Recenze Hyundai iX35 1.6 GDI Style 4x2
“Kórejská pomsta užívateľom Oktávií :)”

Autor recenze: Igor (47 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2012 Typ motoru: Stav km při koupi:50 000 km Stav km nyní:52 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 10 l/100 km Vloženo: 21. 7. 2016

Hodnocení inzerátu: 38 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 3.4

Spolehlivost

3
 

Jízdní vlastnosti

3
 

Komfort

5
 

Provozní náklady

2
 

Náhradní díly

4
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Škoda Octavia 1.6 TDI Škoda Octavia 1.6 MPi

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Silné stránky

pozícia za volantom

Slabé stránky

ergonómia
logika fungovania niektorých vecí
dielenské spracovanie
jazdné vlastnosti


Hodnocení a zkušenosti s autem

Začnem otázkou. Kam tí šikmookí korejskí darebáci schovali tých 135 koníkov? Viem o nich len pri tankovaní. Vtedy mám pocit že ich je minimálne 250. Ale pri zrýchľovaní sa evidentne veľká väčšina z nich ulieva (alebo len jednoducho vezie).

Neberte túto recenziu prosím ako hanenie, alebo dehonestovanie značky Hyundai a majiteľov týchto vozidiel.


Ale poďme pekne poporiadku.

Toto auto je znôška ergonomických failov a nelogičnosti vykompenzovaná dvoma zásadnými dobrými vecami.

Pre objektívnosť musím napísať, že som do hjundééé presadol z Okty. Do teraz som ich mal striedavo od 1998 spolu 6 a najazdil som na nich viac ako 700 tis km. Najviac som najazdil na II verzii 1.9 TDi 77kW – spolu 335tis km. Okrem toho som mal na kratšiu dobu Feldu, Daewoo Nexia, Citroen Xara,Fabču, VW Passat, Audi, C5 a čo ja viem čo ešte. Teraz som si doma nechal len Oktu I 2.0 MPi 85 kW 248 tis km (lebo ju už kvôli motoru nikto nechce, aj keď je úplne úžasný a mne je ľúto sa toho auta zbaviť za pár šupov) a kúpil som si hjundéé.


No a výsledky svojho porovnania teraz píšem v tejto krátkej recenzii. Dopredu prezradím nedočkavým – dlhoročný užívateľ výrobkov koncernu VW – ruky preč od korejského zázraku (akéhokoľvek). A ak nemáte na to zásadný dôvod ako ja, nemôžete byť spokojní. Nedá sa.

Začnem tým, čo ma dostalo ako prvé a to je ergonómia. Ergonómia vozidla je pre hjundéé absolútne neznámy pojem. Človek zvyknutý na VW koncern sa cíti ako Alenka v ríši divov (teda skôr ako Alenka v múzeu, ktoré navyše zbúchal dokopy nejaký diletant). To čo bolo odchytané a vyladené už v Okte I, a v starých Golfoch, do dnešných dní na ďaleký východ ešte nedorazilo.

Budem popisovať niektoré konkrátne veci, tak ako ma napadli bez nejakej zásadnej logiky.

1. Zapnutie svetiel na automatický režim. Po voch mesiacoch stále neviem ako to vlastne funguje. V automatickom režime sa za jasného počasia na prístrojovke rozsvieti symbol tlmených svetiel a keď sa zotmie (alebo aj v garáži) pribudne symbol parkovacích svetiel, ale z vonka nie je žiadna zmena. Svieti tá istá sada svetiel vpredu aj v zadu. Jediná viditeľná vec je tá, že cez deň sa nedajú zapnúť diaľkové svetlá a hmlovky. Svetlá svietia rovnako keď dám prepínač na 0, AUTO, alebo na ON. Toto som fakt nepochopil.

2. Sťahovanie skiel. Kapitola sama o sebe. Tam je hneď niekoľko blbostí. Pravá – keď si zabudnem vytiahnuť sklá a vypnem motor, proste mám smolu. Musím zapnúť zapaľovanie (ak mám stlačenú spojku, tak sa rovno naštartuje motor – nevýhoda bezkľúčového systému). Ak nedajbože vystúpim z auta a všimnem si to až vtedy - no musím nastúpiť a naštartovať. Že by som zavrel sklá diaľkovým ovládaním? EE na to Kórejci ešte neprišli. Poloha ovládačov na otváranie skiel vo dverách je taká blbá, že ak chcem automatickým pohybom bez toho aby som to kontroloval zrakom stiahnuť sklá, tak ako prvé stlačím prepínač zamykania dverí, ktorý je tam kde by som očakával ovládanie skiel. Najväčšia blbosť je tá, že sťahovanie a vyťahovanie skla na jeden dotyk je len na strane vodiča!!!! No to mi fakt nikto nevysvetlí. Posledný špek - pred tlačítkami ovládania okien sú tlačítko uzamykania vozidla a tlačitko zablokovania otvárania zadných skiel. Obe majú rovnaký tvar, ale jedno funguje ako kolískový vypínač a druhé ako klasické tlačítko (??). Už som napísal, že sú na mieste kde očakávam otváranie okien.

