Nejčtenější auto recenze

4,8Peugeot 307 (2004) Peugeot 307 (2004) autor: Jarda Přečteno: 32759x
8,8Peugeot 308 (2011) Peugeot 308 (2011) autor: Jirka Přečteno: 24744x
7,8Peugeot 407 (2007) Peugeot 407 (2007) autor: Jirka V. Přečteno: 23575x
3,6Peugeot Boxer (2007) Peugeot Boxer (2007) autor: sapi Přečteno: 20619x
8,2Peugeot 807 (2004) Peugeot 807 (2004) autor: Přečteno: 20533x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Skutečná spotřeba

Vozidlo Peugeot 207 1,4 SW 54 kw vlastním pět let. SW je docela cvalda
co do hmotnosti. S plnou nádrží je to téměř 1 300 kg.Je to znát hlavně při rozjezdu. Nic méně spotřebu - průměrnou výrobce uvádí 6,4 l/100 km.
Mám najeto 52 000 km. Spotřeba se pohybuje od 5,2 l do 6,2 l. Při běžném
smíšeném provozu. Automobil je garážovaný. Počet závad - jedna. Sákla
hadička u čerpadla ostřikovačů.

18.10.2017 | 09:24:27 | Zdeněk | Recenze: Peugeot 207 1360/1.4 8V 54Kw (2008)

Zvláštní...

Dobrý večer, mám podobné zkušenosti zhruba do 9. roku užívání. Předtím snad jen trochu více praskaly žárovky vpředu i vzadu. Po 9. roce začal neuvěřitelný masakr. V současné době mám auto 10,5 roku a jeho stav je takový, že ujede cca 20 km a pak nestartuje. Opraví se, ujede zase cca 20 km a opět nestartuje. Hlásí to na palubovce snad všechno kromě katapultáže. Už jsme spolu málem i shořeli. Brousila se i hlava motoru, vyměňovaly rozvody (potkaly se ventily). Nyní neustále praskají pojistky v motorovém prostoru. Mám chuť celou skříň propojit drátem a když to bafne, shodit to celé ze skály!

09.10.2017 | 19:29:28 | Stanislav | Recenze: Peugeot 207 1.4 16V (2006)

RE:

Ano, jsou tam torzky, jejichž renovace není nejlevnější, nemají v uložení výměnná ložiska, ale běhají tam hřídele přímo po jehlách. A tím kýváním (protože nedochází k otáčení, ale jen kývání na krátké dráze) se vyběhají. Ale to není podstatné. Jde o to, že když někdo dvakrát vyměnil nápravu, to znamená, že odrovnal celkem tři (původní, pak výměna za druhou a druhá výměna za třetí) a takové auto chválí, tak si ještě nejezdil normálním autem. Já bych teda takové auto nikomu nedoporučoval, spíš bych ho varoval.

01.10.2017 | 16:35:56 |  | Recenze: Peugeot 206 1,4 (2006)

RE:

Záleží jaká ta náprava je ale myslím že u 206 bude torzní.Třeba u 406 je zadní náprava složitější je tam víceprvková a je tam více silentbloků tyček stabilizátorů a ramen.Ale i tak u své 406 z 97 jsem měnil vzadu jen dvě tyčky stab.bráno jako ramínka šteluje se s tím geometrie zadní nápravy jinak možná vše ještě původní najeto přes 250.Asi to nechce vymlet každej kanál a díru na silnici :D

30.09.2017 | 08:33:01 | Nick406 | Recenze: Peugeot 206 1,4 (2006)

RE:

Tak to já bych zvažoval psychotesty u člověka, který vymění 2x po sobě během 300 000 km zadní nápravu, a ještě to auto chválí. A měnit sem tam nějaké rameno? K smíchu!

