Nejčtenější auto recenze

9,0Hyundai Tucson (2005) Hyundai Tucson (2005) autor: Tuhys Přečteno: 25088x
8,4Hyundai Santa Fe (2008) Hyundai Santa Fe (2008) autor: Hynek Hout Přečteno: 23907x
7,4Hyundai i20 (2009) Hyundai i20 (2009) autor: many332 Přečteno: 19971x
7,6Hyundai Santa Fe (2001) Hyundai Santa Fe (2001) autor: meucci Přečteno: 18589x
3,4Hyundai iX35 (2010) Hyundai iX35 (2010) autor: havca Přečteno: 18452x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: peníse

Nepředjela polámala a nejela nekupovala..

14.12.2017 | 19:55:52 | joška | Recenze: Hyundai i30 (2014)

peníse

Až budu mět ty oné peníse tak sy koupila hunday a všeckých předjela.

14.12.2017 | 19:47:05 | Franta | Recenze: Hyundai i30 (2014)

235536km

První závada. Odešla baterie. Asistence během hodiny od nahlášení problém vyřešila. Skoro začínám uvažovat že si to pořídim i soukromě. To co všechno to auto zvládne je zajímavé

17.11.2017 | 09:47:14 | Petr Zeman | Recenze: Hyundai i30 (2014)

pro rejpaly

tohle je extremne povedeny atmosfericky motor, ma časování na sání i výfuku, tah bez díry, krouták v pěti tisících... spotřeba je 6.5 ve měste přískokem vpřed, při klidu v noci to spadne i třičtvrtě litru dolů. Dálky jsou 5.2 při 130 .. auto je nesmírně komplexní, podvozek teda na limitu díky zadní jednoduchý nápravě nic moc, ale kdo sakra pojede pilu imrvere...při normální jízdě je neskutečně tichý, komfortní, sedačky vedou i bočně, nehází to s váma. Tohle auto už se dnes neprodává, ale kdo koupí, neprohloupí.

12.11.2017 | 15:53:36 | Petr | Recenze: Hyundai Elantra D-CVVT (2012)

RE: Naprosto souhlasím

Kupovat něco , byť by jen i ten vergl na základě reklamy ?Koukni se na sebe do zrcadla a pokud nejsi blondýna, červenej se.A není ta ztráta adheze vyvolávaná tebou ty půlmilionový zkušený řidiči. Schumacher si možná taky myslel že umí lyžovat.

07.11.2017 | 09:18:52 |  | Recenze: Hyundai iX35 (2012)

Naprosto souhlasím

Naprosto souhlasím s autorem článku. Tenhle kvelb ix35 2.0 crdi 4wd automat jsem koupil nový.Najel jsem s tím 150 tis km. Horší auto jsem nikdy neměl,pocitově bych ho srovnal se starou škůdkou 120 L. Jizdní vlastnosti jsou šílené,ba řekl bych nebezpečné i běžnému provozu. Auto se při sebemenší ztrátě adheze řítí nekontrolovatelně mimo silnici.Ano,již jsem tam parkrát skončil.A řekl bych,že po najetí výce než půl milionu km mohu říci,že umím řidit auta.Přezto,je jízda s tímto krámem vždy adrenalinovým zážitkem. Auto jsem koupil bez předchozí zkušenosti,v podstatě na základě reklamy,a kromě toho jsem ho koupil za fakt dobrý peníz,což mě jako jediné trochu uklidňuje.Nicméně,auto je doplacené,a jde okamžitě z domu. Již nikdy více hjůndáj.

06.11.2017 | 08:21:37 | Zdeněk | Recenze: Hyundai iX35 (2012)

Jirko ty jsi taky někde úplně jinde, ty Ávie jedna. Nejdříve sis měl sundat boty než jsi tam vlezl, když ti nevoní.

06.11.2017 | 04:22:08 | Ruda | Recenze: Hyundai iX35 (2012)

RE: Porucha vodní pumpy

Kontrolka vodní pumpy? No těbůh! A co kontrolka napínací kladky?

27.10.2017 | 19:58:26 |  | Recenze: Hyundai i40 (2013)

Porucha vodní pumpy

Mám i40 2012 225tis.km , Dnes se mi rozsvítila kontrolka vodní pumpy , na první pohled se zdá být vše v pořádku, po zastavení a znovu nastartování kontrolka stále svítí... poradíte ? díky...

26.10.2017 | 23:02:44 | Martin | Recenze: Hyundai i40 (2013)

230000km

Tak mám najeto 230000km. Autu nic není a stále jezdí. Korozi jsem zatím nikde neobjevil.

26.10.2017 | 06:20:49 | Petr Zeman | Recenze: Hyundai i30 (2014)