Auto recenze Peugeot - rozcestník pro recenze Peugeot

Nejčtenější auto recenze

4,8Peugeot 307 (2004) Peugeot 307 (2004) autor: Jarda Přečteno: 34899x
8,8Peugeot 308 (2011) Peugeot 308 (2011) autor: Jirka Přečteno: 26295x
7,8Peugeot 407 (2007) Peugeot 407 (2007) autor: Jirka V. Přečteno: 24492x
3,6Peugeot Boxer (2007) Peugeot Boxer (2007) autor: sapi Přečteno: 22050x
8,2Peugeot 807 (2004) Peugeot 807 (2004) autor: Přečteno: 21480x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Pomoc

Pardon vrci

10.08.2018 | 22:28:38 | Lukas | Recenze: Peugeot Boxer 1997 (2005)

Pomoc

Zdravím mam Peugeot boxer maxi 2.2hdi 88kw při nastartování to klepe a po sešlápnutí spojky přestane při jízdě to věci a když mam 1-4kvalt a necháme to jet bez plynu zní to jako auticko na setrvačník nevíte co by to mohlo byt? :(

10.08.2018 | 22:26:58 | Lukas | Recenze: Peugeot Boxer 1997 (2005)

RE: zklamání v motoru

Tak už to vím, jde o baňku na turbu - po 14 dnech v autorizovaném servise. Motor na hovno, po 30 tisíc km taková závada? Tady Frantíci ujeli! Čus (snad bude po výměně líp a nepůjde do hajzlu celé turbo...)

07.08.2018 | 16:31:30 | tmtito | Recenze: Peugeot Expert 2,0Hdi (2011)

RE: Ano i blbec se spalil.

No já si taky myslím :) a s tím těsněním souhlasím ale pravda že často je to o článku mezi sedákem a volantem a co se týče Peugeota dojíždím staršího a dalšího bych už nechtěl takový ty 90-2000 to bylo ještě dobrý potom už je to samý vánoční stromeček :D já mám zkušenost jen se 406 taky jediný co se mě kdy líbil ale když to vezmu 97 OK 98 Ok 2000 2001 taky v pohodě všechno benzín ale 2003 2.2 16V už s elektroinstalací MUX je to klasický vánoční stromeček :D neustálé pípání,chyby na displeji kvalita antikorozní ochrany bych řekl horší jak u prvních modelů už to stojí za nic.

06.08.2018 | 22:53:18 | Uživatel406 | Recenze: Peugeot 406 RHY (2001)

dobra recenze

Jen bych k te rucni brzde na levou ruku. napravo byt nemuze,protoze by prekazela pri otaceni prednich sedadel a odbrzdit pri vystupovani se mi nepovedlo za deset let co stim jezdim. Spotrebu mas taky trosku vyssi.ja jezdim prumer v lete 7 a v zime 8 l s 1,9 td i za 6litru v lete. to byl nejlepsi a nejspolehlivejsi motor . mam i 2,1 td a ten jezdil za 7,5 nez mi lucas dal sbohem. Tak preji hodne kilometru s timto perfektnim autem bez nehod a poruch.

06.08.2018 | 16:13:00 | evasion | Recenze: Peugeot 806 2070 (2000)

RE: Ano i blbec se spalil.

Je to blábol. PSA mělo nejlepší diesely, ale to neznamená, že neumí benzíny. Jejich 1,1 měl už v devadesátých letech stejný výkon, jako německé 1,4 v letech 2000, ale s mnohem menší spotřebou a vyšší kvalitou. Jediné co bylo možno benzínům od PSA vytknout, bylo citlivé těsnění pod hlavou. Vytočil jsi párkrát studený motor a podfouklo. To lae byla chyba řidiče, ne motoru. Jináč - já bych si pežota nekoupil. Celá politika servisů pežot je na blití.

04.08.2018 | 13:38:40 |  | Recenze: Peugeot 406 RHY (2001)

RE: Ano i blbec se spalil.

No tak to nevím teda :) s tím že by PSA neuměl benzíny.

02.08.2018 | 22:46:25 | Nick406 | Recenze: Peugeot 406 RHY (2001)

RE: 1,4 54kW 8V dynamyka

Zdravím,máte ještě P 207 ,1,4 ? chci ji kupovat a po přečtení různých recenzí už si nejsem, tak jista..děkuji

01.08.2018 | 11:57:48 | zandik | Recenze: Peugeot 207 1,4 8V,54Kw (2008)

RE: zklamání v motoru

No to asi jo, ale mám velkou rodinu a na dovolenky to jinak nejde kámo. Jinak momentálně je v servisu a už dva dny neví co s tím :-)
Vše se zdá OK, diagnostika, atd... vše OK. Jen černě kouří. Já si myslím, že to bude vstřik nebo nějaká hadice... Ale chlapci v aut.servise si zatím lámou hlavy. No uvidíme, koukám, že jsem tady jediný s tímto problémem, ale na jiných serverech se tento problém opakuje dost často, i když po více kolimetrech. Před tím sjem měl na oktávce 1,9 PDI 500 000 km a bez problémů, takže snad to není mým stylem jízdy chlapi ?

30.07.2018 | 17:34:28 |  | Recenze: Peugeot Expert 2,0Hdi (2011)

RE: zklamání v motoru

Za 4 roky 28000km? Taxík by vyšiel hádam lacnejšie, ako kúpa a prevádzka toho auta, či?

08.07.2018 | 10:35:13 | Toky | Recenze: Peugeot Expert 2,0Hdi (2011)