3. Ovládanie tempomatu. Aj tu sa kórejskí dizajnéri vyšantili. Tempomat treba najprv zapnúť samostatným tlačítkom. No po zapnutí sa ešte nič nedeje, len sa rozsvieti kontrola, že je tempomat pripravený. Potom je potrebné nastaviť rýchlosť. Pri kraji volantu je kolískový prepínač (alebo ako nazvať taký malý čudlík?) smerom dole je Set a + a smerom hore RESET a -. Medzi touto páčkou a vypínacím tlačítkom je cancel. Po zapnutí tempomatu svieti na prístrojovke symbol tempomatu. Ak nastavím nejakú rýchlosť, tak pribudne malinké SET pod týmto symbolom. No musím sa na to naozaj pozrieť dôkladne aby som to tam zbadal. Keď stlačím Cancel (alebo zabrzdím, stlačím spojku) tempomat vypnem ale vlastne ho nevypnem. Len zhasne SET a RESETom môžem nastaviť poslednú rýchlosť, alebo SETom novú rýchlosť. Na nech mi niekto vysvetlí a čo je vlastne to tlačítko na zapínanie tempomatu?

4. Otvor na plastovú fľašu. Otvor je o dosť menši ako štandardná plastová fľaša a ak ju tam na silu nastrkám, tak sa plasty dosť deformujú. To že je pozícia fľaše trochu neprirodzená a musím ju tam vyslovene triafať je asi jasné.

5. Palubný počítač. Toto je zlatý klinec programu. Tu logika zlyháva na celej čiare. Začnem pikoškou. Palubný počítač mi ukazoval priemernú spotrebu 8,1 l (vyresetovanie, dotankovanie, najazdenie 549 km a natankovanie 55l). Ale skutočná spotreba 10l/100 km mi vyrazila dych. Rozdiel 1,9 l v údaji palubného počítača oproti skutočnosti je nehorázny. Ovládanie je horšie ako na hračkárskom telefóne. Tlačítko prepínania údajov je na prístrojovke pod volantom z ľavej strany, tak že prepínanie údajov počas jazdy ja fakt nepohodlné. Jednotlivé hodnoty je potrebné resetovať samostatne, tak že nie jeden klik a hotovo, ale každú jednu hodnotu pekne pomaly postupne za sebou. To že tam nie sú dva nezávisle countery (dva sú len na najazdené km) už ani nie je dôležité. Možno som čaro ovládania ešte neobjavil úplne - kto vie nech povie.

6. Rádio a nastavovanie funkcií vozidla cez toto čudo. Momentálne ani presne neviem ako začať. Ak by som mal vynechal sprosté slová, tak asi nenapíšem nič. Ale niečo napísať musím. Veľa nezmyselných tlačítok. Absurdné hlasové ovládanie. Hlúpe prepojenie medzi telefónom a BT sadou auta. Tu mi naozaj vypadla slza z oka. Obrovský farebný dotykový displej s intuitívnym ovládaním a bombastickými možnosťami pri telefonovaní a SMSkovaní čo som mal v poslednej Okte a toto ČUDO, to je asi ako rozdiel medzi Samsung Galaxy S7 a NMT telefónom Benefon DELTA, čo som mal ešte v roku 1996. Toto sa naozaj nedá nejako porovnať. Ale prečo tan do toho nastrkali to hlasové ovládanie, ktoré je NEPOUŽITEĽNÉ?? To asi spravili naschvál, aby sme nepoužívali telefón počas šoférovania. taký malý Kórejský príspevok bezpečnosti cestnej premávky. angličania povedia proste S.H.I.T.! Samotný zvuk autorádia je hlboko, ale fakt hlboko podpriemerný.

7. Spotreba. Doma mám staručkú Oktu I 2.0 MPI, 85kW, ktorá je subjektívne dynamickejšia hlavne v nižších otáčkach a tam sa zmestím do 8l bez nejakého šetrenia. pred tým som mal Oktu II 1.6 MPi so spotrebou 6,7 l - dlhodobo. Ale terajších 10l v hjundéé – to je zlý sen. V noci sa prebúdzam spotený a kričím - nieeeeee. To je fakt za trest. A určite to nie je vyvážené živou dynamikou. Motor má variabilné časovanie ventilov a premenlivú dĺžku sania, ale ako keby to tam ani nebolo. 99kW vyzerá papierovo zaujímavo, ale kam tí darebáci šikmookí tie svoje žlté koníky schovali? Motor žerie ako tank, ale ťahá ako fabča. V meste je výkon postačujúci, ale tam podľa palubného počítača zožerie 11l. Na diaľnici spotreba exponenciálne rastie od 100km/h a pri tachometrových 140 si zapýta aj 15l. Pre tento motor som sa rozhodol pre to, že som sa chcel vyhnúť používanie diesla v meste a na krátke trasy. Obávam sa nákladov na údržbu a chúlostivosti týchto motorov. Neviem však, či som tu neurobil chybu. Takto mi to auto zožerie aj hlavu.

8. Jazdné vlastnosti. Beriem že je to SUV. Prečo je však riadenie tak preposilované? Spätná väzba od volantu nie je absolútne žiadna. Najmenší pohyb volantom pri rýchlosti nad 120km/h rozkymáca celé auto, tak že sa potom po ceste potáca ako ožratý klaun. Predpokladám, že losí test by bol vyslovene na hrane - ak ho mal vôbec niekto odvahu urobiť. Neviem, možno to elektronika nejako ošetrí, ale nemám gule to skúšať. V meste je to pohoda, ale tam zase žerie aj trávu pri ceste. V teréne som s tým ešte nebol a ani nejako neplánujem. Maximálnu rýchlosť som neskúšal a ani nebudem. 140 na tacháči a smrť v očiach. Jednoducho to nie je diaľničný špeciál. Manévrovanie na parkovisku a v meste je veľmi dobré a výhľad z auta ukážkový. Do jazdných vlastností nechcem však rýpať, lebo tu asi naozaj porovnávam jablká s hruškami. Nemám otestované iné SUV-čka a neviem to posúdiť. Oproti klasickému sedanu to je priepastný rozdiel.

