Nejčtenější auto recenze

8,4Mazda 6 (2006) Mazda 6 (2006) autor: Juraj Přečteno: 31408x
4,0Mazda 3 (2007) Mazda 3 (2007) autor: michalos Přečteno: 25691x
8,4Mazda CX-7 (2008) Mazda CX-7 (2008) autor: roman.rs Přečteno: 25124x
8,2Mazda 6 (2006) Mazda 6 (2006) autor: Milda Přečteno: 23392x
7,4Mazda 6 (2003) Mazda 6 (2003) autor: Milda Přečteno: 20445x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

RE: Marekd69

Takze ani tebe neverim lebo si sa tu vykakal aky si skvelý borec a tak.

20.06.2017 | 21:36:03 | Ja | Recenze: Mazda 5 2.0 d- 143 koni (2007)

zavada

koupil sem auto mazdu 5 rok -v 2005 z italie problem je že to žere hodne oleje najel sem 400 km oleje se stratil kontrolka oleje svit potrebuji radu dekuji

17.06.2017 | 08:39:05 | jan strasser | Recenze: Mazda 5 2,0 (2006)

Mazda 6 Wagon

Zdravim. Prave som si kupil Mazdu 6 wagon 2,0 DI 89KW najazdenych s garanciou a overenim kilometrou 129000 dovoz rakusko. Prve co som si vsimol, auto nema ukazovatel oleja, takze treba olej castejsie kontrolovat a nasiel som na riske nejake X a docital som sa ak sa hladina oleja dostane k X treba ihned menit. Vie niekto preco? Auto je velmi zachovale jazdne vlastnosti zatial super. Svetla sa mi zdaju trocha slabsie, ale skusim vymenit ziarovka za silonejsie uvidim co to urobi. Pri startovani som si vsimol lahke zadymenie. Dalsia vec co mi chyba je kontrolka na hladinu servo kvapaliny. Dolial so a pozorujem ci nema nijaky unik. ale zatial tiey pohoda. Dokonca som zacal jazdit aj bezpecnejsie s pasom, lebo hrozne to vresti, ked si clovek neda pas a prekvapil ma aj ukazatel zapnutych pasov v zadnom rade :o) jedinu vec co mi zatial nefunguje je svetielko ako je kolecko na ovladanie sily ventilacie. V aute sa super sedi aj s mojimi 110 kg, sedadla pohodlne mam super vyhlad aj so spatakov. Vsetko ovladanie po ruka az na ten pocitac tam to trocha prehnali aby si clovek musel prepina vsetko na stredovom paneli. Vzadu super vela miesta na nohy a siroke sedadla. Pocul som, ze auta zacinaju trocha skor hrdzaviet, ale u mna zatial nic az na nejake malinke zaciatky v motorovom priestore. Este neviem ako funguje cistenie PDF ala vsimol som si kontrolku na PDF. Ved keby nieco urcite diopisem dalsie komentare...

09.06.2017 | 13:44:52 | Dodo SK | Recenze: Mazda 6 2.0, diesel, 105 kw (2006)

RE: Blbost

proboha, proč tlumiče a pružiny? takove mestske hrkani a sem tam nejaky vylet - a to stačí na oddělání tlumičů a pružin? Na Yarisu mám 220 000 km, a vše je původní. Žádné takove mestske hrkani a sem tam nejaky vylet ale pořádný zápřah. Takže ??? Asi špatnej oddíl...

07.06.2017 | 22:55:28 |  | Recenze: Mazda 2 1,2 (2006)

Blbost

Mam dvojku motor 1,25 rv 2004 najeto 198 000km meneny, brzdy, olej, filtry, tlumice a pruziny, rozvody, pneu a zarovky. Jinak auto jezdi bez problemu, sice to neni zavodnicka. Ale jezdi a na takove mestske hrkani a sem tam nejaky vylet zvlada s prehledem. Takze recenze je tak trosku neduveryhodna.

06.06.2017 | 22:03:03 | Hospodsky | Recenze: Mazda 2 1,2 (2006)

Mazda 2 1.4 Hdi r.v.2004

Najazdených 82 000 km, spotreba za celú dobu okolo 4,7 litra, pravideľná výmena oleja 5/30 po 20 000 km,tento rok výmena strednej časti tlmiča výfuku/rúry/prehrdzavená u zvarovanej konzoly ukotvenia ku karosérii/ i s prácou 90 Eur.Karoséria bez známok hrdze.

05.06.2017 | 10:05:40 | stavav | Recenze: Mazda 2 1,2 (2006)

Zabava

MX drhnem 3roky cez leto. Je to vynikajuce vozenie. Suhlasim, nie je to najkrajsie auto. No najmilsie rozhodne je. Teraz som kupil Porsche 987 3,2S. To je uz sportova kara a moc sa mi paci ten design. Po mesiaci vozenia som na dva dni presadol do miaty a poviem vam....ze ju nepredam. Povozim sa v Porsche toto leto a predam Aj ked je to super voz, na bezne nepretekarske vozenie sa so strechou dole je mxt dokonala radost.

21.05.2017 | 01:02:45 | Coollmann | Recenze: Mazda MX-5 2.0/118 kW (2008)

1.8 benzin

Ja mam 3 rokem 1.8 benzin r.v.2005 a ted ve 132.000km jsem dělal kompletní přetěsnění motoru kvůli to je jejich slabina a tedy i špatně řešený motor z výroby a zadní tlumiče už mám taky nový. .

25.04.2017 | 07:18:18 | Ondra | Recenze: Mazda 5 (2006)

Nadmíru spokojen

Koupil jsem si ojetou Mazdu Demio, při koupi měla najeto 307584km, což je poměrně dost, ale auto pořád šlape dá se říct jako nové, nemám sebemenší problém.

16.01.2017 | 21:28:47 | Valis | Recenze: Mazda Demio 1324 (2002)

RE: Problémy

ad Mitsubishi - mel jsem Mitsubishi Lancer 1.3, rok vyroby 1996 a jezdilo 19 let bez vetsich zavad - max jednou zazlobila spojka, spotreba do 7l/100km, pri pravidelne vymene oleje motor krasne slapal. Vymena vloni - 2015 a to jen z duvodu modernizace. Jinak auto stale bez poruchy jezdi s novym majitelem. Vyborne sedelo v zatackach i v desti, zrychleni naprosto bez problemu. U novych vozu muze byt jina zkusenost, ale tento stary pravy japonec byl bez problemu i pres parkovani venku behem cele doby uzivani auta takze domnenky o neprizpusobivosti klimatu za sebe s pobavenim vyvracim. Koroze po 20 letech byla pri pravidelne udrzbe srovnatelna s vozy o 5-8 let mladsimi. Problemy popisovane v recenzi na mazdu 3 odpovidaji vytopenemu autu, jak uz zde zaznelo.

05.01.2017 | 01:56:54 | MAK | Recenze: Mazda 3 1.6, 16V (2007)