Auto recenze Peugeot - rozcestník pro recenze Peugeot

Nejčtenější auto recenze

4,8Peugeot 307 (2004) Peugeot 307 (2004) autor: Jarda Přečteno: 34486x
8,8Peugeot 308 (2011) Peugeot 308 (2011) autor: Jirka Přečteno: 25957x
7,8Peugeot 407 (2007) Peugeot 407 (2007) autor: Jirka V. Přečteno: 24298x
3,6Peugeot Boxer (2007) Peugeot Boxer (2007) autor: sapi Přečteno: 21790x
8,2Peugeot 807 (2004) Peugeot 807 (2004) autor: Přečteno: 21275x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE:

Ferrari je tiež na piču.

06.06.2018 | 20:29:50 | Ing. Romuald Slušný, PhD. | Recenze: Peugeot 207 1,4 (2009)

RE:

Jeden můj kamarád mi řekl : Nekupuj si nikdy auta která začínají na F. Ford, Fiat a francouzská auta.

06.06.2018 | 17:56:29 | brumik | Recenze: Peugeot 207 1,4 (2009)

Servis Litoměřice

Všiml jsem si, že většina negativních recenzí na 207 je uváděna ve spojitosti se servisem Peugeot Litoměřice... Asi to nebude náhoda, nemyslíte?? Já jsem využíval autorizovaný servis v Brně a Hodoníně a byl jsem překvapen nadstandardními službami a kvalitou servisu a auto nikdy nezklamalo...

31.05.2018 | 08:02:47 | Viki | Recenze: Peugeot 207 1360/1.4 8V 54Kw (2008)

Ako povedal jeden Poliak keď sa ho spýtali aj Ty cúvaš?A on: každý cúva :):)

03.05.2018 | 14:51:34 |  | Recenze: Peugeot 406 2.0 HDi 80kw (2000)

Dobré auto.

03.05.2018 | 14:47:28 |  | Recenze: Peugeot 406 2.0 HDi 80kw (2000)

RE: peugeot 406 2.0HDI 80kw

nesranduj.
180.000 POCTIVYCH ?!
neváhaj a ber.

25.04.2018 | 23:30:46 | ľuboš | Recenze: Peugeot 406 2.0 HDi 80kw (2000)

peugeot 406 2.0HDI 80kw

Dobrý deň chcel by som sa opýtať či sa oplatí kúpiť toto auto ešte v dnešnej dobe keď mám možnosť kúpiť tohoto fešáka s 180 000 najazdenými kilometrami a rokom výroby 2000. Auto bolo pravidelne servírované a kilometre sú preverené....na aute nie sú poznať žiadny znaky hrdze a má na sebe ešte aj druhú vrstvu metalízy.

25.04.2018 | 20:13:53 | samcous | Recenze: Peugeot 406 2.0 HDi 80kw (2000)

chytráci

když všichni víte že má 2.2hdi řemen a co řetízek mezi vačkama?? a cenu sice přebuřily ale v origo servise neřeší výměnu ventilů ale rovnou dávají novou hlavu atd...

22.03.2018 | 18:20:00 | bla bla | Recenze: Peugeot 607 2.2HDi (2001)

Ano i blbec se spalil.

Kamarade koupit si Peska s 1,8 to je skutecne pro silne a financne zajistene.Koncern PSA byl vyhlasen na naftu nikoliv benzin ten neumel.Vlastni zkusenost.Mel jsem 1,9i a ted 2,2HDi rozdil jako v neudrzovene pelesi a top servisovenem auticku ANO P406 je dobra v nafte ale jen pokud se o ni starate jinak ANO je to docela drahe a o nervy postarajici se vec.

11.03.2018 | 23:13:36 | Petr | Recenze: Peugeot 406 RHY (2001)

RE: Klobúk dole

Myslím, že väčšina ľudí si vyberá auto podľa pomeru výkon/cena. Ak je kvalita zaplatená neprimerane vysokou cenou, tak ďakujem, nechcem. Teda pokiaľ nie som zbohatlík, ktorému je jedno, koľko za auto zaplatí.

P.s. Iba pre istotu uvádzam, že pod pojmom výkon nemám na mysli iba to, koľko kW má motor.

07.03.2018 | 16:26:00 | Vlado | Recenze: Peugeot 206 8HZ (2005)