Nejčtenější auto recenze

4,8Peugeot 307 (2004) Peugeot 307 (2004) autor: Jarda Přečteno: 31043x
8,8Peugeot 308 (2011) Peugeot 308 (2011) autor: Jirka Přečteno: 23557x
7,8Peugeot 407 (2007) Peugeot 407 (2007) autor: Jirka V. Přečteno: 22818x
3,6Peugeot Boxer (2007) Peugeot Boxer (2007) autor: sapi Přečteno: 19744x
8,2Peugeot 807 (2004) Peugeot 807 (2004) autor: Přečteno: 19742x
Všechny nejčtenější auto recenze >
Reklama


Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Spokojenost

Vážený pane, potřeboval bych s vámi mluvit kolem Peugeotu 806 ... mám stejný vůz i motor a mám malý problém. Stačí mě jen poslat sms 603 477 424 Kulhavý - Vyškov ... děkuji.

12.03.2017 | 11:43:44 | Ivan | Recenze: Peugeot 806 1,9TD 66KW (1996)

RE:

8l je hodně po městě ? :D

09.03.2017 | 17:08:41 | Nick406 | Recenze: Peugeot 206 2.0 HDI (diesel) (2000)

RE: Pesrot 2.1 td lucas epic

Achjo.... :D :D ale věřím před týdnem jsem sedl do jedné 406 a kdyby mě někdo řekl že to je dobrý auto a neměl ho sám doma tak se mu vysměji a nikdy o Peugeot nezavadím :D prostě starý auto kde se jeho stav odvíjí čistě od péče majitele jako většina starých aut.

09.03.2017 | 16:58:03 | Nick406 | Recenze: Peugeot 406 2.1 TD (1997)

Pesrot 2.1 td lucas epic

Ale :D na pristrojovej doske su tie kontrolky ako z vesmiru raz som viezol kamarata to ked mi este siel ten neveriaci Lukaš epič aj to boli momenty ked to islo takze co chcem povedat tie kontrolky a hlavne ten {{pampúšik }}} ako moi to kamarat nazval proste to auto mat den co den som bol sikanovany zato jednak to auto samo osebe sikanuje mjitela tym ze vsetky 2.1 td lucas epic by mali stiahnut a zosrotovat je to a auto ma nahalo vtych najtazsich chvilach neprakticke cerpadlo vsade mi to striekalo len domotora nie takze tak

08.03.2017 | 20:01:19 | Pedro | Recenze: Peugeot 406 2.1 TD (1997)

Pesrot 2.1 td lucas epic

Dobry den prva otazka hned preco som si dal sem namahu pisat tak len stoho dovodu ze vecsiu chujovinu frncuzi nenohli vymysliet Lucas epic damy a pani. Mal som 18 rokov chodil som den co den na brigady a chcel som auto za vlastne lrachy tak som kupil toto cenovo dobre auto . zacalo to tym ze mi odislo cerpadlo v pezote mi zapilili 1000 euro stoji nove 900 repas tak som nasiel na nete pouzite za 300 euro kupil som to . po roku odislo aj to a to som na aute ani nejazdil stale bol ten francuzky srot v garazi vyhrievanej narok mi zase druhe odislo tak serem nato nie kupil som repasovane zo ziliny za 900 v zlave auto nanom slo asi rok a pol a pltom klaklo aj to . takze som sa rozhodol ze to idem rychlo predat het gauzu tak som to dal na internet vtej dobe za 1500 nik sa mi neozval potom prisiel chlap ze mi da 900 euro tak som mu ho predal pred lidlom a bezal som cim skor prec stade a som sa modlil aby mi to chlap nedoniesol nazad potom som si nasetril a kupil bmw 330d e46 ktore mam dodnes a menim iba olej a lievam naftu takze zaver francuzi vedia robit len syr a vino.bodka

08.03.2017 | 19:51:50 | Pedro | Recenze: Peugeot 406 2.1 TD (1997)

RE:

mě taky ne, hrůza jak to žere

08.03.2017 | 14:59:49 | jirka | Recenze: Peugeot 206 2.0 HDI (diesel) (2000)

KONTROLKA

Po zhruba 50 Km se rosvití kontrolky mazání a ruční brzdy.Náplně jsou OK

05.03.2017 | 15:06:15 | PEPA | Recenze: Peugeot 206 1,9 D (2001)

Citroen Jumper

Mám Jumpera s tím samým motorem r.v.2001 sem sním maximálně spokojený ale je to divné mě to nerezne skoro vůbec, lehce spodek zadních lemů se bude muset letos udělat, jinak prahy, blatníky nosníky podlaha nezkutečně zachovalé. Já na to auto nedám dopustit a výkon neřeším není kam chvátat.Mě to stačí vlastně s tím pořád jezdí má žena a to ho miluje, možná víc než mě.

04.03.2017 | 15:03:52 | jirka | Recenze: Peugeot Boxer 1900 (1997)

RE: recenze Partner

Mám třetího Parťáka v řadě, poslední už slavil deváté narozky ( 1,6 HDI 90PS, Active- zvýšená světlost vozu, ochranný plech motoru ) a je to pracant. Zadní náprava je dělaná na Mělnice a od té doby vozi i 400kg
paletu s lehkostí mladíka. Přivěs nerad, to se pak opije (hlavně na dálnici) do němoty. Je to asi od kusu..

07.02.2017 | 19:08:28 | Parťák | Recenze: Peugeot Partner 1600 benzin (2003)

RE: Spotřeba,průměr a na plg

Ano je to vůz a dlouho bude. Teď potřebuji potrubí na servo a vyměnit lem a prahy. 3.0 24v je to prostě mašina...

29.01.2017 | 13:38:20 | Olda | Recenze: Peugeot 605 3.0V6 (1996)




Reklama

Reklama
Reklama