Autorecenze Nissan Qashqai 1,6, benzín, 84 kw/115 koní - výborné - hodnocení, spolehlivost, silné a slabé stránky, závady, zkušenosti, komentáře - recenze Nissan Qashqai
 
 

Recenze Nissan Qashqai Nissan Qashqai, 1,6
“výborné”

Autor recenze: martin (52 let) všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2007 Typ motoru:1,6, benzín, 84 kw/115 Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:0 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 2 roky Palivo: Benzín Průměrná spotřeba: 7 l/100 km Vloženo: 26. 1. 2010

Hodnocení inzerátu: 45 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.2

Spolehlivost

10
 

Jízdní vlastnosti

8
 

Komfort

8
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

7
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Ford Fiesta

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Auto som kúpil ako nové v roku 2007, v súčasnosti mám najazdených 63 000 km a doteraz som mal tieto problémy: 1/ dvakrát praskla žiarovka v predných reflektoroch, 2/ tesne po kúpe som zistil, že po zatvorení prednej kapoty táto presne nedolieha, takže aj po zatvorení sa s ňou dalo trošku pohnúť, v servise mi to opravili za pol hodiny. Iné závady som nemal, a myslím si, že na počet najazdených kilometrov je to celkom slušné. Jediné, čo robím je, že dolievam benzín, kvapalinu do ostrekovačov a mením olej; veď napokon nič zložitejšie by som asi ani nezvládol:). Možno som mal šťastie, že som dostal nadpriemerne kvalitný kus :).


Hodnocení a zkušenosti s autem

Na úvod musím povedať, že nie som žiadny odborník na autá, technike sa vôbec nerozumiem. Preto sa vopred ospravedlňujem za prípadné nie dosť odborné výrazy. Možno to bude až smiešne! :). Ale k veci: auto som kúpil v strednej výbave Tekna ( ABS, EBD, 6 airbagov, automatická dvojzónová klimatizácia, disky kolies z ľahkých zliatin, atď. ) a musím povedať, že mi vo výbave nič nechýba. Všetko funguje ako má, nič nevŕzga a neškrípe. Pokiaľ ide o jazdné vlastnosti, podvozok je ladený skôr mäkšie, ale v zákrutách sa nenakláňa, ak nie sú príliš prudké :). So zvyšovaním rýchlosti volant príjemne tuhne. Motor je benzín, objem 1,6, 115 koní. Nie je to žiadny drak, ale mne bohato stačí. Pri rýchlosti 90 km/hod. točí okolo 3 200 otáčok a spotreba je asi 6,8 l, pri rýchlosti 130 km/hod. točí 4 000 otáčok a spotreba je asi 7,5 - 7,7 l, pri rýchlosti 140 km/hod. spotreba stúpa nad 8 l. Výhodou tohto auta sú podľa mňa jeho správne rozmery. Nie je totiž ani veľké, ale ani malé ( dĺžka 4 315 mm ), sedí sa v ňom vyššie ako v "normálnych" autách - v sedanoch alebo v hatchbackoch, takže sa s ním dobre manévruje aj v meste. Nie je proste problém zaparkovať. Nevýhodou môže byť menšia variabilita vnútorného priestoru, menej odkladacích priestorov a iba priemerný objem kufra ( 410 litrov ). Ale na druhej strane si myslím, že toto auto ani nebolo výrobcom určené na to, aby konkurovalo rôznym rodinným korábom so 600 litrovými kuframi. Je to proste auto do mesta a i mimo neho a nestratí sa ani v miernom teréne ( tým v žiadnom prípade nechcem povedať, že je to off road!!! ). Jednoducho, 4 ľudia s batožinou na 3 - týždňovú dovolenku do Chorvátska - to by asi s týmto autom bol problém. Teda, nie že by do toho Chorvátska nedorazilo :), ale bol by problém, kam s batožinou. Je to proste taký milý zlatý crossover, mám ho rád a ťažko sa s ním budem lúčiť!