9. Zatváranie dverí. KAŽDÝ človek, ktorý nasadne do auta prvý raz a zavrie dvere ich následne musí otvoriť a zavrieť znova (nie zavrieť ale vyslovene s nimi tresnúť aby sa zavreli).

10. Drobnosť, ale tu je vidieť, návrhári niečo urobili a že to nikto prakticky neskúšal - puzdro na okuliare pred spätným zrkadlom. Ak si ho človek nechá otvorené, tak z veľkej časti prekrýva spätné zrkadlo. WHY?

11. Lakťová opierka medzi prednými sedadlami nie je polohovateľná. Opäť slza za Okta II a III kde som ju mohol polohovať v DVOCH smeroch!! Okta I aspoň v jednom smere. hjundééé - v žiadnom smere. proste tak si tam leží na jednom mieste či vám to vyhovuje, alebo nie.

12. Sedadlo spolujazdca nie je výškovo nastaviteľné a nemá nastaviteľnú bedrovú opierku (a to mám výbavu STYLE)

13. Drobnosť, ale pobaví. Vyhrievanie spätných zrkadiel je spojené s vyhrievaním zadného okna a navyše je umiestnené takmer pred kolenami spolujazdca.

14. Dielenské spracovanie má značné rezervy. Ak napríklad necháte ruku položenú na stredovej lakťovej opierke, očakávajte za jazdy všelijaké veselé zvuky. Tak isto rôzne buchnutia, puknutia a podobné pazvuky - vyskytujú sa a pomerne často.

15. Sklápanie vonkajších spätných zrkadiel. Žiaľ nedá sa to nastaviť tak, že keď auto zamknem tak sa zrkadlá sklopia. To by som ešte prežil. Ale to, že po rozbehnutí sa nevyklopia - to je až nebezpečné. Sklopenie a vyklopenie si musí vodič urobiť sám - tlačítkom!!

16. Zadné rolovacie plato. No budem musieť ešte potrénovať, aby som sa naučil ho správne zasúvať. Je to ako USB konektor. Zastrčím ho na miesto na tretí krát.


Niekoľko vecí, ktoré fungujú dobre - automatické stierače, automatická klimatizácia, leaving/comming home systém a vonkajšie osvetlenie vozidla je pomerne výkonné.

Záver
Auto som kúpil kvôli tomu, že mi rachla platnička v chrbtici. Doteraz som najazdil cca 1,5 mil km a chrbtica si to evidentne odserkala. Na odporúčanie lekárov a terapeutov som si kúpil SUV a ix35 sa javila ako zaujímavá voľba. A toto je tých pár vlastností, ktoré vykompenzujú to zlo popísané vyššie. Perfektný poded za volantom a pohodlné nasadanie a vysadanie. To je to, kvôli čomu som to auto kúpil. V tomto smere ma naozaj uspokojilo. Ostatné veci – dá sa na ne nejako zvyknúť, ale ako som už raz napísal, občas mi slza z oka vypadne za tým čo bolo.
Auto však neodsudzujem a ak by som sa znovu rozhodoval, tak si ho kúpim zase, ale cenu by som skúsil stlačiť o dosť nižšie.

Pre notorických rýpačov - toto určite nie je objektívna recenzia. Je poznačená mojím dlhoročným používaním vozidiel VW goup a špecíálne Oktávií, ktoré vo mne vypestovali kopec návykov a nastavili množstvo očakávaní.
Objektívne však môžem skonštatovať, že na úroveň dielenského spracovania a hlavne na ergonómiu Oktávií (poťažmo Golfov) Hyundai ešte dlho, dlho nedosiahne.


Doplnění recenze ze dne 27.07.2016

Stav km nyní: 53 000 km

Objavovanie hjundéé ďalej úspešne pokračuje.

17. v týchto letných mesiacoch mi nesmierne chýba jedna koncernová fičúrka. V horúcich dňoch, keď som kráčal k autu a bol som v dosahu diaľkového, vedel som tlačítkom odomykania stiahnuť všetky sklá. Keď som sadol do auta, nebolo tam 70°ale možno len 50° čo sa už nejako dalo vydržať. Po zavretí dverí už cez auto previeval prievan a všetko bolo príjemnejšie. V hjundéé - ee, takéto niečo ešte nikoho nenapadlo. Prídem k autu. Odomknem, sadnem dnu (dvere nechám otvorené, lebo by ma vykotilo) a užívam si tých 70°. Najprv musím naštartovať (alebo zapnúť zapaľovanie a až potom mám možnosť otvoriť okná. Toto je fakt zlééé. Myslel som, že ak mám bezkľúčové ovládanie, tak tam takáto drobnosť chýbať nebude. Ako som sa mýlil. Toto už mala Okta I, tak ma ani nenapadlo, že hjundééé je o 15 rokov pozadu.

18. Plastový kryt nádrže je urobený tak zle, že sa v strede začal prehýbať smerom von. Evidentne je kryt tenký a pružina, ktorá ho otvára, ho dokáže deformovať. A nanešťastie je to dosť vidieť.

