Auto recenze Nissan - rozcestník pro recenze Nissan

Nejčtenější auto recenze

8,2Nissan Qashqai (2007) Nissan Qashqai (2007) autor: martin Přečteno: 36540x
8,6Nissan X-Trail (2004) Nissan X-Trail (2004) autor: Jirka Přečteno: 29709x
8,8Nissan Qashqai (2011) Nissan Qashqai (2011) autor: Zz Přečteno: 24245x
9,0Nissan Pathfinder (2006) Nissan Pathfinder (2006) autor: Špagy Přečteno: 21427x
8,6Nissan X-Trail (2001) Nissan X-Trail (2001) autor: ľuboš Přečteno: 21073x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: v kolesach to praska

Čau mě to dálo taky jsou v prdeli kynetycký klouby.

14.12.2017 | 11:06:08 | Véna | Recenze: Nissan Terrano 2.7Tdi (2000)

Terrano 2

Zdravím prosím vás poradte kde najdu u světel předních kostru náko sem stracenej,díky Véna.

14.12.2017 | 11:03:59 | Véna | Recenze: Nissan Terrano 2.7Tdi (2000)

RE: spolehlivost?...možná...spíš štěstí na kus!!!

Dakujem za podarenú recenziu, napriek tomu, že som japonca nikdy nemal, je to pútavé čítanie a teším sa na recenziu Hondy Civica mimochodom môj favorit

30.07.2017 | 15:49:00 | čtenář | Recenze: Nissan Almera 2,2 Di (2002)

Nikdy bych neměnil!

Nevím které individum testovalo zmíněného Nissana to byl jistě nejáký koncernový omezenec😱Ja mám Nissana už 14let a nikdy bych neměnil,než jsem přešel na Nissana měl jsem koncern a hrozný!!Víc starosti než užitku.Za celích 14let co mám nisana jsem měnil akorád olej,kotouče a žárovky je oravda že na žárovky Nissan trpí.Nejdříve jsem začal Nissanem Sunny 98 a pak jsem přešel na Almeru.Jediné co by mohli hoši vychytat je plechařina,ale je to kus od kusu.

20.07.2017 | 20:12:28 | Pepe | Recenze: Nissan Almera 15i/benzin (2004)

že malé autíčko,to si písal nafetovaný alebo čo?Už len oproti takej Octavii je Primera priestorový kráľ.

02.07.2017 | 21:50:48 |  | Recenze: Nissan Primera SR20DE (1997)

S14

Bylo to auto přestavované z pravostraného na levostrané ?

03.05.2017 | 19:14:27 | Patrik | Recenze: Nissan 200 SX 2,0 (1997)

RE: A co tak Almera 2.2 dci

Tým podržaním otáčok som samozrejme myslel jazdu... nie v otackach 1800-2200 ale 2500-3000 .. inak mam upravený výfuk a tento motor teraz taha prakticky od volnobehu -)

09.04.2017 | 10:56:56 |  | Recenze: Nissan Almera 2,2 Di (2002)

A co tak Almera 2.2 dci

Pekná siahodlhá recenzie ale zabúda sa tu na ešte jednu volbu od Almery a to 2.2 dci ( nie nie je to renault) Tento 100kw model 6 rýchlostná prevodovka!! sa výrabal od 2003 do 2006 a poviem Vám... toto je už autíčko na jazdenie, šantenie.. ludia sa fakz boja ze sa jedná o renault, nejedná sa.. motor s oznacením YD22DDTi je presne Vami popisovaný motor, akurát Japonci si na poslednú chvílu, tesne pred ukoncením výroby Almery N16 ako takovej.. dali tú namahu a upravili tento motor na priamy vstrek, vysokotlakový.. mam 240 000 km a stále povodné vstreky, turbo, vsetko.. davam aditíva sem tam, motor treba sem tam poriadne vytočiť do otacok a podrzat ho takto zo 20 minút, potom ziadne EGR upchávanie, turbo zasekávanie a pod sa nekoná:) Na nissan fore mam registrované auto pod nivkom brianbbalm, kto chce nech kukne.. píšem to preto lebo 81kw 2.2di rozhodne nie je tak svižná a nemá 6 rýchlostí, aby sa ludia dozvedeli že bola aj takato volba. Mimochodom tento motor poháňal aj X trail čo je suv.. a presne to iste naladenie 100kw.. takže co asi tak bude robit 1300 kg Almera s týmto motorom?:D no jednoducho.. do kopca na 6 stupni :D vela zdaru..

09.04.2017 | 10:54:47 | BrianBB | Recenze: Nissan Almera 2,2 Di (2002)

nissan note

mam 1,6 benzin najeto 200000.spotřeba léto 5,2-5,5 podle obsazení.v zimě 6,5 l.živé malévelké auto jak na jízdu do zaměstnání,tak na dovolenou.mohu potvrdit recenzi autora.tomas

28.02.2017 | 19:41:30 | tomas | Recenze: Nissan Note 1,4 benzin (2007)

RE: v kolesach to praska

s uzávierkou máš sa iba vyhrabať z blata, alebo snehu, aj na nákladnom aute to tak funguje. dá sa samozrejme ísť, ale hrozí poškodenie,

09.01.2017 | 20:32:04 | ľuboš | Recenze: Nissan Terrano 2.7Tdi (2000)