Nejčtenější auto recenze

5,8Citroën C5 (2002) Citroën C5 (2002) autor: Steve Přečteno: 30301x
8,4Citroën C4 (2008) Citroën C4 (2008) autor: milan Přečteno: 21836x
9,6Citroën C4 (2011) Citroën C4 (2011) autor: peter Přečteno: 20665x
5,8Citroën Berlingo (2008) Citroën Berlingo (2008) autor: Hawk Přečteno: 19935x
7,2Citroën C8 (2003) Citroën C8 (2003) autor: peminima Přečteno: 19703x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

kde vyzkoušet

doporučuji za pár korun odzkoušet u autorentacar.cz

25.09.2017 | 15:55:40 | petr | Recenze: Citroën Jumper 2,2HDi (2007)

RE:

Pardon míněno se silnějším autem :D :)

20.08.2017 | 19:17:09 | Nick406 | Recenze: Citroën C1 (2006)

RE:

Já osobně na takový závody v provozu nedávám jelikož tam jde spíš i o odvahu :D a ne vždy vyhraje ten se slabším autem ale to není podstatný.
Každopádně osobně jsem teda nikdy s takovým autíčkem žádný závody neprováděl jelikož jsem nikdy nenarazil na nikoho kdo by s tímto autem na mě narukoval když pominu rozvoz pizzi kde je jasný proč valí :)

20.08.2017 | 19:16:25 | Nick406 | Recenze: Citroën C1 (2006)

RE:

To jsem přesně čekal :-) Je to reakce na výše uvedený žlučovitý příspěvek, jinak kdo ví, o čem se bavíme (recenze majitelů z toho roku), bylo tam vypsáno, čemu konkrétně ujel a čemu ne. Tak to tolik neprožívejte. A že s ním nikdo nezávodí? Nebuďte k smíchu. Každý s ním závodí (přeháním, ale jako vy). Někdy je to až trapné, když majitel dvoulitru z roku 2017 závodí s tímhle prckem. Ale asi ho to nějak uspokojuje. Zřejmě nemá na sobě rovné soupeře :-)

20.08.2017 | 07:09:51 |  | Recenze: Citroën C1 (2006)

RE:

Co to je v roce 2005 ujelo všem ? :D trochu přeháníte ne ? věřím je to lehký svižný na krátkou vzdálenost někde po městě pokud se ten další nesnaží ujede ale proto že s ním nikdo nezávodí :D

19.08.2017 | 22:51:32 | Nick406 | Recenze: Citroën C1 (2006)

RE:

Probuďte se pane všeználku, a uvědomte si, kdy byly tyto podle vás pohádky napsány. Toto auto opravdu v roce 2005 ujelo skoro všem, ale zapomněl jste, že už je rok 2017, a všichni výrobci už od té doby uvedli na trh kdovíkolikátou generaci svých aut, navíc oturbených, sice živých jako sviňa, ale s jistou nespolehlivostí, a neznámou životností. V tom bude asi zakopán pes, proč už dnes neujede všemu. A to vaše, které jste navíc zpizdil, by neujelo ničemu nikdy.

19.08.2017 | 20:50:05 |  | Recenze: Citroën C1 (2006)

RE: Aktualizace 205.000 km

Nyní 213.000 km.
Klima nadále blbla i po výměně chladiče. Nakonec se ukázalo, že byl zadřený kompresor klimatizace. Jinak auto jezdí jak má a vše funguje. Poznatek z ježdění na 17 stoupla cca o půl litru spotřeba, ale pořád se pohybuju okolo 5,2-5,5l podle toho jak moc velký mám podíl dálnice.

17.08.2017 | 11:12:55 | Gim | Recenze: Citroën C4 (2011)

RE: Ford/PSA

Toto sa týka iba motorov do osobných automobilov. A motorizácií Duratorq tzn 1.6 a 2.0 hdi. 2.7V6 vyraba coventry jaguar-land rover.

Do tychto dodavok sa montovali vacsinou motory fiat JTD.

04.08.2017 | 11:16:52 | Tycoon | Recenze: Citroën Jumper motor ford puma (2008)

AKY PEUGEOT CITROEN ?

VAZENY. Ked uz točíte, tak trojičku Ducato/Boxer/Jumper vyrába SEVEL SUD v taliansku, tzn fiat. Fiat má aj vždy prvý najnovší model a viac faceliftov ako jeho bratríčkovia.

04.08.2017 | 11:13:40 | Tycoon | Recenze: Citroën Jumper motor ford puma (2008)

RE:

Ja som mal tohto roka 2017 (dovolenka Chorvátsko tam a späť najazdených 2 167 km) na C5 16V HDI (III.), 6 r. prev. manuál, r. v. vozidla koniec 2009, spotrebu 5,71 l pri prevážne zapnutom tempomate na rýchlosti 135 km/h, a mimo diaľnice pri dodržiavaní rýchlosti (nie ťažkej nohe na plyne formou šport plyn - brzda).
Pozn. Na komentáre k môjmu príspevku-skúsenosti s C5 nereagujem.

27.07.2017 | 09:06:14 |  | Recenze: Citroën C5 2.0 HDI (2010)