Auto recenze BMW - rozcestník pro recenze BMW

Nejčtenější auto recenze

6,6BMW X5 (2004) BMW X5 (2004) autor: honza Přečteno: 25967x
8,2BMW X3 (2006) BMW X3 (2006) autor: Honzík Přečteno: 24322x
8,2BMW 318 (2001) BMW 318 (2001) autor: David Přečteno: 19527x
9,6BMW 316 (1996) BMW 316 (1996) autor: Jack Přečteno: 17885x
7,8BMW X5 (2002) BMW X5 (2002) autor: Tommi Přečteno: 16470x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Pro hlupáka každý hloupý...

Cela tato recenzia na mna robi dojem ako vtipek od ziaka zakladnej skoly.

24.05.2018 | 19:09:20 |  | Recenze: BMW 325 2.5L R6 (2003)

RE: Pro hlupáka každý hloupý...

Lejno je nebezpečnější než vylítanej bavorák - můžete po něm uklouznout. Mam i vysokou spotřebu, nejen sebevědomí.

22.05.2018 | 15:17:11 | Daniele Hošek | Recenze: BMW 325 2.5L R6 (2003)

RE:

Ne ne, nosím zásadně kulicha.

22.05.2018 | 15:14:50 | Daniele Hošek | Recenze: BMW 325 2.5L R6 (2003)

RE:

To není možné. Ten to měl asi f čipu.

22.05.2018 | 15:14:36 | Daniele Hošek | Recenze: BMW 325 2.5L R6 (2003)

Vcera nedaleko od nas jedneho takehoto sofera vystrihavali z auta. Pritom stihol zabit otca 2 deti.

20.05.2018 | 09:45:32 |  | Recenze: BMW 325 2.5L R6 (2003)

Ještě mi nedá se nezeptat: A co kšiltovku, máte?

19.05.2018 | 21:42:18 |  | Recenze: BMW 325 2.5L R6 (2003)

Pro hlupáka každý hloupý...

Tak nějak jste mě přesvědčil o tom, že v olítaných BMW jezdí pouze nadutí tupci s velmi vysokým sebevědomím. Tak ať vám to vydrží co nejdéle, je to totiž jediná výplň vaší lebeční dutiny. Bez ní byste byl jen obyčejné lejno.

19.05.2018 | 21:40:20 |  | Recenze: BMW 325 2.5L R6 (2003)

X1 přední světla

Tak jsem se byl podívat na X1, že bych si to koupil, ale jak jsem viděl přední světomety-tu vrchní plastovou lištu-mračítko uvnitř světla, tak jsem to ani neprojížděl. To je fakt hnus něco takového nechat na prémiovém autě. ten usazený prach tam vytváří nehezké šedé mapy, které nejdou odstranit a podle prodejce BMW je to normální. FUJ.

10.12.2017 | 21:42:27 | enja | Recenze: BMW X1 2.0 (2010)

To auto je mega

To auto mám moc rád, akorát, bych tomu dal třeba rádio, aby to nebylo až tak starý, třeba tady: https://www.2din.cz/aktulity/instalace-2din-autoradia-do-bmw-e46/ to by potom bylo fakt pěkné

01.10.2017 | 00:23:13 | Tony | Recenze: BMW 328 2,8 benzín (1996)

Neco za neco

Ahoj, taky bych se rad podelil o zlusenosti, koupil jsem tedeeso za 40tis, bez koroze, motor v dobrem stavu, auto melo najeto 334tkm, samozrejme vzdy pocitam se vstupni investici, ta byla cca 8tis to by se dalo, spojkovy valecek sekle DO mrtvy altik apod. Na to jak je to stare auto, se nemusi vubec stydet za vykon je to velmi vykone auto, octavia 2009 1,9 tdi od matky absolutne nestiha, jenze pri kazdodennim jezdeni tohle auto zkratla potrebuje peci, za rok v tom mam 50tis, kazdopadne 70% auta je nove od brzd, pres hlavu motoru baterku podvozek oleje filtry vodni pumpa chladic sahara je toho strasne moc, co me mrzi je interier ktery neni v tom stavu, ale tento rok uz budu shanez kuzi takze tenhle neduh vymizi, ohledne koroze, 36tky reznou na klasickych mistech, rizikove jsou blatniky, vika kufru, a prahy, na ty vzdy davat dobry pozor protoze jak potom nacne rez i stredovy prah tak to jsou teprv trable, spotreba se mota okolo 8litru na 100, .. 2,5litr 23let starsi myslim ze to neni takova katastrofa, kdyz je auto plne nalozene spotreba nezna rozdil to je treba fajn, a kdyz se snazim jet velmi usporne tak na plnou se da najet 740km to taky jakztakz jde, kazdopadne co je excelentni je chovani motoru, zvuk a prubeh jizdy, miluju to auto, jestli ma nejaka automobilka slogan radost z jizdy tak se muze jit schovat a jedine bmw ho muze opravdu nosit, v zime staci jezdit opatrne, naucit se jak se chovat ve smyku a neni problem, tohle auto je jak krasna zena, jak se chovas k ni, tak se ona bude chovat k tobe

06.08.2017 | 10:18:36 | Daniel | Recenze: BMW 325 325tds 2.5l turbodiesel (1995)