Nejčtenější auto recenze

9,0Hyundai Tucson (2005) Hyundai Tucson (2005) autor: Tuhys Přečteno: 23413x
8,4Hyundai Santa Fe (2008) Hyundai Santa Fe (2008) autor: Hynek Hout Přečteno: 21801x
7,4Hyundai i20 (2009) Hyundai i20 (2009) autor: many332 Přečteno: 19297x
7,6Hyundai Santa Fe (2001) Hyundai Santa Fe (2001) autor: meucci Přečteno: 17824x
8,8Hyundai i30 (2011) Hyundai i30 (2011) autor: Majeros Přečteno: 17295x
Všechny nejčtenější auto recenze >
Reklama


Nejnovější komentáře v diskuzích

Dnes se nájezd přehoupl přes 50000km

a všechno naprosto OK, bez sebemenší chybičky, neodešla ani žárovka, jezdím denně (za rok cca 25000km), na krátkých trasách (do práce/z práce, 30+30km) je skutečná spotřeba (ne dle PP), 6,7 l/100, na delších (cca 300km) klesne na 6,2.

22.03.2017 | 10:03:15 | Olda | Recenze: Hyundai iX20 (2015)

RE: Hyundai i3O

A tohle je zase co?

22.03.2017 | 10:01:42 | Vašek | Recenze: Hyundai i30 (2014)

Hyundai i3O

Novinka ze Ženevy Hyundai i30 combi autotrip.cz/hyundai-i30-kombi-2017-postrach-octavie/

21.03.2017 | 23:18:36 | BeryFery | Recenze: Hyundai i30 (2014)

RE: Myslím, že byste si měl koupit Octávii

SUV je módní vlna, která přišla z asie, konkrétně z Číny. A protože to je nový obrovský trh, tak se výrobci aut můžou přetrhnout, aby ho obsadili. Chcete v Číně SUV? Tak tady ho máte! Značky jako Bentley, Mercedes, BMW, Porsche, dělají SUV. Skákají jak číňan píská. Už chybí SUV jen od Lamborgini a Ferari. Zaplaťbůh jdou svojí cestou a nepotřebují se podbízet Ťamanům. Akorát nechápu, co tady na těch prasopsech (SUV) vidí naši řidiči. Vlastněš jo . Móda! Nemáš SUV, jako bys nebyl.

10.03.2017 | 19:42:54 |  | Recenze: Hyundai iX35 (2012)

RE: Myslím, že byste si měl koupit Octávii

No nic ve zlém, já bych si takové auto také nikdy nekoupil, tím mluvím o SUV jakékoli značky. Je to kvůli užitné hodnotě, která je pro mě trochu někde jinde než právě u SUV, nebo já jí spíše trochu někde jinde vidím. Ale to už může být generační problém a ne automobilistický.

10.03.2017 | 14:45:31 | Ing. Miroslav Had | Recenze: Hyundai iX35 (2012)

RE: Myslím, že byste si měl koupit Octávii

Ďakujem za koment pán Had. Medzičasom mám za sebou ďalších 10 tis km a o to viac si stojím za tým čo som napísal. Nezmyselnosť ovládania auta sa naozaj dá eliminovať tými postupmi čo ste napísal. Ale to zmanemá, že ja sa prispôsobujem autu. Je to konštrukčná filozofia, ktorá je našťastie na ústupe. Je pre konštruktérov výhodnejšia, ako vyriešiť takéto technické detaily. Majiteľ sa proste vyzbrojí trpezlivosťou, kadejakými pohybmi navyše a handričkou, aby všetko fungovalo ako má :)
Ešte doplňujúca otázka - načo môže byť tá diera vo dverách, ak nie na typizovanú fľašu?
BTW - tá vami spomínaná šoférska latina, tú mám asi celkom zvládnutú. Od 1992 roka som najazdil viac ako 1,5 mil km (50-90 tis ročne) za volantmi rôznych áut (okrem Škody som mal VW, Ford, Citroen, Daewoo, Fiat, Opel a čo ja viem čo ešte) a konštatujem, že toto auto bolo pre mňa asi najväčším sklamaním.

