Recenze Lada Niva 1.7 i
“Pro drsné nezhýčkané chlapy.”

Autor recenze: hardiron (20 let),
Jihomoravský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:2000 Typ motoru:1.7i Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:110 000 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:nový Jak dlouho auto používáte? 7 let Průměrná spotřeba: 12 l/100 km Vloženo: 16. 10. 2007

Hodnocení inzerátu: 9 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 6.2

Spolehlivost

6
 

Jízdní vlastnosti

6
 

Komfort

4
 

Provozní náklady

6
 

Náhradní díly

9
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Koupili byste další auto tohoto výrobce? nevím

Závady a opravy na autě

Převodovka , redukční převodovka.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Niva v terénnu umí to asi vý každy, na silnici je to už horší, člověk musí furt dávat pozor co se děje. Nivu máme 7 let a řekl bych , že na to co zažila drží furt ppo hromadě a to jí nikdo nešetří. Sem tam se závada najde jako špatný čep řízení atd. ale nejde se tomu divit, když auto jezdí v těžkém terénu. Co mě ,ale štve je spotřeba, výkonu motoru spotřebe rozhodně neodpovídá.

Pídíl sem se po někom kdo ma zkušenosti s nějakýma upravama motoru pro lepší výkon a lepší využiti paliva ,ale marně. Pokud se někdo najde rozhodně napište na mail. Jinak sem docela zvědav jak na tom bude niva nová. Doufám , že nestratí se svých kladných vlastností nic. A nestane se sní jak tu někdo psal suvčko. Jako to je většinou u dnešních japonců.

Když tu pišete o samurajovy jako o konkurenci nivy, rád bych se v něm někdy projel jestli tomu opravdu tak je.., protože niva je charakter a ne každemu se libi nebo padne do oka..A ti co ji mají rádi, tak rozhodně vědí proč...nijak jestli máte někdo zajímavé odkazy na nivy, tak mi napište díky.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 9


Komentáře uživatelů k recenzi Lada Niva

Vložit komentář