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 45


Komentáře uživatelů k recenzi Nissan Qashqai

Vložit komentář

Niet nič horšie pre diesel ako "preštartovávanie", či malý presun po meste.

Na starej 406 mi vydržala pôvodná batéria skoro 6 rokov. Vymenil som ju, ešte za silnejšiu, ale u sestry už bola po ROKU KO...

Len preto, že MALO jazdila a nestíhal dobíjať alternátor, takže veľkú časť spotreby zatiahla práve batéria.

V súčastnosti, po cca 6 rokoch, cez 350.000 km, batérie sú pôvodné/ sú v 607 2 kusy, pokiaľ v zime nemám ísť aspoň 500-100 km, ani ju nevyťahujem, obyčajne robím v priemere cca 5000 mesačne, takže výfuk ako nový, bez hrdze, aj baterky pôvodné.

Treba jazdiť čím viac a bude to OK.

06.07.2011 | 10:41:16 | ľuboš Reagovat

zima

Štartovať nafták vo veľkej zime je stávka do lotérie, stál som na mraze ( -15 ) celý týždeň a pohoda, potom som sa presunul a na druhý deň som už nenaštartoval, až keď sa na druhý deň trocha oteplilo. A to som sa tešil že sa nič nemôže stať, nové žhaviče, palivák, značková nafta + zimné aditívum. Ak by som žil niekde v horách asi by som radšej volil benzín. A to nehovorím o komplikovaných moderných dieseloch plných drahých potenciálne kazových súčiastok ako vstrekovače, turbo a čerpadlo. Potom pri prípadnej poruche ide celá úspora za palivo do....

06.07.2011 | 08:40:12 | neb Reagovat

22:28: Odkedy sa chodia diesle "preštartovávať":))? Naposledy pred 22 rokmi, V3S, na vojne, ale dnešné, aj po 2 týždňoch, -20-25 a MUSI naskočiť naprvý šup, max. na druhé žhavenie.

P.S. Spáliť spojku pri 32.000 km...:((, hm, fakt ste veľa citu a rozumu nepobrali, ale nevadí, doučíte sa.

05.07.2011 | 23:25:53 | ľuboš Reagovat

Zdravím všetkých. Mám nisan qashqai1,6 benzin a som nad mierne spokojný. Či v lete pri 35 stupňoch z klimou alebo v zime v -25 a nastartuje jak malina a netreba ho chodiť prestartovavat kazdy den jak diesle. Aj po 3-4dňoch na prvú supku:-). V teréne je tiež dobrý ale odporúčal by som stvorkolku a videte aj na Everest. Mám ho uz 2,5 roka a menil som na ňom akurát ziarovky,výmena oleja a filtrov kedže uz mám 32000km a spalenu spojku lebo som bol hlupi a vytahoval som 2,5 tonovy dzypak zo snehu ale vytiahol som ho. Dost to stalo ale neni to vec čo vymienate stále. Musíte myslieť na to že to je len 1,6 ale je to super auto aj na dlhé či krátke trate. Ja by som ho odporučil každému. :-))

05.07.2011 | 22:28:56 |  Reagovat

RE:

Zdravím prosím tě jaký motorový olej tam dáváš dík

11.06.2018 | 20:47:34 |   | 88.100.28.* Reagovat

Odkaz+poďakovanie

Bohužiaľ, to nie je jediný nespokojný človek, viď diskuziu:
www.nissanclub.cz/msgboard_posts.php?topic_id=36139&kols=18

Oceňujem ale cenné rady, budem ich zohľadňovať pri rozhodovaní sa.

