Nejčtenější auto recenze

9,0Hyundai Tucson (2005) Hyundai Tucson (2005) autor: Tuhys Přečteno: 23812x
8,4Hyundai Santa Fe (2008) Hyundai Santa Fe (2008) autor: Hynek Hout Přečteno: 22339x
7,4Hyundai i20 (2009) Hyundai i20 (2009) autor: many332 Přečteno: 19505x
7,6Hyundai Santa Fe (2001) Hyundai Santa Fe (2001) autor: meucci Přečteno: 18055x
3,4Hyundai iX35 (2010) Hyundai iX35 (2010) autor: havca Přečteno: 17530x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Hyundai i40

folcvágen? neznám.....

19.05.2017 | 08:38:46 | Vašek | Recenze: Hyundai i40 (2013)

RE: Hyundai i40

Ten krám je folcvágen,a motorka to není.

18.05.2017 | 21:27:54 |  | Recenze: Hyundai i40 (2013)

RE: Hyundai i40

Je mi celkem šumák, co jsi měnil u svého krámu, u AUT se po 55tkm rozvody nemění..........

18.05.2017 | 17:51:23 | Vašek | Recenze: Hyundai i40 (2013)

RE: Hyundai i40

U Bocha se někdy mění rozvodový řetěz před 55tkm,ale chjundaj to není.¨Co to je za značku?, sotva zajeté.Hloupému napověz .....

17.05.2017 | 22:28:38 |  | Recenze: Hyundai i40 (2013)

RE: Hyundai i40

Tak 55tkm je vlastně u takového auta sotva zajeté..........co by mělo mít pro Bocha za závady?

17.05.2017 | 08:09:35 | Vašek | Recenze: Hyundai i40 (2013)

Hyundai i40

Není až tak špatné auto a bude stále platit že je to kus od kusu.Na to že s ním manželka za dva roky najela 55 tis km měla jen jednu závadu na relé denního svícení. Já dávám přesto přednost Volvu C70 cabrio.

16.05.2017 | 22:32:06 | Carlo | Recenze: Hyundai i40 (2013)

Tucson 1,7 crdi 104kW 7DCT

najazdených 23 000 km a zatiaľ bez nedostatkov. Dúfam, že bude spoľahlivé ako predchádzajúca i30cw dieslová, ktorá sa nepokazila za 6 rokov. Po 5tich rokov a 130 000 km mi vrámci záruky menili stabil. tyčky.

14.05.2017 | 22:10:28 | Michal | Recenze: Hyundai Tucson 1.7crdi (2016)

RE:

Ja mam 105kw a spokojnost a na tu tvoju celicu ti poviem ze je to hnoj ci vyzorovo alebo motorovo . Je jasne ze je to lepsia konkurencna znacka o to neni rec ale tento hnoj sa im nevydaril vyzera to jako zehlicka otras ani zadara :)

30.04.2017 | 00:15:45 | Axell | Recenze: Hyundai Coupe 2.0 16V benzin (1996)

RE: GETZ a koroze?

No, pane, musím vstoupit do diskuze, protože jsem právě včera viděl Getze shnilýho jak dvacetiletýho favorita. Lemy blatníků, prahy, spodky dveří, vše úplně prorezlé. Je však možné, že byl nevhodně garážován (ve vlhku a nikdy nevyschnul - někdy je lepší parkovat venku, kde se auto občas vysuší, než ve vlhké a teplé garáži). Rozhodně ale není pozinkovaný, protože to by tak daleko nedošlo. Bude mít antikorozní ochranu asi tak na úrovni toho favorita a felicie.

21.04.2017 | 19:38:55 |  | Recenze: Hyundai Getz 1.1 (2004)

RE: GETZ a koroze?

Máme Getze 1.1 r.v.2007, najeto 95 tkm a za celou dobu jsme měli jednu závadu - kuna nám prokousala kabely ke svíčkám, jinak nic, pouze spotřebák - a to s ním jezdíme normálně, stojí pořád před domem. Korozi má malou, dole na karoserii od kamínků. Jinak nic, za ty peníze je to pracant

21.04.2017 | 13:48:55 | Jirkasirka | Recenze: Hyundai Getz 1.1 (2004)