Recenze Lancia Thema 2.0i.e
“Na laně to taky jede.”

Autor recenze: Jarda (25 let),
Kraj Vysočina
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1991 Typ motoru:2.0 Stav km při koupi:0 km Stav km nyní:0 km Způsob řazení:manuál Status vozu při koupi:ojetý Jak dlouho auto používáte? 2 roky Průměrná spotřeba: 8.5 l/100 km Vloženo: 26. 3. 2008

Hodnocení inzerátu: 2 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 6.8

Spolehlivost

4
 

Jízdní vlastnosti

9
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

6
 

Náhradní díly

6
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí auto: Astra f 2.0 16v, 1.6,Rover 75,Clio 1.2,Mazda 626 2.0 16v,Subaru leone 1.8,Kadett 2.0 gsi,Kadett 1.6gt,Kadett 1.3

Koupili byste další auto tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na autě

Tak zrovna ta moje Thema měla snad všechny poruchy jaký si člověk dokáže i nedokáže představit!

Vůz mi opravdu více nejezdil než jezdil a v současné době je stále nepojízdný - počtvrté je motor zralý na g.o. a to mám auto rok a půl,přičemž posledního půl roku stojí. Za ten rok co jsem vůz aktiv ně používal jsem si teda moc nezajezdil - auto mě stálo 120000kč v opravách a přirovnal bych to spíš ke stavbě Lega.

Pro příklad - několikát se odporoučel motor - občas z nezjištěných důvodů - třeba když mi na dovolené praskla hlava motoru - nebo během pár kilometrů začla tak mlátit klika, že jsem nevěděl jestli dojedu domu - nebo že se mi na potkal motor po g.o. následkem ulomeného horního silentbloku motoru z kterého vypadl vymezovací váleček a přebrousil rozvodový řemen,kompletní g.o. brzd,kompletní g.o. podvozku, kompletní g.o. řízení, nekonečné problémy s elekroinstalací atd.


Hodnocení a zkušenosti s autem

Lancia thema je automobil u kterého se nelze divit jeho někdejší ceně - je to super auto, ale zrovna v mém případě ho měli prodat i s automechanikem. I tak na něj ale nedám dopustit a nejspíš nikdy neprodám i když už mám jiné vozy.
Vůz je opravdu pohodlný - žádné drncání,mlacení,hukot a nic.

A to ho mám na sportovním podvozku. V interiéru je nadbytek místa,pohodlná sedadla,vzadu si sednou krásně tří a navíc je naprostá většina těchto vozů s výbavou za kterou si i dneska prodejci rádi nechají zaplatit.

A kufr je tak velký, že větší budete hledat opravdu těžko. Jinak co se týká jízdních vlastností tak ty jsou opravdu na jedničku - je to perfektně zvladatelný vůz který i výborně sedí,brzdí a jede,ale i přes obsah a výkon nečekejte formuli - thema je velká a těžka,takže je to spíše taková velká silná pohodlná limuzína která člověka opravdu chytne a nepustí.

No,ale jsem rád že už mám auta na která se mohu spolehnout, Thema už je díkybohu jen mazel,který odpočívá na hale.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 2


Komentáře uživatelů k recenzi Lancia Thema

Vložit komentář

TO NECHÁPU !!!! Stěžuješ si, že víc nejezdila než jezdila a chceš si ji nechávat a nedáš na ni dopustit. Dost směšný??!!

10.06.2009 | 21:05:59 | jirka Reagovat