Všetko dobré prajem :-)

26.06.2010 | 08:12:04 | slanina94 Reagovat

To: Slanina 94: Ťažko niečo súdiť podľa jedného nespokojného majiteľa,

to keby ste počuli mňa, keď sa mi niečo pos...e..:)), takže v tom môžu byť aj emócie a frustrácia.
Ale ak chcete iba predkolku a Qashqai iba kvôli pohodlnejšiemu vystupovaniu, tak je oveľa viac a lepších áut. Ako lacnú alternatívu/ relatívne/ 4x4 sa mi zdá naozaj X-trail, pretože ho mám dobre odskúšaný, RAV-4 je taká, ehm, skôr ženská a šantiť sa s ňou dosť dobre nedá, čo o X-traili neplatí a čo dokáže STARÁ verzia 100 kw, tak to je úžas. A KOMFORT pruženia má dokonca LEPŠI!!!, než posledná verzia.... A namiesto Qashq. v 2WD je lepší možno Golf plus, Opel Zafira, C-max, Mazda 5, Toyota Verso a podobne. A skôr sa ich o pár rokov zbavíte...:)) Pretože NIET horšej investície do "teréňáka", bez 4x4...:))

25.06.2010 | 09:06:33 | ľuboš Reagovat

bol som na nissanclub.cz. Hrôza...

Na nissanclub.cz / Diskuze / Qashqai
som sa dočítal hrozné veci. To zlacňovanie a globalizácia nás dostane do záhuby. Pokiaľ ide o Qashqai - zobralo mi to ilúzie o jedinom aute vhodnom na naše slovenské (ne)cesty... Asi skúsim X-trail, alebo zase osobné, rozbije sa, tak ďalšie....
Ukážka z diskusie o Qashqaiovi - Skúsenosti :

"Co se tyka klepani ze zadni casti (krome tlumicu), tak nejdrive jsme resili plato - nic. Pak jsme motali zamek paskou - nic. Ukazalo se, ze pod tapicirou kufru vedou nejake kabely a ty se pravdepodobne uvolnily. Bud vyskocila svorka, nebo se odlepila paska, ale klepe to primo do karoserie. Kdyz kufr nalozim a pritlacim neco na tapiciru, tak muzu konecne vypnout radio a poslouchat motor a jine klepajici zavady . Do opravy jsem nesel, protoze odmaslit tapiciru a pak ji tam zpet vlozit je sazka do loterie. Uvolneny kabel pripevnim a pak mi bude bouchat spousta jinych veci,. ktere se pri demontazi tapiciry uvolni. Uz jsem to nacvicoval s plasty a tapicirou kolem leveho zadniho blatniku (v interieru mezi sedakem a zamkem dveri). Plasty proste zacaly odpadat a za zadne prase nejdou napasovat zpet.
Protoze mi upadl z podvozku nejaky plast (na parkovisti) tak jsem se podival pod sukynku a cele vyfukove potrubi vcetne tlumice je rezave jako liska. Mozna, ze to tak ma byt a dovnitr to reznout nebude..."

Čo vy nato? Je tam viac porúch.... No naozaj je dobré si najprv niečo naštudovať a až potom si prípadne niečo kúpiť, však?

Dobré s nami a zlé preč.

24.06.2010 | 22:53:20 | slanina94 Reagovat

Ďakujem ľubošovi a Matúšovi

Vďaka ľuboš a Matúš. Budem sa držať vašich rád. No a či Nový alebo
Starý? Keď sa dá kúpiť nový Qashqai už od 15 - 16 000 €, tak asi nový (ak by mi stačila 1,6 2WD).

Ale pozriem sa asi aj po nejakom jazdenom X-traile. Doteraz som nemal nové auto a bol som spokojný, ale tiež túžim mať už konečne nové auto, asi ako každý.

Anonym: Aké somariny?! Tu neide o fazuľky, ale o tisíce Eur. Keďže nikde sa neviem dopátrať, aké sú výkonovo jednotlivé motory, tak som napísal aj sem. Takže ak ste pán Anonymný taký bohatý, že vás také otázky netrápia, alebo ste taký šikovný, tak vám gratulujem a prajem šťastný život. A ešte rada: "Ži a nechaj žiť ". (Skúste. Možno aj s vašou pomocou skôr dosiahneme svetový mier.)

