Auto recenze Hyundai - rozcestník pro recenze Hyundai

Nejčtenější auto recenze

9,0Hyundai Tucson (2005) Hyundai Tucson (2005) autor: Tuhys Přečteno: 26393x
8,4Hyundai Santa Fe (2008) Hyundai Santa Fe (2008) autor: Hynek Hout Přečteno: 25747x
7,4Hyundai i20 (2009) Hyundai i20 (2009) autor: many332 Přečteno: 20390x
3,4Hyundai iX35 (2010) Hyundai iX35 (2010) autor: havca Přečteno: 19314x
7,6Hyundai Santa Fe (2001) Hyundai Santa Fe (2001) autor: meucci Přečteno: 19123x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Tucson 1,7 tdi 85kW

Auto mám rok,ujeto 13000 km,bez jediné závady,spotřeba město 8,6
mimo 5,5 ,pohodlné,na delší trasy super,rok výroby 2017

03.07.2018 | 11:33:44 | Janíček | Recenze: Hyundai Tucson 1.7crdi (2016)

RE: ale ale, to jsou věci

Stavěný je na pohon, který je k tomu určený vznětový/zážehový a pokud si někdo pořídí auto a je taková socka, že si musí někde zbastlit pohon LPG (většina značek má potíže s tímto pohonem) tak ať si koupí lítačku a neřeší auto.Bláboly tipu, že je to Hyundai a že šetří na všem fakt ubohé. Sám mám Ceeda se stejným motorem 8 rokem bez jediné závady a motor tahá mezi 1.4 nejlépe i podle lidí co mají projeto spousty aut. Všichni máte pocit, že koncern všechno dělá poctivěji a kvalitněji a kde máte fakta? Každé auto je o tom, jak se k němu majitel chová a jakou mu dává údržbu. Čest ubožákum, co nemohou překousnout úspěch korejských automobilek posledních let a sami jezdíte v Passatu 2005.

09.06.2018 | 11:09:32 | Polsonside | Recenze: Hyundai i30 1,4 (2009)

RE: Dementos ten pan ci kto to pisal

+++

16.05.2018 | 10:27:40 |  | Recenze: Hyundai i30 (2014)

RE: Hyundai i30 kombi nikdy více

3 roky? To je přece NIC..............., navíc spíš záleží,kolik má namotáno, než jak je kalendářně starý............

15.05.2018 | 14:36:46 | Vašek | Recenze: Hyundai i30 (2014)

Kdo tohle napsal????

Nemá smysl se rozepisovat o člověku, který takovou hovadinu napsal.
Vlastním i30 třetí rok a neshledal jsem žádnou takovou věc, jakou tady tento člověk napsal. Takže.....

15.05.2018 | 11:32:03 | Roman | Recenze: Hyundai i30 (2014)

RE: Hyundai i30 kombi nikdy více

Mám Hyundai i30, rok výroby 2015. Mám ho 3 roky a je jako nové.Takže blbý kecy od těch, co tady píšou tyhle kraviny.

15.05.2018 | 11:21:36 | Roman | Recenze: Hyundai i30 (2014)

RE: Dementos ten pan ci kto to pisal

Ale jdi ty brepto.Za ty lživý reklamy o nejspolehlivějšm a nejlepším českým autě by taky měl někdo jít teda bručet podle tebe :-)

29.04.2018 | 17:35:03 | Jirka | Recenze: Hyundai i30 (2014)

Dementos ten pan ci kto to pisal

Cista antireklama pisana zo skodovkY.10 rokov basy za ohovaranie znacky a klamstva.

28.04.2018 | 10:11:28 | Realista | Recenze: Hyundai i30 (2014)

Zaruka

Do 85000 good .5 let servis vše co se mi nelibylo opravil bez mé spoluúčasti.skončí zaruka cca 6 let 85000a prvni zavada zacal tect oil.a to už neukecate! co se tyce dojezdoveho kola je v základu jestli ne tak vas ojebaly.

19.04.2018 | 14:42:49 | I20 2011 | Recenze: Hyundai i20 1,2i (2009)

RE:

Atmosféra není tak svižná, ale pokud nechceš řadit stačí řadit ob kvalt, takže 2,4,6 a ve dvou jsem s přehledem se spotřebou na 6l. Auto jsem si zajel, takže možná tím :)) a to točím přes 3 tis. a proženu i ty TSI :)

14.04.2018 | 16:13:23 | Karlos | Recenze: Hyundai i30 (2014)