19. Stierače - nastavovanie citlivosti automatu je nelineárne, t.j. medzi druhou a treťou polohou je obrovský skok. Príklad, na prvej polohe cykluje 3 sec, na druhej 2 (odhady bajočko), na tretej sú stierače pustené nonstop.

Neodpustím si poznámku. Hyundai mal nedávno v ČR neskutočne agresívnu reklamu a útočil hlavne na Škodovku, ktorej chcel uchmatnúť nejaký ten trhový podiel. Moja skúsenosť iba potvrdzuje ten fakt, že veľkohubá a agresívna reklama tlačí do predajov hlboko podpriemerný produkt, ktorý inak nemá šancu v priamom súboji uspieť.

Po mojich skúsenostiach s ix35 žiaľ musím toto auto zaradiť do tejto kategórie hlboko, ale naozaj hlboko podpriemerných vozidiel. Hlavne v oblasti ergonómie (ktorá je vlastne v aute prvoradá) majú čo chlapci šikmookí čo doháňať.


Doplnění recenze ze dne 01.08.2016

20. Prepnutie svetiel v automatickom režime počas dažďa. Opäť sa vrátim ku koncernovému štandardu, kde automatické stierače pri vyššej intenzite stierania (odhadom 1x za 5 sec) preli svetlá z denného na ON režim. Hjundéé to neurobí. Svetlá sa prepnú len keď sa zotmie, ale fakt už musí byť tma aby sa prepli. V zásade to až tak nevadí, nakoľko svietia tie isté svetlá, nech ja zapnuté čokoľvek. Ale je vidieť, že stierače a svetlá spolu nekomunikujú. Ako väčšina vecí v tomto aute.

21. Po čase som si začal všímať, že je vidieť rozdielny odtieň farby na plastoch a na plechu. A je to vidieť celkom dosť. Predpokladám, že sa to časom bude zhoršovať. Evidentne sa na laku šetrilo ako sa len dalo. Ďalšia vec je tá, ze na niektorých miestach kde steká voda (napríkad z nejakého kraja kasne, alebo lišty) tak tam ostávajú nepekné šmuhy. Tak je ako keď niekde stále neustále steká voda, a postupne sa tam niečo usádza. To niečo je čierne, tak asi nejaké tesnenia, alebo podložky.

22. Zamykanie vozidla. Ak sú nejaké dvere otvorené a chcete zamknúť vozidlo, proste sa to nedá. Nič sa nedeje. Samozrejme, že vás napadne, "však to je dobre - musíš zavrieť dvere poriadne a až potom a to zamkne". EE. V koncerne to funguje tak, že napríklad idem vyložiť veľkú krabicu zo zadného sedadla, tak otvorím dvere, hneď zamknem - ozve sa cvak, zoberiem krabicu a nohou zavriem dvere. Vtedy sa ozve pípnutie a auto blikne. Zase jeden špičkovo prepracovaný detail, o ktorom kórejci ani netušia.


Doplnění recenze ze dne 13.09.2016

23. Resetovanie palubného počítača. Neviem ako, prečo a kedy, sa z času na čas resetne priemerná spotreba. Ani sa toho nedotknem. Stane sa cca raz za 300 km. Tak nemám šancu merať priemerku na nádrž. Smolka. Nebude.
24. Táto chyba ešte súvisí so sklápaním zrkadiel, ktoré popisujem v bode 15. V noci, ak si zabudnem tie blbé zrkadlá vyklopiť, tak nastane ďalší problém. Na dverách sú osvetlené len tlačítka otvárania okien a zamykania vozidla. Nad tým je ešte ovládanie spätných zrkaciel a až nad tým maličké tlačítko na sklápanie späťákov. V noci to vôbec nie je vidieť, tak tam človek musí chvíľu šmátrať, kým to nájde. A trvá to neuveriteľne dlho. To fakt nakrkne.
25. PREKLIETE ovládanie telefónu. To hlasové ovládanie je peklo. neskutočná blbosť, ktorá absolútne nefunguje. Skúste vysloviť meno Jaro Pekár po anglicky. No ani keďsa pos... tak to nefunguje.
26. Musel som si v servise dať vymeniť volant, lebo tá atrapa kože sa začala lúpať a po každej jezde som mal plné ruky čiernych bodiek. Ale výmena prebehla bez debaty. Evidentne konštrukčná chyba, ktorá je známa. Teraz už mám volant z ozajstnej kože - si myslím.
27. Automatické zamykanie funguje zle. Pri rozbehu a auto síce zamkne, ale pri zastavení sa musia každé dvere odomykať zvlášť. Napríklad spolujazdec vystúpi a chce si zobrať veci zo zadného sedadla (kabát, tašku,...), tak musí vodič manuálne odomknúť tlačítkom na dverách. To isté s kufrom. No proste blbosť jak rampa. Koncern má túto vec nastavenú úplne inak ale hlavne logicky.
28. Došlo aj na nastavovanie automatickej klimatizácie. Nechce sa mi to popisovať celé, ale vypichnem čerešničku. Štandardne sa nedá zapnúť ofukovanie čelného skla bez toho aby sa nespustil ventilátor na plné gule za výdatnej podpory klimatizácie. Ak chcem len jemné prúdenie vzduchu tak musím vypnúť klimu a stiahnuť ventilátor. PO kazdom naštartovaní sa to prepne späť na maximum a zapne to klimu a tak zase musím vypnúť klimu a stiahnuť ventilátor. No na porazenie. Jak u debilov!!
29. Odporné plastovo-gumové vŕzganie tlačítok ovládania telefónu na volante. Ako že auto za 20k éčok si takýto lapsus fakt nemôže dovoliť. Ako na detskom hračkárskom telefóne. Neuveriteľné.

