Nejčtenější auto recenze

8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Přečteno: 46955x
7,2Opel Astra (2006) Opel Astra (2006) autor: axel Přečteno: 30881x
8,4Opel Corsa (2002) Opel Corsa (2002) autor: WW Přečteno: 26251x
7,8Opel Astra (2007) Opel Astra (2007) autor: wallker Přečteno: 22293x
6,8Opel Astra (1999) Opel Astra (1999) autor: Kubajz Přečteno: 20517x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Absolutní souhlas

mam opel astra g 16.16v ventil ctu vase recenze a nevym jestli mam si ho nechat nebo dadt pric poradte kazdy pise neco jinehi prosim o radu dekuji

27.07.2017 | 11:49:19 | acer | Recenze: Opel Astra 1.6 16V benzín (1999)

RE: Spotřeba a nielen spotreba

ja som si kúpil v r 2011 presne rovnaký model opela astra st 1,4l ,103kw
do ukončenia záručnej doby s ním neboli prakticky žiadne problémy. potom to však postupne začalo:
1.najprv únik chl kvap cez vod čerpadlo -bolo treba ho meniť
2.následne únik chl kvapaliny stále pokračoval . trvalo takmer 2 r kým
to už možno odstránili.
3.prudký pokles tlaku oleja v motore ,bez predc varovania. vozidlo som
musel 60km od bydliska odstaviť a privolať odťahovú službu. výsledok:
výmena polomotra .
4.najaktuálnejšie ,ca pred 2-mi mesiacmi porucha riad jedn motora. autu
sa už nedá veriť ,kedy a čím nás prekvapí. som z neho sklamaný.
5. priem spotreba je o takmer 2l/100km vyšia ako deklarovaná v tech
knižke ,teda ca. 8l/100km
ani ubezpečenie ,uvedené v návode ,že po 30 000km spotreba klesne sa
neudialo. skôr mám dojem ,že opak je úpravdou.
to sú teda moje skúsenosti s touto značkou a modelom a preto sa ani nečudujem ,že celý koncern opel bol ekonomický stratový. pravdepod veľa reklamácií a nezvládnuté procesy vo výrobe z hľadiska kvality a efektivity práce.

26.06.2017 | 18:31:44 | ján | Recenze: Opel Astra 1,4NET (2013)

RE: Opel Omega 3,2V6

Naprostej souhlas.

08.06.2017 | 21:29:40 | Jek01 | Recenze: Opel Insignia 2.0 CDTI (2010)

Postrehy

Zhruba dva mesiace jazdím každý deň na Vectra Caravan 2008, 1,9 cdti, 74kW. Na relatívne nižší výkon som s autom zatiaľ spokojný, nemá problém predbiehať, mal som ho už aj plne naložené a auto nemalo problém. Priemerná spotreba je niečo okolo 5,7 l/100km na tak veľké auto som spokojný. O priestore a pohodlí netreba viac vraviet oproti konkurentom v danej triede je to neporovnatelne, vzhľadom na kúpnu cenu jazdenky. Problémy zatiaľ žiadne nečakané, iba drobné, vyplývajúce z kilometrickeho nájazdu auta. V skratke veľké, priestranné, pohodlné auto, s prijateľnými prevádzkovými nákladmi, za prijateľnú cenu, zatiaľ spokojnosť.

19.05.2017 | 07:25:45 | Jano | Recenze: Opel Vectra 1,9 CDTI 150 HP (2005)

RE: Vectra

Tedy nevím jak komu, ale mě připadá jako větší blábol Váš příspěvek.......

01.05.2017 | 20:46:19 | Michal | Recenze: Opel Vectra 2,6 V6 (2001)

Vectra

Je vidiet ze si clovek ktory sa nerozumie, vactrama na svoj dostvysperkovany podovzok, a miesta tam je tiez dost pokial niesi 300 tonova velryba. vectru mam dokonca 2x v comi aj sedan, podvozok podrzi aj v ostrej jazde, odozvavolantu je dobra, jedine comu sa treba vyvarovat je 1.6 16v, servu ktore lubi vytiect inac je auto velmi podareny kusok . Taketo recenzie ako je hore by clovek laik, respektive sedliak nemal pisat... :(

01.05.2017 | 19:14:58 | Shuya | Recenze: Opel Vectra 2,6 V6 (2001)

RE: 1.6 16V

S tímto komentářem nemohu souhlasit.Mám astru caravan r.v.99 1,6 16v již 12 roků,koupil jsem ji z Německa s doloženou servisní historií.Nyní má najeto 220 tisíc km,po celou dobu jsem jen jednou musel nechat vyčistit ERG ventil,jinak absolutně bez problémů.Spotřeba oleje je 0,1 lit. na 1000 km,což vzhledem k nájezdu je normální.Je to o servise,když předchozí majitel neměnil každých 15 000 km olej,pak se nemůžete divit,že motor žere olej.Až budu kupovat další vůz,tak zase Opel,jak zde někdo uvádí,že škodovka má levnější servis,tak o tom bych polemizoval,je to srovnatelné.

24.04.2017 | 08:50:22 | Michal | Recenze: Opel Astra 1600 (2002)

192000

Astra už jezdí pouze po městě jako druhé auto v rodině. Od posledního záznamu žádná závada. Měním pouze olej,filtry, žárovky a dolévám benzín. Náklady na opravy za posledních 20000 km prakticky nula. Výrazná koroze LZ lemu.
Blíží se termín STK a ta rozhodne o dalším osudu vozu )

20.04.2017 | 21:17:15 | . | Recenze: Opel Astra 1,6 (X16SZR) (1996)

Opel Astra G 1.4, 16V

Jedna čtyřku 16V mám od roku 2009. Rok výroby 2004. To měla najeto 153 000 km. Nyní 212 000 km a bez problémů. Tankuji Vervu 100 a přidávám VIF benzin aditiva. Každoročně olej plnou syntetiku a paráda.

05.03.2017 | 21:07:43 | Danny | Recenze: Opel Astra 1.4 16V (1999)

RE: Stojim si za svým

vw? to radši pěšky

01.03.2017 | 16:12:02 | kk | Recenze: Opel Combo 1.3 cdti (2005)