24.06.2010 | 11:58:35 | slanina94 Reagovat

For Anonym 11:02

Ak je to parodia na mňa, tak sa ukľudni. Alebo mi daj adresu a povedz do očí, zbabelec.

23.06.2010 | 12:49:22 | Matúš Reagovat

for admin

Môžete tu tie somariny premazať ? Zbytočne zahlcujú diskusie, vďaka.

23.06.2010 | 11:02:36 |  Reagovat

For Slanina

Chcete nový, alebo jazdený ? Čo sa týka motora, najlepšie si na jednotlivých autách pojazdiť a zistíte, či Vám auto vyhovuje nielen v oblasti výkonu, ale aj komfortu, priestoru a pod. Alebo spravte ako píše Ľuboš a pozrite nejaký X-Trail. Ak jazdíte kľudnejšie je v podstate jedno, aký tam je motor, ale ak chcete nadštandardnú rezervu pri predbiehaní al. nenápadnú " pílu " aby ste " vygumovali " všetkých tuzerov, tak buď 2.5i 124 kw al. 2.7 DCi 127 kw. Spoľahlivosť si naštudujte z recenzií, for, pýtajte sa servisákov...

23.06.2010 | 07:54:58 | Matúš Reagovat

to:slanina94: Radšej silnejší motor, 1,5 je akurát tak do mesta, s nízkou spotrebou, ale

pri trochu rýchlejšej jazde to je už slabé. Ak by ste netrvali výhradne na Qashqaji, odporúčam Nissan X-trail. Aj staršia verzia 100 kw,od 2005-2006, za polovičnú cenu Vám urobí oveľa viac radosti. Ťahá naozaj vynikajúco. Aj komfort pruženia je DOBRÝ. Na NOVých už odskakujú kolesá, musí byť výkon, ideálny je 127 kw, je v rodine, super spotreba, od 5,5-8,5, ale už 110 kw bol citeľne slabšíí....Benzín Vám zožerie nervy, aj peniaze. 1,5 dci je slabé. Vyskúšajte, budete hľadať ručnú brzdu...:((

22.06.2010 | 22:24:44 | ľuboš Reagovat

ktorý motor je OK ?

Uvažujem o kúpe Qashqaia a chcem vedieť, či mám kúpiť najlacnejšiu 1,6 -ku (či má dostatočný výkon) alebo radšej došetriť na drahší 2,0 Benzín, príp. či mi radíte diesel.
Ak diesel, tak aký je napr. 1,5 ?
Nepotrebujem super extra výkon, ale nerád by som zažil frustráciu pri pokuse predbehnúť kamión, alebo Felíciu idúcu 80 km/h, pri zaťaženom vozidle (4 osoby,batožina a príp. plná nádrž).
Väčšinou ale budú asi v aute len 2 osoby.
Väčšinou bude auto jazdiť v meste a menšie vzdialenosti do 100 km.
Viac len cez víkendy.

Ďakujem za pochopenie.

Prajem Nissanom ďalšie desaťročie bez porúch.

22.06.2010 | 21:17:39 | slanina94 Reagovat

Nissan Almera

Držím palce ať slouží, jel jsem v tom a je to velmi vydařené auto, jednašestka ve 120 ztratí tah, ale vůbec to nevadí pokud jsme klidní řidiči:) - ovládání a vše super, jelo se v tom intuitivně a ač jsem v tom jel poprvé, neměl jsem vůbec problém-vše bylo kde mělo, pohodlný posaz, ovladatelné...add. klima - ani na mé stařičké Almeře to není schopné foukat na okno i na posádku zaráz, když jo tak málo ze středních průduchů - hold dlouhodobý neduh, taky teď v zimě brblám. Ať ti to jezdí...já sním o kaškaji plus dva s větším kufrem v benzínovém(japonském!) dvoulitru:) k tomu moři a na hory. Ahoj

11.03.2010 | 18:19:32 | Peta Reagovat

autor

Pěkné auto, až slouží! Spotřeba je taky pěkná na takovej koráb.