Nechápem a stále nechápem! Auto už mám pár mesiacov a som v šoku. Kopec naplácaných vecí, len aby bolo čo napísať do propagačných letákov a väčšina funguje zle. To že niečo cvaká, bliká, svieti alebo bzučí neznamená, že to funguje správne.


Doplnění recenze ze dne 08.12.2016

Stav km nyní: 60 000 km


Po 9.500 km som si už na niektoré nezmysly zvykol. Nie však na všetky. Taký palubný počítač ma vytáča do nepríčetnosti stále.
Obrovským sklamaním je motor a hlavne spotreba. V priemere jazdím okolo 8,5 l a výkonovo je na tom omnoho horšie ako Okta 1.6 MPi 74kW. 6° prevodovka síce na dialnici pri 120 km/h drží takých 3.100 ot, ale na spotrebe sa to nijako neprejavuje. Navyše pri 6° sa o akej koľvek akcelerácii nedá vôbec hovoriť.

No proste znôška nevydarenývh kompromisov. Je to mestský offroad. Dlho som nechápal, prečo niekto takýto výraz vymyslel, ale teraz už viem. V meste je ako ryba vo vode.
Taká drobnosť - ako zimné gumy mám obuté balóny 215/70 R16. Veľmi príjemné vozenie cez nerovnosti, obrubníky a pod. Stabilita v priamom smere a hlavne v zákrutách je fakt veľmi zlá. Na diaľnici hotová katastrofa. Štandardný rozmer 225/60 R17 je na tom trochu lepšie.


Ale späť k tomu, prečo píšem doplnenie recenzie. Auto je už 4. krát v servise na záručnej oprave. O šúpajúcom sa volante som už písal. Teraz riešim tempomat, ktorý občas nespolupracuje. Proste nedá sa nastaviť rýchlosť. Tak isto mi ručná brzda zaberá až niekde úplne na konci hore. Asi vyťahané lanká, alebo niečo iné? Odlomil sa zadný plastový kryt na sedadle vodiča a neskutočne vŕzga zadné plato v uchytení. Dosť veľa závad na to, že to auto má 60 tis km.


Doplnění recenze ze dne 24.01.2017

Vysoká spotreba (9-10l) je nakoniec spôsobené nekvalitným benzínom na Slovnafe (cena 1.39€). V Rakúsku s plne naloženým autom, strešným boxom a 4 pármi lyží na streche a pri pomerne zlých poveternostných podmienkych na benzíne od BP (cena 1.19€) som dosiahol spotrebu 8,16L/100km!!!

Okrem toho odišiel cúvací senzor. Výmena v záruke za 10 min. Chalanov v servise si neviem vynachváliť. Toto funguje v prospech Hjundéé naozaj špičkovo. Škoda by sa mohla učiť! Tempomat po výmene všetkého možného mal škriatka v podobe vadného snímača na brzdovom pedáli.


Doplnění recenze ze dne 31.03.2017

Stav km nyní: 71 000 km

Tak že toto auto je ešte aj kvalitatívny šunt. Doteraz som riešil:

- štrajkujúci tempomat (po výmene mnohých komponentov závada stále nie je odstránená)
- lúpajúci sa volant (výmena za nový)
- prasknutý zadný kryt sedadla vodiča -(výmena)
- nefungujúci zadný cúvací senzor (výmena)
- totálne opotrebované zadné brzdy (kompletná výmena)
- opotrebované predné brzdové obloženie (výmena)
- búchajúca predná náprava (čakám na opravu)

Takmer identické problémy som riešil na Okte I 2.0 MPI (výmena bŕzd a čapu riadenia), akurát toto auto má najazdených 250 tis km a má 15 rokov.
Brzdy určite nie sú opotrebované kvôli nejakému drastickému jazdeniu (toto sa asi ani na tomto šunte nedá, nakoľko ten motor stojí za piiiiiiiip), ale absolútne ma zaráža, že po 70 tis km mám za sebou takú alarmujúcu servisnú históriu.

A posledný bod na záver - klimatizácia v aute neskutočne smrdí a to som ju dal v novembri vyčistiť. Evidentne konštrukčná vada. Asi sa tam niekde drží kondenzát, ktorý potom zapácha.

Odporúčanie pre všetkých - PREČ RUKY OD TOHOTO KÓREJSKÉHO ŠMEJDU!!!!


Doplnění recenze ze dne 19.07.2017

Stav km nyní: 82 500 km

Anabáza pokračuje. Je to stále horšie a horšie. Po výmene priečneho stabilizátora a výmene bŕzd sa zase začalo z pravej prednej strany ozývať pri rozjazde búchanie. Zároveň pri cca 3.500 ot, pod plným plynom, sa z motora ozve pomerne nepríjemný drnčavý zvuk (asi rozvody). Novu začalo vŕzgať zadné plato - taký nepríjemný hliníkový praskavý zvuk. Spotreba si sadla niekde na 8,5l/100 km. Už sa nesnažím šetriť, preto že pri extrémne šetrnej jazde dosiahnem nejakých 6,5l a to je fakt na úkor plynulosti a bezpečnosti. Tie závady už ani nejdem riešiť. Kým sa to nerozsype tak na to s..riem. V podstate to vychádza jedna návšteva servisu za 3.500 km. Kým niečo neodpadne tak na to kašlem. Rezignoval som na tento šikmooký šmejd. Ešte pre spestrenie - niekto v komentároch napísal: máte Škoda a VW group úchylku. Sere vás moc, že sa na trhu presadzuje aj iná značka?. Ja ho proste nechápem.....

