Nejčtenější auto recenze

5,8Citroën C5 (2002) Citroën C5 (2002) autor: Steve Přečteno: 30450x
8,4Citroën C4 (2008) Citroën C4 (2008) autor: milan Přečteno: 22245x
9,6Citroën C4 (2011) Citroën C4 (2011) autor: peter Přečteno: 21034x
5,8Citroën Berlingo (2008) Citroën Berlingo (2008) autor: Hawk Přečteno: 20378x
7,2Citroën C8 (2003) Citroën C8 (2003) autor: peminima Přečteno: 20045x
Všechny nejčtenější auto recenze >

Nejnovější komentáře v diskuzích

Pekna recenzia,dobre sa to cita. Inac fajn fotka tam v horach 👌 Vela stastnych km.

12.01.2018 | 01:03:52 | Gordonisk | Recenze: Citroën C5 (2016)

dakujem veľmi pekne.

super, že to doplňaš.!:)) pekné auto.

07.01.2018 | 23:46:16 | ľuboš | Recenze: Citroën C5 (2016)

RE: Porsche

Jirko, vy musíte mít za každou cenu poslední slovo. Dovětky jako kdyby, tak by jsou hloupé. Vysavač tam prostě není, a vy vůbec nevíte, jak hlučný ten motor je. Nešlo tady o hlučnost navíc zprostředkovanou nekvalitním mikrofonem, (mistrně žonglujete s tématy a skáčete z jednoho na druhé), ale o zvuk - a ten je opravdu bližší šestiválci, než pionýru. Jakej je to šmějd si určitě každý zjistí v různých hodnoceních kvality. Mimochodem mnohem větší šmejdy jsou mezi zvučnějšími značkami (možná i té Vaší?) Tak už nehysterčete, jestli Vás to psychicky zklidní, potvrdím Vám, že máte pravdu. Moudřejší totiž ustoupí.

28.12.2017 | 15:49:28 |  | Recenze: Citroën C1 1.0 VVT_i (2006)

RE: Porsche

Stando to video ukazuje akorát jakej je to šmejd a jak je to blbě odhlučněný.Takovej bordel není ani v traktoru a ten tříválcovej ryk je tam slyšet,kdyby to bylo braný zvenku nebo to bylo líp odhlučněný splašenej vysavač by jasně vynikl.

28.12.2017 | 01:10:21 | Jirka | Recenze: Citroën C1 1.0 VVT_i (2006)

RE: Porsche

Porsche? Možná ne. Pionýr? Už vůbec ne. A vysavač? Tak do toho:

https://www.youtube.com/watch?v=OhRd4p_pD1k

27.12.2017 | 18:48:30 |  | Recenze: Citroën C1 1.0 VVT_i (2006)

RE: Porsche

Tomu nemůžu ani věřit, Honzíku. A já myslel, že je to o počasí. No hlavně, že jsme odhalili pravdu.

27.12.2017 | 18:10:44 |  | Recenze: Citroën C1 1.0 VVT_i (2006)

RE: Porsche

Stando je to daný principem a konstrukcí.

27.12.2017 | 16:12:50 | Jirka | Recenze: Citroën C1 1.0 VVT_i (2006)

RE: Porsche

Pane Jirko, pozdravujte Standu a řekněte mi: Myslíte si, že například u silných tříválcových motocyklů chybí válec? Nebo dokonce u dvouválců chybí dva? No to by Vám motorkáři dali! Ne pane milej, nechybí. Už jeden válec je motorem, sám o sobě. To jen Vám chybí zřejmě jedno kolečko v kotrbě. Protože Vaše uplakané čtyřválce jsou stejně tak posmívány majiteli šestiválců a osmiválců. Nic to ale neříká o tom, že někde nějaký válec chybí. Jenom ta Vaše kotrba.... :-)

27.12.2017 | 15:19:55 |  | Recenze: Citroën C1 1.0 VVT_i (2006)

RE: Porsche

To je švanda Stando,že ty si zase požil.Tříválec bude vždy splašenej vysavač,starej šicí stroj apod.protože tam jeden válec chybí a je jedno jestli je to HTP,TSi,ecoboost,kolíně nebo wartburg a s porsche to opravdu nemá nic společnýho.

26.12.2017 | 20:27:29 | Jirka | Recenze: Citroën C1 1.0 VVT_i (2006)

RE: Porsche

Tak třeba: V roce 1963 se na trhu objevuje nástupce řady 356, Porsche 911. První verze s šestiválcovým motorem.
A protože šestiválcový boxer jsou vlastně dva tříválce, může být zvuk těchto motorů podobný. Pokud vám připadá bližší zvuk pionýra, pak jste hluchý jako pařez, nebo úplně hloupý. Pravdou je, že tříválce - až na vyjímku HTP - mají hrubý, hluboký, a ve vyšších otáčkách sportovně ryčný zvuk. Připodobňovat to k dvoutaktnímu jednoválci je jistě trapný pokus o rádoby vtip, ale legrace na něm není, ani co by se za nehet vešlo. Hezké Vánoce!

24.12.2017 | 12:32:56 |  | Recenze: Citroën C1 1.0 VVT_i (2006)