Nejčtenější auto recenze

8,6Opel Insignia (2010) Opel Insignia (2010) autor: jgoldman Přečteno: 45913x
7,2Opel Astra (2006) Opel Astra (2006) autor: axel Přečteno: 30411x
8,4Opel Corsa (2002) Opel Corsa (2002) autor: WW Přečteno: 25889x
7,8Opel Astra (2007) Opel Astra (2007) autor: wallker Přečteno: 21937x
6,8Opel Astra (1999) Opel Astra (1999) autor: Kubajz Přečteno: 19657x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Opel Omega 3,2V6

Naprostej souhlas.

08.06.2017 | 21:29:40 | Jek01 | Recenze: Opel Insignia 2.0 CDTI (2010)

Postrehy

Zhruba dva mesiace jazdím každý deň na Vectra Caravan 2008, 1,9 cdti, 74kW. Na relatívne nižší výkon som s autom zatiaľ spokojný, nemá problém predbiehať, mal som ho už aj plne naložené a auto nemalo problém. Priemerná spotreba je niečo okolo 5,7 l/100km na tak veľké auto som spokojný. O priestore a pohodlí netreba viac vraviet oproti konkurentom v danej triede je to neporovnatelne, vzhľadom na kúpnu cenu jazdenky. Problémy zatiaľ žiadne nečakané, iba drobné, vyplývajúce z kilometrickeho nájazdu auta. V skratke veľké, priestranné, pohodlné auto, s prijateľnými prevádzkovými nákladmi, za prijateľnú cenu, zatiaľ spokojnosť.

19.05.2017 | 07:25:45 | Jano | Recenze: Opel Vectra 1,9 CDTI 150 HP (2005)

RE: Vectra

Tedy nevím jak komu, ale mě připadá jako větší blábol Váš příspěvek.......

01.05.2017 | 20:46:19 | Michal | Recenze: Opel Vectra 2,6 V6 (2001)

Vectra

Je vidiet ze si clovek ktory sa nerozumie, vactrama na svoj dostvysperkovany podovzok, a miesta tam je tiez dost pokial niesi 300 tonova velryba. vectru mam dokonca 2x v comi aj sedan, podvozok podrzi aj v ostrej jazde, odozvavolantu je dobra, jedine comu sa treba vyvarovat je 1.6 16v, servu ktore lubi vytiect inac je auto velmi podareny kusok . Taketo recenzie ako je hore by clovek laik, respektive sedliak nemal pisat... :(

01.05.2017 | 19:14:58 | Shuya | Recenze: Opel Vectra 2,6 V6 (2001)

RE: 1.6 16V

S tímto komentářem nemohu souhlasit.Mám astru caravan r.v.99 1,6 16v již 12 roků,koupil jsem ji z Německa s doloženou servisní historií.Nyní má najeto 220 tisíc km,po celou dobu jsem jen jednou musel nechat vyčistit ERG ventil,jinak absolutně bez problémů.Spotřeba oleje je 0,1 lit. na 1000 km,což vzhledem k nájezdu je normální.Je to o servise,když předchozí majitel neměnil každých 15 000 km olej,pak se nemůžete divit,že motor žere olej.Až budu kupovat další vůz,tak zase Opel,jak zde někdo uvádí,že škodovka má levnější servis,tak o tom bych polemizoval,je to srovnatelné.

24.04.2017 | 08:50:22 | Michal | Recenze: Opel Astra 1600 (2002)

192000

Astra už jezdí pouze po městě jako druhé auto v rodině. Od posledního záznamu žádná závada. Měním pouze olej,filtry, žárovky a dolévám benzín. Náklady na opravy za posledních 20000 km prakticky nula. Výrazná koroze LZ lemu.
Blíží se termín STK a ta rozhodne o dalším osudu vozu )

20.04.2017 | 21:17:15 | . | Recenze: Opel Astra 1,6 (X16SZR) (1996)

Opel Astra G 1.4, 16V

Jedna čtyřku 16V mám od roku 2009. Rok výroby 2004. To měla najeto 153 000 km. Nyní 212 000 km a bez problémů. Tankuji Vervu 100 a přidávám VIF benzin aditiva. Každoročně olej plnou syntetiku a paráda.

05.03.2017 | 21:07:43 | Danny | Recenze: Opel Astra 1.4 16V (1999)

RE: Stojim si za svým

vw? to radši pěšky

01.03.2017 | 16:12:02 | kk | Recenze: Opel Combo 1.3 cdti (2005)

astra 1.7 td maximalna spokojnosť

mám astra 1.7 td 1999, trafil som na vydarené autičko, kúpil som no v nemecku v r. 2005 malo na tachometri 78 tis. /nerobim si ilúzie o skutočne najazdených km/ teraz mám najazdené cez 450 tis a asi aj posledné STK/odchádza motor/ ale na to auto nadám dopustiť

25.02.2017 | 04:44:18 | palius | Recenze: Opel Astra 1400 (2003)

Pěkné, živé, úsporné... a pak se to pokazí.

Kupoval jsem Astru G HB 1.6 16V (AC), modelový rok 2002. Najeto poctivých 154 400 km. Obratem jsem dal do ní LPG (24 000) s přímazem a jezdil výhradně na prémiový benzín 98+. Nejen na LPG, ale i na benzín, vždy plná nádrž benzínu. Po koupi a instalaci LPG bez závad auto najelo přesně 30 974 km. Projel jsem s ním západní Evropu, Řecko, Turecko. Pak, z ničeho nic, kousek od našeho domu (jaké štěstí) auto jelo jen na tři válce. Podpálené ventily, píst v hájí a já už nevím, co ještě. Oprava neekonomická. Karoserie a podvozek v perfektnim stavu a moc pěkné.

Podle jednoho názoru motor nevydržel kombinaci BA 98+ a LPG. Podle jiného jsem jej zrušil příliš svižnou jízdou, kdy jsem motor používal i pro brzdění v rámci otáček. Podle dalšího je to všechno dohromady.

Oproti Japoncům, které jsem do té doby měl a byli k neutahání, Opel byl sňatek z rozumu. Ve ztrátě nejsem, na sebe si i za svůj krátký 9měsíční život vydělal, ale naprosto jsem z Opela vyléčený a z Astry jakbysmet. Kolem komína OK, dál je to riziko.

Já potřebuji maximální spolehlivost a to mi Opel nikdy nedá. Pochopení mě stálo školné a cupitám zpět k Toyotě.

21.02.2017 | 02:14:37 | Pavel | Recenze: Opel Astra 1.6 16V benzín (1999)