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 38


Komentáře uživatelů k recenzi Hyundai iX35

Vložit komentář

Me se libi jak na auto furt nadava a stale s nim jezdi. Pokud jsem s necim nespokojen koupim jiny vyrobek a puvodniho se zbavim. Takze ono to asi zas tak spatny nebude. Taky potrebuji pohodli ohledne zad. Hycka me starsi jeep grand cherokee v kuzi.

26.07.2017 | 13:56:03 | jirka  | 62.46.70.* Reagovat

Spotřeba

Kdo chce ušetřit PHM ať si nastaví na PC v autě okamžitou spotřebu a sem tam v různých situacích, to plynem koriguje !!! Nebude se potom muset ani dívat na průměrnou spotřebu,toto je absolutně nejlepší způsob jízdy na jakémkoliv autě s PC displejem na velké ušetření PHM !!! Takhle jsem projel Ostravou už i za 2,8 litru aniž bych byl brzdou provozu !!!

17.04.2017 | 11:52:04 | jan  | 85.135.56.* Reagovat

Myslím, že pre vás by bol lepší VW Prasat

Neviem prečo vaša recenzia je taká tendenčná,ale mám pocit , že máte Škoda a VW group úchylku. Sere vás moc, že sa na trhu presadzuje aj iná značka? Tak zakomplexovanú recenziu som ešte nikdy nečítal. Odporúčam vám ako človeku škoda pozitív, aby si kúpil koktáviu prípadne VW prasat.

09.04.2017 | 12:17:38 | Michal  | 188.123.100.* Reagovat

RE: Myslím, že pre vás by bol lepší VW Prasat

On má ale pravdu a ty jí nějak nemůžeš přenýst přes srdce.V tomhle skvostu jsem jel a nechtěl bych to ani zadarmo.Mám k tomu mbnohem víc výhrad,že by to nestačilo na dvě A4.

09.04.2017 | 20:44:44 | Jirka  | 82.202.120.* Reagovat

RE: Myslím, že pre vás by bol lepší VW Prasat

Aby sme sa vyhli komplexom, tendenciám a podobným kecom, skúsme ísť k veci. Čo z toho čo som napísal nie je pravda? Stačí, keď mi vyvrátite jednu jedninú vec. Fakt stačí jedinú.
Som proste neskutočne nasr...dený majiteľ totálneho nepodarku. Inak máte pravdu v jednom - budúce auto bude Kodiaq.

10.04.2017 | 11:21:23 | Igor  | 62.168.127.* Reagovat

RE: Myslím, že pre vás by bol lepší VW Prasat

Když tu mluvíte o zakomplexovanosti a úchylkách, je s podivem, že sám si neodpustíte koktávku a Prasat. Tím se nám tak nějak potvrzuje pořekadlo o zloději, co křičí chyťte zloděje...
Osobně nejsem fandou ani jedné značky a i když bych si ani jednu nekoupil, nemám důvod je nějak urážet.

10.04.2017 | 17:19:12 | Temp  | 89.176.114.* Reagovat

RE: Myslím, že pre vás by bol lepší VW Prasat

Pan asi ty šmejdy prodáva. Posuzuji podle reakce.

17.04.2017 | 20:14:00 | David  | 85.237.234.* Reagovat

Myslím, že byste si měl koupit Octávii

Myslím, že byste si měl pane koupit znovu Octavii. Např. jestliže je otvor na fĺašu menší než fĺaša, pak to není otvor na fĺašu, ale na něco jiného a je zbytečné tam tu fĺašu rvát. Jestliže nejdou spusit okna za pochodu k vozu, pak není nic jdnoduššího, než otevřít dveře, cvilku počkat, než se horko vypustí a pak v pohodě nasednout. Život neproíhá po přímce a rovněž déšť nemá lineárně se měnicí intenzitu, tedy nelineární průběh cyklování stěračů asi bude těžko možná považovat za nedostatek. Já mám Hjondééé vůz s 2,5 litrovým motorem, a to už 14 let a přesto jsem ještě nikdy spotřebu 10 litrů neměl, takže bych to viděl buď na šoférskou latinu, nebo na vaše neumění vůz efektivně používat.Já tu stařičkou Ostávii 2,0 také měl, žrala pod 8 litrů, ale také kolem 1/2 litru oleje na tisíc, protože soudruzi v Německu namontovali obráceně pístní kroužky.... Nevšiml jsem si u jakéhokoli Hjondéé vozu bylo vyhřívání zadního okna blízko kolen spolujezdce, vždy jsem ho viděl přilepené na tom zadním okně, i když je to z dálného východu. Možná jste ještě nepřišel na to, že síla dorazu dveří se dá seřídit. Přeposilované je to proto, že to tak inženýři u Hjondéé udělali. Určitě byla nějaká možnost si koupit vůz bez posilovače řízení. Jestliže někde steká voda a robí to šmuhy, pak postačí udržovat vozidlo čisté a bude po šmuhách. Jestliže si vevniř rozsvítíte, určitě nebudete muset šmatrať dlho po tlačítkách spëťákov. Kdybyste si nekopil vůz s koženým obložením volantu, nemusel byste měnit volant. To dělají všechny značky, protože kůže je moc háklivý materiál pro tento účel. Jediná moje výhrada k H se po celou dobu co ho mám vztahuje k servisu (ceny, čekací doby, operativnost dosažení náhradních dílů). Jsem rád, že alespoň Vám H servis vyhovuje.

