Nejčtenější auto recenze

8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Přečteno: 49455x
7,2Opel Astra (2006) Opel Astra (2006) autor: axel Přečteno: 31798x
8,4Opel Corsa (2002) Opel Corsa (2002) autor: WW Přečteno: 27138x
7,8Opel Astra (2007) Opel Astra (2007) autor: wallker Přečteno: 22854x
6,8Opel Astra (1999) Opel Astra (1999) autor: Kubajz Přečteno: 22288x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Astra

Viděl jsem astru v kombi a fakt vypadá mohutně

14.01.2018 | 15:52:41 | Leos | Recenze: Opel Astra (2017)

zdravim potrebuji poradit

poridil jsem ji oplika astru g 1.7tdi 55kw isuzu aprestal mi fungovat plinovi pedal koupil jsem novi astejne to nejede jen na volnobech muze mi nekdo poradit dekuji

20.12.2017 | 22:28:29 | isuzu jara | Recenze: Opel Astra 1,7DTI (2001)

Předání auta bratrovi

Snad ti za to bratr nenakope prdel.

07.12.2017 | 23:48:43 | Murty | Recenze: Opel Astra 1.6 16v ecotec (1994)

Kliiiče

Zdravím pánové. Ztratil jsem klice od calibry 2.0 8V jde to řešit jinač než měnit jednotku imobilizer atd ? Díky za odpověď pište na e-mail waloszek.marek@seznam.cz

19.11.2017 | 12:27:17 |  | Recenze: Opel Calibra 2.0 8v (1992)

Opel Astra 1.6 16 V

Dobry den, vlastním Opel Astra 1,6 16 V nedám na to auto dopustit! Mam najeto 195 000 km auto šlape jako hodinky, nikde ani puchýř rezu, dily za hubicku. Spotřeba okolo 8 litru. Doporučuji!!!!!! Na to ze to je 17 let staré auto jezdím s nim bez problemu 180 km/ h.

05.11.2017 | 18:21:11 | Martin | Recenze: Opel Astra 1.6 16V benzín (1999)

RE:

Se Zafirou se musíš naučit jezdit, chce to cit v noze, kdysi jsem jezdil jen s naftou. Opravdu toto auto s atmosférickým benzínem vyžaduje jiný styl jízdy.

04.11.2017 | 16:51:03 | Lecram | Recenze: Opel Zafira 1.6 16V 1598ccm, benzín (2002)

RE:

Mám zafiru s 1.6 motorem v benzínu a při jizdě po dálnici z Chomutova do Brna při klidném tempu kolem 100 km/hod jsem jen za 5,5 litru benzínu. Jel jsem nenaložený. Na pohodu. Ovšem zpátky jsem jel již rychleji kolem 140 km/hod a spotřeba stoupla k 7 l/100 km.

04.11.2017 | 16:49:03 | Lecram | Recenze: Opel Zafira 1.6 16V 1598ccm, benzín (2002)

RE: spotreba

Asi záleží od automobilky. Mal som Renaulta Megane 1,6 DCi. Udávaná spotreba 4l/100 km, skutočnosť 5,6 l.
Ale Honda Accord 2.2 i-ctdi mala udávaných 6,5 a skutočnosť 6,7.
Pritom na oboch autách som jazdil zhruba rovnakým štýlom (žiadne závodenie, maximálka v rámci predpisov) a po porovnateľných trasách.

20.10.2017 | 11:58:13 | Vlado | Recenze: Opel Corsa (2016)

RE: spotreba

Aby som upresnil preco ma to naozaj stve - udavana spotreba je 5,1 litra a ja som jazdil vo vybornom pomere mesto/mimomesto/dialnica a aj tak 6,5 litra (27% viac). Na dialnici som napriklad nechodil viac ako 120km/h. Druha vec je, ze moje o 700 kg tazsie auto ma rovnake prevadzkove naklady a keby som jazdil rovnako ako na svojom aute tak aj spotreba v litroch bude rovnaka (rozdiel akurat beznin/diesel) a prevadzkove teda nizsie... a preto petrol gate. Nemozem sa tvarit ani pri benzine ze splnam emisne limity, ked realna spotreba je o 25-50% vyssia.
Inak dojazd ukazoval palubak dobre v km, len to napriklad nekorespondovalo s ukazovatelom paliva v nadrzi, ale to je detail co mi nevadi.

13.10.2017 | 12:05:00 | Martin | Recenze: Opel Corsa (2016)

spotreba

Ja som už pri Corse C 1.0 44kW zistil, že údaje o spotrebe v meste sú trochu zavádzajúce, resp. dalo by sa povedať, že to sedí až po zahriatí motora. Teraz mám Corsu D 1.0 48kW a reálna spotreba pred vypnutím vírivých klapiek bola 5 okresky, mesto cca 7-8, v zime aj viac a na diaľnici cca 7. Palubný počítač je až prekvapivo presný, to čo mi odráta, to aj natankujem. Pre porovnanie, žena má Golf 1.2TSI 63kW a ten po meste chodí za 7 už po prejdení 1-2 km bez nejakého obmedzovania. A na okreskách som s ním za 4.5 chodil tiež v pohode. Takže paradoxne u VW Group žiaden petrol gate, a spotreba mi v minulosti sedela aj u iných značiek (Renault, Suzuki). Iba Opel trochu zavádza.

12.10.2017 | 13:50:25 | Peter | Recenze: Opel Corsa (2016)