Auto recenze Hyundai - rozcestník pro recenze Hyundai

Nejčtenější auto recenze

9,0Hyundai Tucson (2005) Hyundai Tucson (2005) autor: Tuhys Přečteno: 26134x
8,4Hyundai Santa Fe (2008) Hyundai Santa Fe (2008) autor: Hynek Hout Přečteno: 25290x
7,4Hyundai i20 (2009) Hyundai i20 (2009) autor: many332 Přečteno: 20306x
3,4Hyundai iX35 (2010) Hyundai iX35 (2010) autor: havca Přečteno: 19123x
7,6Hyundai Santa Fe (2001) Hyundai Santa Fe (2001) autor: meucci Přečteno: 19015x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Dementos ten pan ci kto to pisal

+++

16.05.2018 | 10:27:40 |  | Recenze: Hyundai i30 (2014)

RE: Hyundai i30 kombi nikdy více

3 roky? To je přece NIC..............., navíc spíš záleží,kolik má namotáno, než jak je kalendářně starý............

15.05.2018 | 14:36:46 | Vašek | Recenze: Hyundai i30 (2014)

Kdo tohle napsal????

Nemá smysl se rozepisovat o člověku, který takovou hovadinu napsal.
Vlastním i30 třetí rok a neshledal jsem žádnou takovou věc, jakou tady tento člověk napsal. Takže.....

15.05.2018 | 11:32:03 | Roman | Recenze: Hyundai i30 (2014)

RE: Hyundai i30 kombi nikdy více

Mám Hyundai i30, rok výroby 2015. Mám ho 3 roky a je jako nové.Takže blbý kecy od těch, co tady píšou tyhle kraviny.

15.05.2018 | 11:21:36 | Roman | Recenze: Hyundai i30 (2014)

RE: Dementos ten pan ci kto to pisal

Ale jdi ty brepto.Za ty lživý reklamy o nejspolehlivějšm a nejlepším českým autě by taky měl někdo jít teda bručet podle tebe :-)

29.04.2018 | 17:35:03 | Jirka | Recenze: Hyundai i30 (2014)

Dementos ten pan ci kto to pisal

Cista antireklama pisana zo skodovkY.10 rokov basy za ohovaranie znacky a klamstva.

28.04.2018 | 10:11:28 | Realista | Recenze: Hyundai i30 (2014)

Zaruka

Do 85000 good .5 let servis vše co se mi nelibylo opravil bez mé spoluúčasti.skončí zaruka cca 6 let 85000a prvni zavada zacal tect oil.a to už neukecate! co se tyce dojezdoveho kola je v základu jestli ne tak vas ojebaly.

19.04.2018 | 14:42:49 | I20 2011 | Recenze: Hyundai i20 1,2i (2009)

RE:

Atmosféra není tak svižná, ale pokud nechceš řadit stačí řadit ob kvalt, takže 2,4,6 a ve dvou jsem s přehledem se spotřebou na 6l. Auto jsem si zajel, takže možná tím :)) a to točím přes 3 tis. a proženu i ty TSI :)

14.04.2018 | 16:13:23 | Karlos | Recenze: Hyundai i30 (2014)

RE: Hyundai i30 kombi nikdy více

Mám to samé auto, ale chce se to naučit s ním jezdit. Letní spotřeba s přehledem 6l v zimě bohužel v důsledku sytiče, který jim asi němci nepustili je spotřeba 6,7l, neboť nesmyslně drží otáčky dokud není voda 80st. Je to taky dle mně nepovedeně spřevodováno, ale focus 2017 s atmosférou je to samé, takže dálnice jedině v dieselu. Zbytečně vráží do reklamy na oktávku to asi nemá kvalitou, ale proti fabii je to určitě lepší svezení co do svižnosti a prostor úžas, takže pokud by stálo do 350tis ve výbavě tak za mně super designová kára.

14.04.2018 | 16:06:10 | Karlos | Recenze: Hyundai i30 (2014)

RE: i30 1.4 cvvt 2010 80kw

Fabia je o třídu níž malé auto a tříválec se už dneska do hnojdé taky montuje.

08.04.2018 | 21:13:21 | Jirka | Recenze: Hyundai i30 1396 cm3 (2008)