Recenze Chrysler Grand Voyager 3.8 i 4x4
“Prostorné,spolehlivé,levné”

Autor recenze: stef.an (50 let),
Pardubický kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1997 Typ motoru:3.8i Stav km při koupi:257 000 km Stav km nyní:257 680 km Způsob řazení:automat Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 1 měsíc Průměrná spotřeba: 11 l/100 km Vloženo: 4. 5. 2011

Hodnocení inzerátu: 6 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.6

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Opel Frontera Vauxhall 2.8 TDi

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Toto auto jsem si vybral,protože se mi jeví,jako spolehlivé,komfortní a hlavně sedmimístné..Vzhledem k tomu že se dnes auta vybírají dle obsahu,kvůli pojistce,spotřebě a co já vím co ještě,tak cena těchto vozů již není tak drastická.Že to vykazuje spotřebu až 18 litrů? Ale kdepak,vše záleží na prostoru mezi volantem a sedadlem.Ano páni řidiči,je to o stylu jízdy.Jinak Chrysler zatím nejeví žádné známky poruch,snad krom toho ,že je zakódováno rádio,ale to se zjistí,jen co se dovalí TP. Splaším si někde manuál o tomto vozidlu.Je sice na to vše dražší,ale s tím se počítá a proto se snažím poznat toto auta a vyhnout se poškození,které by ani nemuselo být.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Já mám již druhého automata a i když se jednalo v úvozovkách o béčkovou omegu o obsahu 3litry,tak jsem si nemohl stěžovat.Spotřeba 9-10 lt na místo udávaných 15ti.Kdybych ho nedal do opla v Pardubicích na výměnu řemenu a výměny stahováku,jezdil bych s ním dál,jenže ne všude jsou poctiví a zde mi šlohli vodní čerpadlo a dali tam sračku.Výsledek,obě palice po vystřelení řemenice se ohly a vinu neuznali.Příště-pokud budu mít odvahu ještě servisovat bez mé přítomnosti- bez dokladu s přesným výpisem oprav ani ránu.Auto mělo najeto 50 000km a přilepené čerpadlo na tmel nebil originál.Naposled jsem měl Opla Fronteru 2.8TDi nemužu si stěžovat.Jezdí bez závad-drobné opravy nepočítam.Ale taky záleží co si koupíte.Bacha na vyhoněný v terénu .Vše se dá zjistit stačí se jen koukat a poslouchat.No a kdo si stěžuje ,tak pokud na to nemá,at si nekupuje toto auto,ale ať se porozhlédne v hračkárně mají i levnější.pokud ovšem koupí šunku rezavou,tak to je jeho problém,že si nevzal oči nebo kalkulačku na spočet co by vyšla opravička..Nebo si myslí že mu to týpek prodává takto lacino z lásky k bližnímu?Tak to jo.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 6


Komentáře uživatelů k recenzi Chrysler Grand Voyager

Vložit komentář

servis

já k tomu servisu nemám co dodat, než to co už je dole - nicméně v servisu Renault v Brandýse zase kolegyni ukradli z Dacie čerpadlo na servu - vyměnili za vadne, pak to musela řešit, takže to nemyslím tak, že to není možné. že jim nechceš dělat negativní reklamu chápu, pokud by to servis vyřešil, ale měl jsem dojem, že Ti právě stížnost neuznali, což už dnes není negativní reklama, ale spíš varování pro ostatní. Jinak ještě k tomu autu: před 4 rokama jsme kupovali taky velké MPV. Nakonec jsme skoncili u Alhambry. Dnes už bych volil jinak (už ne TDI) hlavně s důrazem na komfort, což si myslím tyhle americký káry splňují.

09.05.2011 | 20:00:19 | Honza Reagovat

servis

Nezlob se Honzo ale já nepatřím mezi ty,co si vymýšlí .Opravdu se mi to stalo a záměrně nepíši kdo a kde.Nechci nikomu škodit špatnou reklamou a věřím že ten servisman tam již není.Je to již dlouho a mně ta sranda vyšla na 17 tisíc.

09.05.2011 | 17:42:16 | štefan Reagovat

Omluva

Filipe,omlouvám se zda jsem někoho poučoval.To fakt nechci.Jen jsem reagoval na recenzi kde si na toto auto někdo stěžuje.Jinak nejsem tip na psaní recenzí,spíš si nechám poradit ale jak budu mít auto déle,určitě se rozepíšu.Zatím jsem nenašel ani korozi,teda krom výfuku.

09.05.2011 | 17:31:25 | štefan Reagovat

Recenze?

Štefane, víš, co znamená slovo recenze? O voyageru jsme se nedozvěděli vůbec nic, akorát jsi nás poučil, jak vybírat ojetinu. Zkus ještě něco připsat do komentářů, tohle je mizérie.

08.05.2011 | 20:56:04 | Filip Reagovat

Hodnotit auto jako spolehlivé po 680 km mi přijde dost fantastické.

06.05.2011 | 08:21:11 | Honza Reagovat


 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Chrysler Grand Voyager