Nejnovější komentáře v diskuzích

Hmm

Tomu taky nerozumím. Já tam řadím všechno celkem často. Je to fakt dříč auto

18.05.2017 | 10:02:05 | Liborius. P | Recenze: Mitsubishi Pajero 2,5 turbo diesel (1989)

Carisma - doplnenie

Doplnenie aktualneho stavu do mojej erecenzie hore, len si nepamätam prihlasenie. Tak Carismicka ma uz na svojom tacho skoro 400 000 km a stale krasne ide! Len bezna udrzba/ olej, rozvody.../ Na svoj vek vyzera stale nadherne. Ja uz mam sice druhe auto ale zostala v rodine /posunuta synatorovi/ Toto boli este poctive auta a nie to co sa produkuje teraz! Odporucam kazdemu - rychle, spolahlive a usporne.

05.04.2017 | 10:25:19 | miro | Recenze: Mitsubishi Carisma 1,6, 66Kw (1997)

otazka

nazdar mam zaujem o hatchback momentalne mam corollu 2002 priestrane by vsetko sedelo mozno aj spolahlivost ohladne lancera ale neda mi ze minule som bolvedla lancera a na corolle som otvoril dvere a nechtiac som praskol do lancera hned mal poriadny skrtanec neviem preto ako riesis ochranu lakom lebo podla mna to nema moc kvalitny lak inac ostatne moze sedet len ten lak na 15 rocnej corolle ked prasknem ma myslim ze kvalitny fakt kvalitny lak nic len tak neodlupi ani ziadny otlacok

25.03.2017 | 01:04:02 | repic22 | Recenze: Mitsubishi Lancer CY0 (2014)

RE: doplnok

mam problem nekuri mi nevedel by si poradit ? kupil som ho len nedavnom olej nepapa voda sa nestraca aj ked som na nom este nespravil vela no to kurenie v zime je dost dolezita vec.. zohreje sa pekne nikdy sa neprehrialo no nekuri podla mojho nazoru je to ovladaci panel ale neviem ci sa to da dako odskusat ....

06.01.2017 | 20:06:08 |  | Recenze: Mitsubishi Galant 4D68 (1998)

Mel jsem Lancer, rok vyroby 1996. Jezdil spolehhlive 19 let a jezdi stale. Prodal jsem jen z duvodu obnovy vozoveho parku a jeste stale vzpominam na vyborne jizdni vlastnosti, zrychleni i prilnavost v zatackach u tohoto modelu. Opravdu se vydaril a i po 20 letech mohu doporucit. S pozdejsimi modely zkusenost nemam, ale poctivy japonsky motor z 90.let nemel konkurenci.

05.01.2017 | 02:13:22 | MAK | Recenze: Mitsubishi Lancer 1,3 (1998)

Po rokoch

Taak ze zdravym posledny krat som tu pisal v 2008 teraz je 2016 :D ano misaka mam doma uz 4roky takze kupil som americku verziu v plnej vybave , auto mal majitel 8 rokou ja ho mam 4 roky poviem je vazne este v dobrom tech stave na svoj vek vo velmi dobrom tech, stave je to vr4 twin turbo , takze vymenil som silenbloky motora , vymenil som tlmice , chcel som ho znizit takze volba xyz,vymenil som kolesa :D dal som rozpery , dal som nove rozvody , nove zdvyhatka :D diely nakupujem cez ebay , auto ide ako raketa :D a za tie 4 roky , je vcelku spolahlive rocne najazdim okolo 3000km jo 3OOO km , a mam ho rad :D teraz ? premyslam ze pojdeme na 400 koni :D uhaaahaaa sedi ako prikovane ale fyziku neoklames takze v zatacke je nedotacave , potom staci trocha ubrat a ide dalej takze zdaaaar

21.07.2016 | 20:45:17 | ULBA | Recenze: Mitsubishi 3000 GT 2997 (1993)

Pajero s padlym cerpadlem ke koupi?

Zdravim, treba me nekdo nasmeruje:-)
Koupil jsem Pajero DID se spatnym cerpadlem a motorem urcenym ke zgeneralkovani - brouseni podsalku atd...
mam se do tehle akce poustet neco radsi nechat byt na ND a koupit jine auto v lepsim stavu ..

07.11.2015 | 22:04:01 | Ok  | Recenze: Mitsubishi Pajero 3,2 diedsel (2001)

Spotřeba

Ahoj, mám Lancera se stejným motorem, ale dlouhodobá spotřeba kolem 7,5 litru. Poraď, jak jsi dosáhl tak nízkých hodnot? :-)

08.09.2015 | 15:35:45 | Mike | Recenze: Mitsubishi Lancer 1499, benzín (2009)

RE: neverím, že máš 33 rokov...., takže radšej si ako pubertiak odfajčíš automat.prevodovku,

Taky bych řekl, že autor zůstal duchem v pubertě.

18.04.2015 | 18:05:37 | Pippo | Recenze: Mitsubishi Galant (1998)

neverím, že máš 33 rokov...., takže radšej si ako pubertiak odfajčíš automat.prevodovku,

lebo PRESNE !! takto sa N E S M I E !! používať, ako popisuješ.

ostatné.., škoda popisovať. prečo sa prikrývaš perinou, na ktorú nemáš ?

15.04.2015 | 08:57:49 | ľuboš | Recenze: Mitsubishi Galant (1998)