09.03.2017 | 11:05:40 | Ing. Miroslav Had  | 192.168.4.* Reagovat

RE: Myslím, že byste si měl koupit Octávii

Ďakujem za koment pán Had. Medzičasom mám za sebou ďalších 10 tis km a o to viac si stojím za tým čo som napísal. Nezmyselnosť ovládania auta sa naozaj dá eliminovať tými postupmi čo ste napísal. Ale to zmanemá, že ja sa prispôsobujem autu. Je to konštrukčná filozofia, ktorá je našťastie na ústupe. Je pre konštruktérov výhodnejšia, ako vyriešiť takéto technické detaily. Majiteľ sa proste vyzbrojí trpezlivosťou, kadejakými pohybmi navyše a handričkou, aby všetko fungovalo ako má :)
Ešte doplňujúca otázka - načo môže byť tá diera vo dverách, ak nie na typizovanú fľašu?
BTW - tá vami spomínaná šoférska latina, tú mám asi celkom zvládnutú. Od 1992 roka som najazdil viac ako 1,5 mil km (50-90 tis ročne) za volantmi rôznych áut (okrem Škody som mal VW, Ford, Citroen, Daewoo, Fiat, Opel a čo ja viem čo ešte) a konštatujem, že toto auto bolo pre mňa asi najväčším sklamaním.

10.03.2017 | 11:43:15 | Jojo  | 62.168.127.* Reagovat

RE: Myslím, že byste si měl koupit Octávii

No nic ve zlém, já bych si takové auto také nikdy nekoupil, tím mluvím o SUV jakékoli značky. Je to kvůli užitné hodnotě, která je pro mě trochu někde jinde než právě u SUV, nebo já jí spíše trochu někde jinde vidím. Ale to už může být generační problém a ne automobilistický.

10.03.2017 | 14:45:31 | Ing. Miroslav Had  | 192.168.4.* Reagovat

RE: Myslím, že byste si měl koupit Octávii

SUV je módní vlna, která přišla z asie, konkrétně z Číny. A protože to je nový obrovský trh, tak se výrobci aut můžou přetrhnout, aby ho obsadili. Chcete v Číně SUV? Tak tady ho máte! Značky jako Bentley, Mercedes, BMW, Porsche, dělají SUV. Skákají jak číňan píská. Už chybí SUV jen od Lamborgini a Ferari. Zaplaťbůh jdou svojí cestou a nepotřebují se podbízet Ťamanům. Akorát nechápu, co tady na těch prasopsech (SUV) vidí naši řidiči. Vlastněš jo . Móda! Nemáš SUV, jako bys nebyl.

10.03.2017 | 19:42:54 |   | 89.176.46.* Reagovat

Nechápu

Nedokáži pochopit, proč jste si to auto koupil. Jdu li utratit nemalé peníze za auto, zjistím si o něm co nejvíce informací, abych věděl do čeho jdu. Ano, může se stát, že mne i přesto nakonec něco zklame, ale koupit si auto jen kvůli dobrým sedačkám a na vše ostatní nadávat???? I přesto, že jezdím Sharanem 1,8T, máme doma KIA RIO III z roku 2011, které má dnes najeto 90tis.km, a i přes bohatou výbavu (ESP, 8xAirBag, klima, El.okna a zrcátka, rádio i pal.PC ovládané na volantu, alarm a mnoho dalšího) bez jediného problému! První oprava na 85tis.km jsem dělal brzdy! Hodnocení bych pochopil, kdyby jste auto měl přidělené např.jako služební.

15.01.2017 | 09:41:59 | Karel  | 79.98.77.* Reagovat

RE: Nechápu

Dobrá otázka pane. Mám niekoľkých známych, ktorí si Hjundee pochvaľovali a mňa ako ortodoxného škodováka tak trochu začalo mrzieť, že nie som objektívny a odsudzujem túto značku bez toho aby som mal reálnu skúsenosť a relevantné argumenty. Tak isto veľkohubá reklama od Hjundee ma ovplyvnila viac ako som si myslel. No teraz som bohatší o skúsenosť. Auto ako celok by som úplne a kategoricky neodsudzoval, ale ten kopec drobností a blbostí vytvára ucelený obraz o nevyzretosti auta. A povedzme si to na rovinu, podobných nešťastníkov ako je podstatne viac, len nie každý si vie priznať, že urobil chybu.

