Recenze Ducati MONSTER
“Super na zábavu, do zatáček, na paráádu..”

Autor recenze: xxlucky (26 let),
Zlínský kraj
všechny recenze tohoto autora

Rok výroby:1998 Typ motoru:904 Stav km při koupi:24 000 km Stav km nyní:25 000 km Způsob řazení:manuál Status motocyklu při koupi:ojetý Jak dlouho motorku používáte? 4 měsíce Průměrná spotřeba: asi kolem 7 l/100 km Vloženo: 18. 1. 2009

Hodnocení inzerátu: 2 Hodnocení recenze

Hodnocení vozidla autorem 8.8

Spolehlivost

9
 

Jízdní vlastnosti

10
 

Komfort

9
 

Provozní náklady

8
 

Náhradní díly

8
 
(1 = neuspokojivá!, 10 = vynikající!)

Informace od autora recenze

Předchozí motorka: pincek Jawa175 Mini

Koupili byste další motorku tohoto výrobce? ano

Závady a opravy na motorce

Zatím žádné napřišly, mimo špatného držáku, nebo špatné montáži předchozím majitelem, na SPZ, který mi uletěl (po cca 150 km), zastavili mě orgáni a jsem bez řp..

Při prvních asi 5 km je stroj nastabilní na zadním kole. Prý je to studeným tlumičem a gumama, pak super!!! Uvidím po výměně gumy a co řeknou v servise.


Hodnocení a zkušenosti s motorkou

Motorka se perfektně ovládá, krásně se vede, skvěle akceleruje od nízkých otáček, kdy se silný dvouválec znatelně zatřepe, přesto ale ochotně udělá, co mu pravá ruka poručí.. S velkou opatrností bych to přirovnal k dehtovému autu, kdy dáte 5-tku a jedete do 50 v obci ažž po dálnici.. Motorku můžu blízce srovnat se Suzuki GSX 750, kde podvozkově jednoznačně výtězí Ducaty ( dokonce i se slečnou ), motorycky, dejme tomu při závodu, bych tyhle motorky možná i srovnal. GSX dobře letí nad 6500 otáček, dukna od spodu.. Vyhrála by dukna, jelikož v zatáčkách je to opravdu zábava a radost bez dřiny jak na ,,kole s motorem,,.. Každý kdo se svezl, tak byl jízdními vlastnostmi velmi příjemně překvapen.. Já jako začatěčník se na ni cítím velmi příjemně.. Při jízdě 24.12. kdy jsme pěkně zmokli na studené silnici se moto chovalo dle možností povrchu skvěle.. Prostě super stroj!!! Kdo nezná neví.

Přečetli jste recenzi, teď ji můžete ohodnotit: Hodnocení inzerátu: 2


Komentáře uživatelů k recenzi Ducati

Vložit komentář
 

 
 
Nahrávám obrázek...
 
X
  • Ducati