10.03.2017 | 11:43:15 | Jojo | Recenze: Hyundai iX35 (2012)

RE: Hyundai i30 kombi nikdy více

Já souhlasím s tím, že je to takový nedodělek... Prostě když nemáte na kvalitnější auto, koupíte si Hyundai. Jezdí se s tím hezky, to jo, ale to je asi tak všechno. Je to auto na 2-3 roky, pak to poslat pryč, pokud do toho nechcete vrážet, teda pokud vám to neshnije. Antikorozní ochrana je totiž otřesná. Pár jsem jich už opravoval a můžu říct, že ty auta reznou více než je zdrávo. 2 roky stará i30 a místa na podvozku hnědé. Pod podběhy ani nedostříkáno, ochrana proti otlučení fakt jen lehká, aby se neřeklo. Schválně jsem si dal tu práci a sundal např. podběhy, plasty na podvozku atd. a loupající se plastizol a pod ním koroze byl na všech autech do jednoho.

10.03.2017 | 11:35:08 | Tomáš P. | Recenze: Hyundai i30 (2014)

Myslím, že byste si měl koupit Octávii

Myslím, že byste si měl pane koupit znovu Octavii. Např. jestliže je otvor na fĺašu menší než fĺaša, pak to není otvor na fĺašu, ale na něco jiného a je zbytečné tam tu fĺašu rvát. Jestliže nejdou spusit okna za pochodu k vozu, pak není nic jdnoduššího, než otevřít dveře, cvilku počkat, než se horko vypustí a pak v pohodě nasednout. Život neproíhá po přímce a rovněž déšť nemá lineárně se měnicí intenzitu, tedy nelineární průběh cyklování stěračů asi bude těžko možná považovat za nedostatek. Já mám Hjondééé vůz s 2,5 litrovým motorem, a to už 14 let a přesto jsem ještě nikdy spotřebu 10 litrů neměl, takže bych to viděl buď na šoférskou latinu, nebo na vaše neumění vůz efektivně používat.Já tu stařičkou Ostávii 2,0 také měl, žrala pod 8 litrů, ale také kolem 1/2 litru oleje na tisíc, protože soudruzi v Německu namontovali obráceně pístní kroužky.... Nevšiml jsem si u jakéhokoli Hjondéé vozu bylo vyhřívání zadního okna blízko kolen spolujezdce, vždy jsem ho viděl přilepené na tom zadním okně, i když je to z dálného východu. Možná jste ještě nepřišel na to, že síla dorazu dveří se dá seřídit. Přeposilované je to proto, že to tak inženýři u Hjondéé udělali. Určitě byla nějaká možnost si koupit vůz bez posilovače řízení. Jestliže někde steká voda a robí to šmuhy, pak postačí udržovat vozidlo čisté a bude po šmuhách. Jestliže si vevniř rozsvítíte, určitě nebudete muset šmatrať dlho po tlačítkách spëťákov. Kdybyste si nekopil vůz s koženým obložením volantu, nemusel byste měnit volant. To dělají všechny značky, protože kůže je moc háklivý materiál pro tento účel. Jediná moje výhrada k H se po celou dobu co ho mám vztahuje k servisu (ceny, čekací doby, operativnost dosažení náhradních dílů). Jsem rád, že alespoň Vám H servis vyhovuje.

09.03.2017 | 11:05:40 | Ing. Miroslav Had | Recenze: Hyundai iX35 (2012)

RE: nesouhlas

nooooo :-)

22.02.2017 | 09:21:59 | mendosino | Recenze: Hyundai i30 (2014)

RE: nesouhlas

dobře,,,,,Ty -)

22.02.2017 | 09:17:41 | mendosino | Recenze: Hyundai i30 (2014)




Reklama

Reklama
Reklama