23.01.2017 | 10:54:01 | Igor  | 62.168.127.* Reagovat

Hyundai

Ja mam uz 4 roky Elantru 1.6 motor priemerna spotreba 5.5 l/100 km,tempomat funguje jednoducho,ako aj dazdovy senzor ako aj vyhrievanie pred sedadiel ako aj sucasná signalizacia -zvukova nezapnutých pasov a nechaná rucna brzda autom dual klima neovplyvnuje vykon motora ani spotrebu etc zadne park senzory bez problemov.. mam 46 ooo km,nemenil by som za volkwagen octavia.. nemam dôvod,,,

29.07.2016 | 20:08:38 | ivan  | 109.74.159.* Reagovat

RE: Hyundai

Mám tu samou zkušenost - Elantra CRDI přes 350 000 km najeto, nikdy bych neměnil za koncern, ona Elantra byla jedno z nej aut od Huyndai, asi tak

31.07.2016 | 06:10:44 | Lukáš  | 37.48.0.* Reagovat

Je potřeba si uvědomit, že Asiati, čili ne pouze Korejci, dělají některé věci prostě jinak. Něco je logičtější, něco zase spíše krok zpět. S otevíráním oken to dělají stejně Japonci, ale zrovna tohle mi přijde, jako lepší řešení než má právě koncern. Samozřejmě, když je systém start-stop, tak je to vopruz, pokud máte ve zvyku jezdit s otevřenými okny, což není můj případ, protože maximálně na chvíli trochu otevřu okno od spolujezdce a po chvíli jej zase zavírám. Běžně totiž používám klimu. Mě spíše neskutečně vytáčel systém start-stop, třeba v Levorgu, když jsem chtěl vjet do škvíry v hustém městském provozu, samozřejmě to chcíplo v nejméně vhodnou chvíli. Hlavně mě ale v koncernu vždycky vytáčelo, když jsem si chtěl pouze pootevřít okno spolujezdce a šlo automaticky celé dolů, no tak zase nahoru, jak u blbejch. Japonec jede dolů u ostatních oken jak dlouho držím tlačítko, prostě logické, nevidím důvod jej otevírat celé, ani mít tlačítko se dvěma polohama, jako u řidiče.
"Tempomat treba najprv zapnúť samostatným tlačítkom". To je pravda to štve i mě :-)
"puzdro na okuliare pred spätným zrkadlom. Ak si ho človek nechá otvorené, tak z veľkej časti prekrýva spätné zrkadlo". Mě to naopak přijde velmi praktické, ale asi nejsem línej to pak zavřít.
Jinak loketní opěrka to pro Asiati znamená doslova opěrka loktu, ne celé paže, jako pro Evropana, bohužel.
"Vyhrievanie spätných zrkadiel je spojené s vyhrievaním zadného okna". To je bohužel taky zřejmě standardní asijský způsob. Mě to navíc po 20 min. automaticky vypínalo vyhřívání zpětných zrcátek, tak jsem to nechal v autorizáku nastavit, aby to při zapnutí aspoň hřálo trvale.
"Žiaľ nedá sa to nastaviť tak, že keď auto zamknem tak sa zrkadlá sklopia". Tohle taky není chyba, ale vlastnost. Tuším, že snad Honda to má jako evropské vozy.
Nejhorší jsou ale palubní počítače, hlavně, co se ovládání týče, o tom žádná. Mladší asijské vozy už se ale taky více v ovládání poevropštěli, než tomu bylo u starších.

21.07.2016 | 18:28:56 | J.M.  | 91.103.165.* Reagovat

RE:

Ahoj J.M. S tými oknami v koncerne je to tak, že sú tam dve polohy ovládania v jednom tlačítku. V prvej sa okno posúva počas držania tlačítka. Ak zatlačím, alebo potiahnem ak vysúvam viac (je tam zreteľný prepad a odpor) tak okno ide na doraz. Ten blbý Štart - Stop systém vytáčal aj mňa. A hlavne v tom , že sa to nedalo odblokovať natrvalo. Po každom naštartovaní som ho musel vypnúť. Po troch mesiacoch to už bola rutina - brzda, naštartovanie, odbrzdenie ručnej brzdy, zaradenie D a vypnutie štart-stop systému. Už to išlo automaticky. Tú ázijskú logiku - tomu rozumiem. Rozumiem aj tomu, že sa dá na to zvyknúť. Ale nie je to intuitívne.

22.07.2016 | 08:53:27 | Igor  | 78.99.220.* Reagovat

Mám jen jednu otázku:

Proč sis kupoval H když jsi škoda fan?

21.07.2016 | 14:59:26 | Olda  | 85.70.138.* Reagovat

RE: Mám jen jednu otázku:

Je to v tej recenzii napísané - zo zdravotných dôvodov. Škoda také auto v ponuke žiaľ nemá (Yettiho z viacerých dôvodov nechcem a na Tuarega nemám ani náhodou a žiaľ ani na Tiguana). A možno som po rokoch chcel skúsiť niečo úplne iné. Takto môžem porovnávať.

21.07.2016 | 15:07:29 | Igor  | 78.99.220.* Reagovat

RE: Mám jen jednu otázku:

Já jsem tohle pseudo auto měl na den půjčený a nechtěl bych to. Yeti je úplně někde jinde.IX 35 mi přišlo jako řídit dodávku z devadesátejch let než osobák,taková trochu Avie mezi osobákama.Pomalu v plný výbavě za 750 kolíků a s nejsilnějším dieslem,že jsem se musel kouknout do techničáku co tam je za motor a jakej to má výkon,že je to tak líný.Nedovedu si v tom představit atmosféru benzín,to do tohodle vůbec nepatří.Spotřeba 8l nafty,smrad jak v krámu s vietnamskejma botama a VW T5,6 se řídí líp než tohle a to je kus auta a není to osobák.

21.07.2016 | 16:46:23 | Jirka  | 82.202.120.* Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Hyundai iX35
  • Hyundai iX35
  • Hyundai iX35
  • Hyundai iX35
  • Hyundai iX35
  • Hyundai iX35
  • Hyundai iX35