08.02.2010 | 11:36:54 | krkaken Reagovat

C1

Nemam C1, ale tie komentare ohladom maleho auta su teda fakt na urovni (10 rocne decko ?). To vsetci jazdite na Lincolnoch alebo co ? Skus zaparkovat aj inde ako do blata pred barakom na dedine ...

08.02.2010 | 11:24:14 | MickeyMon Reagovat

Qashqai robí dojem kvalitného automobilu, uvidíme časom či to aj tak zostane. Skritizoval by som ovládanie klimatizácie a celý systém, ktorý je príliš prekombinovaný. Najhoršia vec z toho asi je že nevie súčasne fúkať vzduch na čelné sklo a na pasažierov. Nedostatok by som považoval aj za to že pre cestujúcich vzadu nie je ventilácia. Ináč som nenašiel čo by som mu mohol vytknúť.

08.02.2010 | 10:51:42 |  Reagovat

anonym 15:35

Chceš znát výhody? Nikdy ti třeba neshnije zadní blatník a pátý dveře,páč žádný nemá!

06.02.2010 | 18:23:38 | jura Reagovat

RE: anonym 15:35

Tak to je rozhodující výhoda.....:D

27.08.2014 | 23:28:21 |   | 62.245.124.* Reagovat

výhoda C1 je, že ho můžeš přibalit do kufru kaškaje a u nejbližší popelnice vyhodit. Jinou výhodu toho pikoatíčka nevidím.

06.02.2010 | 15:35:59 |  Reagovat

Luboš

Co je ti k smíchu? C1 je MPV a trhač asfaltu v jednom balení!.-))

06.02.2010 | 12:09:30 |  Reagovat

RE: Luboš

Ja som mal pred QQ hondu Jazz a to nejde porovnat z nissanom QQ.
aC1 Z HONDOU jazz ani neskušaj,hovg,,,,

27.08.2014 | 21:31:20 | lacardi  | 82.119.233.* Reagovat

RE: Luboš

Chlapče zlatej, vlastně jsem dlouho nechtěl reagovat, ale nakonec mi to nedalo. Když už neseš kůži na trh na s jazzem a chceš ho porovnávat s C1. Takže v rámci spravedlivého srovnání (i když pořád je tam rozdíl 0,2) doufám, že srovnáváš z hondou Jazz 1,2. Tím jsem jezdil služebně, a dálky. Takže buď jistý, že tato chudinka nesahá C1 ani po kotníky, a jak sám píšeš, porovnávat to s C1 ani neskúšaj. Chudák Jazzíček se bál každého kopce, s jazykem na vestě je zdolával a nepomohlo ani podřazování. Kolega měl navíc zkušenost, že když chtěl předjíždět, musel vypnout klimu, aby to jelo. To u svého posr.nýho, malýho, pidi auta s pidimotorem neznám. Tato malá štika by si Jazz dala k svačině a ještě si olízala prsty. A tomu můžeš věřit.

28.08.2014 | 16:56:17 |   | 89.102.162.* Reagovat

RE: Luboš

Ale abych jen nehanil, interiér byl mnohem prostornější, kufr taky (však to není miniauto, ale o třídu výš) a dokonalé bylo sklápění zadní sedačky. Jednoduché, jednou rukou, a do roviny. Toť vše.

