Nejčtenější auto recenze

8,4Mazda 6 (2006) Mazda 6 (2006) autor: Juraj Přečteno: 31140x
4,0Mazda 3 (2007) Mazda 3 (2007) autor: michalos Přečteno: 25434x
8,4Mazda CX-7 (2008) Mazda CX-7 (2008) autor: roman.rs Přečteno: 24946x
8,2Mazda 6 (2006) Mazda 6 (2006) autor: Milda Přečteno: 23253x
7,4Mazda 6 (2003) Mazda 6 (2003) autor: Milda Přečteno: 20374x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Zabava

MX drhnem 3roky cez leto. Je to vynikajuce vozenie. Suhlasim, nie je to najkrajsie auto. No najmilsie rozhodne je. Teraz som kupil Porsche 987 3,2S. To je uz sportova kara a moc sa mi paci ten design. Po mesiaci vozenia som na dva dni presadol do miaty a poviem vam....ze ju nepredam. Povozim sa v Porsche toto leto a predam Aj ked je to super voz, na bezne nepretekarske vozenie sa so strechou dole je mxt dokonala radost.

21.05.2017 | 01:02:45 | Coollmann | Recenze: Mazda MX-5 2.0/118 kW (2008)

1.8 benzin

Ja mam 3 rokem 1.8 benzin r.v.2005 a ted ve 132.000km jsem dělal kompletní přetěsnění motoru kvůli to je jejich slabina a tedy i špatně řešený motor z výroby a zadní tlumiče už mám taky nový. .

25.04.2017 | 07:18:18 | Ondra | Recenze: Mazda 5 (2006)

Nadmíru spokojen

Koupil jsem si ojetou Mazdu Demio, při koupi měla najeto 307584km, což je poměrně dost, ale auto pořád šlape dá se říct jako nové, nemám sebemenší problém.

16.01.2017 | 21:28:47 | Valis | Recenze: Mazda Demio 1324 (2002)

RE: Problémy

ad Mitsubishi - mel jsem Mitsubishi Lancer 1.3, rok vyroby 1996 a jezdilo 19 let bez vetsich zavad - max jednou zazlobila spojka, spotreba do 7l/100km, pri pravidelne vymene oleje motor krasne slapal. Vymena vloni - 2015 a to jen z duvodu modernizace. Jinak auto stale bez poruchy jezdi s novym majitelem. Vyborne sedelo v zatackach i v desti, zrychleni naprosto bez problemu. U novych vozu muze byt jina zkusenost, ale tento stary pravy japonec byl bez problemu i pres parkovani venku behem cele doby uzivani auta takze domnenky o neprizpusobivosti klimatu za sebe s pobavenim vyvracim. Koroze po 20 letech byla pri pravidelne udrzbe srovnatelna s vozy o 5-8 let mladsimi. Problemy popisovane v recenzi na mazdu 3 odpovidaji vytopenemu autu, jak uz zde zaznelo.

05.01.2017 | 01:56:54 | MAK | Recenze: Mazda 3 1.6, 16V (2007)

Rada

Dobrý den,mám prozbu,zacala mi jako by cukat Mazda pri rozjezdech a to i když je to zahrátý,jakmile přidávám plyn,tak to v jednom místě začne skubat,jako by se to dusilo.Nevím co s tím.Poradí mi někdo?Předem díky.

01.12.2016 | 20:30:21 | Mazda Mazdicka | Recenze: Mazda 323 1500 cm3 (2000)

TWL

Pani s IQ<80 evidentne nevie čo je spojka. Ani sa nedivím že jej nikto nechcel zapožičať náhradné vozidlo.

26.10.2016 | 03:02:54 | Azrael | Recenze: Mazda 2 1,2 (2006)

RE: spotreba

Spotreba na 2.0 150hp je mimomesta 6.3 kombinovana tak 7.8

myslim si ze na dvojliter super

25.10.2016 | 16:32:35 | Woody33 | Recenze: Mazda 3 2,0 benzin (2003)

spolehlivost - bazarovka

Nejsem zastánce Mazdy, protože jsem ani v životě žádnou neměl ale spolehlivost by se měla hodnotit jen u nových vozů. Nikdy nevíš, jak s tím předchozí majitel zacházel a to auto může být naleštěný jak psí kule, nemusí nic skřípat/vrzat a závady se projeví třeba až za rok..... Hloupý článek od někoho, kdo tomu vůbec nerozumí.

09.10.2016 | 18:12:18 | malwerius | Recenze: Mazda 3 1.6, 16V (2007)

RE: Recenze nic moc

Je to tak. Prostě to jen upozorňuje aby člověk motor moc netočil. V zimě je dobré to nechat zhasnout než vyjedete.

A co se týče spotřeby, tak nevím jak to nabíráte, takovou průměrku. Z benzínem se musí umět jezdit, moje dlouhodobá průměrka je 7.0 litrů. Ve městě to jde o litřík nahoru, na dálcici a rovnejch silničkách bez kopečků o litřík dolů. Když to honíte v otáčkách a po dálnici pádíte 160, tak se na osmičku holt dostanete. Není to diesel a není v tom skoro žádná elektronika, tohle je daň za to že nemusíte pořád měnit turbo, váhu vzduchu EGR ventil, DPF a další chujoviny...

29.08.2016 | 15:15:26 | Čaryfuk | Recenze: Mazda 3 1,6 benzín (2009)

RE: spotřeba

A potom jste se probudil s rukou v nočníku :-)

17.08.2016 | 18:22:20 |  | Recenze: Mazda 6 2,0 MZR-CD (Diesel) 105kW (2006)