29.09.2017 | 14:29:24 |  | Recenze: Peugeot 206 1,4 (2006)

Ja mam 206 uz 16 rokov. Menim brzdy olej sem tam nejake rameno za 5 rokova menil som 2x zadnu napravu co je bezna vec ak clovek nechce jazdit ako rumun. Auto mam od nova dnes ma nabehane takmer 300 000 bez problemov. Je to original francuz. 206 vyrobene na SR boli na tom horsie. ale aby niekomu zacala hrkat poloosa do 33 000 km to by som zvazoval psychotesty majitela :D

28.09.2017 | 15:45:15 | Majky | Recenze: Peugeot 206 1,4 (2006)

peugeot 107

super auticko

27.09.2017 | 15:52:53 | Brunovsky | Recenze: Peugeot 107 998 (2007)

Za mě po 3,5 letech pořád OK

Mám verzi Citroen Jumpy (tedy totéž jako Peugeot Expert či Fiat Scudo), koupeno 5/2014, doteď najeto 70tis a zatím jen pravidelné servisy a mimo to výměna předních ramen (přišlo mi to brzo, v originále tam jsou TRW, dal jsem tedy neoriginál od škodováckého dodavatele a snad budou lepší). Za rodinu se 2 dětmi i po 3 letech dobrá volba. Řídím 95prc času já a chovám se k němu jako k osobnímu rodinnému autu, možná i proto není moc závad. Občas mrmlám že Multivan (má tatík) či Vito (mají známí) jsou jízdně pohodlnější ale zas při koupi byl za 600tis s DPH tzn o 150tis či více levnější a motor jsem ještě neměnil a snad nebudu, Multivan už ano. Tak uvidíme :)

26.09.2017 | 11:58:22 | Kuba | Recenze: Peugeot Expert (2010)

Za mě po 3,5 letech pořád OK

Mám verzi Citroen Jumpy (tedy totéž jako Peugeot Expert či Fiat Scudo), koupeno 5/2014, doteď najeto 70tis a zatím jen pravidelné servisy a mimo to výměna předních ramen (přišlo mi to brzo, v originále tam jsou TRW, dal jsem tedy neoriginál od škodováckého dodavatele a snad budou lepší). Za rodinu se 2 dětmi i po 3 letech dobrá volba. Řídím 95prc času já a chovám se k němu jako k osobnímu rodinnému autu, možná i proto není moc závad. Občas mrmlám že Multivan (má tatík) či Vito (mají známí) jsou jízdně pohodlnější ale zas při koupi byl za 600tis s DPH tzn o 150tis či více levnější a motor jsem ještě neměnil a snad nebudu, Multivan už ano. Tak uvidíme :)

26.09.2017 | 11:57:26 | Kuba | Recenze: Peugeot Expert 2,0Hdi (2011)

Peugeot 301 1.6 hdi

Koupily jsme funglovku v lednu 2013,uz po dvou mesicich auto ztracelo vykon,nikdo nevedel,co stim je.Posilali zavady do Francie,odpoved prisla ve francouztine :-D S timhle problemem jsme tam byli asi 6x,nez jim a i nam dosla trpelivost a na mesic nam auto vzali a vymenili cely motor.Jinak jsme vzdy dostali po dobu v servise adekvatni nahradu,nakupni tasku 106tku SUUUPER.
Raduo nam menili 3x nejdriv se vytracel signal,coz se zacalo opet dit rok 2017,take nam prestal fungovat blootot pripojeni,ale proc se divit,kdyz mame zastaraly model autoradia v uplne novym aute v nadstandart vybave.Takze jsme cekali,nez z Malajsie prijdou novy radia,ktera stejne nefugujou.Predni kapotu sam neotevru,musi na to bejt dva,aby jeden nahmatal paku k otevreni,jinak se to nenadzvedne.Brzdovy kotouce jsme museli menit uz po 30tis km proste nekvalitni original dily,ted mame najeto 90tis a vpohode.Reproduktory vepredu chrci,spatny posazeni,nebo co?Spatne umisteny ramena v kufru,date tam toho vic a nezavrete ho.Tece nam do zadniho svetla,prej jsme bourali,ale o tom bych asi vedel ne?Samozrejmy jsme si priplatili,aby jsme meli zaruku na 6let,bohuzel jsme se nevsimli,ze zaruka plati jen do 60tis km takze auz v zaruce neni a mame ho 5 let.PEUGEOT,UZ NILDY VIC!!!!Uz abych ten krap strelil!!!

22.09.2017 | 09:52:16 | Dan | Recenze: Peugeot 301 1.2TSI (2013)