Nejčtenější auto recenze

4,8Peugeot 307 (2004) Peugeot 307 (2004) autor: Jarda Přečteno: 33354x
8,8Peugeot 308 (2011) Peugeot 308 (2011) autor: Jirka Přečteno: 25126x
7,8Peugeot 407 (2007) Peugeot 407 (2007) autor: Jirka V. Přečteno: 23825x
3,6Peugeot Boxer (2007) Peugeot Boxer (2007) autor: sapi Přečteno: 21029x
8,2Peugeot 807 (2004) Peugeot 807 (2004) autor: Přečteno: 20780x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: V najnovšom čísle Autocaru je zaujímavá štatistika: 406 v spoľahlivosti predbehla Mazdu 6,

mam 406, osemnastrocne auto, ziadna hrdza, motor, vstreky, zhavice, secko povodne, v zime startuje jak blazen, 240000 km.. este jedneho zachovaleho, 66 kw si zhanam..

22.01.2018 | 21:29:58 | fofo | Recenze: Peugeot 406 2.0 hdi, 66kw (2000)

RE: Peugeot 207

suhlasím,dtto

11.01.2018 | 23:42:55 | minarik | Recenze: Peugeot 207 1,4 8V,54Kw (2008)

RE:

zdravym ja mam 807 peuegota uz 7 rokov a nemal som problem ked da starate on tak slape bez problemov ale teraz mam problem po nastartovany motor po par minutach vypol a uz neide nastartovat a ano naftu tam mam a nevipisuje ziadne chby

02.01.2018 | 15:08:22 | alex | Recenze: Peugeot 807 nafta (2004)

???

28kw neexistuje iba 33 a 37kw ta spotreba mi príde privysoka

12.12.2017 | 22:58:19 | Erik | Recenze: Peugeot 106 1.0 (1995)

PEUGEOT BOXER 2,2 HDi motpr Ford- Totálne lajno

Kúpil som PEUGEOT BOXER 2,2 HDi motor FORD auto bolo vyrobené v 2013-tom malo na tachometri 184000 používam ho len minimálne 5000 ročne mám ho rok stál ma 10 000€ a už som do neho vrazil 1700€ mimochodom 3x som ostal visieť 300 km od domu auto jednoducho na benzínke nešlo naštartovať zákazník čakal , takmer som prišiel o zákazku ďalej mi vypadli posuvné dvere s držiakov ostali iba visieť pár cm od zeme šťastie že sa mi to stalo doma a nie niekde na ceste a ako by toho nebolo dosť v septembri 2017 mi odišlo vstrekovacie čerpadlo ktoré uvoľňovalo kovové piliny do vstrekov teda odišli aj tie auto bolo v servise takmer 3 mesiace ja vedieť toto pri kúpe že je tam motor FORD tak to auto v živote nekúpim s takým autom sa nedá reálne podnikať a jediný kto zarobí sú servisáci a ešte si z Vás robia aj dobrú srandu toto auto je hotová katastrofa poučte sa na mojej chybe ,

02.12.2017 | 23:49:37 | Jogo | Recenze: Peugeot Boxer 2,2 (2007)

RE:

Nevím teda co je na podvozku poddimenzováno a měnit stabilizátory a čepy po pár měsících ?? trochu na hlavu ne ? jezdíte po poli ? Já s tou starou popelnicí z 1997 jezdím přes 3 roky měsíčně najedu i 2-3 tisíce KM a čepy řízení jsem měnil až nedávno a špatný byl jen jeden zbytek auta co se týče náprav bez vůle.Zadní tyčky mám ještě plast.origo to samý tlumiče ještě prvovýroba který teda už budu muset začátkem roku vyměnit jelikož jak se ochladilo začínají trochu mlátit ale auto ve větru drží a ani nehoupe když jsou pařáky tak tlumič i zasyčí.Tyčky kterými se seřizuje geometrie jsem měnil někdy začátkem min.roku a ještě jim nic není díly podvozku kupuji od LEMFÖRDERU a spokojenost co jsem vyměnil tak drží do dnes.

05.11.2017 | 10:41:23 | Nick406 | Recenze: Peugeot 406 RHY (2000)

Skutečná spotřeba

Vozidlo Peugeot 207 1,4 SW 54 kw vlastním pět let. SW je docela cvalda
co do hmotnosti. S plnou nádrží je to téměř 1 300 kg.Je to znát hlavně při rozjezdu. Nic méně spotřebu - průměrnou výrobce uvádí 6,4 l/100 km.
Mám najeto 52 000 km. Spotřeba se pohybuje od 5,2 l do 6,2 l. Při běžném
smíšeném provozu. Automobil je garážovaný. Počet závad - jedna. Sákla
hadička u čerpadla ostřikovačů.

18.10.2017 | 09:24:27 | Zdeněk | Recenze: Peugeot 207 1360/1.4 8V 54Kw (2008)

Zvláštní...

Dobrý večer, mám podobné zkušenosti zhruba do 9. roku užívání. Předtím snad jen trochu více praskaly žárovky vpředu i vzadu. Po 9. roce začal neuvěřitelný masakr. V současné době mám auto 10,5 roku a jeho stav je takový, že ujede cca 20 km a pak nestartuje. Opraví se, ujede zase cca 20 km a opět nestartuje. Hlásí to na palubovce snad všechno kromě katapultáže. Už jsme spolu málem i shořeli. Brousila se i hlava motoru, vyměňovaly rozvody (potkaly se ventily). Nyní neustále praskají pojistky v motorovém prostoru. Mám chuť celou skříň propojit drátem a když to bafne, shodit to celé ze skály!

09.10.2017 | 19:29:28 | Stanislav | Recenze: Peugeot 207 1.4 16V (2006)

RE:

Ano, jsou tam torzky, jejichž renovace není nejlevnější, nemají v uložení výměnná ložiska, ale běhají tam hřídele přímo po jehlách. A tím kýváním (protože nedochází k otáčení, ale jen kývání na krátké dráze) se vyběhají. Ale to není podstatné. Jde o to, že když někdo dvakrát vyměnil nápravu, to znamená, že odrovnal celkem tři (původní, pak výměna za druhou a druhá výměna za třetí) a takové auto chválí, tak si ještě nejezdil normálním autem. Já bych teda takové auto nikomu nedoporučoval, spíš bych ho varoval.

01.10.2017 | 16:35:56 |  | Recenze: Peugeot 206 1,4 (2006)

RE:

Záleží jaká ta náprava je ale myslím že u 206 bude torzní.Třeba u 406 je zadní náprava složitější je tam víceprvková a je tam více silentbloků tyček stabilizátorů a ramen.Ale i tak u své 406 z 97 jsem měnil vzadu jen dvě tyčky stab.bráno jako ramínka šteluje se s tím geometrie zadní nápravy jinak možná vše ještě původní najeto přes 250.Asi to nechce vymlet každej kanál a díru na silnici :D

30.09.2017 | 08:33:01 | Nick406 | Recenze: Peugeot 206 1,4 (2006)