28.08.2014 | 16:57:48 |   | 89.102.162.* Reagovat

RE: Luboš

To Kolíně je snad nejlepší auto na světě:) rychlí jako blesk a nejlepší volbou zdravého rozumu.
Jen si kladu otázku proč jej silnici zejména v mém kraji vidím jen zřídka a když tak je to z 90% auto co rozváží PIZZU nebo v něm jede nějaká holčina co s ním neumí ani parkovat.
Divím se proč všichni nemáme Kolíně....asi jsme hlupáci:/

28.08.2014 | 17:21:15 |   | 62.245.124.* Reagovat

RE: Luboš

Tvůj příspěvek byl zbytečným výpadem. To, že je kolíně ne právě rozšířené, má několik důvodů. Je to mini a kdo potřebuje miniauto? Dále je to citroen (tedy jenom označením) a spousta lidí je na francouze alergická. Dále, vypadá tak roztomile, že je zaškatulkováno jako auto pro holky a buzny :-( Navíc jako nové bylo docela drahé. Japonská technika holt není hjondé nebo dacia. A tak by se dalo pokračovat. Pravda je, že je to auto u nás nedoceněné, zatímco na západě a severu jich drandí... jen letos v létě jsme potkali desítky c-jedniček, napakovaných po strop a s plnou zahrádkou na střeše. Mastili to až z nizozemí, holanďani bláznivý.

28.08.2014 | 17:28:25 |   | 89.102.162.* Reagovat

RE: Luboš

Podobně jako tvůj nedávno k Ssangyongu:) ne vždy píšeme konkrétně k tématu.

28.08.2014 | 18:33:46 |   | 62.245.124.* Reagovat

RE: Luboš

O.K., to beru. Moje chyba, nechal jsem se unést. nemám rád čínské "cokoli", protože většinou se jedná o laciný plagiát, který svou nízkou cenou likviduje ty, co umí dělat kvalitně. A až je zlikviduje, bude potom drahé i to z Číny.

28.08.2014 | 19:03:07 |   | 89.102.162.* Reagovat

RE: Luboš

Standa tam klimu hlavně nemá,takže nemůže nic vypínat.Otázka je jak by to s klimou jelo nebo jestli vůbec:-)

28.08.2014 | 17:28:45 | Jirka  | 82.202.120.* Reagovat

RE: Luboš

Standa tam klimu možná nemá, to nevím, já ale tam klimu mám. A taky centrál, DO, elektrická oka, lištu na boku, dvířka schránky u spolujezdce, otáčkoměr, a jede to, Jirko div se! Ani o zapnuté klimatizaci nevím. Otázka není jestli by to s klimou jelo. Otázka je, proč krafeš a neznáš. Nebo se pletu? Jel jsi v C1. Vím, nejel a nepojedeš. Protože ti ji standa zhnusil. Tak laskavě drž pekáč a vyjadřuj se ke svýmu zázraku.

28.08.2014 | 18:13:25 |   | 89.102.162.* Reagovat

RE: Luboš

Stando kecáš klimu nemáš a nemáš ani centrál.Protože jsi skrblík máš tu nejlevnější a nejoholenější verzi.

29.08.2014 | 08:54:29 | Jirka  | 82.202.120.* Reagovat

RE: Luboš

Standa nemá klimu, a Jirka nemá mozek. Možná ani míchu.

29.08.2014 | 15:16:44 |   | 89.102.162.* Reagovat

Na cestu do Chorvátska

je lepšia C1, kde si batožinu môžete pohodlne položiť na kolená... . Doteraz sa zvíjam od smiechu.
P.S. To nič, že mi nerozumiete. Ani ja som nechápal. Pekné autíčko, Snáď Nissan ešte nezabudol robiť autá. Nech slúži k spokojnosti.

02.02.2010 | 13:59:46 | ľuboš Reagovat

Opravdu pěkné a prostorné auto s pohodlným vysokým posazem, které se nebojí ani lehkého terénu. Má ho známý a v servisu byl dosud jen za účelem garanční prohlídky.

02.02.2010 | 13:25:57 | marne Reagovat