra je vítěz!! Peugeot dobrý - zatím, ale vectra spolehlivý tahoun, LEVNÉ náhradní díly - asi se musí umět koupit :-)???? Najezdila jsem i 30tis. za rok, tak to asi nebude jen "krátká" zkušenost :-). Super spolehlivý "farmářský" vůz. "Pažout" taky jde. Myslím, že je nutné brát v úvahu různé potřeby. NO NI??? PChlapi - uklidněte se.

05.11.2016 | 21:15:16 | Jířa | Recenze: Opel Vectra 2,2 DTi (2000)




Reklama

Reklama
Reklama